Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Balathruin #599 üzenetére
Jah értem ... de gondolom azért majd tervben van !
Ezt nézzétek meg Link szerintem kicsit durván jól tolják a srácok !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Balathruin #597 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #595 üzenetére
Nem jön be a kép, csak ürességet látok.
(#597) Balathruin és megint betrollkodtál... trolling level: 9000
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tomi_Ohl
veterán
-
bigrock
addikt
válasz randras_83 #578 üzenetére
Én már be sem mertem linkelni egy kis Faith No More-t, vagy Red Hot Chili Peppers-t, mert kőkorszakinak kiáltanának ki...
-
w333
félisten
válasz Tomi_Ohl #587 üzenetére
Nekem egy ilyen E34 520i van .. néha belemegyünk az éjszakába, csak az a baj hogy egyre több a rendőr + nagyon kell figyelni és csak okosan, különben így belegondolva mostanában azon gondolkodom hogy nagyon bevállalnék egy ilyen E36 325i -t, csak ezek a fránya benzin árak (csak az igazi nyers erő kell)
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Hmm nekem az Xperia mini prót CM11-gyel bizony kicsit belassította. A Mi3-mon meg egy direkt MIUI-ra írt változatot használok.
(#575) GrooveHero ha már karácsony: [link] (felhívom Justrebootfigyelmét is)
(#584) w333 azért jó hangulata lehet egy ilyennek Ott van egy sima átlagos autós is, nem? A frászt hozhatták rá
CJ4567 amúgy az ilyen android on topic dolgokat kéretik off-ba tenni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CJ4567
nagyúr
-
no more
veterán
-
w333
félisten
Hatalmas ... az egyik kedvencem, mintha magamat látnám Link
-
GrooveHero
addikt
Nekem meg Tatanka - Tokyo
Na Tatanka az, aki még egész jó zenéket csinál, mint pl. Africa, Tokyo, Mexican Hardstyle számok. Eléggé...hogyismondjamcsak...nemzetközi
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
randras_83
addikt
Gyerekek ezekhez a zenékhez lassan be kell gombázni de lehet öreg vagyok.
https://www.flickr.com/randras83/
-
no more
veterán
válasz GrooveHero #572 üzenetére
Bizony... ő elvileg ugye industrial hardcore előadó, de inkább saját stílusa van, egyedi hangzással. Ő Ophidian, senki más nem tud olyat!
Nekem ez a csengőhangom. #rawstyle <3
(#574) w333: Hehe, hát, spanommal sosem unatkozunk, hogy őszinte legyek!
(#578) randras_83: Én pont ezt szeretem benne, hogy nem populáris. Ne is legyen!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CJ4567
nagyúr
válasz GrooveHero #575 üzenetére
A Trap nem gyors zene, de viszont van benne szöveg, sok basszus, és jobb mint a dubstep, nem csak zaj. De szeretem a dubstepet is, a rapet is, meg néha egy kis rock.
No Sana No Life
-
GrooveHero
addikt
Nekem lassú
Viccet félretéve...komolyan az.
De ha már karácsony most volt, akkor kiváncsi avgyok kinek hogy jön be ez a zene:Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
CJ4567
nagyúr
Xposedeben a Tinted Statusbart próbálta valaki 4.4 alatt?
Szerintem ez nem rossz zene, ha már mindenki zenéket linkel.
No Sana No Life
-
-
GrooveHero
addikt
Én is nagyon szeretem ezt a számot. Még csengőhangom is volt egy jó ideig.
És Playah-t is. A Dark Knight Joker-jéből amit csinált zenét, a Why So Serious-t, az valami fenomenális. De a Walking The Line is kegyetlen jó. Mondjuk én még Evil Activities-t is nagyon bírom. Szokott neki lenni jútúbon havonta egy mixe a legjobb számokból Extreme Audio címen. Sőt, van egy Evil's Greatest Activities rmixe is, jó két óra hosszú...az eszméletlen jó.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
no more
veterán
válasz GrooveHero #569 üzenetére
Playah-t imádom, kedvenc producerem! Meg Ophidian.
Ez szerintem a legszebb szám a világon! Emlékszem, amikor először hallottam bulin mindenki elkussolt, síri csend lett a szórakozóhelyen és mindenki hallgatta, hogy "hűűű, ez miiii?"
-
no more
veterán
válasz GrooveHero #561 üzenetére
Igen, egy kis kitekintés tőle... szerintem ez amolyan "látjátok g*cik, ilyet is tudok!".
Van belőle Playah remix! A mai bulin remélem játsszák!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz GrooveHero #563 üzenetére
Vagy inkább így: [link]
Justreboot nekem a barátnőm nagy metálos, ő szokott párat ajánlani. Én meg kiskoromtól kedvelem a hasonló zenéket is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
no more
veterán
Én azt a fajta DnB-t annyira nem... De ismerőseim között sok rajongója van. Én inkább crossbreed.
Viszont ezt mindenképp hallgassátok meg! Gyönyörű, dallamos DnB! Neuro azt hiszem a stílusa... Félelmetesen jó!
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Remélem a Noisia-t is szeretitek.
Xiaomi 11T Pro
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz GrooveHero #553 üzenetére
Én is a régi NGoHT-os időkben csöppentem bele a hardtechnoba. Aztán jött a Hardcore! Szeretem ezt a fajta zenét, sok szép emlék kötődik hozzá! Na, meg közben megismertem a Raw Hardstyle-t is!
(#554) Justreboot: Hát igen, pláne olyan nyelven, amiből egy szót sem értesz! D
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Dettó, hardstyle-hardcore...meg néha kicsi hardtechno, vagy legrosszabb esetben régi Tunnel Tranve force, az tele volt hard dance-szel, mondhatjuk, hogy kicsit lájtosabb hardstyle.
Részemről Hollandiába akarok eljutni majd egyszer QDance eseményre, pld: Qlimax, Decibel, Defquon1, stb...
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest