Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Ezt már csak annyival kommentálnám, hogy az album ezen képének alapjául nagy valószínűséggel ez a képem szolgált.
(#36773) *Ropi*: mondasz valamit. Ha nem kezdő (szerintem nem túl jó) képeimet használta volna fel, már ügyvéd ismerőssel konzultálnék ez ügyben. Egyelőre megkértem, hogy vagy vegye le a 2 képem alapján készült
mázolmányaitmásolmányait vagy alkalmazzon forrásmegjelölést. A továbbiak rajta múlnak.(#36774) Retro11:etikai, anyagi és jogi kérdései is érdekesek egy ilyen ügynek.
(#36775) hito: talán azért is reagálom le érzékenyebben a dolgot, mert 1: nem ez az első képlopásos esetem, 2: mivel műszaki területen (azon belül is kutatás-fejlesztés) dolgozom, így az ilyen plágiumgyanús ügyekre, esetekre kimondottan figyelek
(#36777) Lassú Víz: nem szeretném itt a nagy szentet játszani, de legális PS-t használok, amiért havonta fizetek (plusz ugye a fotóscucc ára, benzinköltség stb). Ezek nekem nem elhanyagolható anyagi kiadások, amikért másoktól egy forintot nem kértem/kérek, felháborító, hogy egy vadidegen a tőlem ellenszolgáltatás nélkül lenyúlt dolgaimra alapozva keres pénzt.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest