Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
MC Pite #10711 üzenetére
Nem kérdezem meg, hogy melyik része nem illik rád
.
Amúgy bármit, csak körömlakkot nem... Ezekkel az a bajom, hogy ha 13 sör és 8 feles pálinka után kialszom magam, másnap kutya bajom, ellenben egy korty ilyen izé egész napos fejfájást eredményez...
Panpeter92: nagyon jók a képeid. Ha tényleg most kezdted, akkor nagyon jó szemed van, bár úgy látom, az utómunka is megy, ez némi rutinról árulkodik... Ne hagyd abba, és told még a fotókat!
-
válasz
MC Pite #10711 üzenetére
Tökéletesen igazad van, a helyedben ahhoz én se itatnék mást a kedvessel, (hacsak nem más a kedvence) mondjuk az én ismeretségi körömben egy-két vamp leányzón kívül amúgy is csak az édes játszi...... Egyébként én úgy oldom meg, hogy asszonykával fel szoktunk felfeszíteni egy pezsgőt.... Az mindkettőnknek jó mert én körömlakkot nem fogyasztok!
Felnőtt, potens, érett(???), értelmiségi(?), intelligens(?) férfiként egyébként én a körömlakkokon és pár égetett szeszen kívül mindent pusztítok, hangulattól és lehetőségtől függően......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest