Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz flash- #54559 üzenetére
Pl.: Beelink GT1 Ultimate, Vorke Z6+, Tanix TX92, Tanix TX9 Pro, X92, Minix Neo U9-H
(#54561) flash-
Nem nagyon, valamilyen kompromisszumot kötni kell vagy várni nagyobb akcióra, néha leáraznak egy-két drágább boxot is 10-13e körülire.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz flash- #54565 üzenetére
tvgo - lapi, tábla sz.gép, telcsi
A DROID MARAD A BOXON ÉS A CE MEGY EGY SD KÁRTYÁRA.
Ha a nadra teszed akkor maradhat a droid.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz flash- #54565 üzenetére
TVGO semmilyen médiaboxon nem fut, vagy ha igen akkor nagyon vadászni kell. Nincs TVGO-m de akinek van és próbálta annál nem ment.
CE mehet SD-ről így megmarad a droid vagy telepíthető a droid mellé illetve a helyére, ahogy tetszik.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz flash- #65638 üzenetére
Hol van a mappa amit meg szeretnél osztani?
Ha a gépen akkor milyen rendszer van fent?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz flash- #65649 üzenetére
Legegyszerűbb: ki kell próbálni. Azért a 720p-vel megvan az esély rá bőven, de a Wi-Fi mindig egy nagyon soktényezős és megjósolhatatlan dolog. Az 5GHz általában jobb szokott lenni (ideálisabb esetekben akár az UHD-t is viszi), de ki lehet próbálni a 2.4-et is. Ha úgy is akadna, akkor lehet pl. sáv váltással próbálkozni a Router-ben. De ha pl. a Box gyenge Wi-Fi-je a legszűkebb keresztmetszet (ilyen olcsó Box-oknál gyakori az átlagtól gyengébb Wi-Fi), akkor nem lehet sokat enni.
-----
Más: Reális árú S922X Box-ok lesznek még majd vajon? És normális CE hozzá? Vagy le vagyok maradva valamiben?[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz flash- #66488 üzenetére
Az eladónak kéne jelezni első körben a hibát.
Egy másik sd kártyán is kipróbálhatod a stabil CE 9.2.0 vagy 9.2.1 verziót. Nightly-t írtál korábban, annak nincs túl sok értelme egy 905X-es T95N boxon.
Ha van a tévéden optikai vagy HDMI ARC kimenet, akkor olyan hazimozit vegyél, amelyiken ilyen bemenet van, és tudja dekódolni az AC3/DTS-t.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
mexel
veterán
Mindenesetre itt a leírás a dualról. Ez a 9.2.1-et tartalmazza a dual telepítővel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ha vennék ilyen 5.1 hazimozi szettet(ezek a komplett lg, sony, stb. Hasznaltan 20ezertől) - Hát ezektől igazából térhatást ne nagyon várjál. Ahhoz még a szobai akusztikának is stimmelni kell, meg valami komolyabb rendszer ellene. Ezek már régen elavult rendszerek és amit ráírnak annak a tizede sem igaz. E témában inkább ide forduljál: Házimozi belépő szinten tanácsért.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz flash- #66492 üzenetére
S905X-re van stabil CE, a nightly egy fejlesztői, tesztverzió, ahogy minden áldott nap elhangzik itt.
Ahogy nézem csak hdmi bememet van a tv-n, 3. Letezik ez??
Amugy anynet+ hdmi-cec van rajta..
Ha ott van a nappalidban, biztos létezik. Kézikönyvet esetleg fellapozhatnád, mit ír a csatlakozókról. De a Samsung tévés topikban biztos tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz flash- #69046 üzenetére
Már írtuk 2 hónappal ezelőtt is, saját API-kulcsot kell használnod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz flash- #69048 üzenetére
Többször írtuk ebben a topikban, csak keresni kell.
-
nagyúr
válasz flash- #69052 üzenetére
régiek a leírások!
de itt egy friss leírás képekkel ez alapján meg kell tudnod csinálni!
-
blakey
titán
válasz flash- #69052 üzenetére
Melyik leírás? Amit korábban linkeltem az jó, most nem linkeltem semmit.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz flash- #75163 üzenetére
S905 vagy S905X ez. Nekem is van egy ilyen S905.
Itt a CE: [CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.4.2-Generic.img.gz]
Kiíráshoz követheted az útmutatómat, ugyanaz mint az X96 csak itt mások a fájlok.
A dtb-t is megmondom, hogy melyik kell pontosan ha adsz róla több infót, memória, SOC-ról.
De ha S905X akkor gxl_p212 kezdetű, ha S905 akkor meg gxbb_p200.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz flash- #75176 üzenetére
Hát pedig el kell indulnia valamelyikkel. Reset van az A/V csatlakozóban, egy lecsípett hegyű fogpiszkálóval kitapogatható, kattan. De van Reboot to Libreelec app a Play áruházban.
Android szerintem felejtős, esetleg megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást rajta.
-
cof
veterán
válasz flash- #75180 üzenetére
Oké, ehhez a gxl_p212_1g.dtb kell amit átnevezel dtb.img-re.
Igen csak be kell tallózni, írd ki a Libreelec SD creatorral, Win32 disk imagert én nem szeretem.
De reset helyett van a Reboot to Libreelec a Play áruházban, telepítsd azt, aztán megírt kártya BOX-ba és app-al újraindítod.
-
cof
veterán
válasz flash- #75329 üzenetére
Igen ezt a gxl_p212_1g.dtb fájlt a Device-trees mappában találod a kártyán miután felírtad az img.gz fájlt. Fogod és kimásolod a gyökérbe, oda ahol ez a mappa is van, és átnevezed dtb.img-re. Fontos, hogy a kiterjesztés legyen .img különben nem fog elindulni, nálad ez a probléma.
-
-
cof
veterán
válasz flash- #79351 üzenetére
Érdekes, sosem tapasztaltam ilyen jellegű hibát. Melyik BOX ez pontosan egyébként? Nekem sima S905 1/8G verzió van.
Ehhez itt van firmware: [link]
S905X 1/8G: [link]
A gyári Android úgysem jó semmire. Még tudom ajánlani az LE-t, 8.2.3.1 is betonstabil volt nálam. A mSD kártya nem tudom milyet használsz, én Kingston 16 GB class10-es használok ha éppen kártyáról tesztelek egy BOX-ot.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz flash- #79378 üzenetére
Nem ismerem ezt a típust, még nem volt. De lehet, hogy csak Class4-es.
A gyári Androidja az enyémnek nagyon vacak volt optimalizálatlan, használhatatlan. Alapból indításnál már megevett 700 MB RAM körül...
Külső antennás ezt dícsérik, Ugoos X3 Pro.
Meg van az új játékos Tox1, erről még nem olvastam itt semmit viszont.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz flash- #87558 üzenetére
Felezett felbontású (utólag mókolt) 3D: aminek nevében SBS-t, vagy OU-t látsz. Egyszerű tesztelni: PC-n bármelyik lejátszóval elindítod és ha felezett képernyőn látod 2x a képet, akkor az. Méretben is olyan 8-12GB körüliek és általában simán csak mkv-ban vannak, tehát nem épp BD25, vagy BD50 iso méretben sem. Ezt a kijelzőnek kell tudnia összerakni aztán 3D-s képpé.
Igazi 3D: az MVC kodekkel készültek. 2 videó stream van a videóban, az egyik az MVC, a másik sima AVC (H.264), ezt ha valamelyik (pl. MPCHC) PC-s lejátszóval elindítod, akkor csak az egyik stream-et fogja lejátszani, de a kép nem lesz "felezett". Ha rendes 3D képes lejátszóval játszod le és a kijelző is 3D képes, akkor fogja ezeket összerakni 3D-s képpé, ahol már a szemüveg is kelleni fog, hogy azon keresztül nézve tényleg annak lásd (a nélkül csak valami maszlagot látnál (két egymásba tolt videót) a képen). Minden igazán 3D képes kijelzőhőz kel szemüveg. Van az aktív (ennek szemüvegébe kell elem) és a passzív 3D-s kijelző. Bármelyikhez jó bármelyik 3D-s anyag, ha az rendes (teljes) 3D (ez a legjobb). A felezettek is jók bármelyikhez, de ha felezettről van szó, akkor az aktívhoz inkább az SBS (függőlegesen felezett), a passzívhoz az OU a jóbb (vízszintesen felezett).
Dedikált média lejátszók: amikről a média lejátszós Topic is szól. (Meg ez is). A lemezes BD lejátszók megint más állatfaj.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest