Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
& vond: Köszi! Elforgatást próbáltam, fura lett Vágni mennyire? Kb. így vagy jobban? Képarány maradhat?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Byk01
őstag
Miért, ha a szűk rekesz csinálja a csillagokat, akkor az egyes fényforrásoknál elforognak a lamellák?
Egy hatlamellás obi pont ugyanilyen párhuzamos csillagokat csinál. A 9 lamelláséi is párhuzamosak, csak nem ennyire látványos a sok ág miatt."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
copass
veterán
én majdnem középre teszem, kicsit alá, jó nagyba, név, domain. olvasható legyen, de kellően nagy is hogy bezavarjon a témába.
ez a sok csicsamicsás olvashatatlan, azonosíthatatlan vízjel eléggé komolytalan. aki fel akarja használni a képedet inkább keres mást amelyiken látszik hogy kié vagy levágja paraszt módra aztán nézhetsz.
akinek tetszik az lexarja a vízjeled, mert attól még jó a kép. én meg bevagyok védve. kész.
el kell fogadni hogy más világ van. ha nem vízjelezel és van egy jó képed akkor ellopják és más húz hasznot belőle. láttunk már sok-sok példát.
völgyi attila a legjobb példa, mekkora vízjele van már. senki nem röhögi ki, nagy tiszteletnek örvend és mindenhol megjelennek a képei.
máté bence képein is milyen szép sorminta van. mégis jó fotós.
a sok kis nyomorék instaportálok meg sportot csinálnak abból hogy képet lopnak, aztán meg sajnálják és leszedik. csak akkor van meglepi amikor mégis, mutatod hogy oké hogy leszedted, de attól még perka van. mert itt a bizonyíték. perre meg nem mennek, mert tudják hogy akkor nagyobbat buknak mintha simán kifizetnek.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
belovary
senior tag
Persze, nem is akarom a döntést bírálni, kizárólag csak a képet nézném! Illetve nézzétek! A keszekusza háttér, a vállából kiemelkedő tartóoszlop vagy mi az, a fejdísz kettévágó ponyva, a szőnyeg, ha jól látom bal oldalt a válla kiégve... Vagy nagyon rosszul közelítem meg a dolgot?
-
m3ss
veterán
(#30125) pollai klassz fotok
talan a disztermet en mashogy fotoztam volna, oszloppal egyutt. talan a szek kicsit tul hangsulyos igy. bar ivek, vonalak igy is jol kijonnek jo eskuvofotos helyszinek(#30126) Schuby hatarozottan jobb mint a madarfotoid
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Windows 11
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest