Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
bence092301 #29444 üzenetére
Szerintem itt tedd föl a kérdésedet.
-
Fall-N
veterán
válasz
bence092301 #28703 üzenetére
A hozzáállással volt a baj. Sajnos az ilyen mentalitás miatt könyvelnek magyarokat el olyannak amilyennek. Egyáltalán nem korrekt kamuzni és refundot kérni. Ez olyan mintha az untracked postás olcsó cuccnál bekamuzná az ember, hogy nem jött meg. Utána meg nem szállítana Magyarországra egyik eladó sem, mert nem érné meg.
-
válasz
bence092301 #28701 üzenetére
Nem tudod mi a probléma, így nem célszerű általánosítani. Ez még akkor sem indok a hazugságra.
-
válasz
bence092301 #28699 üzenetére
Olvastad az előzményt? ....az AliExpressről vásároltam egy terméket, ami nem felel meg a termékleíránsak. Így az eladó javasolta, hogy küldjem vissza...
Csak megérkezett, mert akkor nem derült volna ki, hogy gond van vele.
Amit te javasolsz az nem egészen korrekt dolog. Az ilyenekre is gondoltam, mikor megfogalmaztam a jobb felső sarokban olvasható Téma tudnivalókat. -
válasz
bence092301 #28687 üzenetére
A patika állapotút kérd 1000Ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NZXT H5 Gaming PC ( 3090 MSI és Ryzen 7 5800X vízhűtéssel + 32GB KINGSTON RAM + 1TB SSD + GARANC )
- UP squared UP-APL01 mini PC / fejlesztői lapka
- i7-9700K + GIGABYTE H310 H + 16GB DDR4 RAM + AIO vízhűtés
- HP Proliant ML310e Gen8 v2
- BASEUS Original Brilliance Case Pro mágneses billentyűzet iPad Pro 11"/iPad Air4/Air5 10.9"
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest