Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
perzeus
tag
Megjött az Asus Zenpad Z300M a digiprime-tól, valóban 32GB, 60990.-ft.
Bekapcsolni karácsonykor fogom, de szerintem nem lesz vele gond.Gábor
-
-
Mr.C
őstag
Üdv!
Tabletet szeretnék vásárolni. A lényeg:
-4:3-as képernyőarány
-8" vagy kicsit nagyobb, a -9.7"-OS félő, hogy már túl nagy
-Android de akár Linux kompatibilis is lehet...
-Max 100e ftA legjobb lenne egy mipad 2, csak az már specifikációban nekem gyenge, most nézegetem a jövőben érkező mipad 3.
Gondolkodtam a Huawei M3 készüléken is. A lényeg, hogy nem igazán találok jó hw-s tabot ilyen specifikációval. Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!sudo rm -rf /*
-
010203
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mégpedig az Android-os tabletemnél, nem tudom sehogysem a belső tárhely helyett beállítani, hogy az app-ok és minden más az sd kártyára töltődjenek le. Hogyan tudom ezt megoldani? Mivel csak felhasználói szinten vagyok, valami egyszerű megoldás van-e rá?
Köszönöm.
-
janos1986
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vasarlasan gondolkozok, mivel a kulfoldi utjaim soran mindig a laptomomat cipelem magammal, amit akkor jellemzoen csak filmnezesre es skype beszelgetesekre hasznalok.
Az uj tabletet ezek mellett internetezesre es talan nehany jatek futtatasara hasznalnam.Itthon SIm kartyaval csatlakoznek az internetre.
Ezt a tabletet neztem ki:
Samsung T719 Galaxy Tab S2 8.0 LTE 32GB
http://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/t719-galaxy-tab-s2-8-0-lte-32gb-p335185336/Mit gondoltok rola?
Udv
Janos -
cidalain
veterán
válasz Strike111 #70884 üzenetére
Ezek közül a Huawei M2 a legerősebb
Aztán az Asus, de csak ez tud SIM kártyát fogadni
A Huawei T1 a leggyengébb, ebben a ram is csak 1 GB(#70882) Tüske0614
Huawei Mediapad M2 8"
a lényeg, hogy olyat vegyél amiben 2 GB ram van, az már-már elvárás játékokhoz. (oké szókeresőzéshez nem). Nem írtad melyik Acert nézted, és azt sem mekkora képátló kellene.
A Huaweinél vannak olcsóbb lehetőségek is, de az adott pénzért ez a legjobb választás szerintem.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Strike111
csendes tag
Sziasztok!
Közben nézegettem és böngészgettem a netem további tabletek után és ezeket találtam.
Nagy dilemmába vagyok hogy most mit csináljak ebben a maradék időben, mert karácsonyi ajándéknak lenne.
- Huawei MediaPad M2 8.0
- HUAWEI Mediapad T1 10 9,6"
+ ugye az Asus ZenPad 8.0 z380knlEzeket nézegettem mostanság.
Várom a véleményeteket.
Köszönettel:
Strike111 -
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok ! Ha valakinek lesz ideje tabletet keresnék de nem tudom amiket néztem arra azt írják játékra nem ajánlott ez mégis milyen játék?? Max simbuild farm max ez a kettő autós nem szóval kb melyiket ami ajánlott acer-neztem.. tehát max 70 .egy nexus 2012 ről váltanék mert már néha kiidegel ez a f.s.. köszi boldog karácsonyt !
-
cidalain
veterán
Ha E szerias samut lattal az felejtos. Also kategorias, Samsungosan arazva.
Ha S szeria akkor premium, de regebbi, megfontolando.
Hasznaltban viszont nem tudsz kettot venni gyorsan.Ujban csak a Lenovo tab3 7 Essential 16GB ami jo vetel 27-ert
(Van 8GB-os verzioja is 24-25 korul, de gyereknek, jatekokat telepiteni nem art a plusz tarhely)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
papci80
csendes tag
Sziasztok,
sorozat,videó, live stream nézésre szeretnék venni egy tabletet, régi laptopomat váltaná fel, 30-40k környékén.
Miket érdemes nézegetni?Huawei MediaPad T1 et néztem, megér +13ezret a 10 colos kijelző?
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz tboy93 #70878 üzenetére
Mivel ketten vannak, a feleségem mindenképp kettőt venne..
Szeretnénk minél olcsóbban megúszni, de az ajánlott típusok közül választanék. Ha mindenképp árat kell mondanom, 20-30 ezer közötti szintet lőném be.
Lehet használt is, ha újszerű.
Méret másodlagos, vagy inkább közepes. Jobban belegondolva a kisebbek is elegek lennének arra, hogy a játékaikkal játszanak. Felhasználásként eszembe jutott, hogy szeretnek Youtube videókat nézni.Az aprón láttam egy 9,7"-os Samsungot. Az ára kívül van a fent írt sávon (32-ért hirdetik), de nem is alsó kategóriás.
20+ éve a Prohardveren
-
cd930
aktív tag
Sziasztok!
Megelégeltük, hogy a 7-8 éves gyerekeink mindig merítik a telefonjainkat.
Mi az a tablet típus, amit már érdemes megvenni? Nagyságban nincs még elképzelésem. Nem hiszem, hogy feltétlenül kell nekik a FHD. Elég a wifi bele.
Telefonban Samsung pártiak vagyunk, de tabletben elpártolunk, ha nagyon jó ár-érték arányban tudtok valamit ajánlani.Előre is köszönöm!
20+ éve a Prohardveren
-
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani Lenovo Tab3 8-hoz valo, tokeletesen illesztkedo tokot (kinyitos, konyvszerut)? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni tabletettet,főként pdf olvasásra nett elérésre filmezésre a mostan már kicsi és régi.Ezért LG G Pad III 8.0 gondoltam ki,de ezt nem forgalmazzák itthon vagy csak én nem találom meg. Vagy helyette tudnátok ajánlani kb ilyet amiben van 4G modem és legalább 1de jobb lenne ha 2 év garancia.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a WayteQ kivonult a tablet piacról? Az oldalán sem forgalmaz tabletet Sőt, más gyártók telefonjait kínálja. Mi történt?
-
cidalain
veterán
válasz HagaNRG #70870 üzenetére
8 magos, szemben a Tegra 4-evel.
Ram is dupla akkora.
Ettol a samu jelentosen gyorsabb, mint a regi tabod. Nem feltetlenul izomeroben nyilvanul majd ez meg (nyilvan ugy is erosebb ez a soc), hanem sokkal smoothabb, akadas, roccenesmentesebb lesz a mindennapi hasznalatban.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
(#70865) HagaNRG
Samsung SM-T580. rohamosan fogynak a bolti készletek úgy látom.
Ezt fullHD, szemben az Asus Z300 szériával.(#70862) Teki1986
Samsung E széria a gyártó legalja szériája
A Huawei szerintem jobb lenne(#70860) DNSx
Egyértelműen a Huawei a jobb(#70859) MadKet
Egy feladat egyidejűleg, erre tök elég az 1 GB ram is.
30-ig Lenovo tab3 7 Essential 16 GB
40-ért már van 2 GB ramos is Lenovo tab3 8 (fehérben is van)
(az árak nem biztos hogy itt a legjobbak)(#70858) GRaul
7" esetén nincs jobb alternatíva
8" esetén Huawei Mediapad M2 8(#70857) KubanitoS
ajánlott. hasonló árban csak 8GB-os háttértárral vannak tabok, így ez mindenképpen jobb azoknál.
40-nél van a következő szint 2GB ram 8" kijelző: Lenovo tab3 8>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Strike111
csendes tag
Sziasztok!
Még egy gyors kérdésem lenne, hogy a Asus ZenPad 8.0 Z380KNL mi a tapasztalat?
Biztosan megéri az árát (60 000 Ft-ot) vagy inkább ne kísérletezzek vele?Várom mielőbbi válaszotokat.
Köszönettel:
Strike111 -
HagaNRG
őstag
válasz tboy93 #70864 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséged, egyértelmű.
Annak idején a tesztekben nem volt szó róla, hogy a FullHD felbontáshoz kevés lenne a Tegra3, de épp ezért, mivel hozzászoktam, már nem szívesen lépnék vissza a kisfelbontásra.Tehát olyan gép kéne, ami aránylag jó minőségű, lehetőleg fém (bár nem ezen fog múlni), de FullHD.
Volt annak idején Lenovo Yoga 2-m is, az nekem a kisebb felbontás mellett lassabbnak tűnt, mint az Asus, de hasonlóan komoly, fémből készült kis tab volt.Samsung standon nézegettem a múltkor az Allee-ban valamelyik 10" körüli tabletjüket. Az nagyon tetszett, marha vékony darab volt, de a típusra nem emlékszem, árra detto. (nyilván nem az 50 ezres kategória volt). Vagy most már minden Samsung ennyire vékony?
Sony Xperia tetszik még, de 200 ezret meg nem fogok érte adni.
-
nagyúr
válasz HagaNRG #70863 üzenetére
Z300 nem fullHD, csak sima HD. Korrektul ossze van rakva, de az anyaghasznalata nem premium. FullHD + tegra3 abban a regi asusban eleg fostos lehetett, legalabbis az acer a700-ban ugyan ez a kombo az volt. Ehhez merten joval gyorsabb a Z300C is, a Z300M meg fokepp.
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Asus TF700 Infinity -egykor csúcs- tabletem szeretném újabbra cserélni.
Ha igénylem a prémium anyaghasználatot is, akkor esetleg az Asus ZenPad Z300-tól mit várhatok a TF700 után? (természetesen erősebb hardvert is szeretnék, csakúgy, mint FullHD kijelzőt)Köszönöm!
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Szüleimnek lenne ajándékba tablet. A koruk miatt 10 col körül néznék, árban pedig 50k körül az Asus 61k-ért már sok. Nekem akár használt is megfelel szóval olyan típusokat is ajánlhattok.
Amire szükség lenne: GPS + Skype (1Mp alatti front kamera kilőve) + Digi Online nézése minél jobb minőségben.
Jelenleg 2-t találtam, ami esetleg jó lenne:
-Samsung Galaxy Tab E (T560N)
-HUAWEI Mediapad T1 10 9,6"Hogyha valamit nem láttam/vettem észre szóljatok.
Előre is nagy köszönet!
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
DNSx
csendes tag
Sziasztok!
Ha a kijelző mérete (10" vagy 8") igazából mindegy, ti melyiket választanátok?
- Asus ZenPad Z300M vagy
- Huawei MediaPad M2 8.0
Átlagos felhasználás, főleg böngészés. Fontos a gyorsaság. -
MadKet
tag
Sziasztok,
Egy olyan tabot keresek ami kb csak internet rádió hallgatásra lenne használva + valami kis hangszórók rákötve.
A lényeg ebben az esetben az ár, meg azért nyilván hogy megbízható legyen. Jók lehetnek erre a legolcsóbb 1GB -os modellek? Mi lenne az ajánlott mondjuk a 30 alatti és fölötti kategóriában?
Előre is köszi a segítséget!
-
GRaul
őstag
sziasztok,
Van egy nexus 7esem (2. Verzió 2013)
Szeretnék egy ennél gyorsabb gép beszerzését. Fülke hd kijelzővel. Bruttó 60-70es a keret. Van most valami opció? Mert ah nézegettem nagyon nem láttam semmit...[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok, ez a Lenovo tab ajánlott vétel lehet? Hasonló árban lenne alteratíva?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, eddig ismeretlen problémába ütköztem.
Vettem egy Navon 7" 2simes phabletet. 5.1-es verziójú androiddal.
Épp beköltözök, jönnek az alkalmazások, természetesen beléptem a google fiókba.
Sajnos azonban névjegyek nincsenek, és a g-beállításoknál a szinkronizálandó elemek listájában sem szerepel a névjegyzék.Mit tehetek?
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Android 5.0.1 - gyel lehetséges az alkalmazásokat a micro sd kártyára letölteni és onnan futtatni? Ha esetleg igen, ehhez milyen sebességű kártya szükséges? A másik kérdésem, hogy egy 8Gb - os tabletnél (Alcatel onetouch pixi 3 (10)) normális, hogy csak kb. 4Gb tárhelyet ír a rendszer a beállításoknál?Köszönöm
-
Fetz
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémám van az egyébként nagyon tetsző ASUS 10 300m tabletemmel.
Hol és hogyan tudom beállítani a több felhasználós módot?
Előre is köszi!
f. -
cidalain
veterán
válasz perzeus #70849 üzenetére
Nem, ez a jo proci, tobb hattertarral. Nem tudom mitol tud ilyen olcso lenni.
A boltot en nem ismerem, nincs vele tapasztapatom.Erosebb Mediatek processzor tipusjele Z300M
Gyengebb Inteles a Z300C(#70848) borzas71
100 korul nem nagyon van mas jo. Csak tobbert.
Hasonlo esetleg a Samsung SM-T580, joval olcsobban 80 korul. A vazolt feladatokar ez is megfelel, bar a Huawei szerintem kicsit jobb.[ Szerkesztve ]
-
perzeus
tag
Na ezt most találtam...
http://www.digiprime.hu/tablet/asus-zenpad-10-z300m-28482-elado
ez miben más:
http://www.emag.hu/asus-zenpad-10-tablet-10-1-quad-core-1-2ghz-2gb-ram-16-gb-ips-pearl-white-z300m-6b036a/pd/D02WW3BBM/
Itt 32 GB...ez akkor a gyengébb proci?
Vagy most hogy van ez?Ez az áruház mennyire megbízható? Van tapasztalat?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
borzas71
tag
válasz cidalain #70844 üzenetére
A Huawei MediaPad M2 10.0 16GB Dec 13-ig MM-ben 89k volt. Most az E-mag 99k a legolcsóbb, a többi 110k alatt nem adja. Lásd:[link]
De a kérdésem továbbra is él:
érdemes ilyenbe ruházni, vagy van más ami ajánlott?Alapvetően családi használatra lenne. Általános használat, YouTube, film, képszerkesztés, játék csak csajosan.
Köszi!
-
junkpod
veterán
válasz cidalain #70844 üzenetére
Köszi. Hátrány alatt azt értettem, hogy van-e valami rejtett buktatója ami a bemutatókból nem derül ki. (youtube-os videokon nagyon gyors, reszponzív tabnak tűnik).
Persze néztem a Hi10-et is, jobban tetszene a több RAM miatt de az úg yis csak windows alatt szorítana. Ami még számomra kétséges, ez a Remix OS.Box's don't touch!
-
cidalain
veterán
válasz perzeus #70845 üzenetére
Az emag ugye roman ceg. Ott van ilyen garanciafutar nevu szolgaltatas, hogy kijonnek erte ha elromlik. Oldalukon olvasd el.
Aqua-hoz biztos sajat koltsegen kell eljuttatnod (vagy a fene tudja, meg kell nezni a honlapjukat)
(Szerencsere nekem egyik helyen sem kellett garit inteznem meg)
Szerintem donthetsz szin alapjan, nem a bolt a gyenge lancszem. Megiscsak azt a szint fogod bamulni 2 evig>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz perzeus #70841 üzenetére
A ket emagos Z300M ugyanaz, csak mas a szinuk
A Z300CNL gyengebb Intel processzorral van, de tud SIM kartyat is fogadni. A masik ketto csak Wifis keszulek.
Mivel az arukereso szerint ez utobbi mar nem kaphato sehol, mindenkeppen az emagos linkeden levokbol valogatnek. Nem feltetlenul abbol a boltbol a legolcsobb, de ezt a Z300M tipust keresd. Nincs jobb alternativa 60 kornyeken.(#70843) borzas71
Megugrott? Hova, lefele? Sose lattam ezt 100 alatt, most meg igen
Emagnal 99990. Kifuto szeria, jon az M3. Ezert no egyebkent az ara, mar ahol. Az emag meg gondolom beakciozza, mert neki sok van raktaron...(#70840) junkpod
Hatranyt csak valamihez kepest tudok mondani, meg egyentol fugg, hogy kinek mi hatrany. Ez egy jo tab, jo aron, 150 dollar alatt.
Talan a 2 GB ram a hatranya, kinaiak tudnak Z8300 melle 4-et is pakolni, hi10 szeria peldauo. Viszont az nincs is 150 alatt. Veheto.[ Szerkesztve ]
-
borzas71
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Ki is néztem egy szimpatikusat:Huawei MediaPad M2 10.0 16GB.
Viszont az elmúlt héten megugrott az ára rendesen. Van valami alternatív javaslat (hasonló tudású de olcsóbb vagy hasonló árú de jobb) vagy egyszerűen csak nyugodjak bele, hogy ez most már ennyi és ennyiért is megéri?
Köszi!
-
perzeus
tag
SZIASZTOK
Mi a különbség?
ASUS ZenPad 10 Z300M-6B036A Tablet, 10.1"
http://www.emag.hu/asus-zenpad-10-tablet-10-1-quad-core-1-2ghz-2gb-ram-16-gb-ips-pearl-white-z300m-6b036a/pd/D02WW3BBM/ÉS
ASUS Zenpad Z300M-6A041A
http://www.emag.hu/asus-zenpad-tablet-quad-core-1-30-ghz-es-processzorral-10-1-ips-16gb-2gb-wi-fi-bluetooth-4-0-gps-android-m-dark-gray-z300m-6a041a/pd/DRVJ32BBM/Köszi
Gábor
-
junkpod
veterán
sziasztok, a CHUWI VI10 Plus tabletnek mik a negatívumai? Van-e ettől jobb képességű, hasonló áron?
Box's don't touch!
-
cidalain
veterán
válasz Strike111 #70837 üzenetére
A feher szin, a meret, es az osszeg beszukiti a keretet.
Asus Z380KNL 60 korul van (MM-ban biztosan rendelheto a feher)
8", 2GB ram, 4 magos Snapdragon soc.Aztan vege is. Minden mas opcio nem feher, vagy ha igen, akkor meg dragabb mint 70, vagy csak 7"-os. Viszont igy konnyu lesz donteni, nem kell vacilalni a tipusok kozott.
-
Strike111
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlással kapcsolatban:
8.0" vagy 10.1" legyen
Új készülék legyen
Magyarországon szeretném vásásrolni
Használat: Internetezés, filmnézés és játék
Összeg: 60000 - 70000 Ft amennyit rászánok
Funkciói: LTE támogatás, legyen minél több RAM benne, lehetőleg 4 magos legyen, fehér színű készülék, legyen bővíthető a belső tárhely.Várom mielőbbi válaszotokat.
Köszönettel:
Strike111 -
envidia
csendes tag
Üdvözletem, remélem jó helyre írok.. vásároltam egy wayteq xtab 9-es kütyüt a fórumon. Semmi gond nem volt vele kipróbálásnál, de én marha itthon természetesen nyomtam egy gyári adatok visszaállítását, hogy csupaszon kezdjek neki a google fiókomnak és a beállításoknak. Törlés visszaállítás után mindig a com.android.phone leáll üzenet fogad. A factoy reset sem segít.. mindig ugyanaz a kör. USB kapcsolatnál (win10) látja a gépem a mappákat. Nincs törölve az előző tulaj egyetlen mappája sem, így gondolom nem müxik a gyári visszaállítás opció rendesen. A gyártó oldaláról megpróbálkoztam a RKBatchTool progival. Feltelepült elindul, de nem lát kapcsolatot a telefonnal. Mitévő lehetek? Nem a tulaj hibája... normális.. párszor használta csak. A következtetésem, hogy először gmail fiókot kellett volna írnom még amikor működött rendesen és utána kellett volna visszaállítást választani nem tudom helyes e, de ettől még a gyári szoftvernek vissza kellett volna állni szerintem. Szerviz? Vagy meg tudom csinálni? Köszönet..
-
-
WolfLenny
aktív tag
Páromnak vennék tabletet.
Böngészés, youtube, doksik olvasása.
Főleg recepteket nézne belőle főzés közben..
Első sorban 10 col környékén keresnék, de ha 60-ból nem jön k i akkor lehet 8 colos.
Elég a Wifis, de legalább 2GB ram és minimum 5.1 android legyen (6-os elony)Mit javasoltok? Lenovo 10 colos verzio?
Előre is köszi a választ!
-
kissdani
senior tag
Ez esetleg már jó választás lehet?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy tabletet venni böngészés,kisebb google play-ről letöltött játékok futtatására.
Amit tudjon szép,éles kép,gyors böngészés,3.5 mm jack csatlakozás.
Nem tudom melyik a megbízható márka,van-e bevált típus?Noname?
Max kb 60-65 e Ft. ( Persze olcsóbb is jó lenne )
Üdv: feri 1
-
ottoarc
tag
Sziasztok!
A Lenovo A7-10F Adam, vagy Lenovo A7-10F Andy lite az ajánlottabb? Ahogy látom, nem sok különbség van köztük, de néhány mégis akad. A gyorsaság, és a programokkal, programfrissítésekkel való kompatibilitás számít igazán nekem.
-
cidalain
veterán
válasz bozarjoska #70821 üzenetére
Lenovo tab3 8" LTE
Asus ZenPad Z380KNL LTE
Az elobbi 50 utobbi 60 korul van. Mindegyik 4G kepes, 8" HD felbontas, 2GB ram(#70820) tchriss
Ja class 10 elegendo bele. Sajna Lenovo oldala nem irja mekkora a max. Doksijaban nincsen benne? 64 GB-ot azert minden ujabb tab elkezel mar.(#70819) perzeus
Talan a kisebb kijelzos gyorsabb lesz a Snapdragonnal, es ajandekba kapsz 4G-t is.
Konkret tapasztalatom nincs azonban errol a ket geprol. (Nem mellesleg ez olcsobb is mint a Z300M).
45-ert ez has4nalt ar, vagy uj?(#70812) sonar
Ajaj, a kinai nyelvvizsgam meg nincs meg, csak a szobeli
De szerintem a hard reset az nem ugyanaz, mint a factory reset. Vagy ki tudja...[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Tabletet szeretnék venni filmezésre, netezésre (főleg facebook). 8 colosat de ha nagyobb kicsit nem gond. 3g-set szeretnék és 60 ezret szánnék rá. Magyarországon akarom megvenni, újat. Mit ajánlotok?
Köszönöm szépen! -
tchriss
tag
Sziasztok!
Megvettem Lenovo tab3 8. köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés szeretnék bele sd kártyát milyet érdemes?
class 10? márka?ill mekkora kártyát bír el ez a tablet amit ténylegesen kezelni is tud.
Köszönöm!
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Asus Zenpad 8.0 Z380KNL 45.000.ért megéri?
Vagy inkább 48.000.-ért Asus ZenPad 10.1 Z300M?
Melyiket mondanátok és miért?
Mindkettő szinte új.Köszi
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo Tab3 8-at (TB3-850F).
A Lenovo szerint ebben MT8161P SoC van, ami a Mediateknél hivatalosan nem is létezik.
Egyes cpu info alkalmazások ezt is írják ki. Mások szerint viszont MT6735.
Mi lehet az igazság?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-FreaK-
veterán
válasz tboy93 #70810 üzenetére
Eddig csak Z300C-t látott, de még körbe néz, hátha van M is.
Ez a kettő közül melyik lenne a jobb?
Asus Z300C - 229EUR
Huawei Mediapad T2 10.0 PRO Wifi pearl - 219EURAz Asus-ban Intel Atom van, a Huawei-ben meg valami octa core, gondolom Kirin930 lehet.
JAh, a fenti Lenovo meg 199EUR, ott éppen nincs leakciózva ahol jár, de mindegy is, mert 2016/17-ben Android 4.4 felejtős..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Buster17 #70805 üzenetére
Kapcsold ki. Utana hangero fel vagy hangero le gomb + power gomb segitsegevel be tudsz lepni a recovery menube, onnan meg factory reset. Ha fastboot jon elo, akkor a powerrel kapcsold ki es probald a masik hangero gombot (az egyik a fastboot, a masik a recovery, de nem emlekszem melyok melyik).
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Fater épp most van a Német MM-ben és tabletet szeretne venni muteromnak, sima netezés, meg candy crush-ra
Tud valaki gyorsan ajánlani 250EUR-ig max.? Inkább 150-200 körül lenne a jó, de 250ig el lehet menni esetleg, ha mindenképpen megéri.Írta valaki fentebb a Lenovo Tab2 A10-70f-et, de jól látom, hogy az csak Android 4.4 kitkat?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Adott egy lenovo Tab 2 A8-50F (azért irok ide mert a topicja az halott) szomszéd hozta át, hogy nézzem meg mert a gyerek eltúrt rajta vmit.
Szó szó kellett egy wipe-olás. Utána viszont csak az eredeti google acc-kal engedne be ami sajna nincsen meg. Ilyenkor mit lehet tenni?üdv: s
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Buster17
addikt
Hali! Öcsémnek van egy tabletja amit egy éve nem kapcsolt már be, de a jelkódot elfelejtette meg a beregisztrált email címet is. (már mindet kipróbáltuk)
Mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet ilyenkor HR-elni?
-
-
cidalain
veterán
válasz kissdani #70800 üzenetére
Az 50k pont ilyen rossz hatar. Az elso ertelmes 10"-os 2 GB rammal az Asus Z300M 60-ert. Ha talalsz hasznaltan akkor jo vagy, nem olyan regi cucc, 2 ev garival adtak, igy hasznaltan is jo sok garija van meg.
(#70799) Zola007
Rad ugyanez ervenyes, de az asus nem 4:3 aranyu. Abbol csak a Samu E lenne amit tegnap jol lefikaztam itt, hogy nem ajanlom.
Viszont neked idealis lenne a Teclast X98 szeria valamelyik tagja.
Az X98 Plus eppen van EU raktaron (nincs afa, nincs vam, csak a tablet + postakoltseg) 183 dollarert. 4 GB ram, dual OS, 4:3 arany. Postaval kicsi 50 fole megy, de sokkal utosebb lenne mint a fennt emlitett Asus, es a keparany is olyan mint szeretned.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz cidalain #70793 üzenetére
Igazad van de én úgy számoltam hogy letiltom felét az apkoknak, vagy rootal, v. az nélkül. S akkor szépen elmegy, na nem gyorsan. Mint már írtam 70-ig nincs jó tab itthon.Csak szenvedés! Az Intel tabok se jók, azok Windowsra valók, amik idáig kijöttek. . Sna. 800 801 805 procik szerintem még mindig jobb lenne a tabokba.
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest