-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Félre értettél:
a nagy értékű csomagot kifejezetten trackinggel kértem, ez az, amiről lentebb szó van.Jött még egy QI töltő, kb 3 USD volt, arra is volt tracking (China post, ez nagyon korrekt volt), ez az, ami már itt volt a múlt héten.
Illetve úton van egy 1USD-s kijelzővédő üveg, na ahhoz nincs csak Yanwen, ami annyit ír, hogy elhagyta az országot.
A 3 db téveszthetett meg, de a "nagy csomag" igazából 3 kütyü, egyben küldve (egy eladótól), illetve összesen jön 3 csomag, ebből egy már itt van, egy, amiről szó van, meg egy, ami.... valami majd lesz vele
-
bcl
senior tag
Jaj...
De ez olyan valósnak tűnik... Innen:
24-05-2019 08:00 The consignment has arrived in the country of destination HUNGARY
24-05-2019 08:00 The item has arrived in the country of destination
23-05-2019 12:25 The item is on transport to the country of destination
22-05-2019 13:23 The item is processed at the PostNL sorting center
22-05-2019 09:10 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
17-05-2019 06:06 The item is ready for shipment
17-05-2019 02:23 The item is pre-advisedElhiszem, amit írsz, mert tényleg nem értek hozzá, de ha akkora kamu, akkor mégis hogy jelenik meg a Holland posta trackingben?
Mondom, érdeklődő a kérdés, nem kötözködés! -
fairi
addikt
nekem is van postNL küldemény, igaz enyém LX---NL formátumú, vagyis elsőbbségi levél, így tudom biztosan már a hazánkba van, de már 5 napja pihen a postán és nem akar feldolgozódni, pedig nem sima levél!
nagy értékű csomagot untrackeddel küldeni(nem elsőbbségi nem ajánlott)??? Ritkán nem értem a kereskedőket. ha vitára kerül a sor, akkor nehéz biztosan megmondani hol is veszett el. kb lehetetlen bizonyítani hogy megkaptad vagy sem.
ha csomag eltűnik nem tudod lenyomozni postát nem fogja érdekelni. jelenlegi állás vagy megkapod vagy nem. senki nem tud segíteni. -
bcl
senior tag
A nyomonkövetési szám UD999999999NL formátumú.
Úgy tűnik, a https://postnl.post/ oldal alapján, hogy kb reális, írta, hogy megérkezett oda, hogy szállítás alatt van, majd, hogy Mo-ra érkezett.A küldeménnyel kapcsolatban persze nem arra gondoltam, hogy előre veszik Nekem kell előre készülnöm kicsit, mert lesz pár rázósabb napom...
Kíváncsi vagyok, mikorra ér majd ide.(és köszi! (#29787) pulutodurumo )
(#29789) fairi
Május 18-án rendeltem 3 tételt, ebből egy éppen ma egy hete itt van, egy ez, amiről most írtam, meg van egy, de az praktikusan TN nélküli.
Az, ami itt van, nagyon gyorsan ide ért, az China Post volt, korrekt trackinggel, és igazából villámgyorsan ide ért; szerintem ez az eddigi kínai rendelés rekordom (7 munkanap!)
De tudom, hogy mi a helyzet, szóval meglátjuk. Amikor rendeltem, még nem tudtam, hogy pont most a hétvégén jól jönne...
(autós töltö + QI-s tartó + powerbank amúgy) -
Zsöti90
tag
A posta oldalan euro van feltuntetve
-
Zsöti90
tag
Hali, szerintetek egy 44.77 euros terméket megsarcolják áfával? 45 euro felett teszik rá, de ez így nagyon közel van a határhoz
-
Topikgazda
Mi nyomkövetési szám? Mert ha nem Rx999999999NL forma holland, akkor azt az MP nem könyveli és így nem lehet róla információt kérni és a megérkezési bejegyzés sem biztos hogy igaz.
Amíg nem kapsz értesítőt hogy vámeljárás alá vonták a küldeményt hiába küldené be valamit, csak akkor tudnak vele foglalkozni ha vámeljárás alá lesz vonva, nem fogják átbogarászni a küldeményedért azt pár ezer darabot és "előrébb venni" a folyamatban, az is lehet hogy egy az egyben jön tovább vámeljárás nélkül. -
Inhouse
őstag
Megint idő lejárta után érkezett meg egy csomag, már nyitottam Dispute-ot, de töröltem, értékeltem. Nem hittem volna, egy volt már ilyen, hogy a 61-62-ig napon csak beesett.
A másik, hogy egy terméknél írtam egy újabb szöveges értékelést, de kimaradt a kép. Akartam egy újat, de nincs Leave more feedback, csak Reply to Feedback. Az is jó lehetne, de ott nincs kép beszúrás. Csak 1db plusz lehet az eredeti mellett?[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem bő két hete egy csomó cuccot, és egy picit elnéztem, mert egy eladótól többet rendelve, majdnem az ÁFA-határ felett vagyok, 41,35 USD lett. Ha külön-külön rendelem, most nem fáj a fejem...
A fenti összefoglaló alapján elvileg be kéne csúsznom a 10 EUR ÁFA összeg alá.De...
Kaptam tracking numbert, ez Holland postás, ami csak azt írja, hogy 24-én (pénteken) megérkezett az országba, és nincs további információm róla...
A Magyar Posta meg nem ismeri a TN-t, ott hiába keresem.Igazából két kérdésem van, ami majdnem egy:
- hogyan tudnám a további részleteket kideríteni a csomag hollétéről, vagy arról, hogy vámeljárás alá vonták-e, illetve
- ha igen, azt hogyan fogom megtudni?Jó lenne az eljárás elé menni, mert éppen a hétvégén nagyon (és tényleg nagyon!) jól jönne a kütyü, ami úton van.
Igaz, akkor sem biztos, hogy ide ér addig, ha elindítom a papírt.
De most azon kívül, hogy az országban van, semmi továbbit nem tudok róla.Valaki tud tanácsot adni?
Köszönöm!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Tav-Csoves #29779 üzenetére
Régi? Ez nem micro usb-s, hanem Type-C kábel.
Amennyire én tudom:
Micro USB: Egy ellenállattal kell megmondani, hogy az USB aljzat bemenetként (tölti a telefont), vagy kimenetként (árammal látja el a rá csatlakoztatott eszközt) üzemel, tehát egyszerre nem lesz töltés és otg használat. Van valami ilyen cuccom, de úgy emlékszem, nem töltött.Type-C: el tudom képzelni, hogy tud egyszerre tölteni és otg-ként tápot adni, bár elég valószínűtlen. Ha mégis működik, akkor meg csak valami nevetséges milliamperekkel, mint a TypeC adapterek, amik egyszerre jack kimenetek és töltő kábelek.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok! Belefutotottam egy olyan történetbe, hogy az eladó írt, hogy kapott a postától értesítést, hogy elveszett a csomagom (1,72 $), rendeljem meg újra (ha szeretném), és nyissak disputot a másikra.
Mivel kell a cucc, ezért megrendeltem, de disputot nem tudtam nyitni, mert 10 napon belül voltunk még. Most pedig nem enged, csak "visszaküldőst" nyitni, azt írja majd ha letelik a szállítási idő, akkor tudok full refundost nyitni. Van szerintetek másik mód is valahogy, vagy ki kell várnom a 60 napot?a mai világban bármi megtörténhet
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #29757 üzenetére
múltkor írtam, hogy keresek kétirányú otg kábelt, amivel egyben tölteni is tudja a mobilt - ami egy régi Android lenne
Szerintetek ez működne?
[link]
ezen a nyelven - angol - beszélni olvasni nem tudni...
köszönöm szépen -
zeon.hu
nagyúr
Csehországi postázás, Német DHL szállítás mikor érhet ide?
Múlt hét csütörtöki rendelés, de most jelezte az eladó a feladást.#?*@&!
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Ez konkrétan mi lehet és mit csinál ott a csomagom 26 napja?
Consignment departure 2019-04-30 17:45:00 [HU,International office of exchange]
Send item abroad 2019-04-30 17:45:00 [HU,MYJHBB]
Itt nekem az a gyanus, hogy a maláj posta(MYJHBB) 17:45 kor küldte külföldre a csomagot,az első bejegyzés már a kicsrélő központot irja azonos időponttal...
Most akkor merre járhat a csomag?
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #29766 üzenetére
Próbáltuk már többször elmondani hogy a pénzt az AliExpress kezeli, nem az eladó. Mivel banki utalásról van szó az AliExpress kezdeményezi a bankjánál a döntést követően az utalást és majd a bankod valamikor lekönyveli, ehhez a banki rendszereknek működni kell. Hiába utalják el csütörtökön az nem azonnali utalás és a bankod szombat-vasárnap nem "működik", nem könyvel le semmit, így hétfőnél korábbna nem igazán várhatsz pénzt. Hivatalosan maximum 15 napon belül kell visszaindulnia, de 3-5 munkanapra lehet számolni
-
-=RelakS=-
veterán
Alin mindkét dispute-om lezárásra került, refundok lettek megítélve, az egyik még valamikor szerda környékén, a másik ma.
Hogyan tovább ez után? Nem igazán kapkodja magát az eladó a visszatérítéssel.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
nagyúr
Üdv. Kollégák segítséget kérnék. Tud valaki kupont motoros rucira? 40$ felett vásárolnék.
-
Gézengúz
addikt
Vajon milyen néven kellene rákeresnem (Alin) ha csak a fém rögzítő csat érdekelne?
Heveder van bőven azt nem akarom feleslegesen megvenni.
-
Topikgazda
Én is keresek olyat és az amit linkeltél nem jó erre.
Ezt írják: You can plug in your design keyboard with three USB ports, mouse, card reader, and so on (hard disk can not power on). -
nyisziati
veterán
Somatomot kérdezd, ha jól emlékszem, ő is ilyesmit vadászott egy ideig. Nem tudom, megtalálta-e, de szerintem valószínű.
(#29759) Brandynew: szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Olyan otg usb-t keresek, ami otg közben képes az Android telefont tölteni.
pl: hogy a telefonhoz csatlakoztatok egy 2.5" hdd-t és közben a telefon kap töltést, így 0-24-ben tudjon menni.
Ez alkalmas?
US $2.25 | New 3 Ports Micro USB OTG Cable Power Charger Data Transfer HUB Cables Adapter Converter For Mobile Phones Tablet
[link]köszi :)
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ha azt látom, hogy az Aliexpress-ről érkező küldeményem épp a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban van, az azt jelenti, hogy megvámolták, vagy minden csomag ott fut át?
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #29754 üzenetére
Én sem javasoltam, eleve fel sem merült a részemről.
-
Topikgazda
válasz Bacusuz #29748 üzenetére
Nem arra gondoltam. Ott nem úgy működik, mint az AliExpress-en, van olyan a szállítási módok közt hogy EU Priority Line, azt kell választani fizetéskor.
De most ránézve elfogyott, csak a beérkezési értesítőre lehet feliratkozni.
A topikjának összefoglalójában a szállítások megmagyarázva, 8.pont.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Bacusuz #29744 üzenetére
Kínából jön csak holland postai azonosítóval Hollandián mint tranzit országon keresztül, de Kínában kerül feladásra és nincs utalás EU raktárra hogy onna küldenék, így az EU kizárva.
De a 96,1%-os értékelés és az elmúlt 30 napban a 14 negatív értékelés nem valami biztató.[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Ennél a terméknél honnan lehet tudni, hogy EU-ból jön vagy Kínából?
Esetleg ebből: "Free Shipping to Hungary via PostNL" ?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
KeFer
tag
válasz anonymus89 #29722 üzenetére
Köszönöm a bíztatást. Hatásos volt, mert a mai napon az én csomagom is megérkezett Budapestre. Most már csak ezt az akadályt kell leküzdenie.
-
Topikgazda
válasz csabiks #29741 üzenetére
Nem vonják le azonnal és nem forintot von az Alipay.
Nézd meg a vásárlásnál hogy a Financial fülön mennyi levonás van beírva a kártyánál, ah ott 10 $ akkor ők annyit küldtek el a bankod felé.
Erre gondolok:
Ezután lépj a Netbankodba és nézd meg hogy a zárolt tételek közt olyan 2900-3000 Ft körüli tétel a fizetési naptól kezdődően. -
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Letezik hogy valami rendszerhiba miatt 10 dollar helyett csak 40 forintot vont le az alipay? Sose jártam így, viszont a rendelest feldolgozottnak es mar shippednek irja. aggodjak vagy oruljek?
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
anorche1
őstag
Az a baj, hogy:
Valaszthatok, hogy refund only, vagy refund and return Items.
Ha refund only -t valasztom, akkor jon a kovi kerdes, hogy
did you receive your order? Ha nemet valasztok, akkor jon a valasz, hogy varjak 06.15-ig.
Ha azt jelolom be, hogy igen, akkor ezek a lehetosegek vannak:
Problems with the accessories
Product not as described
Qualitz problems
Damaged goods
Quantity shortage
Received counterfeit goodsEgyikbe se illik bele
Ha azt valasztom, hogy refund and return items, akkor ezek vannak:
Personal Reasons
Shipping method was not as described
Problems with the accessories
Product not as described
Qualitz problems
Damaged goods
Quantity shortage
Received counterfeit goodsItt talan a personal reasonst tudnam bejelolni, csak nem lesz abbol problema, hogy azt jeloltem hogy, refund and return, pedig nem tudnak vissza kuldeni, hisz nincs a kezemben?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Topikgazda
válasz mrx1212 #29736 üzenetére
Nem működik. A kártyás fizetés bankszámlák közti utalás, a refund csak a küldő bankszámlára mehet vissza, ebbe nem lehet belenyúlni. Bank technológia. Nagy kupleráj lenne ha pénzek összevissza szaladgálnának.
Nekem egyszer 10 perc volt, ekkor a bankból szóltak és elő volt készítve és pénztárban ideadták, mert nekik úgy volt egyszerűbb, a másik eseteben egy másik banknál meg 20 perc és az új számlámra utalták. -
Topikgazda
válasz silvergod #29733 üzenetére
Mit értékelnéd? Hagyd figyelmen kívül, hiszen te nem kaptad meg. És pont ezért mehet a dispute.
Vagy roszz számot adott meg így az kamu, vagy rossz címre küldte, annak ellenére hogy a rendszerben jó volt megadva és vásárlásál is te címed van megadva.
Az egyébként is külön dolog, a megérkezést azt mondjuk leigazolod, még akkor is alul ott az értékelésre a Cancel, azt nem kell megtenni azonnal, sőt nem is kötelező.
De ha a litván posta volt a szállító akkor elsőként odaérkezik meg és onnan jön ide. Ha ott delivered lenne az lenen a kézbesítés, de akkor acél állomás nem Hungary. Itt nézd meg, hátha lesz újabb információ a jobb szélen -
Topikgazda
válasz mrx1212 #29734 üzenetére
Nem vélemény, konkrét tapasztalat. Ez pénz megérkezik a régi bankodhoz. Banktól függően megkereshetnek hogy érkezett pénzed fáradj be a volt számlavezető fiókodba rendezni.
Ha nem értesítene. Látod az AliExpress döntést hogy refund. Vársz úgy 5-7 napot. Az eredeti fizetési információkkal, a volt számlád és kártyád adataival valamint a refund-os értesítővel besétálsz a volt számlavezető fiókodba és megkéred őket hogy bejött és számlára nem könyvelt deviza tételek közt keressék meg és adják ki vagy utalják az új számládra. 30 napig ott ezen a "gyűjtőszámlán" a pénz azután küldik vissza. Ez egy technikai számla, a banki ügyintéző direktbe nem fér hozzá, egy másik részlegnek kell telefonálnia hogy megtalálják.
Néha kifogsz olyan ügyintéző aki kapásból azt mondja hogy rögtön visszaküldték, de ez nem igaz. Mert ha a rendszer nem könyveli nekik meg kell keresni hogy ennek mi az oka és a volt ügyfél felé is van kötelezettségük, nem csak az esetleges később befutott hátralék begyűjtése miatt kell az ügyfelet elővadászni. -
silvergod
őstag
Sziasztok!
A csomagomhoz valószínű rossz tracket kaptam vagy rossz helyre postázta mert tegnap átvették Litvániában....
még 23 nap mire lejár a határidő...de ír az Ali hogy értékeljek mert átvettem...de én nem kaptam semmit...írtam az eladónak,nem válaszol. lehet ilyenkor vitát nyitni rá? mert ugye ha értékelem akkor lezártnak tekintik...[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Topikgazda
válasz mrx1212 #29731 üzenetére
A bank is másik? És konkrétan az a bankszámla szűnt meg amihez tartozott a kártya? nem a virtuális kártyaszámlára gondolok, mert annak is van egy igazija.
De mindkét esetben megoldható hogy a pénzt megkapd, nem kell idegeskedned.
Némi személyes közreműködés kell az adott banknál. No ha az szűnt meg akkor van gond.
A bank nem törölte az adataidat, csak archiválta vagy 8 évig.[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
Sziasztok !
Van 3db csomagom is ami határidő közeli 7 nap van hátra.Szeretnék majd Dispute -t nyitni ha nem érkeznek meg.
A problémám és kérdésem az hogy az a számla /Bankártya/ amiről ezeket anno kifizettem megszüntettem és új számlaszámom van!
Ha vitát nyitok és visszautalják a pénzt az gondolom arra a számlára menne amit megszüntettem!
A kártya adataim nem voltak elmentve.
Hogyan lehet ezt megoldani,hogy a jelenlegi új számlámra érkezzen meg majd az összeg? -
pixelking
tag
Sziasztok!
Egy rendelésemnél a nyomkövetésre az ali oldalla azt írja 15 nappal a rendelés után: Shippment cancelled.(Korábban bíztatóbb státusza volt a 0 mozgás ellenére) Sok másik trackerrel próbáltam ellenőrizni a tracking számot (valósnak tűnik), és azok sem adtak infót a csomagról. Mit jelent ez a valóságban? Nyissak disputetot, vagy írjak első körben az eladónak? Egy 20$-os csomagról lenne szó, szóval nem venném félvállról.
-
Inhouse
őstag
Köszönöm, ráér, meg 'óccó' is volt...ill. lett volna.
Közben annyit megnéztem, hogy az előző túlnyúlt is Cainiao Super Economy-s volt. De ott az utolsó bejegyzés után 11 napra csak ideért. Itt meg ez már 20 napja vesztegel valahol.
Azzal találkoztatok már, hogy a nőnemű egyedek a feedback részen, ja nem, már customer reviewsnél milyen exhibicionisták pl. ledér ruhadarabok képeinek megosztásánál?[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
Ma megérkezett egy május 7-i rendelés, eddigi rekord nekem. Viszont van egy március 28-as, ami 4 nap múlva lejár. (Az előző csúszós csomag a 61.dik napon jött meg, éppen nyitni akartam életem első reklamációját.) Az lenne a kérdés, hogy kérjek erre vásárlói védelem kiterjesztést mielőtt lejár, vagy ne? Csak várjam meg, amíg átváltja az Ali Finished-re és Open dispute? Azt írja, hogy május 3-án megérkezett a célországba.
[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
anonymus89
addikt
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
KeFer
tag
válasz Ixion77 #29708 üzenetére
Valószínűleg valami történhetett Hahn repülőtéren az Észt Posta szállítmányaival. Az RO396976141EE számú küldeményem nekem sem mozdul már egy hete.
A különböző nyomkövető oldalak eltérő információkkal szolgálnak, de akár egy nyomkövetőeben is teljesen logikátlan bejegyzéseket találni. Pl. május 16.-án küldemény előkészítése Hahn repülőtéren, majd 3 nappal később, május 19.-én megérkezés Hahn repülőtérre. A Parcels applikáció ráadásul az információk alapján Németországot tekinti rendeltetési országnak. Gondolom, ez is sokakat megzavar, akik hasonló cipőben járnak, mint én. Ők most szidják a Magyar Királyi Postát, hogy miért késlekednek. Ebben az egy esetben nem az ő saruk.
Még várok a jövő hét elejéig. Ha továbbra sincs mozgás, akkor jelzem az Észt Postának. -
-=RelakS=-
veterán
Jézusf@sza ... az üzengetésre van egy harmadig mód is, amit az Aliexpresstől kapott levélen keresztül érek el (BuyerMsgDetail.htm)
Majdnem, mintha direkt bonyolítanák.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
anorche1
őstag
Irtam nekik, hogy hogy ilyenkor nem e kellene a nyomkovetesben jelezni, hogy elhagytak, valaszkent egy angol nyelvu igazolst kuldtek, hogy tovabbitsam az elado fele.
Ez meg is tortent, meg leiirtam melle h mi tortent, elado meg is ertette, mondta, hogy nyissak dispute-ot.
Csak ezt nem tudom megtenni, mert az ali nyomkovetotendszere is latja, hogy a csomag beerkezett a kiszallitast vegzo postaba, ezert a 04.16-an rendelt termeknek csak 06.16. utan enged nyitni.
Van megoldas, hogy ne kelljen addig varnom? Ha azt jeolom be, hogy a termeket megkaptam akkor engedi nyitni, csak ez ugye nem igaz."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-=RelakS=-
veterán
válasz pulutodurumo #29716 üzenetére
Próbáld meg most... a "Chat History" (buyerMsgList.htm) oldalon már nem tudsz üzenetet küldeni, csak a Message Center-ben (buyerMsgListNew.htm).
Akkor mi a tök legyen, ha az eladótól a régiben jönnek az üzenetek?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
pulutodurumo
addikt
válasz -=RelakS=- #29714 üzenetére
Amióta bevetették ezt a chat funkciót, azóta két helyen vannak az üzenetek. Én sem értem, PC-n azért tudom használni. Csak rá kell jönnöm, hogy a régi, vagy az új rendszerben keressem. Jó szarul oldották meg.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-=RelakS=-
veterán
válasz -=RelakS=- #29714 üzenetére
Úgy látom, valami cache-ből jöhetett. A jó, hogy az eladó a régi message centeren üzenget, én meg az újon tudok csak...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
A Message Center nálam dilis csak?
IE alatt Conversations van, és ha válaszolni akarok egy eladónak, akkor ott van a Send gomb.
Chrome alatt Chats van, és egy gomb, hogy Use Messages to continue chatting.
Erre az üzenetváltásra az alkalmazásból sem tudok válaszolni...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Flashget
félisten
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #29711 üzenetére
Ilyenkor már nem hosszabbítunk, az eladó is azt látja hogy pár nap múlva kézhez kapod. A szállítási védelmi időnek nincs köze a kipróbáláshoz. Ha ez az 5 nap letelik, akkor még mindig van 15 napod reklamálni, mert ennyi időd van "kipróbálni", tehát 20 napról beszélünk, nem fog addig tartani a helyi kézbesítés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ixion77
addikt
Pontosan ugyanilyen esetem van a RO396843383EE kódú szállítmánnyal.
Eredetileg az volt a trackingben hogy ekkor lett feladva: 2019-04-03 04:34:25 [GMT+8], ekkor pedig "Delivery successful": 2019-04-10 21:29:00 [GMT+8]. Az Ali nyomkövetésben máig ez látszik.
Később az volt a trackingben, hogy április elején lett feladva, május elején megérkezett és Customs alatt áll. Célállomás Észtország.
Múlt héten az volt a trackingjében, hogy Észtországból feladva 2019.05.13-án, és célország Magyarország. Máig ez látszik a Posta nyomkövetőjében. Aszerint mindig DEHNHY-ven volt és van.
Ma az látszik a parcelsapp.com-on, hogy 06-May-2019 a felvétel dátuma Kínából, 10.-én elhagyta Kínát, 13.-án megérkezett Németországba, 21.-én Magyarországra.
Kíváncsi leszek hogy megkapom-e végre így két hónap után. Mindenesetre ilyet még nem láttam, hogy komplett nyomkövetési lista visszamenőleg megváltozzon többször is.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Topikgazda
Senki nem trükközik. Hány nap van még hátra a szállítási védelemből és ugye látod a Magyar Postánál is nyomkövetést? Ott még nincs kézbesítés hanem az hogy 13-én átvették szállításra. Az is igaz.
Ezeknél két kézbesítési bejegyzést ír az AliExpress oldala a 13.-i az a németországi megérkezés, oda lett "kézbesítve". Onnan újból szállítják ide.
Nem igazán azon az oldalon kell nézegetni.
Ilyesmire számíts pár napon belül[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
-
PcCar
tag
Sziasztok!
Több éve rendelek aliról, most kaptam az első ilyen jelölésű nyomkövetést, ahogy látom, többen jártak így az utóbbi időben.
RO396843383EE
Magyar posta szerint az aktuális helyszín : DEHNHY
Más nyomkövető oldalak szerint, tegnap érkezett meg a küldemény Magyarországra,
viszont az ali rendszere szerint, már napokkal ezelőtt meg is kaptam a csomagot, visszaszámláló át is váltott 9 napra, és értékeljem az eladót. Hmm..Jeleztem az eladónak, hogy valami gond van, egyrészt, nem kaptam semmit, másrészt, az ali szerint a feladástól számítva 5 nap alatt meg is érkezett, ami új rekord lenne.
Az eladó azt tanácsolta, nézzem meg a postaládát és érdeklődjek a postán
Rögtön meg is akartam nyitni a disputot, de nem engedte a rendszer, hogy még bőven időben vagyunkEz valami alis rendszerhiba, vagy találtak valami kiskaput az eladók, és ezzel trükköznek ?
-
Topikgazda
válasz Flashget #29703 üzenetére
Én 2017 áprilistól kezdődően rzékelm csúszásokat, mind a központi részen, mind helyben.
Van amikor a hétfőn már kézbesíthető küldeményt mivel már vasárnap beszállították a helyi postára szerdán hozzák ki, pedig az előtte lévő két nap jött a kézbesítő. Szóval nem mindig az ember hiány az ok, persze az is, de ugye már nem minden küldeményt hoznak ki és azzal is csökkent a kézbesítők leterheltsége, elméletben. -
Flashget
félisten
azota megjelent uj infokent "kezbesitesre atadva" szoveg.
mint irtam ilyen korabban x ev alatt sha nem fordult elo, amibol nekem az jon le, hogy sulyos ember hiannyal kuzd a posta..mutterhoz is szinte hetente uj postas megy volt aki ideigleneskent mondta magat, mert irodista a postanal.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Eddig ez nem igy ment nalam. Amikor kiirta a nyomkoveto penteki napon, hogy belfoldi kezbesitesre tovabb kuldve, vasarnap ez mar megtortent, kedden megkaptam. Most azonban semmi nem tortent pentek ota. Egyebkenr 1 het alatt mar ott volt a csomagom kinabol rendelestol szamitva, lassan ennyi ideje nem lesz hir rola.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Társasjáték topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Synology NAS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...