Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz #40993792 #1222 üzenetére

    "Még az elitizmus kérdéséhez egy adalék: mielőtt valaki azzal jönne, hogy "persze, ti piroskák-sárgácskák ellenzitek a saját gyatra eredményeitek miatt a WN vagy XVM jelenlétét" - kiváló képességű, tehetséges és erős statisztikájú játékosok is megfogalmazták azt, hogy köszönik, de nem kérnek többet abból, ami mostanra lett a szebb napokat látott WoT-közösségből. Javarészt az eredmény-hajhászás miatt, amire kvázi rákényszerít a nyílt stat, miközben megöli az élvezetes játékot és a másik ember lenézésére vezet. Ezt bizonyos értelmi szint felett nehezen tolerálja a legtöbb ember."

    Teljesen egyetértek!
    Az utolsó 500 csatámban 2300 WN8-at hoztam, ami már a kék-lila határ környéke, mégsem élvezem úgy a játékot, mint anno.
    Biztosan tudom, hogy nem a témától sokalltam be, mert streameket, replayeket, ismertetőket ugyanolyan szívesen, és ugyanolyan mennyiségben nézek, mint anno, NEM!
    Egyszerűen kiégtem ettől az állandó kompetitív játékmenettől, mivel a WoT csak PvP játékmenetet kínál, és ott van még, amit említettél, a nyílt statok....

    Tudom, tudom, ez csak játék, mégis valahogy nem tudom klasszikus értelemben vett JÁTÉKNAK felfogni, ahhoz túlságosan verseny orientált - és azt is tudom, hogy nagyon sokan vannak ezzel így még, mint én.

    Valahol tisztelem azokat, akik 1000, meg az alatti WN8 ellenére egyszerűen "csak úgy" le tudnak ülni elé bármikor, és menni pár kört, én erre képtelen vagyok, és ennek döntő részben a versengés az oka.
    Nekem legalább 3, de inkább több óra kell hozzá, (ebből adódóan csak hétvégeken játszom) és frankón rá kell készülöm lélekben, illetve mentálisan - ebből lett elegem cirka 2,5 év után!

    Ha nem is ENNYIRE rossz a helyzet, de sajna konvergál hozzá. :D :(((

    Hogy itt is ez lesz?
    Lehet, de itt lesz opcióként PvE, ahol elvileg bármikor ki lehet engedni a gőzt - kooperatív játék a gép ellen? YESSSS!!! :R
    (Hogy a WG is ígér PvE módot? Nos, talán jövő Karácsonyra lesz belőle valami. Talán....)

Új hozzászólás Aktív témák