Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Wendelke #34027 üzenetére
8.2.3.1 esetén egy korábbi tanixos dtb jó volt, azt nem tudom, hogy ami ott található az vajon az-e. Nem próbáltam. Az ISO-k lejátszása eygszerű, ugyanúgy működik, mint a többi anyag, simián rámész és elindul vagy hosszannyomod az OK-t és a Lejátszás menüpontot választod. Találkoztam olyan ISO-val, még régen, hogy elindult a háttérben, ilyenkor az oldalsávhoz kell menni és a Teljes képernyőt választani, a filmre ugrott.
Eygébként mi vitt rá, hogy S905W-t vegyél? S905X kb. ugyanannyi de "fényévekkel" jobb. Nekem csak próbából van TX3 Mini. -
-
Beni2360
félisten
válasz
Wendelke #33959 üzenetére
Ha nem kell sedelni akkor itt keress rá a filmre és megtalálod az adatbázisban levő filmcímet és nevezd át erre, akkor biztos megtalálja. Ez vonatkozik a sorozatokra is.
-
Technoman
őstag
válasz
Wendelke #26755 üzenetére
Pana TV-m van (TX-48AS640) és tökéletesen vezérli a Minix Neo U1-emet, söt -ha jól emlékszem- még a régebbi Venz V10-es boxomat is vezérelte. Természetesen, a box közvetlen ki/be kapcsolására nem alkalmas a Pana táv. De arra tökéltes, hogy a számgombokra ráprogramozzam a feliratok és egyebek ki/be kapcsolását.
-
Beni2360
félisten
válasz
Wendelke #26365 üzenetére
Állítólag a billentyűk nem megvilágítottak. 10 napja mérgelődött valaki.
Én most rendeltem egy Iweipoo GT01 ez mindent visz. -
Technoman
őstag
válasz
Wendelke #26106 üzenetére
Nekem is ilyenem van (világítós kivitelben)
Nekem nem sikerült mindenre beállítanom. A Minix boxomat így "hidegből" betudom kapcsolni Sajna, a 3 éves Pana TV-met már nem akarja vinni. Érdekes módon, viszont a 15 éves Yamaha erőlködőmre meg betudtam állítani
A lényeg, kaptam hozzá egy leírást, aminek az utolsó részébe taglalnak egy inkompatibilitási eshetőséget is. Sajna a leírás/doboz már nincs meg.
Érdemes lenne átfutni a leírást. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Wendelke #26106 üzenetére
Nekem is nehezen ment - aztán egyszer csak sikerült. De rájöttem, napi szinten ott van a jól beokosított Harmony tehát nem kell betanítanom az összes infragombot a légegeren. Annak majd csak a billentyűzet részét használom inkább - ami viszont nálam nagyon laggol. Néha 4-5-ször is meg kell nyomni egy gombot, hogy érezze a box, aztán meg van, hogy rögtön egyben kiírja a 4-5 gombnyomás eredményét (még jó, hogy többet nem költöttem rá, ráadásul annak is visszaadták a felét, mivel nekem se a megrendelt T3-at küldték és panaszt tettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- További aktív témák...
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest