Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
efemm
tag
Miért van az, hogy márciusban (Tax) Invoice-t tudtam letölteni, most csak Receipt-et? Az utóbbin is rajta van, hogy "VAT included", de lehet ebből vám, refund, stb. esetén problémám?
-
gebro
aktív tag
válasz
internetezoo #80998 üzenetére
Ok, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom. Én is hasonló okok miatt szereztem be pár darabot.
-
gebro
aktív tag
válasz
internetezoo #80995 üzenetére
Nem pont ide tartozik, de nekem vannak ilyenek. Itthon vettem, de a lényeg, hogy nem bírják addig mint egy rendes CR2032-es elem. Kb 1 hónapot alig bír 1 egyszerű hő és páratartalom mérőben.
-
válasz
internetezoo #80995 üzenetére
Ezek jöttek már Foxpost automatába, Sameday átvevő helyre, Magyar Posta levélként, német és holland levélként postai kézbesítéssel. Ezt nem küldik hajóval, túl drága lenne.
Nézd itt a követést lehet hogy több információt kapsz. -
válasz
internetezoo #80993 üzenetére
Rotterdam, de Dongguan-ból nem csak hajóval küldik, akkor ez egy 18 kg-nál súlyosabb és túlméretes (120 cm befoglaló méretnél nagyobb)? A kisebbeket nem hajóval szállítják és ha hajó akkor kell neki most legalább 55 nap. Mi a nyomkövetési azonosító?
-
internetezoo
senior tag
Kínából melyik európai kikötőbe szokott menni a hajó?
Az én SunYou csomagom a Dongguan kikötőben van, látni milyen hajók fognak elindulni - Departures fül.
https://www.vesselfinder.com/ports/CNDGG001 -
Ez alábbi ránk NEM vonatkozik, inkább a szituáció és az értékek az érdekesek, 800 USD az kb 705 €
Hongkong postai szolgáltatója, a Hongkong Post leállítja az Egyesült Államokba feladott küldemények kézbesítését a Kína és Amerika között eszkalálódó kereskedelmi háború eredményeként.
A döntésről szóló szerdai közleményben Hongkong kormánya Donald Trump amerikai elnök múlt heti döntésére hivatkozik, amely május 2-a után megszünteti a városból az Egyesült Államokba küldött postai küldeményekre vonatkozó úgynevezett „de minimis” kivételt, mely lehetővé tette, a Kínából 800 dollár (604 GBP) vagy annál olcsóbb postai küldemények vámmentes bevitelét az Egyesült Államokba.
A közlemény szerint „az USA észszerűtlenül viselkedik (…) és visszaélésszerűen szab ki tarifákat. A Hongkong Post határozottan nem szed be úgynevezett vámokat az Egyesült Államok nevében, és felfüggeszti az USA-ba szánt árukat tartalmazó postai küldemények átvételét.”
A döntés már április 16-tól életbe lép. Azt is írták, hogy ahol a feladók olyan felszíni postai küldeményeket adtak fel, amelyek még nem szállítottak ki az Egyesült Államokba, ott a Hongkong Post felveszi a kapcsolatot a feladókkal a küldemények visszaküldésének és a postaköltség visszatérítésének egyeztetése érdekében április 22-től.
A légipostával kapcsolatos küldemények miatt a Hongkong Post április 27-től felfüggeszti az USA-ba szánt árukat tartalmazó légi postai küldemények átvételét.Trump április 8-án aláírt rendelete értelmében a Hongkongból származó, 800 dollárnál alacsonyabb áru termékek vámtarifája háromszorosára emelkedik május 2-a után úgy, hogy addig a 800 dollár alatti csomagok mentesültek a vámok alól. Az új vámszabályozás hatását megérzik majd azok az amerikaiak, akik az olyan népszerű kínai oldalakról rendelnek, mint a Shein, a Temu és az AliExpress – írja a CNN.
-
Puro
aktív tag
Hi!
158271900420686693603325
Erről tudtok többet, mint én?17track szerint ápr.5 óta úton van az országba, ápr. 9-re volt tervezve a kézbesítés. Egy másik csomag amit ezzel egy időben rendeltem lassan két hete itt van.
-
válasz
internetezoo #80988 üzenetére
Ezzel nem is lehetne más.
Akkor a SunYou és CLFOX... kezdetű azonosító az Foxpost.
De amikor megvetted már rögtön ezt az azonosítót adták meg az AliExpress-en vagy később váltott erre. -
válasz
internetezoo #80985 üzenetére
Milyen formájú azonosítóval? Mert náluk még kínai posta is előfordulhat.
-
internetezoo
senior tag
SunYou csomagot a Foxpost hozza majd.
-
zsola400
aktív tag
Sziasztok, ha fizetés után pár perccel töröltem a rendelést (elfelejtettem a kuponkódot beírni) mennyi idő amíg visszatérítés megjön? Érdemes megvárni vagy rendelhetem már újra?
-
válasz
dredjudge84 #80982 üzenetére
Nem írtam volna ha lenne vám, ha nagyon pontos akarok lenni akkor van vám, aminek a vámtétele 0%. De nekem a 0 % az hogy nincs.
-
válasz
nagysandor79 #80977 üzenetére
Úton van.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok ezzel a csomagommal mi lehet? egy kis csomag 8db-os autó illatosító. 158271900421481443604087 ezt a nyom követési szám, elvileg április 5-9 között kellett volna meg érkezni. a később rendelt csomag holnap érkezik.
-
Nem véletlenül van benne az Összefoglalóban:
Az AliExpress bruttó (áfás) árat ír ki, ha a termék nettó értéke meghaladja a 150 €-t akkor fizetéskor a kiírt árból levonják Price Adjustment tétellel az áfát és nettó ár lesz fizetve, a vámolás és áfázás a szállító által a megérkezéskor történik.Ha ez a több tétel egy csomagban egy olyan szállítási móddal jön ahol a Magyar Posta fogja vámolni, akkor problémás lesz a dolog, mert náluk egybe számolják a csomagban lévő termékek árát és az alapján számolnak áfát és nem veszik figyelembe hogy ezek egyesével a 150 €-os érték alattiak voltak és fizettél áfát, ekkor majd az AliExpresstől kell visszakönyörögni az áfát, ami problémás szintén hiszen eleve IOSS rendszerben jogszerűen szedték be és nem tudnak mit kezdeni az itteni vámolási szabályokkal.
Szóval körültekintően válaszd ki a szállítási módot.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Csak egy megerősítő kérdés, bár úgy tudom így van:
Ha nagyobb tételnél is oda van írva hogy "VAT included" akkor nem lesz áfa fizetésem és egyéb más sarc itthon? Gondolok itt kb 180-200 dollár értékre.Mert etz több tétel, el tudom osztani akár 3 elé is, de ha nem muszáj nem teszem
-
válasz
batyus086 #80973 üzenetére
Semmi nem emelkedett, de te az USA-ban élsz?
És nincs nyoma annak hogy már emelkedtek az árak ott, honnan veszed 45-50%-ot?
Egyébként is 145 % Trump szerint, majd valamikor, most vonta vissza azon termékre amelyek befolyásolnák az árakat, egyébként meg lassan fogják kiváltani a kínai termékeket, már amit érdemes, szóval akár a 50%-al több ár is megfelelő lesz nekik. Sok dolgot nem gyártanak az USA-ban és adott esetben még az emelt áron is a kínai lesz olcsóbb. Amit meg nem gyártanak annál továbbra is a kínai az olcsóbb.
Az EU nem emelte Kínába irányába a vámot, így ugyan miért emelné a kínai az árat, pont az ellenkezője várható amit nem vesznek meg az USÁKOK az jön ide olcsóbban.Az hogy a Sony 25 % emelt az EU piacra jövő Playstation árait az meg tőlük pofátlanság, az EU-ba még mindig 0% a vám ezekre, köze nincs USA-hoz. Esetleg a Sony vezetése frissítse már fel a földrajzi tudását.
-
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalható-e egyelőre drágulás Alin? Mert ugye az USA által bevezetett vámemelés miatt a piacuk kb. 45-50%-nak annyi lett. Ezt a kiesést valahol befogják hozni sajnos úgy is.. Amcsi fórumokon megy is a sírás rendesen, mert az USA-ban ezzel gyakorlatilag véget ért az AliExpress. -
Tibusz00
tag
Boldogság van!
Írtam az Alinak, kivizsgálták, jogosnak találták, a pénzt visszautalták. Mindezt nem egész 12 óra alatt. Most már csak várni kell a pénz megérkezésére. -
Reggel 9-től.
Érvényes: 2025. április 14. és 20. között
https://s.click.aliexpress.com/e/_oB5eCkH
US $3 off $29 code: AEAFF03
US $6 off $49 code: AEAFF06
US $12 off $89 code: AEAFF12
US $20 off $159 code: AEAFF20
US $30 off $239 code: AEAFF30
US $40 off $329 code: AEAFF40
US $50 off $459 code: AEAFF50
US $3 off $29 code: tavasz3
US $6 off $49 code: tavasz6
US $12 off $89 code: tavasz12
US $20 off $159 code: tavasz20
US $30 off $239 code: tavasz30
US $40 off $329 code: tavasz40
US $50 off $459 code: tavasz50 -
Tibusz00
tag
válasz
Intruder2k5 #80968 üzenetére
Köszi!
-
-
válasz
dredjudge84 #80964 üzenetére
Mert ha letelik az idő és nem reklamálsz akkor megkapja. A vevő általi leigazolással hamarabb hozzájut.
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Miért van az hogy ha a google keresőben keresek valamit rákattintok egy alis linkre bejön az oldal majd 1-2 másodperc múlva eltűnik és helyette megjelenik egy 404 felirat hogy a termék nem található ha jól értem pl [link] -
De lehetne, de ha bejelöli hogy szállítva és beír valami nyomkövetési azonosítót akkor már szállítás alatt lévő lesz, akkor is ha valójában nem küldi el és ezután a kézbesítésre várás van aminek alapból 90 nap az ideje. A nagyon drága 3-5 napos futárosnál meg 21 nap és ezek letelte után lehet reklamálni. Persze ha kirúgják a csaló eladót az AliExpressről és tényleg nincs csomag mozgás akkor más a helyzet, a pénz hamarabb jöhet vissza.
-
Tibusz00
tag
A beszélgetésből is látszik, hogy nem adta fel.
A bővített összefoglalót elolvastam. Ott van olyan hogy nem valós nyomkövető számra hivatkozva lehet visszatérítést kérni. Ez jó út? Aztán a pénzt majd megkapom valamikor.
A beszélgetésben készségesnek tűik, de ...
- Nem tájékoztatott hogy a termék nem az ami a hirdetésben van.
- Bankkártyával fizettem, de csak PayPalra akar utalni
- Még 1 "sorry"-t sem volt képes odavetni
- Nem valós a nyomkövető szám
Szóval a bizalmam nem töretlen irányában. -
-
Tibusz00
tag
Köszi a választ!
A rendelésnél az látszik, hogy az eladó feladta.
A kapott csomagszámot nem találja semmilyen csomagkövető oldal.
Az eladóval folytatott beszélgetést ki tudom fényképezni bizonyítéknak.
A beszélgetés eleje: [kép]
Mi lenne a legegyszerűbb módja az ügy rendezésének? -
válasz
Tibusz00 #80956 üzenetére
Az Összefoglalóban van erről szó. A meg nem érkezést csak akkor fogadják el ha van rá bizonyítékod és letelt a szállítási védelmi idő, ami 90 nap általában, mert nem a becsült kézbesítési időhöz viszonyítanak. Ha előbb szeretnél a pénzhez jutni az csak "trükközéssel" menne, de ezzel a javaslattal hogy leigazolod a megérkezést csak minőségi kifogással működne a a pénz vissza és akkor a legnagyobb gond ha azt adja meg az AliExpress hogy csak visszaküldés után kapod meg a pénzt.
Nem igazán lehetmegbízni abban hogy vissza fogja küldeni a pénzt.
Bár az is igaz hogy amíg nem igazolod le addig az AliExpressnél van a pénz, azután kerül az eladóhoz és ő csak akkor tudná visszaküldeni.
Azért van az AliExpressnél, hogy amikor letelik a 90 nap és nem kapod meg a terméket akkor vissza tudják adni a pénzedet, nem az eladó rendezi. -
Tibusz00
tag
Sziasztok!
Rendeltem az Aliról egy terméket, amit nem kaptam meg. Írtam az eladónak. Vissza adja a pénzem, de azt kéri igazoljam le a termék megérkezését, mert csak utána tudja visszaküldeni a pénzt. Így szokták ezt intézni? Kicsit furcsa. Megtehetem amit kér?
-
válasz
zoltanz #80954 üzenetére
Állítsd USD-re vagy frissitsd a mobil app-ot (8.124.8 az Android verzió)
De egyébként hol akarod megvásárolni, mert nálam egyáltalán nem így néz ki a hirdetés sem a böngészőben, sem a app-ban és nem véletlenül van az a szöveg középen kiírva hogy az app-ban fizesd.https://a.aliexpress.com/_EunUMnS
-
shokobanana
csendes tag
Nekem akkor is küldtek ilyet, mikor visszafordították a csomagot és átcsomagolva újraküldték. A pár nap késedelem miatt automatikusan jött ez. Kíváncsiságból egy tételre elindítottam a refundot, visszaírtak, hogy jön a cucc, legyek türelemmel. Szóval ha egyébként látom, hogy mozog a csomag, nem foglalkozom ezekkel.
-
Wolfram
aktív tag
Ez micsoda, vissza akarják adni a pénzt késés miatt?
-
válasz
zeon.hu #80945 üzenetére
Most többször kipróbáltam 2-3 mp-en belül jön, nincs és nem is lehet előző napi, így biztos nincs hova beírni, addig nem él az a kapcsolat, eleve 60 mp-ig számol vissza, ami azt jelenti hogy ez lenne a maximum idő, nem 24 óra. Persze egy darabig lehet kéregetni de szerintem a 10.-nél a rendszer elzavar a p....ba
-
válasz
zeon.hu #80942 üzenetére
Akkor nem sikerült a regisztrációja, mert most tényleg az az első hogy az e-mail címet meg kell erősítenie a 4 jegyű kóddal és ezután név, telefonszám és szállítási cím megadás következik a belépés után és ha ezek készen vannak akkor vásárolunk. Nem a Google, Facebook, X azonosítós regisztrációt csinált? Mert akkor az ottani adatokat használja, de hiányos az AliExpress fiók adat, azt pontosítani kell, de nem az e-mail címet.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #80939 üzenetére
Belépni be tud email + jelszóval.
-
válasz
zeon.hu #80935 üzenetére
Akkor nem értem, csak a regisztrációnál kell ez az e-mail megerősítés. Azután belépve megadja a többi adatot és kész. Nincs több megerősítés,
Ha ott ez látszik akkor minden okészerkesztésre a csere jön elő
Én sem kapok e-mailt a vásárlásról évek óta, nem is kell, ott az Order listában.
Azt hogy miről értesítsenek azt máshol kell állítani.
Ha már mobil app akkor Account, fogaskerék fent jobbra, azután a Notifications Settings majd a Email subscriptions és ahogy látod nálam minden jelölve és nem jön e-mail pedig meg van erősítve. A Push noticications Order van engedélyezve és az jön is -
válasz
zeon.hu #80938 üzenetére
Ez érdekes... Most csináltam egy új proton.me email címet, azzal létrehoztam egy új aliexpress fiókot, azonnal a létrehozás után beléptem a fenti menübe, és azt látom ott, hogy "email address confirmed".
Be tud lépni az aliexpress fiókba név / jelszó párossal is, vagy csak a kiküldött kóddal?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #80936 üzenetére
Igen, arra jön be a "Page not found" böngészőből és alkalmazásból is.
-
zoltanz
nagyúr
Üdv!
Ezt mért nem engedi megvásárolni böngészőből.
Choice-s partnertől az appba sem enged vásárolni.
Köszi!
[link]
-
-
zeon.hu
nagyúr
Email címet hogyan lehet/kell megerősíteni?
Mert jött egy 4 jegyű kód, de link nincs hozzá.
Alkalmazásból vagy böngészőből pedig "page not found" jön kivétel nélkül.
(Egyik gyerek szeretne regelni) -
lacoka55
tag
DPD [link] Apr 09, 2025, 09:13DPD Delivered Budapest (HU), Hungary
egyáltalán nem ott lakom kicsit 30km-el arrébb
ezt én sem értem DPD azonosító és reggel csöng a telefon felveszem mondja posta és csomagot hozott MPL-es kocsi a srác hozza a csomagot és nem kért semmit átadta és ment tovább
kicsit csodálkoztam is mert semmi értesítés nem jött hogy csomagom érkezik meg a követőkben sem láttam hogy ezt ma megkapom
küldöm az alsó címkét is erre volt ráragasztva az amit elküldtem de ezen sem látszik az amit te keresnél ennyi az egész [kép] [kép] -
válasz
lacoka55 #80927 üzenetére
Azt mondod hogy a csomagon lévő címkén (nem a nyomkövetőkben megjelenőre azonosítóra gondoltam, mert írtam hogy csak az átvételkor derül ki az új azonosító) nem volt semmilyen postai azonosító? Sima nyilvántartás nélküli levélként vitte az MPL postás és semmi aláírás meg ilyesmi?
Mifelénk az MPL által kézbesített dolgoknak van postás azonosítója és alá kell írni az átvételi igazolást.
DPD azonosítóval sem működik sem a német, sem a magyar posta. -
lacoka55
tag
Szia
nincs más azonosító csak ez meg a DPD-é holland azonosító nem volt azt láttam volna a parcelsapp-nál
a postánál is néztem de ezt amit kaptam nem ismeri
itt is megnézheted [link]
Az eredeti azonosítón amin ez a címke volt amit elküldtem azon is csak ez a HRBC szerepel holland azonosítót sehol nem láttam -
válasz
lacoka55 #80925 üzenetére
Ez egy logisztikai azonosító, a posták nem használnak ilyet.
Eddig ezek kaptak egy holland postai azonosítót Rx999999999NL vagy Lx999999999NL formátumban, ami az új csomag címkén volt rajta és a Magyar Posta kézbesítette, úgy hogy csak az átvételkor derült ki az új azonosító.
Amikor nálad megjelent a német kavarás azt szerettem volna tisztázni hogy ha a múlt héten még holland most meg már német postával küldik az miért is van.
Nem gondolom hogy a német vagy magyar posta a logisztikai azonosítóval kézbesítené.
No mindegy, nem érdekes. -
lacoka55
tag
A követési számot már többször leírtam HRBC1002915881
innen vettem [link]
ezek nagy áramú aksik szerszámgépekbe akku javításokhoz
ezek még megbízhatóak tudják a ráírt kapacitást kis belső ellenállás
a Coins menüben vettem éppen nagy akció volt nagy árengedményeket kaptam [kép]
szállítás via YFH Special Standard -
shokobanana
csendes tag
Hehe, vettem egy mini hőpisztolyt, coinokkal egy huszasért. A dobozon 220V EU plug van, a cuccon meg US dugó... Viszont méréssel kiderült, hogy ez tényleg 220V verzió, a teljesítmény így stimmel csak a dugó nem. Még mindig jobban jártam, mint egy amerikai vásárló, aki ugyanilyet kapott, neki a dugó jó, csak éppen 600W helyett 180W-tal fűt. Viszont kértem vissza 8 USD-t a dugócserére/adapterre, el is fogadták
Érdekes módon az utóbbi egy hónapban több partial refundom is volt, mindegyik egyből az Alihoz került, el is fogadták őket, csak egynél csökkentették a kért összeget.
-
Almos
aktív tag
Köszönöm a résztletes választ.-Ma sikerült telefonon elérni a Sameday üfsz-ot, és ők is részletesen elmagyarázták hogyan is "veszett" el a csomagom.
Dióhéjban: az aliexpresszes feladó ezt a csomagot még a sprinter rendszerében adta fel, viszont valószínűleg nem rögzítette se az email, se a postai címemet, csak a telefonszámomat. És a Sprinter-sameday összeolvadás is közre játszhatott, hogy végül csak egy sms-t kaptam, hogy átvehető a csomagom a pick pack ponton, de hogy hol, melyiken, az nem szerepelt a sameday nyomkövető rendszerében sem.
Azon a héten több csomagot is kaptam, a többi rendben megjött, erre nem figyeltem eléggé, így szépen visszaküldték 5 nap elteltével - így jártam... -
lacoka55
tag
-
sunavlys
senior tag
Mi a helyzet ezzel? Elfogadták?
The buyer accepted the solution of Aliexpress. Én nem fogadtam el semmit!!Ez meg a levél:
Dispute progressProblems with the orderJudgement from AEInvalid reasonproof guideDoes not work properlyInvalidthe evidence you provided was not valid for your dispute caseHi, the item you uploaded shows that the product works fine.
Action to take
Please go to your dispute detail page to accept AliExpress solution or reject. You may upload more evidence to support your claim.
Log in here to check the dispute details.
Notice: If the seller makes a counterclaim against your claim/evidence during the dispute, you may need to test the product according to the seller's instructions/advice and record the process.
Current solutionsSolution1:Return goods,full refund 1.96 USD (buyer pays the return shipping fee )
Notice:This is a FreeReturn order, if you are qualified to get a Free Return label this time, you will see a label on your Return&Refund page. Please download shipping label and ship out your items in time. If you do not get a label but only a return address, please send your order at your own expense first and negotiate with the seller if the seller needs to pay return shipping fee.
Solution2:No refund
ResponseDays:3(Days) -
válasz
lacoka55 #80916 üzenetére
Esetleg téves bejegyzés, mert Feucht-ból nem fogják visszavinni egy távolabbi repülőtérre hogy a megszokott olcsóbb szállítás módtól eltérően légi úton jöjjön Budapestre, ezt senki nem fizeti. Eleve Kínából heti 7 nap és van olyan hogy egy nap több repülőgéppel jönnek a csomagok, teljesen logikátlan a látható szállítás.
Az hogy a Cainiao Super Economy Global összecsomagolva magasabb szállítási kategóriával jön egyáltalán nem jellemző.
-
lacoka55
tag
Mid a két ismert nyomkövető ezt írja 2025. április 0814:49A szállítmány elindult a repülőtérről Magyarország
Más
a másik kérdésre nem reagáltál mennyire jellemző az hogy volt 2 vásárlás 1 nap eltéréssel 2 kicsi boríték Order date: Mar 28,
LP00-via Cainiao Super Economy Global és CNG00-via Cainiao Super Economy Global
ezeknek megváltozott a követőjük összecsomagolták a 2 rendelést és ma hozta ki a DPD -
válasz
Digitalis #80911 üzenetére
Megbeszélted vagy ahogy a képen a cseh raktár volt jelölve és úgy fizetted?
Semmit, talán 1-2 nappal később ér ide, (ez sem biztos mert Szlovákiában határzárak vannak és lassú a forgalom, még Kínából hamarabb ideér) de nekem az utóbbi csomagjaim EO azonosítóval 8 napon belül kézbesítésre kerültek. Erre azt mondom hogy az idő az rendben van, a költség az más téma.
A 8,58 $ sem sok még akkor is ha Kínából jön, de megreklamálni a 7,2 $ különbözetet úgy hogy legyen eredménye is az csak dispute keretében lehetséges, de az meg azzal az opcióval indul hogy visszaküldés után refund.
Nem kötelező érvényűen meg írhatsz az eladónak hogy kompenzáljon valahogy. -
Digitalis
senior tag
Megbeszéltem a kínaival, hogy CZ raktárból kérem a postázást, magasabb felárért. Erre így küldi: 15827300057360459360xxxx, illetve YT250972126607xxxx
Ez szerintem minden, csak nem CZ-raktár. Mit lehet tenni?
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Egy konyhai/fürdő gőz tisztitót rendeltem 46$ értékben, ami hibasan érkzett. Vissza küldtem Honk Kongba 38$-rt, azzal a feltétellel, hogy az eladó vissza fizeti a küldési összeget. Ma kaptam meg, hogy a 46$-ból 42-t adnak csak vissza, de a küldési összegről szó nem esik a térítésben. Ez hogy is működik? Köszönöm a válaszokat! -
yogibear
addikt
válasz
lacoka55 #80907 üzenetére
Bele néztem ebbe a késes linkbe pár perc után már a 3+ is sok késes ajánlatot tartalmazott amit én eddig sosem kerestem és ez eddig nem szerepelt az ajánlatok között
És ez eddig nem tűnt fel?
Pedig már írtam, hogy ha mondjuk káposztareszelőket nézegetsz a főoldalon, a rendszer a 3+ -ban is be fogja dobni ajánlatban, amit ott talál erre a tételre, ha van...
Persze nem feltétlen pont azt a fajtát, ami neked kell, de a hasonlókat igen...
pl. [ezt] beadja 3+ -ban is, de [ezt] a fajtát már nem, mert erre nincs ajánlat ott.
Sőt, volt olyan tételem, amit megrendeltem direktben, mert 3+ nem adta ki, a hasonlók meg nem tetszettek, másnap meg már ott is megjelent ugyanaz csak persze jóval olcsóbban, így lemondtam a rendelést és 3+ -ból rendeltem meg... -
válasz
lacoka55 #80907 üzenetére
A helyzet az hogy egy múlt héten kézbesített és egy másik előbbi HRBC100..... az Hollandiából ide jött, nem tett német kerülőt. A pontos útvonal azért nem igazán számít ennél. Van neki egy holland postai azonosítója és valamikor kézbesíti a Magyar Posta, de lehet hogy a tied egyedi lesz mert ezt a német postán keresztül küldik. Ez viszont logikátlan mert a holland posta közvetlenül küldi ide a csomagokat nem igazán adják át a németnek.
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Egy nap eltéréssel volt 2 rendelésem kicsi boríték méretű csomag
az egyik LP00 a másik CNG00 kezdetű követőt kapott ezek egy idő után megváltoztak és lett belőle DPD mennyire jellemző hogy hogy ilyen kicsi csomagot a DPD hozza ki
Más
Ez a repülővel szállított aksi csomagom HRBC1002915881 milyen útvonalon fog jönni mert azt látom hogy megérkezett hollandiába
majd onnan tovább viszik németbe Order date: Mar 24
30db 18650 akksi
[kép]
Bele néztem ebbe a késes linkbe pár perc után már a 3+ is sok késes ajánlatot tartalmazott amit én eddig sosem kerestem és ez eddig nem szerepelt az ajánlatok között -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #80905 üzenetére
Végül tudtam egyenként törölni mindkettőt, aztán újra megrendeltem,most jónak tűnik.
-
Bigemperor
senior tag
Így még nem jártam,rendeltem két terméket,rendben be is terhelte az Ali a Paypal-on keresztül az árukat ( nyilván csak befoglalta), erre egy órára rá jön egy üzenet hogy fizessen ki az egyik tételt (a drágábbat) külön mert ott nem teljesült a fizetés,ja és persze itt már teli áron, kedvezmény nélkül,a kettőre jött némi kedvezmény,de így ami fennmaradt az önmagában drágább mint a kettő együtt volt. Mi a teendő ilyenkor?
-
djsunstealer
aktív tag
LOVE-Q Store: rendeltem telefonhoz színes szilikon tokot, sajnos a sötét zöld színe másfél hónap után a rendeltetésszerű használat ellenére erősen kopni kezdett (a többezer rendelés közül ilyen hiba nem nagyon volt), így írtam az eladónak (mivel már a 15 napból kifutottam rég), csatoltam képeket a hibáról. Felajánlotta, hogy rendeljek még egyet, és küld kettőt. Mondom az nem jó nekem, mert nagyjából ~1200 Ft körüli összegre még rájön a + 700 shipping free, úgy már nem éri meg a Choice féle. Mivel nem viszolygok a Saver Shipping metódustól, így felvetettem neki, hogy nincs-e rá lehetőség, hogy azzal adja fel. Linkelt egy 1.22$-os újraküldő "felületet", mindent leegyeztettünk. Majd rámentem a coins discount felületemre, ahol feldobott - 62 $-ot így megvoltam 0.47 $-ból. [kép] Röhejes összeg. A coins discount a világ legjobb dolga.
-
Két vámon is át kell jönni, ha szerinte nem jön át és meg sem próbálja elküldeni akkor igazad van hogy minek az AliExpressen hirdet, hirdesse meg a kínai hirdetési oldalakon. Ha van idő ezzel az eladóval foglalkozni, akkor nézd meg hogy van-e értékelés a terméknél és az mely országra utal ha van külföld akkor némileg tarthatatlan az állítása.
Az igaz hogy ha nem kerül elküldésre akkor visszakapod a pénzed, szankció nem valószínű mert írhat észszerű indokot ha felelősségre akarnák vonni, pl nem jön át a vámon, tönkre ment, ellopták.
Keress másnál. -
Ka_
csendes tag
Pár kör előre generált sablon után felajánlotta az agent opciót, ami után valószínűleg AI bottal beszélgettem, aki elmondta, hogy én vagyok a legfontosabb, meg értékes vásárló vagyok, meg hogy a szíve megszakad, és hogy csekkolja a részleteket.. Aztán benyögte ugyanazt a sablon választ, amit az eredeti sablon is visszaadott, hogy valószínűleg nem menne át a vámon ezért nem tudták küldeni... Majd megkérdeztem, hogy miért ne menne át és hogy ha nem tudják küldeni, akkor miért listázzák és engedik megrendelni, de csak a türelmemet kérte, amíg ellenőrzi a dolgokat... Aztán mivel nem válaszolt bizonyos időn belül, az Ali automatikusan lezárta a beszélgetést. Ennyi...
Az igaz, hogy az eladó kap egy "fekete pontot" , vagy flaget vagy ilyesmit, ha nem shippelik a megadott időn belül és auto refund jön?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest