-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz Dr. 444Hertz #48471 üzenetére
Köszönöm, élnék a lehetőséggel az off topikban . Esetleg ha találtál valami jó forrást / forrásokat azt is szívesen várom ott !
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
válasz Dr. 444Hertz #48398 üzenetére
Szia!
Először is bocsánat, hogy ilyen sokáig nem reagáltam , de nagyon sok minden összejött mostanság..
Nagyon szépen köszönöm a bele fektetett munkád, de most már látom, hogy nem igazán jó ez a forrás lekicsinyítve. Nem lett olyan "Pac-os" a számomra, még mindig nem mondanám azt, hogy Pac-ot látnám benne, ami persze nem a te hibád, ilyen a forrás. Egyelőre így maradnék a mostani avataromnál , de nem adom azért fel , megpróbálok más Pac-os forrás után kutatni..[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Dr. 444Hertz #48398 üzenetére
Köszönöm a munkád!
Viszont nem igazán olyan lett, mint amire számítottam. Ebből a képből nem igazán mondanám azt , hogy 2pac-ot látom benne. Túl homályosnak hat számomra illetve , olyan hatást nyújt az arca, mind a 2 oldalt mintha borostás lenne. Nem tudom, hogy ezekkel lehet-e, valamit kezdeni ?
Elég problémás eset vagyok ...Anno amikor a jelenlegi avatarom csinálták , néhányan nekiugrottak , aztán végül Ndruu-nak elsőre sikerült a legjobbat kihoznia belőle[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Harmadszorra is megkaptam az engedelyt....bar most se tudom, hogy jutok-e valamire vele Nagy változás nem lesz, mert maradnék 2pac-nàl aki iránt, az utóbbi időben, ismét fellángolt a rajongásom ...még mindig ő a valah élt legjobb rapper a világon sztem! Tehát találtam 1 képet , és kíváncsi lennék , ebből mit tudnátok kihozni? Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Songokubol is van vagy 4 , Aryon87-is kapott 1 gogetat nem is olyan reg, aki tokre inkabb songokura hajaz mint gogetara, szval ez nem magyarazza meg amit irsz. Erre itt az en dark blue vegitam, ami egyaltalan nem hasonlit a fekete haju vegita avatarra, es egy csepp sobgoku sincs benne es total elut toluk es erre, az megse lehet. De hagyjuk inkabb, mert csak felbosszantom magam 1 ilyen kis aprosagon, meg hogy 5 ev telt el 2 pac beallitasa ota, azota se tettem semmi rosszat a forumon, sot egyetlen kihagasom volt osszesen az elmult nem tom hany ev ota , es nem kaphatom meg azt amit szeretnek. Mas karakterbol.meg lehet akar 4-5 db is....Azert koszontem a lehetoseget
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Akkor Vegitát kék hajjal felejtsem el srácok? Valaki bólintson már rá légyszí !
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz -secret- #43578 üzenetére
Nem tudom . A db super indulasa ota gondolkodok rajta, hogy valtsak. Valahogy kifulladt a 2 pac iranti rajongasom. Teljesen uj fordulatot vett az eletem az utobbi evekben csalad , gyerek igy elmult a 2 pacos idoszakom, mar nem is hallgatom eleg reg ota. A forumon is eleg inaktiv lettem, mert nem jut ra eleg idom. Ettol fuggetlenul meg mindig ot tartom a valaha elt legnagyobb rappernek, es szeretem a zenejet de vagyok vegitara , mindig is o volt a favorit a db-ben. Mindig is db rajongo voltam, gyerek koromota , es ez nem mult el 32 eves koromra se Ha o nem lehet akkot maradok 2pac-nal
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Én nem tudom mi ez, nem igazán értek ehhez, nekem kép-kép mind a kettő Megdolgoztatom az arcképgyárosokat akkor rendesen
Sajnos nagyon nem találtam olyan képet róla ami tetszene, vagyis igen de azok fotók. Esetleg még ez lenne, de ebben az állapotában infarktust lehet tőle kapniAbból a kettőből amit csináltál a 2. variáns kontúrjai, színei sokkal jobban tetszenek mint az elsőnek, csak annyi bajom vele, hogy jobb lenne ha a válla megmaradna. Vagyis jobban tetszene az első kép, ha úgy nézne ki mint a második, és emellett a váll is megmaradna
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Jól gondoltam, hogy a piros sokkal jobb lesz .
Viszont lenne még 1 képem 2pac-ról [link], amit még rég találtam, és igazából jó lenne látni, hogy mi hozható ki ebből, hogy tudjak dönteni, hogy a 2 kép közül melyikkel érdemes foglalkozni tovább . Így ha nem gond megkérnélek, hogy próbálj már meg ebből is csinálni 1 variánst!Köszi
szerk: na igen ez már sokkal jobb mint amit az előbb láttam
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Sziasztok !
Sose hittem volna, hogy valaha is sikerül, de megkaptam az engedélyt .
Avatart 2pac Shakur-ról szeretnék! Anno Wyll kolléga elkezdett nekem egyet szerkeszteni itt, amire azt mondtam, hogy tetszik, csak a fejkendőnek jó lenne ha más színe lenne(mondjuk fehér vagy piros).
Szóval szeretném megkérni valamelyik arcképgyáros kollégát, hogy segítsen nekem ebben, mivel látom, hogy Wyll 1 ideje inaktív a szerkesztésben! Szeretném más színben látni, hogy el tudjam dönteni, hogy fog-e így tetszeni vagy sem.Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok