Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
Üdv az Uraknak / Hölgyeknek!
Elméletileg letelt az előzőleg mondott 3 hónapom így hát újra itt vagyok.
Szeretnék egyedi arcképet! Ellenőrizzétek és várom az engedélyt.
További szép napot!
_____
Rendben, továbbléphetsz. - pepe091[ Módosította: pepe091 ]
-
userxy
őstag
Tisztelt Bírálók / Moderátorok!
Elérkezett az a nap, hogy végre lehetőségem van egyéni arcképre engedélyt kérni!
Így hát felteszem a kérdést:
Engedélyezik-e nekem az egyéni arcképet?Amit tudni kell a döntéshez, esetlegesen. A napokban kaptam egy figyelmeztetést mert személyeskedtem ami nem volt szándékos de becsúszott. Illetve nem is annak nem tetszett akinek írtam, hanem egy kivülálló 3. félnek. Így nem teljesen érzem jogosnak mindegy is. Elismerem hiba volt.
Mentségemre szóljon koxx moderátor is támogatott és látszódik a kommentben, hogy akinek írtam már máshol is a trollkodott előszeretettel.
illetve radi8tor1 moderátorral is megbeszéltem az esetet.
Bízom a támogatásukban!
További szép napot.Valóban kaptál egy warnt, így sajnos egyéni elbírálás lesz.
[ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Battlefield 2042
- Politika
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest