Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz BR-Steel #1128 üzenetére

    Csakhogy egy tankot pusztán belső teszteléssel lehetetlen pontosan egyensúlyozni, csak megközelítőleg.
    Játékosok tízezrei, és csaták milliói kellenek hozzá, és ilyenek itt is lesznek, legfeljebb nem fognak annyit várni egy tank rebalaszolásával, mint a WG.

    Az is biztos, hogy a kezdeti szakaszban különösen sok ilyen eset lesz, lehet készülni lélekben!
    Aztán majd ahogy szépen lassan, 1-2 év alatt kiforr a játék, úgy fognak ezek háttérbe szorulni - a WG-nél is manapság sokkal kevesebb ilyen eset van, mint 2-3 évvel ezelőtt.

    A másik, hogy ígérgetni bárki tud.
    A WG nyílt titokként kezeli, hogy egy-egy ágban azért van általában legalább 2 sz*r tank, hogy az embereket free xp elköltésére sarkallja, és hasonló okból van az is, hogy kb. minden második újonnan berakott ág tartalmaz legalább 1, de inkább 2 nagyon jó tankot.

    Ez a csapat is a pénzért csinálja, a részvényeseket meg végképp csak a negyedéves kimutatás érdekli, úgyhogy "ne aggódjunk", lesznek itt is "piszkos kis trükkök", max. addig nem, amíg kezdeti stádiumban van, és át akarja csábítani az embereket a WoT-tól.

    És végezetül: nem, nem vagyok WG által fizetett troll, meg elvakult WoT fan, (sőt, ez a játék már sokkal jobban érdekel, mint a WoT) csak egyesek nagyon rózsaszín felhőbe burkolózva látják itt az egészet, és ezt ki kell igazítani, úgy kisebb lesz később az esetleges csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák