Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Myth: Wukong
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- World of Warships
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Pandimakaay #92593 üzenetére
HBO Max-nál nekem a tévé is csinálja néha, hogy szétcsúszik a kép meg a hang. Önmagában a TV hangszórón, semmi BT hangeszközzel. Restart és/vagy nem használt futó alkalmazások kishiftelése meg szokta oldani, de gyanítom van benne HBO MAX gond is.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fecus
őstag
válasz NightLord #92591 üzenetére
Akkor marad amíg Andy nem frissíti az ő ROM-ját. De lehet ott is gyalu, ha verziót vált.
Az XDA-n a "iPlay 50 Pro - any chance for Android 13+?" topic-ban is írták, hogy másnak is bootloop lett a vége, de a vbmeta frissítésével (a legújabbra) megoldódott.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
boborján2
aktív tag
válasz rothfb #92576 üzenetére
Csak ha végig gondolod .... ok és okozat.
A legjobb tipp az hogy ne kapcsolgasd. Ezzel csökkented a bootidőt.
+legalább hagyod a rendszernek megtanulni a felhasználói szokásokat és a héttérben ez jobb optimalizációt eredményez.Az meg hogy bekapcsolva tétlen állapotban töltöd vagy kikapcsolva , semmit nem számít.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
snooze
veterán
valakinek blackview tab 60 tabletje lenne?vélemény érdekelne.. köszönöm.
GO Gunners!!!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Pandimakaay #92593 üzenetére
Szerintem a headseted a ludas, de a VLC-ben tudsz audio-t delayelni, lejátszásnál bal alsó ikon, Audio / Audio delay.
Illetve még egy tipp:
Switching output from "OpenSL ES" to "Audiotrack" solved my delay problems over bluetooth.
Ez a Settings / Audio menüben van.[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy lenovo m10 plus tabletem. Minden fasza. Vlc plyerben filmet nezek. Viszont ha bluetooth headsetet racsatlakoztatom, akkor kesik a hang egy olyan nagyon minimalisat de erezheto. Ugyanez volt regi tabon masik bt headset el.... Ez altalanos? Ott az hbo max csinalta ezt... Koszi elore is.
-
NightLord
tag
Szerintem nem fog menni, bár ezen a tabon nem próbáltam, hanem alapból wipe datát csináltam az android 14 flashelés után. Más eszközön próbáltam dirty flashelni A14-et 13 fölé, de bootloop lett belőle.
A 13-as verziószámon belül viszont működött a dirtyflash, egyszer frissitettem igy a lineage OS-t a tabon csak a system particio ujraflashelésével, wipe nélkül.Egyébként nekem fura, hogy varázsolnod kellett valamit a vbmetával flashelés után, nekem ahhoz tuti nem kellett nyúlnom.
-
fecus
őstag
válasz NightLord #92570 üzenetére
Ha ezt felteszem a lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz ROM-ra megint teljes gyalu lesz? Vagyis fel lehet úgy tenni, hogy ne vesszen el a belakás? Az előbbi ROM-mal nincs gondom, csak hogy telefonnak hiszi pár app és nagy bazi megjelenítéseket csinál.
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Beni2360
félisten
válasz snooze #92586 üzenetére
Nekem iplay 50 mini is van de nem tudok be regelni mindig gora. Mindent bírok és nem lép tovább. YT forog, más nincs.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RedCactus
senior tag
válasz snooze #92567 üzenetére
Lenovo tabletemen a MindigTV GO app ugyan így viselkedik. Megoldásra azt találtam, hogy a beállításokban a megjelenítés/Intelligens forgatás/alkalmazáskezelés menüpont alatt kikapcsoltam az alkalmazást, így nem fordul el és nem kapcsol ki.
Nem tudom nálad elérhető e ez a funkció... -
RedCactus
senior tag
válasz Tibicsucsu #92578 üzenetére
Pár napig annyi volt...
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz csonkadavid #92573 üzenetére
Mar csak az a kerdes h hogy vetted meg 80-ert
Most is 90 feletz van es arukereso ardiagrammon sem latszik. 90 alatt sehol nem lattam ennyiert. Kupon? Mert valoban nagyon megeri a 80-at -
gyulaszu
senior tag
válasz rothfb #92576 üzenetére
Ugyanilyen készülék van az én tulajdonomban is napi használatban. Én az első bekapcsolás és a frissítések települése után sem mértem meg az újraindítás sebességét.
Amkor jött rá a frissítés, akkor írtam én is, hogy egy látszólag kis méretű csomaggal milyen sokat szöszmötöl, de ennél több figyelmet nem érdemelt és nem foglalkoztam vele...az én kanosszám a DuaSpeed
[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
veterán
válasz gyulaszu #92575 üzenetére
A kérdés nem az volt, hányszor indítsam újra az eszközeim.
Ha tudsz megoldást, örömmel veszem. Ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatod, mert van ilyen tableted, azt is köszönöm ha leírod. Bármi más, pl hogy hányszor mit indítsak újra, nem releváns számomra. Te úgy csinálod, én meg máshogy. Ha nem használom, kikapcsolom és úgy töltöm. -
csonkadavid
tag
válasz Tibicsucsu #92565 üzenetére
A gyerek meglesz valahogy gps nélkül. Sztem. 80 ért töltőállvánnyal nagyon jó vétel volt főleg 2 év korrekt garival.
-
veterán
Kérdés. Alldocube Iplay 50 mini pro készülék az alany.
Az elején gyorsan bootolt, ahogy kellett. Mióta a Google Play rendszerfrissítés 2023 november 1 lett, azóta a bootolási ideje 3-4-szerese az eredetinek. Alapra raktam többször is, amíg a fent említett GP rendszer nem frissül, addig gyorsan bootol. Viszont sajnos nem lehet elkerülni a frissülését, bármit csinálok. Ha manuálisan nem is, de előbb utóbb automatikusan frissül és onnantól a fenti "hiba" áll fenn. Mást nem lehet tapasztalni, ha már működik a rendszer, semmi különös.
Más, akinek ilyen tabletje van nem tapasztalt valami hasonlót? Nincs valami megoldás rá? Az alaphelyzeten kívül, mert az csak ideiglenesen oldja meg.[ Szerkesztve ]
-
NightLord
tag
Ha volt mar akkor sry, de ugy nez ki android 14-re is frissitheto az iplay 50 pro.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Tibicsucsu #92565 üzenetére
Elsiklottam az LTE verzió felett, nem tűnt fel, hogy van ilyen is ebből. Köszi!
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz csonkadavid #92558 üzenetére
Ugyanez kari elott meg 94 volt "akciosan" alzanal. Mashol inkabb 100+
Android 13-at fel tudod ra rakni lenovos Windows-os programmal. En is azt csinaltam, mert OTA-n sehogy nem akart megjelenni. Nem tudtam factory resettel sem elovarazsolni.
Nikaré:
2 verzio van. WIFI es LTE. WIFI verzioban se SIM se GPS.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
Iplay50 minim van,camhi és a mindig tv go app feltelepül,elindul,de amikor a kameraképet szeretném megnézni,akkor kilép vissza a föoldalra,ugyanez a tv-nél is..olyan appnál csinálja,ami elfordul automatán,ami telefonon is igy van..mi lehet a gond?kevés memória?GO Gunners!!!
-
ÖregMackó
tag
Hát igazából nem tudom... Terveztem már, hogy tesztelgetem, kihagyva a facebookot, mivel tudnám elérni ezt az állapotot, de nem tettem meg. Egyszer nekiülök és célzottan csak egy dologgal fogom kipróbálni, egyáltalán előjön-e a hiba, esetleg netflix vagy youtube videók nézése közben, másban nem tudok rosszat mondani a tabletről, a fantom érintés is egyre ritkábban jelentkezik, gyors és jól működik más téren. Kicsit a fényerő szabadban lehetne több, de bent zárt helyen bőven elég. Launchernek Smart Launcher 3 Prot használok, 12-13 óra képernyő idők vannak egy teljes töltéssel, szerintem ez nem rossz 58 ezerért.
-
Nikaré
őstag
válasz csonkadavid #92558 üzenetére
Oksa, köszi!
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92556 üzenetére
Sajnos én nem használom a facebook appok közül egyiket sem. Így azt sem tudom mi a reel video. Csak mxplayert használok szerverre letöltött anyagokkal. Azzal vagy youtube-al van esély kipróbálni?
-
ÖregMackó
tag
Szoktam facebookon reel videokat nézni, és egy idő után már nem játsza le őket. Ha ez beáll, akkor nem megy más se, mint pl. Viber videók, ip,camera mentett videók, sőt netflix is azt mondja bejelentkezéskor, hogy ez a video nem játszható le. Youtube-on se mennek a short videok. És ez csak újrainditással szüntethető meg. Pedig a memória fele ha használatban van, se cache törlés se adatok törlése nem használ, csak az újrainditás. Ami csak max 2 perc de nem tetsző dolog.
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92553 üzenetére
Eddig nincs inkompatibilitás. Sőt az egyik játék megjavult. Abban az eredeti firm-el csak akkor érzékelte az ujjam, ha megmozdítottam. Nem lehetett azonnal lőni. Ez meggyógyult.
Mi ez a filmlejátszási probléma? Kipróbáljam?
A bootloader nyitás két sor az említett folyamatban meg két nyomkodás a be-gombon. Gondolom egyszer kell csak.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz csonkadavid #92552 üzenetére
Szia!
Melyik Android verzióval érkezett?
Frissítést felkínált főverizióra?
Van benne SIM foglalat és GPS?
(néha ellentmondásos a leírás, ezért kérdezem)[ Szerkesztve ]
-
ÖregMackó
tag
Már tettem fel 3 Alldocube által kiadott korábbi firmwaret a iplay 50 prora, nem volt semmi gond, hibátlanul felment mind, viszont szinte semmi különbség nem volt a verziók között, ugyanazok a bosszantó hibák maradtak benne. Abban reménykedek, hogy egy teljesen új android talán hibátlanabb lesz, csak ez a download vagy download+firmware upgrade dolog izgat. Tulajdonképpen csak a filmlejátszási problémától szeretnék megszabadulni ne kelljen már állandóan újraindítani a tabletet. A Lineage felrakásánál a bootloader nyitás nem teljesen tiszta, meg hogy a teljes hardware kompatibilitás megmarad-e. Persze előbb utóbb lehet, hogy nekiesek és megpróbálom én is feltenni...
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a Lenovo P11 2nd gen amit a gyerekeknek vettem. 79900 volt az alzánál ami nagyon jó ár sztem.
Hatalmas pozitív meglepetés nekem.
Az összerelés minősége abszolút prémium. A kijelző 11,5" adaptív 120Hz és gyönyörű. Simán szebb képe van mint az Ipad 9-emnek.
Van benne a samsung dexhez hasonló asztali mód, ami elég jól működik.
4 hangszóró van ami jól is szól.
Féltem a 4 giga ramtól de abszolút flottul működik minden.
A helio G99 egy tabletbe sztem bőven elég.
Ez ennyi pénzért abszolút bestbuy lett nekem.
Tartalom fogyasztásra teljesen tökéletes.
Volt a dobozban egy töltőállvány, amibe csak bele kell állítani és tölt, de persze lehet usb-c vel is tölteni.
Támogat aktív tollat is, ami kb 15000 Ft hozzá.
Ja és 2 év lenovo garancia!!![ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92542 üzenetére
Alldocube iPlay50Pro. Végül ezen leírások alapján az első oldalon említett lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz firmet (13-as) tettem fel. Most lakom be.
Nem volt zökkenőmentes. Az említett oldal első lap alján (20. post) lévő leírás alapján csináltam, linuxon. Bootloop lett. (el is késtem a szemvizsgálatról ) Aztán megtaláltam egy ugyanilyen problémára a választ a 208. posttól. Fel kellett még tenni a vbmeta.img-t is. Ezt az eredeti, legfrissebb, gyári firm-ből vettem ki.
A 66. hozzászólásban van eljárás, hogy visszafordulj a gyári firm-hez. Ezt nem próbáltam."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
cidalain
veterán
Nem lehet, csak a készülékhez valót rátenni. Vannak alternatív romok, de szerintem a Doogee nem olyan márka, amihez lenne.
Egy gyereknek szánt tablet, amin amúgy is A13 van, bőven jó lesz 6 év múlva is így ahogy van, frissítések nélkül (előbb cseréled a vasat, minthogy ne legyen támogatott a SW)
A biztonsági frissítés túl van misztifikálva. Legyen uptodate a SW, játék amit a gyerek használ, Play store-ból szerezzétek be, aztán kb ennyi elég is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92542 üzenetére
Még nagyon gondolkodom, hogy kockára tegyem-e a friss tabletet a verziók miatt.
Meg azon is töprengek, hogy ha már kockáztatok, inkább a Lineage OS-t kellene feltenni. Van már 14-es android és felteszem arra fognak jönni a frissítések."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lenne egy általános kérdésem. Mennyire lehet ezeken a kínai csoda tableteken az android rendszert egy teljesen stock androidra cserélni? Egy Doogee tabletet hozott a Jézuska a gyereknek, és ahogy nézem amúgy is egy "majdnem" stock android 13-as rendszer van rajta, viszont tavaly novemberi változat, és nem is hoz fel frissítést. Lehet ezekre valahogy manuálisan feltenni újabb rendszert, ami ne ma saját OTA kiadásuk? Vagy van ennek valami limitációja? Előre is köszi!
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Nikaré
őstag
Huuu, köszi!
Pedig nem is olyan régi írások. Szerintem már összekevertem a típusokat, annyit olvasgattam mindenfelé -
Reynaldo
junior tag
válasz Nikaré #92543 üzenetére
Van néhány. Például a Tab 18-ról friss beszámoló is van. Annál gyengébbet(ez G99 procival van) nem igazán ajánlott venni. RAM legalább minimum 6GB legyen.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Nikaré
őstag
Hi!
Van tapasztalata itt valakinek a Blackview tabokkal kapcsolatban? -
ÖregMackó
tag
Ha felteszed a legujabb firmwaret írd majd meg lsz. a tapasztalatokat, egy visszajelzést találtam, aki azt írta, hogy loopba került utána a tabletje, mire azt írta neki valaki, hogy ne csak download módba telepitse hanem download+firmware upgrade módban. Erről meg a tutorial semmit nem ír.....
-
fecus
őstag
Köszi. Ez nem mini hanem Alldocube iPlay 50 Pro. Közben megtaláltam a tutorial-t. Van valami mód, hogy mindent mentsek és visszakapjam a belakott gépet, vagy ne is álmodjak? Nem találok full backup menüpontot a beállításokban. Bár lehet nem is működne, mert a legfrissebb firm talán már Android 13-as.
-
Dr.NX
Topikgazda
PC-n keresztül lehet csak frissíteni, írja a tutorial.
https://androidmtk.com/install-xml-scatter-firmware-mediatekFigyelj oda, hogy a Mini Pro-hoz való firmware-t rakd fel, mert van egy újabb, Alldocube iPlay50miniPro NFE (T811MAN) nevű is.
The "NFE" designation signifies an exclusive Widevine L1 certification, meticulously tailored to optimize your Netflix streaming in high definition. This certification also ensures seamless compatibility with other leading platforms such as Hulu, Disney+, YouTube, and more.
Elfogadom a sütiket.
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92529 üzenetére
Csak PC-n keresztül lehet frissíteni? Mindenem el fog veszni?
Azt hittem megtalálja a letöltött fájlt."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
paolinho
őstag
válasz Reynaldo #92534 üzenetére
Kétségtelenül fontos szempont a gyorsaság, de nekem a Blackview kicsit drága lett volna, a másik kettőhöz pedig nem tudom, hogy van-e Widevine L1 licence. Pontosabban a T50 Pro-nál biztos nincs, az N-ONE-nál pedig nem találtam erről infót.
Szerintem filmekre nem volt rossz választás a T60, és noha nem a leggyorsabb proci az Unisoc T616, a fenti küldetéssel meg fog bírkozni. Egyébként valahol azt olvastam róla, hogy teljesítményét illetően koppra megegyezik a Snapdragon680-éval, amivel pl. a szintén 12 collos Honor Pad 8 is felszerelve van. -
Reynaldo
junior tag
válasz paolinho #92511 üzenetére
Remélhetőleg beválik az Unisoc-os Teclast is(kb. 3-4 éves proci), viszont tényleg időtállóbb és gyorsabb lett volna például a Blackview Tab 18 Tablet 12GB 256GB 16MP 2.4K FHD+ Display 8800mAh Battery Widevine L1 MTK Helio G99, amiről volt nemrég egy beszámoló is. Vagy a hasonló tudású N-ONE NPad X1 US $186 Tablet 4G LTE Android 13 8-Cores MTK G99 8GB RAM+128GB....... Ugyanez Banggood-on 200$, és még Teclast-nak is van G99-es, T50Pro
Mediatek Helio G99 vs UNISOC T616 összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
paolinho
őstag
válasz csonkadavid #92531 üzenetére
Biztos igazad van, de akkor még max 60k-ban gondolkodva nézelődtem tablet iránt. Mindegy, ez van. Remélem azért egy Teclast-tal sem lehet nagyon mellé nyúlni. Ha megérkezik a T60, majd referálok róla, hátha érdekelni fog valakit.
-
paolinho
őstag
válasz csonkadavid #92527 üzenetére
Ami a Lenovo-t illeti, valóban jobb a procija, de 4/128-as változatban legolcsóbban is 95k-ért kapható, 6/128-as formációban meg bőven 100k felett. Ennyit nem akartam adni érte.
-
fecus
őstag
válasz Graphics #92521 üzenetére
Ezért kérdezem. Ha frissítést keresek nem ad fel újabbat.
-
fecus
őstag
Nekem a Alldocube iPlay 50 Pro 2022. december 5-i frissítéssel rendelkezik. Van már újabb? Kézzel kell/lehet frissíteni?
-
cidalain
veterán
válasz TeebyKay #92515 üzenetére
Van olyan opció, hogy a gép felemelésével feléled. A képernyőzárat persze fel kell így is oldani. Duplakopp nincs.
Akkura nincs tippem. Anyukámé nem fogy el 1 nap alatt. Persze ez leginkább a használat módjától függ, és a futtatott progiktól.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Beni2360
félisten
válasz Graphics #92509 üzenetére
Már nyáron megrendeltem
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini-hez lenne két kérdésem:
1, Kényelmetlen az oldalso power gombbal ébreszteni, nincs valami képernyő érintős beállítás rá?
2, Az akksija egy nap alatt lemerül, lehet valahogy jó energia gazdálkodási beállításokat megadni neki és/vagy létezik hozzá olyan állvány/tartó amire kényelmesen felhelyezhető és egyben tölti is? Folyton a töltőkábelt ki-be huzigálni nem annyira kényelmes, és ha egyszer elfelejtük másnapra kb le is áll.
-
paolinho
őstag
Végül is EZ alapján egy Teclast T60 lett a kiválasztott. A Geekbuying-ról a 86QUW0ZG kuponkóddal 69e-ért be is rendeltem.
-
Dr.NX
Topikgazda
AliExpressen megjelentek a klasszik átlátszó szilikon "TPU" tokok az iPlay 50 Minikhez.
Pl.
linkElfogadom a sütiket.
-
paolinho
őstag
válasz paolinho #92506 üzenetére
Köszi szépen a részletes infót, akkor még merengek a business-en egy kicsit. Jó lenne azt tudni, hisz nem mellékes, hogy ez egyedi probléma, vagy minden ilyen típusú eszköz produkálja ugyanezt. A Geekbuying-ról kuponnal most 60e-ért lehetne beszerezni töltővel, tokkal, bluetootth billentyűzettel, USB-C Type adapterrel, és fülessel (bár ezt nem sokra tartom). Szóval nem tűnne rossz vételnek, csak nem szeretnék ilyen, az Általad is említett gonddal küszködni vele. Azért is furi ez egyébként, mert a gyerek lényegesen kisebb tudású Xioami (!!!) Xiaomi-klón tabletje reccenés nélkül viszi a filmeket, ha kell órákon keresztül is, pedig abban a memória is lényegesen kisebb, és a procija is gyatrább. Ha jól emlékszem MediaTek MK6570-es van benne, a DevCheck-kel mért 3 Gb ram mellett.
Esetleg, ha másnak is van az eszközzel kapcsolatosan tapasztalata, azt megköszönném, ha megosztaná velem.
Az Összefoglaló-ban is a viselhető kínai gyártmányú eszközként van említve az Alldocube a Teclast, és a Chuwi mellett. Szóval én nem óckodnék tőle, de megvallom, nem szeretném ki-be kapcsolgatni amiatt, hogy megáll a filmlejátszások közben. De azt is bevallom, semmi kedvem 100e fölé menni árban tablet vásárlás kapcsán. -
paolinho
őstag
válasz ÖregMackó #92505 üzenetére
Köszi szépen a részletes infót, akkor még merengek a business-en egy kicsit. Jó lenne azt tudni, hisz nem mellékes, hogy ez egyedi probléma, vagy minden ilyen típusú eszköz produkálja ugyanezt.
A Geekbuying-ról kuponnal most 60e-ért lehetne beszerezni töltővel, tokkal, bluetootth billentyűzettel, USB-C Type adapterrel, és fülessel (bár ezt nem sokra tartom). Szóval nem tűnne rossz vételnek, csak nem szeretnék ilyen, az Általad is említett gonddal küszködni vele.
Azért is furi ez egyébként, mert a gyerek lényegesen kisebb tudású Xioami (!!!) Xiaomi-klón tabletje reccenés nélkül viszi a filmeket, ha kell órákon keresztül is, pedig abban a memória is lényegesen kisebb, és a procija is gyatrább. Ha jól emlékszem MediaTek MK6570-es van benne, a DevCheck-kel mért 3 Gb ram mellett. -
ÖregMackó
tag
válasz paolinho #92503 üzenetére
Szia! Nem jutottam elörébb, idöközben feltettem a 0814-es firmware-t, de abban is beáll a hiba egy idő után (pontosan nem tudom meghatározni, de egy-másfál órán keresztül még nem) és semmitől sem áll helyre csak az ujrainditástól. Ez csak az mp4 tipusú videók lejátszásának korlátját jelenti, de a Netflix sem indul el ilyenkor. Reel videók, ip kamera mentés, viber vagy messenger mentés sem. Semmilyen memória ürítő sem hoz eredményt. Most megjelent a tabletre - állítólag a 13-as androidra - ujabb firmware update. de még szeretnék róla tapasztalatokat gyűjteni, sokat nem találok. Általában a Lineos-t ajánlják de ott meg nem tudom mibe ütközök bele, esetleg valami gyártói dolog nem lesz-e üzemképtelen. Az ujraindítás nem nagy dolog, kb 2 perc és már megy minden, de persze nem találom utána főleg a FB-on a reel videot amit meg akartam nézni... Persze ebbe sem lehet belehalni.
[ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
Hát én nem tudom mennyiért tudnád megvenni, de én most rendeltem az Alzától a gyerekeknek.
Lenovo Tab P11 2nd gen + smart charging station-t. 2 év garival.
Az is Helio G99, 4/128, asszem 120Hz 4 hangszóró stb.
Ja és azon megy a Hd netflix míg az alldocube-on tuti nem.
79900 ért jó vétel szerintem.
[link][ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz ÖregMackó #91774 üzenetére
Szia!
Pár napja, hogy keresgetni kezdtem magamnak egy viselhető tabletet, futottam bele az Alldocube iPlay 50 Pro-ba. Olvasgattam is vele kapcsolatosan véleményeket, amelyek többnyire kedvezőek voltak, viszont az Általad említett videó lejátszási probléma most egy kissé elbizonytalanított.
Szeretném megkérdezni, hogy időközben lett megoldása, vagy legalábbis magyarázata ennek a féle problémának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest