-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
nekem is van postNL küldemény, igaz enyém LX---NL formátumú, vagyis elsőbbségi levél, így tudom biztosan már a hazánkba van, de már 5 napja pihen a postán és nem akar feldolgozódni, pedig nem sima levél!
nagy értékű csomagot untrackeddel küldeni(nem elsőbbségi nem ajánlott)??? Ritkán nem értem a kereskedőket. ha vitára kerül a sor, akkor nehéz biztosan megmondani hol is veszett el. kb lehetetlen bizonyítani hogy megkaptad vagy sem.
ha csomag eltűnik nem tudod lenyomozni postát nem fogja érdekelni. jelenlegi állás vagy megkapod vagy nem. senki nem tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 7430 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető