Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz miresz #17586 üzenetére
Az egyik ismerősöm felajánlott egy cserét is lappal együtt cserélne velem,neki egy i5 3570K-ja van,de sokat renderel,videót szerkeszt,vág,stb. Kipróbálta az én gépemen is,és gyorsabb volt mint neki.
Úgy ahogy mondod, nkem egy 25 gigás 6 órás anyagot 1.5-2 óra alatt összedobott/konvertált úgy, hogy mellette netezhettem is meg még egy 720p film megnézése is bőven belefért.
Szerk.
Az f1 2012-re visszatérve, nekem eredeti van, már kijött a 10-11-es patch.Így is bugos még?
Csak az a gond, hogy a 650ti-nél be kell kapcsolnom a vysincet mert ha nem akkor megblondítja kormányt, ez viszont levesz a ez "erőből", míg a 8600gt-vel nincs ilyen gond, ott nem kell a vsyncet bekacsolni a kormány miatt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest