Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BReal
addikt
válasz
Syberian #12945 üzenetére
XFX-ek közül ha volt valamelyik típussal valami probléma, az jellemzően RS volt. Ez nem azt jelenti, hogy rossz, de nyilván nem véletlenül olcsóbb 10000-rel, mint a GTR BE. Mivel netes rendelésnél 14 napon át elállhatsz mindenféle indok nélkül a vásárlástól, és még 1000 Ft-tal csökkent az ára, szerintem bátran nézd meg.
-
válasz
Syberian #12762 üzenetére
Szerintem vagy rx470 4gb-ot vegyél és akkor maradhat a táp nyugodtan, vagy rx480 8gb-ot plusz egy nagyobb tápot. Lehet az rx470 nem szolgál ki 5évig, de most marad pénzed, amúgy szerintem ahol a 470kifúj ott a 4gigás 480 se fog sokkal jobban teljesíteni(ugye a két kártya közt van olyan 15% különbség fpsben). Szóval vagy mélyebben nyúlsz most a zsebedbe, vagy spórolsz valamennyit és kicsit hamarabb cserélsz vga-t. De ez csak az én véleményem, lehet más más véleményen lesz.
Annyit még írhatnál, hogy milyen felbontáshoz, illetve fog-e a közeljövőben az változni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest