Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Azoknak akik szerint mosómedve.
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #1197 üzenetére
Félsz, hogy megköveznek a monitoron keresztül? Vagy iszlamista öngyilkos merénylők fognak meglátogatni?
ALLAH AKBAR! Samsung nem lenni szar! *boom*
Tag lettem ma, mondjuk el 3 miatyánkot, köszönöm.
(#1199) Balathruin: Már egyszer banoltak, mert sokat trollkodtam. De már új életet kezdtem! Vega lettem, mert szeretem az állatokat, nem iszok kólát, csak mentesvizet, kerülöm az alkoholt és a cigit, szex is csak házasság után, és android offtopikokba sem járok!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #1192 üzenetére
Jól értem, hogy a Samsung S3-ra gondoltál?
-
no more
veterán
válasz Balathruin #1192 üzenetére
Én használtam 2 hétig S3 LTE-t, Nova launcherrel... teljesen jó készülék, nálam tökéletes volt. Jó, nem egy villám, de nekem bejött.
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #1189 üzenetére
Szerencsére nem volt hozzá szerencsém. Csak S3-mal szerelt telefonom volt, és hát az is tudott érdekeset mutatni. A One X nálam csak kazán becenéven fut, hallottam a Tegra 3 jó hírét.
-
Penguin95
senior tag
no more: Eltaláltad!
CJ4567: Egyszer mindent ki lehet próbálni... Amúgy a 2012-es széria is tud olyat sajnos, mint az SP. A NovaThornál ott volt a hívás bug például, míg a Snapdragon S3 szériánál a kamera volt használhatatlan.
Tomi_Ohl: Nem, ez más. Én is az "animációt" használtam ki, akkor még a Z maximum papíron létezett.
-
-
Just_Reboot
addikt
#SZARAZSELINUX!
-
Penguin95
senior tag
Jaa. Szerintem az betudható a PD átállításának. Már azzal is csökken a betűk mérete jócskán, és az viszont az utolsó pixelig mindenre hatással van. Ha visszatenném 480-ra, megint normál méretű lenne minden.
no more: Nem is rossz. Egyszer én is csináltam ezt, bár ott a Sony saját zárképernyőjét játszottam ki.
Szerk.:
CJ4567: Melyik lenne az?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Találtam egy Xposed modult ami érdekelne, de félek a bootlooptól
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #1178 üzenetére
Igen, az a telefon egy csoda a random app bezárogatásaival, újraindulásaival, fagyásaival! Utáltam minden percet, amit vele töltöttem. Tökéletes példája a Sony szoftveres hozzáértésének, és annak, hogy miért nem veszek többet Sonyt.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #1174 üzenetére
DD
(#1176) CJ4567: De nagyon rossz!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Srácok, mekkora sztorim van! Főszerepben én, és egy Xperia SP! Mellékszereplő egy 50-es hölgy, aki ismerkedik az okostelefonok világával, egy ilyen készüléket kapott cégesnek, csak épp informatikus -hozzánemértő- barátaink gondolták levédetnek rajta ezt-azt.
Na, most felhív, hogy segítsek már neki, le van kódolva a telefonja, de ezt "szedjem ki", mert neki elég csak a kijelző-végigsimítós képernyőzár. Mondom, rendben, lássuk... Nem lehetett kiszedni a jelszóval való zárolást, valami tanúsítvány miatt. Jó, megteszem a bonyolult "csodát", tanúsítványok törlése, telefon feloldódik egy felfelé simítással. Néni happy, megköszöni a kemény "hozzáértésem", jó vége... DE! Mégsem! 10 perc múlva hív, hogy ismét jelszó került a telefonra, de most már feloldani sem lehet... Visszamegyek hozzá, nézem, mi a rááák??? Volt rajta valami antivírus cucc (nod talán?), ami totál lezárta a telefont és kért egy jelszót. Na most, ezt a jelszót nem tudta a nő, hát mondom fasza, ezzel nem tudok mit kezdeni így, kéne a jelszó...
Gondolkodok-gondolkodok, játszogatok a telóval, mi ötlött az eszembe? A Sony híres multitasking felülete. Ami lagol. Ugye megnyomod a multitask gombot, majd rányomsz valamire, akkor először körberajzolja, majd csak utána reagál, hogy "hé, te amúgy megnyomtál itt valamit, oké, csinálom!". Ugye ezt hívják lagnak, ami még a Z3-on is előfordul, meg pl jellemző a Samukra (a Sony és Samu felhasználók ezt "animációnak" hívják xD ) is. Nézem... megnyomom a gombot, egy pillanatra beadja a felületet, majd azonnal lezárolja a telefont az a retek antivírus (mi a f*sznak telefonra ilyen amúgy?), vagy tűzfal, mi...
A megoldás, drága barátaim? Nos, röhögni fogtok, én kihasználtam a tájmszkép júáj adta lagolós lehetőségeket... megnyomtam a multitasking gombot, egy pillanatra felvillant a felület (tényleg egy 0,5 secre csak) és bezártam a futó antivírus appot egy simítással. DDDDDDDDDD Onnan már az alkalmazások menüből ki tudtam törölni az app adatait, és magát az appot leállítottam és ennyi... NO MORE password! Viszont, mivel elvileg figyelik a telefonján, hogy milyen appok vannak, újraindítottam neki beállítások nélkül azt a szart, így nem fogják szerencsétlent b*szogatni.
Slusszpoén: Felhív az informatikusok vezetője, hogy mégis hogyan szedtem ki a jelszót, mert ők próbálták és nem tudtak vele mit kezdeni... Mondom, csak a tanúsítványokat kellett kitörölni, mert felraktatok valamit, ami rendszergazda jogosultságot adott valahogy arra a sz*rra (legalább is ezt írta a telefon, én nem értettem igazából). Megszólal "ahaaa... tanúsítváááány... én is gondoltam erreeeee". Jah, mondom, gondolom, visszhall.
-
w333
félisten
válasz korcsillio #1168 üzenetére
Az lehet hogy pont kifogtál valami hibás darabot, sajnos van ilyen !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #1164 üzenetére
Alpha.
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #1159 üzenetére
Komolyan brutál jó telefon hidd el, ár/érték arányban az egyik legjobb "modder teló", jelenleg gyári GPE rom van rajta de komolyan mondom hasít mint a szél, az 1GB/RAM soha nem fogy el, kijelző gyönyörű szép, akku 5-6 óra kijelző, hangszóró nagyon jól szól, tényleg egy rossz szavam nincs rá
(#1164) Justreboot
Android 1.0 = Alpha ... a Cupake már 1.5 volt
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #1161 üzenetére
Én nem írtam át, magától csinálta. Amúgy 4.4.4.
Szerk.:
CJ4567: FullHD felbontás, minimálisra vett betűméret (az eredeti 85%-a), és a pixel density 480-ról 400-ra vissza lett véve.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Fújjj
(#1155) Justreboot
Ez ilyen formában azért nem igaz, persze jó volt a N4 sebességre de csak 4.4.4 -el, viszont mivel nekem pl. fontos az üzemidő és a jó kamera így ezek a telefonok sokkal jobbak, a N4 nálam azzal telt be a pohár hogy 5.0 egy nagy darab kaka, üzemidő még rosszabb lett, kamera reboot non-stop, ezen felül forrósodott mint az állat, a sebesség az csak 1 dolog, de mit érek vele ha sz*r az akku és rossz a kamera ? szóval nem ... egyáltalán nem vagyok elfogult
Az S4 -t feleségemnek vettem "blackfriday" 50k -ért úgy hogy ajándékba kaptam még egy Tab 3 Lite tabletet is, a G2 -t pedig azért mert nagy akku és jó kamera van benne, ha kell a sebesség bármikor felrakok egy CM12 -t és "problem sloved" viszont van még egy Moto G is azon 5.0.1 van érdekes modon sokkal jobb és stabilabb mint N4 ami volt, nem véletlen hogy a N4 -t adtam el és nem a Moto G -t.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz korcsillio #1152 üzenetére
Ezt megérdemeltem.
-
w333
félisten
válasz korcsillio #1152 üzenetére
Azért neee ... nekem van S4 és G2 is, viszont a G2 durván sokkal jobb !
-
korcsillio
addikt
válasz Just_Reboot #1147 üzenetére
Fújj eldzsí
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #1147 üzenetére
Egyáltalán nem az ... S4 i9506 -em is van és brutálisan jó !
-
CJ4567
nagyúr
-
Balathruin
veterán
válasz korcsillio #1146 üzenetére
Gyenge.
Ha nagyon akarnám felraknám a GB-t (2.3.6) vagy ha meglenne még a régi fosch, akkor 2.1-es képet is tudnák mutatni.[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz korcsillio #1146 üzenetére
Fúújjj szamszung!
-
CJ4567
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #1142 üzenetére
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Weeman1
veterán
-
no more
veterán
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #1136 üzenetére
Na ezt lássa meg SymbianOS, neked annyi is. Amúgy meg a dzsem a CPU-ra.
Szerk.: Az FFOS meg a klozettbe amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
A fentebb írtakat annyival kiegészíteném hogy szerintem a fekete szeder a dzsembe való.
-
no more
veterán
Istenem, sírok! De bolondok vagytok!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #1130 üzenetére
Pitébe nem, max pálinkába, mivel már meg van csócsálva, tehát romlik.
(#1132) ДарСтав +1
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
Konklúzió:
Almát inni,
csempét ragasztani,
droidot használni! -
no more
veterán
Én azért nem ennék abból az almából, amit már kukacok kiharaptak!
-
Penguin95
senior tag
Na. Többen írtátok, hogy unalmas már a mindenféle szarozás. Ennek érdekében született egy javaslat egy új jelmondatra, ami nem más mint "Az alma evésre való, nem telefonra!". Nos?
Szerk.: Egy másik megfogalmazás: Az almát enni kell, nem nyomkodni!
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz randras_83 #1119 üzenetére
Na ehhez én nem értek.
-
Just_Reboot
addikt
-
Just_Reboot
addikt
válasz randras_83 #1119 üzenetére
Szerintem rakásra qurja őket. Nekünk meg cseszik róla videót csinálni.
-
Penguin95
senior tag
Ha unalmas, kerüld ki. Többnyire -mint írtad is az előbb-, vagy egybe van írva, vagy csupa nagybetű. Ha ilyen kerül a látószögedbe, egyszerűen ignoráld. Abban továbbra is igazad van, hogy kicsit sok az ilyen, de mint látod, ha van téma, akkor jönnek a rendes hozzászólások is. Hogy mostanában read only használtad a topikot, érthető dolog, okod is volt rá, na meg nem kötelező mindenhová írni ahányszor csak arra jársz.
Az is igaz, hogy minden rendszernek van saját felhasználói köre. Viszont ha valaki X körbe tartozik, és Y kör nagyon nem tetszik neki, szerintem nem hiba, ha rossznak titulálja. Hogy erre a szar szót használjuk... Kellett valami komolyabb minőségjelző, mint a rossz. Ráadásul ha valahol máshol leírja az ember a negatív véleményét, többnyire ezt a szót szokták leghamarabb visszaböfögni valamilyen formában. Ha Neked tetszik néhány iOS funkció, ugyan úgy van itt helyed, csak maximum nem szállsz be ebbe a kis népi játékba. Ha meg annyira zavar, írj annyit, hogy "Srácok! Kezd sok lenni ez a #SZARAZIPHONE dolog. Kicsit tereljétek másfelé is a szót." Szerintem mindenki érteni fogja, és talán egyet is fog érteni. Ha meg valaki trollkodik, és válasznak megkapod megint a jeligét, hát van ilyen. Itt mindenki ember, mindenki szeret szórakozni a másikkal. Én is csak azért reagáltam úgy korábban ahogy, mert egyből egy kritikát írtál. De mint írtam, ha megkérsz minket, biztosan lejjebb vesszük a csicsergőnket.
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #1116 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
Amúgy azt mondta milyen itt a színvonal nézzen be SamsungOFF ba egésznap a buzulás megy.
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #1112 üzenetére
Hahaha! #DEMÉGMILYEN
Innen valaki szokott CSGO-zni?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Tomi_Ohl #1104 üzenetére
Lelki beke? Hehe Nekem n5 van meg egy ceges lumia, közöm nincs az ios-hez szoval nem vedem en az ios-t.
Csak azert volt a korabbi megjegyzesem, mert unalmas ez a szaraziphone es tarsai szoveg, nem vicces szerintem. Nem tartom amugy szarnak egyik rendszert sem, mindennek van elonye meg hatranya, felhasznalas fuggo a dolog. Peldaul az en jelenlegi igenyeimnek a droid felel meg a legjobban, de szeretek sok funkciot a wp-bol es az ios-ben is sok dolog tetszik.
Abban igazatok van, hogy akkor dobjak mas temat vagy olvassak mas topikot ha nem tetszik ez az allando szaraziphone duma, de mostanaban inkabb olvasni volt idom
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #1106 üzenetére
Mondjuk ennek a barátomnak előtte 4-e volt, és meg volt elégedve rajta az iOS7-tel (persze amikor már 4S-e lett nem bírta hangsúlyozni, hogy mennyivel jobb meg gördülékenyebb), de most ez a 8 végleg kiütötte nála a biztosítékot, már az utóbbi 1.5 évben amúgy is Androidot akar, de most nagyon égetővé vált a váltás.
És igen, legközelebb videót is kérünk![ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
Tomi_Ohl: Egyet kell értsek Veled. Szifonnál amúgy alap szabály újabban, hogy az utolsó főverzióra nem szabad frissíteni. Van például egy ismerősöm, neki egy i4-e van. Amióta 7.valami van rajta, én úgy látom, hogy kezd ritkulni a haja. Amilyen káromkodásokat meg le szokott nyomi...
randras_83: Későn jutott eszembe nekem is, már majdnem a végállomáson voltunk mikor beugrott. Na majd legközelebb.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #1100 üzenetére
Na ennyit róla.
Régebben volt egy #csakaziphone-os barátom (azóta megtért). Nagy büszkén mutatta rajta a Gangtar Rio-t. Egyszercsak semmiből semmi kilépett. Azt mondja, semmi, csak a home gomb nyomódhatott be, úgyhogy teljes nyugalommal rábökött a játék ikonjára. Mondanom sem kell, hogy természetesen újratöltődött a játék.
Én akkor láttam először rendellenes működést iPhonon, de meg is jegyeztem.
Még mindig szifonja van, 4S, de már csak azt várja, mikor cserélje le. Feltette rá az iOS8-at... Hát... A Chrome 4-5 másodpercig nyílik meg, netezés vagy viberezés közben már melegszik, alkalmazások kilépkednek...
De hogy meglegyen tybsen kolléga lelki békéje, megjegyzem, hogy ilyet akár egy Android is tud produkálni. Itt csak az a baj, hogy az iPhone körül túl nagy a hype, és a sok hozzá nem értő azt hiszi, hogy az a király, közben meg egy Androiddal, WP-vel, Blackberryvel sokkal boldogabbak lennének.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest