Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltann85
kezdő
válasz raubisoda #38158 üzenetére
Üdv köszönöm a választ , sajnos nem mentettem le az előző müködö biost és a techpoweup bios kollekcióból szedtem le a 480 legújabb BIOSát f8 samsung ramos a kártya , mégis elszaródott flash után. atiflash error reading for rom üzenettel fogad amikor elindítom rendszer gazdaként.
-
Chaser
legenda
válasz raubisoda #37906 üzenetére
attól is függ mennyi idős a kártyája, mennyi gar van, mennyiért tudja elpasszolni
nekem "csak" az alap fekete verziója van, pofátlan módon ide is bedobtam mikor apróért' osztogatták nekem ez a babatét' nem gyere be, fogyasztás is számít, de azt uv megoldja - neked ha nem számít, kalkuláld bele azt is, úgy jóval kevesebbet fűt és hűvösebb -
ha már nitro, nálad mennyi a ram default órajele?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz raubisoda #37196 üzenetére
köszönöm, az is már újabb, nálam 19.4.2. van ha minden igaz - gears5-höz kifejezetten azt láttam ajánlottnak - , 60hz kijelző, ram 300-on 2d-ben, de az új októberi az felcsavarta maxra
azt tudom, h több kijelzőnél is rögtön felcsavarja drivertől függetlenül, de 144hz-ről nem tudtam
tényleg megvernék ott pár nagyfejűt'...de csúnyán_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz raubisoda #37065 üzenetére
mármint a panel, a hajlított va, elvileg vmilyen samsung panel van benne
24-est már nem veszek ha már lecsúsztam a g2u-ról, 40" tv van átmenetileg, az azért nagy, képe is hitvány, de 27-32" az simán jöhet majd_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
HSM
félisten
válasz raubisoda #37056 üzenetére
Az nálam a CPU-t pusztította durván. FHD max grafikán/Ultra-n is leginkább 60-80% között láttam nagyobb multi pályákon a 8GB-os RX580-al, pedig hat mag HT-val 4Ghz-en azért nem csirke, még ha nem is mai darab...
Mondjuk 60FPS alatt se nagyon volt DX12-vel, szóval végülis nincs okom panaszra.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
syberia
veterán
válasz raubisoda #36813 üzenetére
-50 MHz -63 pont. Nálam a magasabb órajel miatt nem dobott arányosan több pontot a benchmark. De azért így is jól skálázódik az eredmény.
(#36812) HSM: Nekem eddig az 1300 Mhz órajel a legideálisabb, ha mindenhol stabilan tartja a kártyám 1V közelében, az jónak mondható?
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
senior tag
-
Nokedli
tag
válasz raubisoda #34814 üzenetére
Igen, nekem is ezt csinálta az 580-al, ez egy ismert de az illetékesek által elfeledett bug szerintem. Ha leveszed 120 Hz-re a memória órajel is lecsökken. Elvileg CRU-val lehet valamit mókolni, hogy 144 Hz-en is lecsökkentse, de én nem foglalkoztam vele, inkább ment 120 Hz-en, ha meg nagyobb gaming következett felvettem 144 Hz-re.
Most vegával nincs ilyen gondom, mindig 144 Hz-en megy.
-
atis1224
tag
válasz raubisoda #32036 üzenetére
Szia nekem a volt bányász kari rx 580 , kapásból 86 fok volt bf5, az előttem szólókkal egyetemben mondanám ,hogy valszeg újra paszta ,nálam mx 2 -vel max 68 fokot láttam idáig bf5 alatt ja és nekem is zalman 9 neom van......de az is lehet ,hogy szarul lett pasztázva
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest