-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Ár értékben lenne kedve valakinek 2-3 tippet adni arra, hogy mi az amit tényleg érdemes megvenni? Bestbuy tabok? Refurbished-et hol lehet válogatni?
8 éves fiamnak kell vennem valamit napokon belül. Válás, különköltözés, skype miatt kellene (írtam nemrég).
Már ott tartok, hogy inkább veszek neki egy kamatmentes hiteles drágábbat valahol, de ezen a fronton is kezdem elveszíteni a fonalat. Visszaolvastam rengeteget, youtube teszteket nézegetek, de bevallom nehezen találok megoldást.Elgondolkodtam a SG Note3-amon. 2013 szeptemberében vettem. Azóta fullpatent, 3 giga rammal. Jó, kb 180.000 volt, de éjjel-nappal be van kapcsolva, mindent kibírt, megbízható, a Samsung garanciális hozzáállása pedig kiváló.
Asuson, Aceren, valamint drága Samsungokon gondolkodom. Huaweitől félek tartósság szempontból.
Azon is jár az agyam, hogy kötök egy ingyenes bankszámlát a gyereknek, hogy érzékelje, milyen havi szinten továbbutalni pénzt (tablet hitel), amit másra is költhetne.Totál tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul dönteni.
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest