Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz Aszfaltbetya #9599 üzenetére
Botia-val annyi gondom volt, hogy 1200,-/db és min. 2db kellett volna, de inkább 3db csak hogy jól érezzék magukat. A csiga 100,-/db volt.
Ezen kívül ha elfogy a csiga az etetésükről is gondoskodni kellett volna, a csiga viszont mindig talál magának vmit. A kemény vizem is inkább a csigáknak kedvezett mint a halaknak.Sajnálom ami a halaiddal történt egy újabb példa, hogy nem szabad senkire rábízni a halakat mert egyszerűen, nem értik meg hogy elég egy csipet /nap a túlélésre bőven a halaknak.
Hány napra mentél el, nem bírták volna ki? -
Aszfaltbetya
tag
ha robban a csigabumm, akkor a megoldas akar csigaevo akar malaj vagy mindegy,
botia halacska
dekorativ es gyorsan irtja az alanyokat
5 fos csapatban visszaszoritja hamar a nemkivant banda letszamat(off szabadsagrol hazaterve eretvagva vettem eszre amit meg nem lattam akvarista palyafutasom alatt a szomszed akinek annyi volt a dolga 2 napig egy csipet kajat dobjon be a halaknak , Az egyik Diszkosz paromnak sikerult annyira bedobni hogy lemergezte a vizet es a nitrogenszint emelkedese vegzett veluk , a veszteseg kimondhatatlan
a masik parert meg kuzdok lassan 24 oraja tulnyomassal oxigen, es vizcserelgetes , ma reggelre a bluediamond ismet kekes szint vett fel a darth vader kosztum helyett )[ Szerkesztve ]
Kerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
mdk01
addikt
válasz sellerbuyer #9597 üzenetére
Két gyógyszertárba jártam fehéváron azon kívül hogy segítőkészek voltak sokra nem mentem velük. Még lehet bemegyek egy-kettőbe.
A 8db mezőgazdasági bolt közül egy volt akitől ma kaptam végleges választ, nagyon rendes volt és vissza hívott, de 25kg-ot tudnának beszerezni 1000,- párszáz forintért/kg. Hát ez meg a másik véglet.
Még keresgélek, egyelőre vettem a greenaqua-s makro-ból azzal 1hónapig kihúzom. -
mdk01
addikt
Köszönöm a segítséged.
KNO3 mezőgazdasági boltban 2kg=1500,-
KSO4 mezőgazdasági boltban 10kg=5100,-
KH2PO4 se gyógyszertár, se kertészet, se akvarisztikai bolt Sz.fehérváronEzért gondoltam hogy jó volna vmi "okos" helyről beszerezni egy normálisabb mennyiséget ha már a fentiekből ennyit megveszek, és a környékiekkel összeállni aztán szétosztani vmi összegért.
Még MGSO4-ot nézegetem de az lehet a lágy vízhez kell csak, ezt még nem tudom.Egyelőre nyomozok, de ha nem marad más akkor marad az amit linkeltél.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nickwaren
tag
Maláj tornyosokon élnek, amit megfigyeltem, hogy szinte szimbiózisba kerültek. A nagyon kicsi és nagyon nagy malájokat (most viszont az egyiket már betámadták) nem fogyasztják, ilyenkor beássák magukat a kavicsba és várnak. A malájok erőre kapnak, hirtelen újra tömegesek lesznek, aztán jön a csigaevő bumm. Ezért is szabadulok tőlük nehezen, mert tetszenek is.
-
hossszú
őstag
Szolnok környéki akvaristáknak szivesen adnék a túl burjánzott fodroslevelű vizikalászomból.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
nickwaren
tag
Hidd el, én is próbáltam már hamarabb túl adni rajtuk, de nem nagyon ment, az akvaristán most is hirdetnek nem kevés darabot.
Anno én is 5 db-ot vettem, kb fél év után volt belőlük 50 db, abból elment kb 30 és most újra a toppon vannak. Érdekesek egyébként, mert pl nálam szaporodnak, mint a gép, más meg bármit megtenne egy kis szaporulatért. -
mdk01
addikt
Jah és Kálium-foszfátot keresek a növényeknek nincs vkinek vhol vegyész terülten dolgozó ismerőse?
-
mdk01
addikt
válasz sellerbuyer #9586 üzenetére
Hát én nem mondom hogy nehezen találtam de akvaristán nem láttam egy eladót sem. Aztán beírtam hogy vennék, és írt egy csaj 1,5hét után hogy hozna nekem 100,-/db-ért. Nagyon örültem mert nem tűnt annyira egyszerűnek a beszerzése.
Meg is hozta és nekem nagyon tetszenek. Ha nekem sok lesz tuti adok el és el is lehet, amivel kordába lehet tartani, csak nem 100db-nál kell elgondolkodni hogy mi legyen hanem 20db-nál.[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Ramirezi jányokat (2-3db ártól függően) keresek a XV. környékén.
-
albert8
veterán
Ma vettem 2 Helena csigát és még mindig csak csodálkozom.
Beraktam őket egyből letámadták a csigákat és már szerintem vagy 2-őt ki is beleztekMindenkinek ajánlom aki ilyen gondokkal küzd, nagyon hatásosak.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
_seth_
veterán
válasz aldebaran #9577 üzenetére
Privátban küldök egy email címet!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
aldebaran
őstag
Debrecenben tudtok cégeket, magánszemélyt, aki csinálna nekem akváriumot bútorral?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
sellerbuyer
őstag
válasz AndrewTdi #9575 üzenetére
Nagy eséllyel nem.
Ezért javasoltam, hogy akkor meg már ha hozzáfogsz, picivel több melóval tudsz belőle külső cuccot csinálni és jobban jársz minden szempontból.
Ezt persze úgy értettem, hogy ha mindenképpen meg akarod tartani a szűrődet. Hiszen túl sok helyet foglal az akiból. Ha viszont nem ragaszkodsz hozzá és szívfájdalom nélkül kidobod, akkor meg egy nagy teljesítményű belső szűrő a megoldás a helyére, szivaccsal és kész. A 400 ml-es cuccot meg el tudod adni esetleg, vagy használhatod vízcserékhez, rátéve egy gumicsövet (én jelenleg így használok egy kisebb teljesítményű Atman pumpát).
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz sellerbuyer #9573 üzenetére
Ez a mostani átköltözős dolog is csak azért volt, mert eladtuk a házat, építkezni fogunk. Addig meg el lesz így ahogy van. Majd ha egyszer sikerül beköltözni a másikba, rámegyek a témára.
De köszönöm!#9574) sellerbuyer: és akkor az azonos típusú, ámbár nagyobb teljesítményű pumpa sem menne bele gond nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
válasz AndrewTdi #9572 üzenetére
Nem, nem azok, de gondolj az egészre úgy, mint műanyag dobozra, csőre, stb. Szóval ezeket össze lehet pászítani egy kis ügyességgel. Egyforma eleve nem lehet, mert nagyobb teljesítményű pumpának eleve nagyobb átmérőjűek lesznek a be-kimenő csövei. Tehát egy kis buhera nélkül sehogy sem úszod meg a cserét nagyobb teljesítményűre. Ezért javasoltam, hogy akkor meg már ha hozzáfogsz, picivel több melóval tudsz belőle külső cuccot csinálni és jobban jársz minden szempontból. Aztán meg ugye, mivel akkor már nem takar majd teljesen úgysem, kidobod az a randa hátteret, berakod az én eladó gyönyörű bujkálómat ugye... És máris szép az akid!
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
válasz AndrewTdi #9570 üzenetére
Mondanám, hogy egyszer ha meg akarsz majd válni a Gyöngygurámi párodtól, gondolj rám szeretettel (megvenném őket, v. cserélnék), de sajna messze vagy.
Apropó! Eladó bujkáló (sziklaszerűség) érdekel?
-
AndrewTdi
addikt
válasz sellerbuyer #9571 üzenetére
Egyszerűnek hangzik. bár ennyire nem mentem rá arra, hogy külsőt csináljak belőle.
Inkább ami nem teljesen tiszta, hogy a mostani Bioflow szivattyúmra rámegy egy talp, aminek segítségével illesztem rá a szűrődobozba a megfelelő helyre.
tehát egy ilyet dugok a dobozban a szívó oldalra, majd ennek a tetejét teszem rá a pumpára és összerakom a kettőt. Így rögzül a pumpa.
namost. Bármilyen másik, akár az általad említett pumpára is rá tudom tenni azt a talpat? Ezek univerzálisak? -
sellerbuyer
őstag
válasz AndrewTdi #9570 üzenetére
Semmiképp nem szükséges ugyanolyan pumpát venned, különösen ha külsővé alakítod. Minden eltérést meg tudsz oldani gumicsövekkel+szilikonos ragasztóval.
Ha veszel egy egyszerű, olcsó, de nagy teljesítményű belső pumpát az úgy fog kinézni, hogy lesz rajta egy bemenő csőcsonk, ahol beszívja a vizet, meg egy kimenő csőcsonk, ahol kinyomja.
A pumpát belerakod a műanyag dobozba, pont, ahogy az előző is volt. A kimenő csövét hozzáilleszted a kimenő csőhöz, amit most linkeltél, belülről. Ha esetleg nem illeszkedik, akkor veszel gumicsöveket és azzal megoldod, semmiből nem tart megcsinálni, pár perces munka. Gumicsövet a halas boltban is tudsz venni, vagy kertész üzletben.
Itt jött egy hosszú leírás, hogy hogyan lehetne átalakítani külsővé az egészet, de töröltem, mert nagyon túlbonyolítottam. Az egész lényege, hogy vízzáróvá kell tenni a dobozt (szilikonos ragasztó+műanyagdarabok+gumicsík a tetejére), alul menjen bele a víz (gumicsövek kereskedésből), felül pedig nyomja ki a pumpa a csőnél. Ha nagyon precízre szeretnéd, akkor egy-két órás munka+ragasztószáradás.
Magam részéről ezt a gyönyörűséget ajánlom, én is ezt használom: [link]
Neked fontos, hogy nagy legyen az emelése a pumpának, így át tudja a szivacson húzni majd a vizet és ennek nagy az emelése és erős is (szabályozható). Van ahol csak 5e Ft környékén van, csak most hirtelen ezt a linket találtam.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz sellerbuyer #9569 üzenetére
Tehát akkor nem feltétlenül kéne ugyanolyan Juwel / Bioflow cuccot vennem, hogy beleilleszkedjen a helyére?
Hogyan lehetne ezt külsővé alakítani?
Esetleg ha hagynám így ahogy van (belsőként), akkor is sokat számítana egy 3 x ekkora pumpa?
Az is fontos lehet, hogy merre (alulra vagy fölülre) nyomatom ki a vizet? Itt talán látszik, hogy mire gondolok. Az a kis kiálló cső a szűrőből -
sellerbuyer
őstag
válasz AndrewTdi #9568 üzenetére
Az a szivattyú egy vicc. Elég lesz azt cserélni, a "doboz" viszont nagyon ott van a szeren, ne cseréld le szvsz! Amit viszont nem értek, hogy miért kell ennek az akiban lennie? Feleslegesen elveszi a helyet. Én a helyedben átalakítanám külsővé egy vadiúj, jó erős (1.000-1.200L/óra) pumpával megtámogatva. Viszonylag olcsó és korrekt megoldás lenne szvsz. Én az Atmant javaslom, a legolcsóbb típus és teljesen jó, valamint vannak bazierős típusai, akár 2.000L/óra 5.000 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nos, ma átköltöztettem az akváriumot.
Kitisztítottam mindent, szétszedtem a szűrőt.
Kiderült, hogy egy Juwel akváriumot örököltem, ami 100 x 40 x 70. ~ 280L.
Aztán szomorúan konstatáltam, hogy a szűrő szivattyúja szerintem pici. 400L / óra.Vélemények?
Ér valamit ez a szűrő? Elég lenne csak egy szivattyút cserélni, vagy magát az egész szűrőberendezést?
(asszem 10 db különb9öző szerkezetű szivacson megy át a víz). -
mdk01
addikt
válasz AndrewTdi #9565 üzenetére
Hydor jobb márka mint az eheim állítólag sokkal.
Csinálhatsz külsőt is de ezek a gyári külsők nem az igaziak a nitrifikáló baciknak mert hiába vannak megtömve csoda kerámiagyűrűkkel a gyors vízáramlás miatt nem tudnak úgy megtelepedni. Lehet külső szűrő meg gyors vízáramlás de kell hozzá a nagy szűrőtartály átmérő is.
Olvasgass sokat mielőtt bármit veszel. Én 5hónapig olvastam mire nekiálltam a szűrőmnek és az aksimnak de most hogy kész van nem lett rossz, de még így is egy két dolgot máshogyan csinálnék.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Aszfaltbetya #9563 üzenetére
Na holnap szétszedem (költöztetés miatt) az akváriumot és remélem találok valamit a szűrőn, amiről megtudom milyen gyártmány és milyen típus. mert még csak azt sem tudom.
-
Aszfaltbetya
tag
amugy rajtam kivul van itt meg valaki aki diszkoszokat tart ?
Kerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
-
albert8
veterán
válasz AndrewTdi #9561 üzenetére
Ha nagyon szép vizet akarsz akkor persze számit a töltet is, de elsősorban a pumpateljesitmény a fontos ami kb az akvárium vizének a 2x vagy 3x-osa szokott lenni.
A növényest pedig igy értettem:
Ha nem ilyent szeretnél akkor nem kellFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz AndrewTdi #9559 üzenetére
Elsősorban érdemes átnézni a vaterás/akvarista.hun feladott hirdetéseket. Ott ki lehet fogni nagyon jó darabokat. Úgy tudom az Eheim és a tetratec ajánlott. Ilyenkor levegő pumpa nem szükséges. Ha viszont növényes lesz az akvárium, akkor érdemes CO2 rendszert beiktatni.
Egy példa:[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Akvárium szűrő vásárlása előtt állok. örököltem egy 300 literes akváriumot, amiben volt egy szűrő, fogalmam sincs milyen típus, de kezdi megadni magát.
Külső szűrőt szeretnék, de számomra eléggé idegen ez a téma. Nem tudom létezik-e olyan, ami tud levegőt is pumpálni. ha igen érdemes olyat venni, vagy inkább külön levegőpumpát érdemes venni?Azt sem tudom milyen márkával kacsintgassak, vagy mi az amit érdemes, esetleg van-e valami best buy.
van valami ajánlásotok, tanácsotok?(nem tudom mennyit számít, de 4 vitorlás, 6 gurámi, 5-6 neon, 2 cápaharcsa, algázó van az akváriumban. eddig is bírták egymást)
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9555 üzenetére
Hát igen, de ez nehezen magyarázza azt, hogy már másodszor(!) egyeztetek le valakivel találkozót tutira. Már én írom neki, hogy adjon időpontot és alkalmazkodom, ad is.... Erre most, hogy itt az idő, eltűnik, immáron másodszor(!), mint Petőfi a ködben... Kétszer, pont ugyan úgy... Érthetetlen számomra ez a viselkedés...
A másik okoskával, aki pár lépcsőházzal lakik mellettem, fixen leegyeztettem, hogy másnap megyek a cuccért, lebeszéljük szépen, erre ő odaadja másnak (állítása szerint!). Aztán mikor számon kérem, akkor nagy jótékonyan (és fellengzősen!) kijelenti, hogy na csak mert én is Újpalotai vagyok (mondom, vagy két-három lépcsőházzal lakik arrébb a házunkban!), ő lesz olyan rendes és megfelez nekem Jávai mohát... nem is tudom, miből... Úgy hangzott, mintha azt felezné meg, amit odaígért másnak az én cuccomból. Tehát még el sem vitték tőle, amit nekem ígért, de mégis másnak adta, de nekem akkor sem adja oda, mert másnak ígérte, holott nekem ígérte, így inkább azt hazudja, hogy elvitték.... Érthetetlen... Iszonyat káosz uralkodik némely ember fejében, az biztos.
-
_seth_
veterán
Nyaralnak, stb.... ilyenkor nyáron pang az akvarisztika valóban, majd ősszel beindul.
A sügérek az anubiasok friss leveleit lerágják... ez ellen adagolok nekik reggelente is sera florat és spirulina tablettát, valakinek valami más ötlete van, hogy hogyan mentsem meg a növények új leveleit? A régieket meg sem nézik azok már kemények.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Aszfaltbetya
tag
a nyar az akvarisztika holtszezonja, ienkor ha van egy megtakaritasod es fel akarsz fejleszteni akkor konnyen megoldhatod
-
sellerbuyer
őstag
Nagyon nagy pangás van így nyáron... Egy csomó mindent cserélnék egy csomó mindenre, de sehol senki nem jelentkezik. Aki jelentkezik, az is eltűnik... nem is értem.
-
_ATi_1
senior tag
válasz Aszfaltbetya #9552 üzenetére
Pedig ez jó volt.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9551 üzenetére
na eleg lessz;D
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9550 üzenetére
Az meg, ami az akvárium falán van, ha pár hétig nem takarítod, a díszkosz. Innen ered a díszkoszos akvárium kifejezés.
Ezt van, ahol kifejezetten termelik, majd lekaparják az üvegről, így lesz a díszkoszos táp.
-
mdk01
addikt
válasz sellerbuyer #9548 üzenetére
Ezt hívják diszkoszvetésnek nem?
Rátapintottál a lényegre, pont így kell csinálni.
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9547 üzenetére
Azok úgy lesznek, hogy el kell szórni diszkoszmagokat és azok idővel kinőnek? Ezt hívják diszkoszvetésnek nem?
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9546 üzenetére
dolgozunk rajta. meg novendej diszkoszok lesznek
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9545 üzenetére
Lehet, hogy vevő leszek egy-két szép példányra, ha akad majd eladó.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9544 üzenetére
megprobaljuk. megnezzuk mi jon ki belolle
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9540 üzenetére
Hát sejtettem én, hogy nem tudod hová tenni azt a rengeteg sok ikrát. (irígység)
-
kymco
veterán
-
Aszfaltbetya
tag
válasz Aszfaltbetya #9540 üzenetére
nekem a nagyin 70 centis a vizoszlop es atvilagitom
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9539 üzenetére
halkolkoknek kell
-
kymco
veterán
válasz sellerbuyer #9537 üzenetére
De ez az akvárium készítő dolga, a világítás meg az akvaristáé.
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz sellerbuyer #9535 üzenetére
Mert ha jól emlékszem 50-60 cm-nél már a fénycső nem túl hatékony.
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9532 üzenetére
Értem. Majd szétnézek.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9531 üzenetére
keresek akvariumot, ugy kb 50-60 centi szeles legyen
ugyanez a melyseg
magassag minnel feljeb menjenKerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9530 üzenetére
XVI. kerből lett volna pont mára egy 10 centi feletti 800-ért. Úgy volt, hogy lesz fontos dolgom arra és el tudom hozni, de kiderült, hogy rossz címet kaptam, mégsem kellett mennem a XVI.-ba, így meg csupán a hal miatt nem mentem ki.
Jani29 ajánlotta fel az akvarista.hu-n.
[ Szerkesztve ]
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9529 üzenetére
na majd szerzek neked
mennyit szansz ra ugy keresekKerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9528 üzenetére
Ráadásul az ismerősöd sem tud adni nekem ara.... L144-et, meg gyakorlatice semmilyen halat, amit felsoroltam neki, mert azt írta, hogy nincs neki ilyesmi, felszámolja az egészet.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9510 üzenetére
fajditsam a szived
leikraztak a vitorlasaim isKerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
Noddy
senior tag
Ez módosított Hoagland tápoldat (Simon et al. 1994). Mondjuk ez szárazföldi növényekhez van, de kiindulásnak jó lehet.
46 μM H3BO3; 20 μM Fe-EDTA; 2 μM MnCl2 . 4 H2O; 1 μM ZnSO4 . 7 H2O; 0,3
μM CuSO4 . 5 H2O és 0,5 μM Na2MoO4 . 2 H2OJesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
mdk01
addikt
válasz Motion_Blur #9525 üzenetére
Jah értem akkor te is fehérvár közeli vagy.
Privi ment. -
mdk01
addikt
válasz Aszfaltbetya #9523 üzenetére
Gondolom ez Bp..
-
mdk01
addikt
válasz Motion_Blur #9521 üzenetére
Mennyire vagy biztos abba hogy 100,-?
Te fehérvári vagy?[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
Neonhalat szeretnék 10-15db-ot, meg a korábban említett papucsorrú algaevő harcsát Székesfehérváron lehetőleg.
-
mdk01
addikt
Én lehet bevizsgáltatok egyet mert van ismerős, de majd meglátjuk.
Amúgy greenaqua micro:Van most egy új ötlet meglátom az mennyire működik.
[ Szerkesztve ]
-
Aszfaltbetya
tag
-
Aszfaltbetya
tag
ikraznak a loricatak
-
mdk01
addikt
Azt tudja vki hogy egy egy mikro tápanyagos készítmányben milyen arányban vannaka tápanyagok?
ÁNTSZ-nél próbált már vki bevizsgáltatni tápoldatot?
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9511 üzenetére
Oksa, írtam fészen ez ügyben is.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9510 üzenetére
megkerdem tole, bar csak magyar forint, mert o tenyeszti oket minden felet
adott esetben face.n elerhetobb vagyok beszelgetniKerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9509 üzenetére
Az nekem arany anci és kész. Az L-es méret jó lesz, de nem kell 144, csak egy, kettő.
Ha jó áron nyomja, akkor egy pár kellene (fiú+jánygyerek). De tudok adni cserét is! Ha esetleg még más izgalmas halat is tudna adni, akkor van egy remek bujkálóm pl. cserébe neki, nem tudom, ezt említettem-e már?
Ha van esetleg neki a fátyolos fajta, az jó lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9508 üzenetére
tudok neked szerezni csak meg kell kerdeznem mennyiert adjak , van egy baratom vacon akinek van
es az nem arany anci hanem L144 ...Kerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9507 üzenetére
Ááááá! Neked is van arany ancid! Az kell nekeeem! Add el lécci-lécci, vagy cseréljük el, vagy nemtom....! Plííííz!
-
Aszfaltbetya
tag
egy video az elado diszkoszokrol
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9505 üzenetére
Á, akkor nem nyert sajna, mert abból van egy szép pár nekem is. Gyöngyöket keresek még egy pártot... Esetleg törpéket...
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9504 üzenetére
kek guramik , de szepek aktivak (zabagepek)
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9503 üzenetére
Ha gyöngygurámi, akkor érdekelne.
-
Aszfaltbetya
tag
válasz sellerbuyer #9502 üzenetére
nagyon kedves vagy
van meg ketto papaszemes harcsa ha valakit erdekelne
par nagyon szep diszkosz kajan nevelt guramiKerek mindenkit a Privat uzentben torteno erdeklodesre, valamint az uzletrontas elkerulesere
-
sellerbuyer
őstag
válasz Aszfaltbetya #9500 üzenetére
Cserébe értük tudok ajánlani remek bujkálót!
-
sellerbuyer
őstag
válasz Motion_Blur #9497 üzenetére
Erről van szó nagyjából: [link]
Függőlegesen is fel szokták nekik rakni az üvegre tapadókoronggal a csövet, azt is nagyon szeretik. Arra kell figyelni, hogy ne legyen olyan nagyon nagy átmérőjű a cső, hogy másféle hal is beleférjen, mert ha van nagyobb harcsaféle az akiban, az tutira birtokba veszi, elfoglalja az ancik elől.
Mivel nálam nincs (sincs) bent ilyen, a leleményes anci mama kiásta a talajt a legnagyobb kövem alól, de valami eszméletlen módon és a kő alatt alakította ki a maga kis "természetes csövét".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest