Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Myth: Wukong
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- World of Warships
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Chaser #21194 üzenetére
A Nexus 7 nem csúcskategóriás tablet. A Google célja az volt, hogy kihozzon egy gyors, penge tabletet, ami olyan hardverrel rendelkezik, amin futnak a játékok, nem szaggat a rendszer, stb. Ez meg is történt.
Azonban mivel cél volt az ár is, így egyes áremelő tényezőket inkább kivette (HDMI, kamera, stb) és csak a legfontosabbakat hagyta meg. MicroSD azért nincs szerintem benne, hogy ha nem elég a 8, vagy 16 Gbájt, akkor használd a Google Drive-ot, hiszen erre van lehetőséged.Amúgy ha a hiányolt elemek meglennének benne, és nem 200, hanem 500 dollár lenne, akkor az lenne mindenkinek a baja. Én nem bántam meg, hogy megvettem, nekem nagyon bejön.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Egy érdekes kérdésem lenne ! Létezik olyan hogy 1-hétig be nem kapcsolt tab lemerül 100%-ról a nullára ? Huawei Mediapad 7 és nincs benne microsd kártya ! Válaszotokat előre is köszönöm.
kengyel
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ami engem zavar egy kicsit a tabbal kapcsolatban az a 4GB memória (tudom bővíthető) de azért egy 320 GB vinyóhoz képest azért zéró valamint, az androidos rendszer lelke a net.kapcsolat pl. időjárás widget amit elég körülményes megoldani,nem tud frissülni pl óránként. Ez nem zavaró?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Chaser
legenda
-
engine88
aktív tag
Nem kevés a 2 mag? Már jönnek sorra 4 maggal a telefonok is
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #21189 üzenetére
Igazából súlyban az a 20 gramm nem tudom, hogy mennyit számít, véleményem szerint nem sokat. Méretre nincs gond vele, nekem tetszett fogásra a készülék. Az, hogy a kamerája milyen, az nem érdekel, mert eddig egyik tabletemen sem használtam a kamerát.
-
engine88
aktív tag
válasz z0d1AK #21188 üzenetére
Ez a táblázat szerint pár dologban gyengült a Tab 2 nem?
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Üdv
Melyik a legújabb Galaxy Tab?10col fölött
-
Vanka
tag
-
Tussky
tag
válasz devast #21181 üzenetére
Igen olvastam,hogy az Ainol Flame-mel elég sok probléma van,illetve az Aurora 2-esből is kijött egy halott pixeles széria,mint a Pipo U1-ből ( pedig az is szimpatikus volt ).
Első szériából tuti nem veszek semmit,ezt hosszas évek alatt megtanultam. Majd ha lesznek már tesztek,akkor talán. Ilyen szempontból az N70-es jobb,mert régebb óta kint van és elég sok teszt van róla,illetve problémákról se hallottam vele kapcsolatban.
myaudio 9-nél én keveslem azt az 1024*768-at.
Igen,ez igaz,de gyakorlatilag minden tabletet,okostelefon made in china
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Tussky #21178 üzenetére
Első szériából ne rendelj, vagy vedd tudomásul, hogy bármilyen probléma lehet vele. Szó szerint.
Kínai tablet vásárlásnál a specifikációkat a hajadra kenheted. Ha rosszul van ráhegesztve a szoftver, ha rosszul van megtervezve valami benne és ezért rosszul működik akkor az egészet küldheted vissza/dobhatod a kukába attól függetlenül, hogy mennyi a memória, hánymagos a processzor meg milyen hiper-szuper kijelzőt raktak bele.ps: ainol crystal-ról: hallottam hogy kaptak egy szállítmány szemét aurora2 ips kijelzőt... lehet inkább váltanak egy másik kijelző gyártóra, hogy addig se álljon a termelés.
[ Szerkesztve ]
-
Tussky
tag
Nekem még mindig érik a Wayteq Xtab70-esem cseréje. Most pont N70-esen illetve ezen az Ainol Crystalon töprengek. Szívem szerint az Ainolt venném,de nem értem,hogy miért pont a bluetooth-ot hagyták ki belőle,mert N70-esben ha minden igaz akkor bizony van.
-
Nara19
aktív tag
válasz gyuszmó #21149 üzenetére
Nem értem azt, hogy ne legyen epub. A CoolReader beolvassa a prc, doc, rtf, txt, html és epub formátumokat. Ha ez nem lenne elégséges, akkor a Calibre ingyenes programmal átkonvertálhatod a saját könyvedet. (én spec nem szeretem a Calibre-t).
Más: egy párszáz hsz. ezelőtt panaszkodott valaki a MyAudio 908A HDMI ki(nem)menetére.
Ma kaptam egy HDMi-mini HDMI kábelt. A 908A minden állítgatás nélkül kiadja a képet a tv-re. A tab képe is látszik közben. A tv tipusa: LG LK 530. -
gps76
őstag
Úgy látom,mivel mostanában elég nagy lett a kereslet a használható tabletekre jó áron,egyre több gyártó megengedi magának a rossz minőségű alkatrészek beszerelését is,a mennyiség érdekében.Nagyon oda kell(ene) figyelnünk mint vásárlóknak,mert tipuson belül is van szórás rendesen.Ötletetek van hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz tjb007 #21164 üzenetére
Kérlek segíts mit kell tudni a pandawill-ről történő rendelésről?
Megéri? Nem kockázatos? Hogy kell fizetni? Van-e vám? Mennyibe kerül a szállítás?
Mert ez a komoly kis Ainol Novo 7 Crystal gép átszámítva kb. 27000 Ft-ra jön ki, ami rettentően megérné..Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #21164 üzenetére
A crystalon nem tudok elmenni, kb A2 tudás, panel is hasonló. Árban 5$-ral olcsób, ugyanakkor az A2-ben 16GB tárhely van. Nem tudom mé volt az apropója a Crystal kiadásának, kb egykutya' a két gép, vagy valami felett nagyon átsiklottam. Persze ha jó touch elektronikát kapott A2-vel szemben akkor lenne értelme.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
tjb007
nagyúr
Most láttam meg a pandán ezt két újdonságot.
Az Ainol Novo 7 Crystal ára szerintem nagyon jó de a Hyundai Rock X sem kutya a 8,5 milliméteres vastagságával. -
tjb007
nagyúr
válasz kissj83 #21160 üzenetére
Ezt az xdigital nevű kamuoldalt (amit egy nem létező kft üzemeltet) kerüld el jó messzire.
Nem csinálnak semmi mást mint megrendelik Kínából az adott terméket a te címedre amiért miért neked kell fizetned, ezt te is meg tudod tenni.
Maga a tabélet és a SoC is kerülendő.[ Szerkesztve ]
-
kissj83
tag
Cortex A9:
[link]22500 Ft-ért jó vételnek tűnik.
Erről mi a véleményetek? Esetleg valakinek személyes tapasztalat? -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legolcsóbb 9-10"-os Androidos tablet? Internetezésre, és több 100MB-os PDF-ek olvasására kellene, hogy megfeleljen. Tehát egy ARMv7-es 1Ghz-es CPU szerintme kevés lenne. Várni kellene sokat a PDF betöltésére az oldalak között. Tehát a ConCorde Tab 9.7 IPS sajnos kiesett a gyenge CPU miatt. Olvastam, hogy még az animációk is akadoznak rajta . Bluetooth sem lenne hátrány ha lenne.
A MyAudio 1016DCC-re gondoltam még, de ez ha jól tudom 70k körül mozog. Ebbe lehet tenni SIM kártyát is? (ez nem követelményem egyébként). De jó lenne azért kevesebből megúszni, mint 70k..
Ötlet? -
Collos23
tag
és az igaz, hogy 3G sticket is lehet rákötni usb OTG-vel?
-
Collos23
tag
Hello!
Melyiket vennétek?
MyAudio Series 8 808DCC
Samsung galaxy 7.0 Plus
Samsung galaxy tab2 -
csibe1
addikt
válasz gyuszmó #21147 üzenetére
Keress vissza,linkeltem pár ebok olvasó progit: CoolReader,FBReader.
A legegyszerűbb ha egy microsd kártyára felmásolod az olvasnivalót és betallózod a programmal.Mindegyik program több formátumot is ismer.
Scanneléskor is többféle formátumba tudsz menteni,ezt be lehet állítani.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
gyuszmó
őstag
Hogy szoktatok feltölteni a tabra olvasni valót?
Epub,word? Vagy más formátumban ? Én a defyre word-ből konvertálok epubra.
De mi van akkor ha pl egy könyvből szeretnék oldalakat ,scanelni és olvasni?
A pdf is egyértelmű.
Szóval szeretnék olyan módszereket tallózni,hogy több lehetőségem is legyen feltölteni olvasni valót,ha nem áll rendelkezésemre pl word formátumban Pc-ről anyag.köszi
Ötletek?
Sorry ha sokat nyüzsgök,de vásárlás előtt állok és szeretnék minnél több infót szerezni
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz gyuszmó #21144 üzenetére
Én kizárólag, mert az útközbeni netezésre nekem untig elég a telefon és a feltöltésenként ajándékba járó 100MB forgalom.
Hát függöny nélkül nehéz lesz szerintem, hacsak nem vállalod, hogy a kabátot a fejed fölé húzod és vállalod a vele járó tekinteteket..
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz gyuszmó #21141 üzenetére
Természetesen 3G-vel is használható ha megfelelően kompatibilis eszközt találsz a megvásárolt tablethez, de normálisabb modelleknél szokott lenni ilyen lista.
Az 500 MB szerintem bőven elég egy hónapban ha Opera Mini-t használsz..
Nem tudom alap, fapados kivitel alatt mit kell érteni, de én eddig két tablettel próbáltam nappal filmet nézni buszon, és mindkettővel lehetett elhúzott függöny mellett.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tjb007
nagyúr
válasz szabi__memo #21140 üzenetére
A sima Fire ára jónak mondható viszont a Fire HD egy kicsit sok a Nexus 7 áráhozhoz viszonyítva.
A Fire HD 8.9 -re még szerintem lehet számítani de az LTE -s verzió itt Európában szinte esélytelen, nem lesz partner aki bevállalná ugyanezekkel a feltételekkel (na meg párhuzamosan kéne gyártatni egy olyan verziót is amiben az LTE működik ami megint csak necces). -
gyuszmó
őstag
Üdv
Akkor a tablettet leginkább wifin lehet használni,ha netezni akarok?
Mert ez a telefonról való megosztás elég nyögvenyelősnek tűnik,hogy pl. utazás közben levelezni. Ha valahol félúton van az ember akkor a telefon marad ?Amúgy is csak..500mb csomagom van ez kevés a 2 eszközre
Az alap fapados kivitel mennyire látható napfényben olvasni,filmet nézni?
köszi
-
szabi__memo
nagyúr
válasz z0d1AK #21117 üzenetére
És végre itt a hír hogy nemzetközi eladások is beindulnak az új Kindle Fire és a Kindle Fire HD 7 esetében. Sajnos nincs semmi a Kindle Fire HD 8.9, Kindle Fire HD 4G LTE, új Kindle és Kindle Paperlight-ról.
Amúgy Francia-, Német-, Olasz, Spanyolország és Nagy-Britannia.
Kindle Fire - £129 / €159
Kindle Fire HD - £159 / €199 -
spiritex
veterán
válasz kissj83 #21118 üzenetére
Én úgy ajánlom neked a CC One-t, hogy volt Navon-om és nagyon szerettem is, mert gyors volt, stabil volt, és az akksija is jól birta. De!!! és itt a lényeg: nincs terméktámogatása!!! Se fórum, se új szoftver, se rendes szerviz. Tehát a Navon csak addig jó, amíg nincs vele gond...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
gps76
őstag
válasz tragiQss #21136 üzenetére
Ezeket a erinto problemakat altalaban a tolto rossz zavarszurese miatt van,es gondolom nehany esetben rom cserevel javul valamit azert van,mert mas az beallitott erzekenysege a driverben.
Az egyik aurora 2-est eladtam mert eleg gyenge egy valami.Az erinto mintavetelezesi frekvenciaja nagyon alacsony,nagyon sokszor nem lehet normalisan gorgetni vele,ha meg cm10 rommal probalom ott meg tul erzekeny. Sokan ajnarozzak,de azok nem fogtak meg markas tab-ot.A melegedes volt a masik gondom,humbuk az 1.5 GHz,1100-on megy normalon,performance-ban meg 1320-on es meg normalon is szepen bemelegszik,ido kerdese mikor adja meg magat(most mar tudom miert irjak sok keszuleknel:MAX.1.5 GHz).A wifije a borzalom kategoria,amilyen gyenge,lehet buheralni az antennat,de na... -
tragiQss
tag
válasz Osynho #21132 üzenetére
Feladtam, megy vissza a feladóhoz.
A töltővel vagy a géppel eleve gázos valami, ez biztosan nem szoftveres hiba.
De ezen felül, akkuról működtetve is egy nagy rakás... mert kb. tíz perc használat után szó nélkül resetelte magát.
Számítottam rá, hogy nem lesz tökéletes, de ez így már túlzás.
Ráadásul azt sem tudom, honnan a fenéből került rá 4.0.4-es Android, mikor a gyártónál 4.0.3 az utolsó, amit emlegettek.
Na mindegy, PDF olvasásra akkor is alkalmatlan lenne, ha úgy egyébként működőképes volna, mert nagyon kicsit a kijelző felbontása. (nem gondoltam volna, hogy ennyire, a boltban meg nem tudták megmutatni, mielőtt elhoztam) -
tjb007
nagyúr
Felkerültek az Amazon oldalára is az új Kindle Fire tabletek.
A legkisebb és legolcsóbb ($159) a Kindle Fire ami lényegében ugyanaz mint a tavaly megjelent változat annyi különbséggel, hogy sztereó hangszórókat kapott, a processzor órajele 200MHz -cel meg lett emelve (a SoC maradt az OMAP4430) és a RAM mérete 512MB -ról 1GB -ra nőtt.
A következő a sorban a Kindle Fire HD (16GB $199, 32GB $250) ami szintén 7 colos, a kijelzőfelbontása 1280x800 pixel (10 pontos a multitouch), a SoC az OMAP4460, a RAM mérete 1GB a tárhelyé pedig 16 vagy 32GB.
Az utolsó a sorban pedig a Kindle Fire HD 8,9". Ebből két változat is létezik, a sima Wi-Fi only (16GB $299, 32GB $369) és az LTE változat (32GB $499, 64GB $599). Ez 8,9 colos kijelzőt kapott aminek a felbontása 1920x1200 pixel (10 pontos a multitouch), a SoC az OMAP4470, a RAM mérete 1GB a tárhelyé pedig 16, 32 vagy 64GB.
Az új HD jelölésű modellek micro-HDMI portot is kaptak ami előrelépés az előző Fire -höz képest, a jövő évi változat(ok)ban talán már microSD bővítőhely is lesz és akkor már nem érheti panasz.
A 4G szolgáltatást az AT&T fogja biztosítani. -
devast
addikt
válasz heady91 #21131 üzenetére
Itthon nincs hasonló paraméterekkel rendelkező csomag, tudtommal. A drága 500-1000 perces csomagokhoz jár pár giga net, sms is fizetős. Ha neked elég lenne pl 100 perc de kéne 8 giga eléggé meg vagy lőve... illetve fizess érte még pluszba.
Én egy hónapban beszélek a privát telefonomon kb 10 percet... A ~100 perces csomag mellé meg adnak kőkemény 100mb adatforgalmat. Amint meglesz kétkártyás telefonom váltok, mert jelenleg kb 250ft-os percdíjjal telefonálok Egy feltöltős telefonálásra, egy meg csak adatnak. (plusz poén, hogy a netes kártyán keresztül, internetről otp bank android appjával fel lehet tölteni közvetlenül a feltöltőkártyás simet... )
Úgy is mondhatjuk, hogy ha nem fizetsz havi 5k-t, arányaiban horror áron kapsz mindent. ha 10-12k -t költesz, akkor már egy fokkal jobb. 20k körül már csak kb 10-40%-al fizetsz többet mint a céges flották. Nálunk egész cég 8-10 mobiltelefonnal fizet 40-60k -t havonta, és rengeteget telefonálunk.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz tjb007 #21128 üzenetére
Biiiztos.Nem értek a lovakhoz.
Még csak nagyjából futottam át a tesztet.Ez a srác írt hsz-eket az extremedigital oldalán is a tabhoz,és a guggli dobta ki amikor rákerestem a kütyüre.
Azt viszont érdekesnek találtam amit a kijelzőről írt:
"Második blikkre viszont már előjönnek a kompromisszumok: a tablet talán leggyengébb pontja a képernyőt fedő plexi. Nem tudom, hogy más tableteknél ebben a kategóriában hogy van (gondolom hasonló a helyzet) de ONE kijelzőjét fedő anyag nagyon tükröz, erősen gyűjti az ujjlenyomatokat és NAGYON karcolódik. Már három nap alatt összeszedett néhány finomabb karcolást, amit fogalmam sincs hogyan okoztam, mert vagy a bélelt tokban tartottam, vagy a kezemben (se gyűrű, se óra, se egyéb). Ez sajnos olyan dolog, amivel együtt kell élni, nyilván nem fog Gorilla Glasst kapni az ember ennyi pénzért - de azért szokatlan, hogy a kb háborúkat átélt SE Xperia X8 telefonom érintőkijelzője még most is tükörsima."A teszt utáni hsz-ben írta:
"de nem vagyok fóliabarát, főleg nem érintőkijelzőn. Már a csomagolásból kivéve volt alatta levegő (sőt, még egy ujjlenyomat is) és az nálam használat során csak rosszabbodik, ezért gondolkodás nélkül leszedtem, nem is gondoltam, hogy hajlamos lesz karcolódásra. Azért nem olyan vészes, csak relatíve: a telefonom néha a kulcscsomó mellett van a zsebemben és még mindig nincs nyoma. Mindenesetre annyira nem zavar, csak akkor látszik, ha az ember keresi. "
Akinek esetleg van ilyen tabletje az írhatna a kijelzővel kapcsolatban,hogy tényleg ennyire hajlamos-e a karcolódásra fólia nélkül,illetve milyen a gyári fólia.
Esetleg azt is megnézhetné,hogy töltés közben működik-e rendesen az érintőkijelző.Most találtam:
Ainol Novo 7 Elf II teszt[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Tim82
félisten
válasz heady91 #21127 üzenetére
Igen, rosszul emlékszel. Azért annyira nem rossz a helyzet.
Én kb. 9,5k-t fizetek a T-Mobilnál egy 16 GB-os mobilnet csomagért. Tegyük hozzá, nem igazán használom ki (volt idő, amikor sokkal jobban ki tudtam, most viszont már csak a hűségidő végét várom).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sanzaa
senior tag
Ehh, tudtátok, hogy a Btel is árul 3G-s tabletet a mobilnetje mellé? Bár túl jó ajánlatnak nem mondanám...
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
heady91
tag
válasz z0d1AK #21114 üzenetére
"Egyszerűen vicc a hazai mobilinternet árazása..."
Egyetertek. Itt Angliaban most olyan szolgaltatonal vagyok, hogy havi £10-ert van 250 percem, korlatlan sms,15 giga internet es a halozaton beluli hivasok ingyenesek.
Otthon 8-10k korul vannak az 1-3 gigas csomagok, nem? Vagy rosszul emlekszem?XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
csibe1
addikt
Olvastam itt az ebook-os hozzászólásokat,és páran írták,hogy nagy az lcd fényereje.
Tegnap kerestem egy ismerős tabletjére olvasóprogramot, az FBReadert és a CoolReadert találtam neki.Fel is lett telepítve mindegyik.
Mindkettőben lehet állítani a fényerőt, - alapból a képernyő bal oldalán végighúzva az ujjunkat- ,ami a programból kilépve visszaáll az eredeti értékre,és van éjszakai mód is.
Itt találtam:
Ebook olvasók Androidra.
Mindegyik program ingyenes,és magyarnyelvű." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
spiritex
veterán
válasz tragiQss #21121 üzenetére
Furcsa, de a töltőtől is függhet ez a dolog.. Az én Samsung telómmal pl. ugyanez van, ha nem a gyári töltőjével töltöm, hanem egy usb aljzatos fali töltővel, amibe az usb kábelét dugom. Teljesen meghülyül a kijelző, gyakorlatilag használhatatlanná válik.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21115 üzenetére
Viszont az nem elképzelhetetlen, hogy esetleg készül európai verzió is, pl. Németországban elég rendesen jelen van az Amazon, illetve Angliában is, az LTE meg szerintem mind a két országban elérhető jobb kiépítettségben, mint nálunk.
Persze azt, hogy valóban lesz-e ilyen, csak akkor tudjuk meg, ha megjelenik Európában, bár van egy sanda gyanúm, hogy karácsonyig USA only lesz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21113 üzenetére
Hát igen, nem olcsó igazából egyik Kindle sem, bár ahhoz képest, hogy Amerikában ugyan annyi a Nexus 7, meg a Kindle Fire, itthon mégis olcsóbb az utóbbi. Az mellékes, hogy nem ér 80-at egy Kindle Fire.
Amúgy az LTE itthon is nyerő már, hiszen a T-Mobile és a Telenor is építgeti ki a saját hálózatát. Itt Debrecenben még nem sikerült kipróbálnom a T-Mobile 4G-jét. Pedig ha volna hozzá normális csomag ár előfőzetéssel még meg is venném. De hát nekem elég 1-2 Gbájt adatforgalom havonta, amiért viszont nem akarnék 3-4-5 ezreket kiadni. Egyszerűen vicc a hazai mobilinternet árazása...
-
tjb007
nagyúr
válasz z0d1AK #21111 üzenetére
Valóban három, most olvasom, hogy a HD -ból lesz 7 colos változat is.
"Most is kapni az ebookokat és a Kindle Fire-t"
Ja, jó borsos áron. Az e-book olvasók még hagyján de a Fire, ami gyári állapotában nem sok mindenre használható itthon minden csak nem jó vétel, ezekre a most bejelentettekre ugyanez a sors fog várni.
Az a november 20 meg LTE változatra vonatkozik, a hetes HD viszont már jövő héttől elérhető lesz (a kilences meg rá egy hétre).
(#21112) Prof
A LTE -vel itthon nem sokra mennél.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #21110 üzenetére
Az a 250 MB mondjuk édes kevés egy átlag tabletes számára, legalábbis ha csak a saját magam által felhasznált adatmennyiséget nézem. De hát Amerikában minden más.
Három az, ha jól veszem ki, van a Kindle Fire (2012), Kindle Fire HD (7") és a Kindle Fire HD (8,9")
Biztos fog egyébként érkezni hazánkban is ezekből a tabletekből magyar forgalmazásban, éppen csak nem az Amazon hozza be őket. Most is kapni az ebookokat és a Kindle Fire-t. Az más dolog, hogy tavaly karácsonykor a Kindle Fire volt a legnagyobb best buy gadget Amerikában, hazánkba meg csak július végén érkezett meg. Tehát szerintem a mostani modellek is jövőre lesznek itthon megvehetők..
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz z0d1AK #21097 üzenetére
50 dollárral fog többe kerülni mint a Nexus 7 viszont hiába nagyobb a kijelző és annak a felbontása barkácsolni kell, hogy használható legyen (most nem amerikai szemszögből nézem a dolgokat).
Az LTE változat viszont érdekes lesz, évi 50 dollárt cserébe havi 250MB adatforgalom fog járni (plusz 20GB felhő tárhely és 10 dollár Appstore -ban elkölthető kredit de szerintem ez csak egyszeri) ami így első blikkre nem rossz ajánlat viszont arról még nincs információ, hogy mi van akkor ha a keret kimerül (vagy ha esetleg többet szeretnénk).
Amúgy már holnaptól elő lehet rendelni de majd csak november végén kezdik el a szállítását.(#21098) csibor
Más tippem nincs (egyelőre).
(#21100) koncsik
Csak kettőt (a harmadik egy e-book olvasó), abból is az egyik csak az előző Fire upgrade -elt változata.
Az 16GB RAM meg egy kicsit sok lesz."Kiváncsi vagyok jön-e tényleg az amazon kis hazánkba és mennyi lesz forintosítva..."
Maga az Amazon (és a Kindle paletta) biztosan nem de ilyenről szó sem volt, csak a saját alkalmazásboltjáról (Appstore) volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz z0d1AK #21105 üzenetére
Erős, főleg úgy, hogy nem egy univerzálisan használható eszköz, hanem Amazon médiafogyasztására korlátozott... ez a nagy bajom vele, hogy az új tabletek, már olyan erős hw potenciállal rendelkeznek, hogy általános not/netbook helyettesítőknek is jók lesznek , amint az OS-ek is felnőnek a hw-hez. Eközben az Amazon meg megfosztja ettől a tableteit.
Arról nem is beszélve, hogy a 4G nélküli new iPad is 499 usd...
-
MODERÁTOR
Kiváncsi vagyok jön-e tényleg az amazon kis hazánkba és mennyi lesz forintosítva...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Collos23
tag
Hellosztok!
Segítségeteket kérném. Kinéztem 3 tabot az egyik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 a 2. egy Samsung Galaxy Tab Plus és a 3. pedig egy MyAudio Series 8 808DCC . Tudom, hogy az utolsó 8''. És én naív szemmel csak azt látom, hogy a MyAudio Series 8 808DCC a nyerő mivel pendrive-t és 3G sticket (most még nem használnám ki a 3G-t, de lehet hogy fél-1 év múlva viszont igen) is tudja kezelni és a gpu chip is jobb, a többi pedig nem, ha jól értesült vagyok. 50%-ban játékokra használnám a maradék részben filmeznék és neteznék. Mi a véleményetek? Ha kérhetem pro/kontra érveket
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
The Fire HD is the first tablet with MIMO, dual-band (2.4-, 5GHz). The WiFi is 41 percent faster than the iPad 3?
Azt hiszem az sd (régi) 159, az új 7" 16GB 199, a 8,9 299 $[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest