Hirdetés
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Ár értékben lenne kedve valakinek 2-3 tippet adni arra, hogy mi az amit tényleg érdemes megvenni? Bestbuy tabok? Refurbished-et hol lehet válogatni?
8 éves fiamnak kell vennem valamit napokon belül. Válás, különköltözés, skype miatt kellene (írtam nemrég).
Már ott tartok, hogy inkább veszek neki egy kamatmentes hiteles drágábbat valahol, de ezen a fronton is kezdem elveszíteni a fonalat. Visszaolvastam rengeteget, youtube teszteket nézegetek, de bevallom nehezen találok megoldást.Elgondolkodtam a SG Note3-amon. 2013 szeptemberében vettem. Azóta fullpatent, 3 giga rammal. Jó, kb 180.000 volt, de éjjel-nappal be van kapcsolva, mindent kibírt, megbízható, a Samsung garanciális hozzáállása pedig kiváló.
Asuson, Aceren, valamint drága Samsungokon gondolkodom. Huaweitől félek tartósság szempontból.
Azon is jár az agyam, hogy kötök egy ingyenes bankszámlát a gyereknek, hogy érzékelje, milyen havi szinten továbbutalni pénzt (tablet hitel), amit másra is költhetne.Totál tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest