Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz freelanced #14140 üzenetére
Ha kicsi növényt akarsz, akkor Elatine vagy HC, ha igénytelenebbet és nagyobbat, akkor Sagittaria vagy Tenellus.
Szimpla növényest is lehet CO2 nélkül nevelgetni (folyékony mannával), hülyeségnek tartom sokak tanácsát, miszerint ne lehetne.Biztosan szűkül a használható fajok száma, de nálam eddig minden elvolt élesztős és folyékony CO2 használat mellett is.Sőt, a Carbo hatása például csak 6 órán át tart, erre nekem rásegített az élesztős, mert míg azzal nem telítődött a víz, addig a carbo ezt megoldotta abban a pár órában.Szóval hülyeség, sőt, rengeteg dolgot meg lehet cáfolni, hogy milyen minimál körülmények között miket nem lehet fellelni az internet sötét bugyraiban.Én sem vittem túlzásba sosem a technikát, mert nem is szeretem túllihegni az egészet, meg a pénztárcám is kímélem, így egy középutat választottam mindig.Teljesen jól el lehet lenni ezen a visszafogott szinten is, szóval ha rám hallgatsz, akkor nyugodtan állj neki a növényezésnek, persze ne egyből a lecsóba csapj bele, mert úgy csak bosszúság lesz a vége.
(Nem mellesleg nővényezésnél semmit nem vettem észre, mikor külső szűrőről egy "alulméretezett" belsőre álltam át.)
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest