Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
válasz
#91658752 #80013 üzenetére
Úgyis tudod kivel beszélsz, érzed a hangján. Olyan vette fel a telefont aki rögtön utána is nézett a csomagnak. És megoldódott. Nem hinném hogy hozzá nem értő ül a teló mellett.
Azért írtam, hogy miért kell fenyegetőzni? Én sem szeretem, de ha nem egy másképp akkor bizony nem árt. A telefonos beszélgetést meg rögzítik, így visszakereshető.
A kapcsolati panasz űrlapra gyorsan reagálnak, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
De mindenki másképp csinálja, nem vagyunk egyformák. Simán egy javaslat volt. -
jjohn
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Látom nem csak nekem van néha gondom a a szállítókkal.
Nekem eddig az EO szállított, több alkalommal nem volt semmi gond. Ezután jött, ami tényleg vicc kategória.
Egyik megrendelésem nem érkezett meg, refundolnom kellett, amiben az ali nagyon rendes volt és zökkenő mentesen visszatérített.
A másiknál több mint egy hónapig ült a csomagon a EO. Már a depoba beérkezettnek írták, ezután jött minden nap, hogy csomag keresés és feldolgozás alatt van.
Többszöri telefon, elektronikus megkeresés sem hozott eredményt.
Majd egy hónap után megírtam, hogy záros határidőn belül legyen megoldás, különben a fogyasztóvédelemhez fordulok. Láss csodát, két napon belül megkerült a csomag és máris kiszállították. A csomag nem egy gyufásdoboznyi volt, amit el lehet keverni.
Természetesen az ali látta, hogy EO-nál a csomag és addig nem fizetett vissza, meg is értem.
Valóban, ahogy írta valaki nagyon ellustultak.
Nem is értem sokszor miért kell az embernek fenyegetőzni, hogy megoldás szülessen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest