Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Balathruin #3097 üzenetére
Nem használtál még One-t, így fogalmad sincs erről... Annyira gáz az UP, hogy vaksötétben nappali fotót lő. Én partykon szoktam fotózni, ott nagyon jól jön. Még ismerősöm Z2-je sem tud ilyen világos képet lőni mint az M7-em pl., csak sötét, zajos képeket.
(#3099) Balathruin: Akkor maradj a Samsungnál , vannak olyanok, akik szeretik a HTC- és a minőséget.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #3094 üzenetére
Ha valamit, ezt védesse le nyugodtan szabadalmakkal. Nem fog hiányozni.
no more: Szerintem jobb, hogy elhagyták az UltraPixelt. Lehet éjjel szépeket fotózott, de az a 4MP eléggé karcsú volt. Ha 8 lett volna, akkor már teljesen jó lett volna. A témázás meg... Én ezt úgy 4 éve meg tudom oldani a CM által.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Penguin95 #3093 üzenetére
Az Android Centralos videót megnézve, azt kell mondjam, nekem is bejön a design! Picit M7-es, picit M8-as, szóval maradt az egyedi HTC design, tetszetős! Kár, hogy nincs már UltraPixel, biztos, hogy nem fog olyan éjjeli fotókat csinálni, mint az M8...
Ami még tetszik, az az új Sense témázás. Magadnak csinálhatsz egyedi témát.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem mondom, hogy csúnya az M9, de azért azt a fekete csíkot tényleg elhagyhatták volna...
Attól félek, az S6-nál is hasonlóan "forradalmi" változások lesznek...ДарСтав úgy látszik, az Apple divatba hozta a dudorodó kamerát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem bejön az M9. Egyedül a hátlapi kamera nem tetszik a kidudorodás miatt, de erre van a csiszológép meg a köszörű.
-
Weeman1
veterán
-
no more
veterán
1.5 óra és gyün a S6!
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #3086 üzenetére
Nyalókás.
De azért remélem, hogy mákos. -
no more
veterán
válasz Balathruin #3084 üzenetére
Te még életedben nem hallgattál zenét HTC telefonról, igaz?
-
no more
veterán
válasz Balathruin #3082 üzenetére
Zafír kameraüveggel, S810-zel és harman & kardon hangtechnikával (5.1 dolby)? Tényleg, de fos lett, már nem az igazi a HTC!
-
Balathruin
veterán
Hát ez egy nagyon nagy hulladék lett.
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #3076 üzenetére
Igen, CM12 bejgli.
-
no more
veterán
válasz Balathruin #3078 üzenetére
Haha, de azért ez is az év telefonja lesz.
Aztán pedig SGS6! Szerintem nagyot fog ütni most a két gyártó!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Hamarosan bemutatják a One M9-et!
-
Penguin95
senior tag
Na, már értem miért nem szerencsés a nightly használata. A telefon ugyanis nem írta a számjegyeket, mikor a kódot írtam volna be a képernyőzárhoz. Szerencsém, hogy van Mi Bandem, és be van kapcsolva a Smart Lock.
-
mirci18
addikt
válasz no more #3069 üzenetére
Értem köszi a segítséget.
Szerintem inkább maradunk a wp-s telefonoknál azzal még nem volt ennyi gondom mint ezzel.
Fagyások,leállás,lassulások,sms hibák.
De ez már nagyon offtopic köszönöm az eddigi segítséget.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
Flind
senior tag
válasz Just_Reboot #3058 üzenetére
Pontosan.
(#3059) no more: Én is kíváncsi vagyok már.
-
-
no more
veterán
válasz mirci18 #3056 üzenetére
Hmmm... akkor viszont nem tudom. :S
(#3057) Flind: Hát, kíváncsi leszek a többi gyártóra, hogy mit tudnak ezzel a melegedéssel kezdeni. Gyakorlatilag minden csúcskészülék S810-zel jön majd, kivéve az SGS6. Holnap látjuk majd, hogyan duruzsol a One M9.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz no more #3055 üzenetére
De én értem mit írsz.
Csak leírom újra amit látok ékezettel írok és kiírja azt hogy 160 karakterből hány karakter van hátra sms számot nem ír akkor ír 2 sms-t ha túllépem a 160 karaktert.
Ezért azt tudom mondani hogy nálam ékezetekkel eggyütt is csak 1 sms-t küld el nem kettőt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
no more
veterán
Ez a telefon nagyon gáz... ilyet hogy mernek kiadni??? Úgy fut, mint valami ötezer forintos Alcatel. LG G Flex 2
(#3054) mirci18: Az előbb írtam le... a karakterszámlálót nézd. Az ékezetes karakterek többnek számítanak (néha ötnek is). A karakterszámláló fogja mutatni, hogy pl. 75 karakter/2 SMS...
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz no more #3050 üzenetére
Tudom de én mindíg 1 sms-t küldök mert ékezettel eggyütt se érem el azt a max karakterszámot ami 1 db sms-nél van.
Köszi a választ.
Tehát a kérdés még mindíg fönt áll.
Ha én küldök egy 160 karakteres ékezetes sms-t miért jeleníti meg a párom telefonja kétszer.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
w333
félisten
Holnap S6 és HTC ... tyűűű de kíváncsi vagyok mááár
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Penguin95
senior tag
Még jó, hogy pingvin lettem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #3047 üzenetére
Vagy azt, hogy egy normális embernek első pillantásra tényleg egy lúd ugrik be. Márpedig senki nem fog megállni és gondolkozni azon, hogy akkor ez most milyen madár.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #3044 üzenetére
Ma két családtagom is megkérdeztem, szerintük milyen madár vagy. Mindketten ludat mondtak. Ez valamit jelent.
-
mirci18
addikt
válasz Just_Reboot #3044 üzenetére
Nekem Nokia lumia 830.
Neki meg Samsung Galaxy Trend.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Just_Reboot #3042 üzenetére
Értem de nekem csak 1 sms-t küld el látom a visszajelzésekből.
De lehet félreértettél vagy rosszul fogalmaztam.
Nem két részben küldi az sms-t hanem a párom telefonja ugyanazt a szöveget kétszer leírja egymás után.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Már volt itt róla szó a fórumon általam hogy a páromnak küldött sms-eket az androidos telefonja kétszer is megjeleníti.
Most kipróbáltam azt amit mondtatok hogy ékezet nélkül írjak így csak 1 sms-t kapott.
Mi lehet a gond miért kapja meg az ékezetes sms-eket kétszer?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Penguin95
senior tag
válasz DJ. Ru$y #3037 üzenetére
Én megpróbáltam poénra venni, de egyszerűen nem ment. Eleve nem csípem az ürgét a stílusa, és a videóinak tartalma miatt. Bárki be tud ülni a kamera elé egy doboz sörrel, és tud mindenféle hülyeségről hadoválni, miközben azt sem tudja, hogy mit csinál. Csak a legtöbb ember nem akar ilyen módon "közkinccsé" válni. Arról nem is beszélve, hogy ezekből lesznek az ilyenek:
MrAdamoo1
ez köztudott hogy a windows jobb mint az android.. az android egy tényleg tömeggyártott szar..aki ez ellen veszekedni akar az előtte olvasson egy kis winmagazint!! - "egy büszke Lumia 520 tulaj"Szerk.: Természetesen ezt most nem úgy értettem, hogy nincs humorérzéked (már csak ezért sem), vagy hogy ellened irányul a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Azért ennyire ne vegyétek komolyan Nem is azért tettem be, humor kategóriában van. Csak megmutattam, hogy vannak témák amik a videósok körében is "kihagyhatatlan ziccerek".
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #3031 üzenetére
Igen, és azokat a hulladékokat hasonlítgatják az iphone-okhoz. Én meg attól tudnék megőrülni! Nem fogod tudni neki(k) elmagyarázni, hogy az iphone csúcskategóriás telefon egy zárt OS-sel, és negyedmillió, míg az a nyomorult Tipo 30 ezer forint körül volt kártyásan már akkor, amikor kijött, ne várjon csodát.
Na meg... hülye, aki úgy vesz valamit, hogy nem próbálta ki előtte. A T-ben nyomkodtam az Xperia J-t még, mert sok negatív tapasztalatot olvastam róla (akkor volt 60 rugó az a szar, lol), hát sikerült lefagyasztanom kb. fél perc alatt. Azelőtt még sosem láttam telefont csonttáfagyni. xD
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Ennek tudatában használjuk legközelebb az androidunkat
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
saelin
veterán
válasz Tomi_Ohl #3026 üzenetére
Én meg nem találkoztam olyan gyártói launcherrel, amivel 100%osan meg lennék elégedve. Pont mostanában szívtam az asus launcherrel... A játékok folyton kiléptek minden szó nélkül. Nézem a memória használatot és 50-80MB-ot evett a launcher. Az is gyanús volt, hogy a játék kilépése után egyből az asztal fogadott, nem töltötte újra be az egészet, ahogy kellene egy nagyobb app-ból való kilépés után. Lecsereltem nova-ra a gyárit és azóta nincs random kilépés játékok alatt...
De tényleg. Milyen már az, hogy egy rendszer alkalmazás kinyomja a nagyobb fogyasztót, hogy ő futni tudjon? Ilyenkor megértem, hogy egyesek miért rootolnak. Ami nem vanilla droid azzal mindig van valami."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tomi_Ohl
veterán
A TW launcher az egyik legoptimalizálatlanabb része a Taccsvíznek.
Mappázni szerintem alkalmazások közt nem lehet benne, csak a kezdöképernyőn (de még ha egymásra húzás nem működik, próbálhatsz menü gombot nyomni, hátha lesz opció rá).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Weeman1
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #3021 üzenetére
Én csak a launchert használom, többi meg alap kipucolt.
Hogy kell mappázni?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Mi az ítéletem mert tetszik a Samsung launcher?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #3016 üzenetére
Köszi
Miért akár mást felrakni egy apkn kívül? Vagy tw launcher nem csak apk? Mintegy felrakom.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #3012 üzenetére
Nincs.
Találtam Touchwiz UX GS4 változatot, persze nem tudok dev-hostról letölteni
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Valaki tud qHD LG launchert linkelni? Eddig amiket próbáltam csak 480x800-ban mennek.
No Sana No Life
-
saelin
veterán
Azért megnézném, hogy egy dungeon hunter 5-t hogy bírna 4k-ban ez a soc... Én képtelenségnek tartom. Ennyire még az új tegra sem erős. A ram az egy dolog, lassan a mobilokban is lesz annyi.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
A Snail az OBoxszal támadja le a konzolpiacot!!!44
"A vállalat brutálisan erős, 4K-ra képes hardvert ígér, és mára ki is derült, hogy ezt mivel lehet elérni." - Wew! Valaki új konzollal akar előrukkolni!
Kicsit lentebb a cikkben: "... NVIDIA Tegra K1 rendszerchipet használ, abból is a négy darab Cortex-A15-ös processzormagot kínáló 32 bites, ARMv7-es verziót, amelyen lesz még 4 GB rendszermemória és 4 GB-nyi ROM." - Erm, brutálisan erős?
"Az Obox tervezett ára konfigurációtól függően 350 és 500 dollár között lesz, de ez még a megjelenésig változhat." - Pff!
Ezt nevezik klikk vadász írásnak, amikor nagyot mond, de a végére kiderül, hogy fele sem igaz. Mégis mitől brutálisan erős ez? És az az ár? Szerintem a kínaiak sem olyan hülyék, hogy megvegyenek egy ilyet!
Ui: Prohardveres cikk egyébként.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
mirci18
addikt
válasz Just_Reboot #2997 üzenetére
Nekem csak egyszer küldi el a telefonom erről az sms-ről egy visszaigazolásom van s a rendszer a t-mobilos online rendszer is csak 1 sms-nek látja.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest