-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszönöm a segítségeteket. Sajnos nem volt időm rendesen leírni mindent, de ez lenne maga a szett mindennel együtt.
- Specna Arms-RRA SA-E04 a fegyó (85k)
- 7db 125BB-s gyári Mid Cap tár van hozzá + 1db Hi cap tár ami 380BB-s ( rosszul emlékeztem nem 4db van). (32k)
- Bungee Carrying Sling (2k)
- Specna Arms Gun Bag V2 - 84cm - black (14k)
- Nyitott reflex látószög replika THO-201 Theta Optics (20k)
- Penge Pandás 5mm-es optika védő plexi (3k)
- Warrior Assault System Falcon Chest Rig Multicam (50k)Ezek lennének egy pakkba úgymond. Ezek kb az új árai a dolgoknak. Nagyjából kicsivel 200 fölött van aki most akarná megvenni ezeket a dolgokat. Tudom hogy egyszerre nehéz lenne eladni mindent de azért megpróbálkoznék vele akkor az új árának a 75-80%--áért megválni tőle.
DNReNTi
Lentebb semmiképp sem szeretnék menni, konkrétan hibátlan új dolgokról van szó.N€T0X|N
Nem persze nem Combatos árról van szó, tudom hogy az árrés kicsit másabb itt ott. 80% környéke az már jó lenne.
De gondolom azért valamit csak jelent hogy egy hozzáértő profi átnézte a fegyót töviről hegyire, amit esetleg szükségesnek látott azt cserélt benne? Mármint értem hogy lőni kell vele és akkor válik el hogy milyen, de valamit csak jelent hogy át volt nézve az esetleges gyári hibák után?// Chaka //
Itthon találtam egyik boltba darabra de árban ugyanaz mint az 5-ös pakk.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tudnátok segíteni beárazásban? SPECNA ARMS-RRA SA-E04, DeadCat nézte át teljesen a fegyvert, hibátlan darab. Játékon nem járt. Gyári Mid Cap tárakból van hozzá 4db.
Mit lehetne szerintetek érte elkérni? 1 akku jár hozzá.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #32362 üzenetére
Normál körülmények között nem érné meg ez 100%, sőt még drágábbra is jönne ki mintha itthon vennéd meg. De így viszont nagyon megérte nekem. Miután a pakkot megkaptam, írtam az Olightstore supportnak hogyha a lámpával bármi történne akkor fordulhatok-e a hazai hivatalos képviselethez (Leitz) vagy pedig valami úton módon valamelyik Európai szervizbe kell eljuttatni, és mondták hogy nyugodtan írjak e-mailt nekik ha bármi gondom lenne, illetve a Leitz-hez is fordulhatok és segíteni fognak.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #32359 üzenetére
22600ft volt a lámpa kapcsolóval plusz az ajándék lámpa, és akkor erre jött rá 22000ft. Leitznél ez a lámpa 44900ft, a kapcsoló amikor kapható lesz akkor kb 13000ft lesz, az ajándék lámpa itthon 4900ft.
Tehát a pontos végeredmény az az hogy 44600ft volt a pakk mindennel együtt, ha itthon veszem meg akkor 63000 lett volna.
A kapcsoló még nem kapható itthon csak az egyel régebbi verzió, ehhez új fajta kapcsoló van. Dollárba ugyanannyi kb mindkettő, az egyel régebbi kapcsoló 13000ft, szóval az új is kb annyi lesz.
Most már nem éri megvenni az Olightstore-tól.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32357 üzenetére
Évek óta használok Olight lámpákat maximálisan meg vagyok velük elégedve! MyUS egy amolyan közvetítő. Be kell hozzájuk regisztrálni, van ingyenes account is. Ők megadnak egy címet illetve egy suite (polc) azonosítót amit rendeléskor meg kell adni az adott oldalon. Mihelyst megérkezik a termék hozzájuk akkor feldolgozzák, és utána el tudod dönteni mit akarsz, melyik futárszolgálattal akarod a terméket hazaszállíttatni, illetve az áfát már ott ki akarod fizetni vagy csak ha bejön az országba a termék.
Én DHL-t szoktam használni, illetve rájuk is szoktam bízni a vámkezelést.
Nagy vonalakban ennyi lenne. Prémium account előnye hogy ingyen tárolják a csomagod x napig és ha mondjuk megjön 3-4 store-ból a rendelésed akkor egyszerre küldik.
Ezzel sokat lehet spórolni. Meg van még pár dolog amiért érdemes prémium accountot venni, de ha csak évente 1x rendelsz akkor nincs értelme.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Április második felében írtam egy posztot hogy megtaláltam a tökéletes fegyverlámpát a HDR68-hoz illetve az Specna M4 airsoft fegyómhoz is ami az Olight PL-3R. A lámpát az olightstore.com-tól rendeltem, róluk tudni kell hogy ők csak Amerikán belül szállítanak. Amikor onnan rendelek valamit akkor a MyUS-t szoktam használni ahogy most is hogy eljusson hozzám a termék. Mivel az Olight-nak egy szülinapi akciója volt, ezért nagyon jó áron jutottam hozzá a kapcsolóval együtt.
És akkor jöjjenek a piszkos anyagiak. A lámpa illetve a kapcsoló együtt 22 600ft volt, plusz járt hozzá ajándékba egy i3E EOS lámpa amire szükségem is volt. Itthon amúgy már lehet kapni a lámpát és 45 000ft, plusz a kapcsoló olyan 13 000ft környéke lesz, tehát ez már 58 000ft. Az ajándék lámpa értéke 4900ft.
Április 22-én rendeltem és Május 4.-én már kézbe foghattam a csomagot. Nagyjából még egyszer annyit fizettem rá mindenre mint amennyi a lámpa volt. (MyUS szállítás, áfa, vámkezelési költség)És akkor jöjjön a lámpáról pár szó hátha más is kedvet kap hozzá. Ami tetszik benne az a kis kompakt méret, és mellette elég jó teljesítménye is van. 1500 lument illetve 10200cd-t tud. A lumen cd értéket nagyon jól eltalálták mert nincs egy erős hotspotja a lámpának, hanem van szórt fénye is bőségesen, főleg a nagyobb fokozatban.
A fokozatok is nagyon jól el vannak találva. High 1: 1,500~600~300 lumens; High 2: 1,000~600~300 lumensHigh 1: 2 + 36 + 8.5 minutes; High 2: 12 + 23 + 8.5 minutesLow: 300 lumens - 100 minutesLehet látni hogy High 2 beállítással 12 percig tudja tartani az 1000 lument, majd visszalép 23 percig 600 lumenre, és még pár percet tud 300 lumenen is. Egy ilyen kis lámpától elég szép értékek. Főleg az hogy 300 lument 100 percig tud tartani ami szintén nagyon szép érték, mert az is bőven elég sok mindenre! Ami még megtetszett a lámpában az a mágneses töltés, még az akkut se kell kivenni a lámpából ami amúgy egy 900mAh akku. Akár egy power bankról is fel lehet tölteni a lámpát ami szintén nagy előny.A kapcsolónak találtam egy nagyon jó helyet az Specna fegyón, hüvelykujjal nagyon könnyen tudom vezérelni a lámpát a kapcsolón keresztül. Szóval én maximálisan meg vagyok vele elégedve! Bátran merem ajánlani a lámpát bárkinek aki szeretne egy minőségi lámpát!
És akkor jöjjön pár kép. Sajnos túl sok képet nem tudtam csinálni inkább azért csináltam csak hogy lássátok mégis mit tud a lámpa. A kerítés illetve a fa kb 25-30m-es távolságban vannak. A sárgásabb fényű képen a lámpa 300 lumenes módban volt.
Képek a lámpáról: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz csuzda #32349 üzenetére
Sajnálom hogy előbb nem kérdeztem meg és csak utána rendeltem meg. Sajnos idő szűkébe voltam így nem gondoltam hogy lesz valaki aki egyből ír hogy kell neki is.
Jelentkezett amúgy valaki akinek kell?blackrulz
Évek óta Olight lámpáim vannak, maximálisan meg vagyok velük elégedve. Leitz-nél még rákérdek hogy a gari itthon intézhető-e, bár gondolom igen mivel hivatalos Olight Store-ból lett vásárolva, bár jobb lenne tutira megtudni.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Lehet mondani hogy megtaláltam a tökéletes lámpát ami egyaránt jó lesz az önvédelmi fegyveremhez illetve az airsoft fegyveremhez is.
Olight PL3R típusú lámpát az Olight nemrég óta forgalmazza és most szülinapi akció miatt nagyon jó áron lehet hozzájutni. A pakkhoz jár egy lengőkapcsoló is aminek sRPL-7 a típusa. A terméket az Olightstore.com-ról rendeltem, és MyUS-el fogom hazahozatni.
Itt van a link a termékhez: https://www.olightstore.com/pl-3r-valkyrie-rail-mounted-tactical-light-bundle.html
Itthon a sima PL3 40 000ft környékén van. És akkor még nincs lengőkapcsoló ami 13 000ft környéke. Illetve ez a lámpa azért is jobb mert az akku a lámpán belül tölthető mágneses szerelékkel. Ugyanide megy amúgy a kapcsoló csatlakozója is.
A specifikációnál minden részletes infót megtaláltok. Még amúgy 14 órán keresztül él az akció, érdemes lecsapni rá.
MyUS-t már használtam párszor tisztába vagyok vele hogy nem olcsó hazahozatni de még mindig olcsóbb lesz mint itthon megvenni amikor megjelenik.
Amúgy maga a lámpa 65.26$ volt ami 22 600ft durván.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Meglett a Specna M4 fegyómhoz a Turnigy Nano Tech 1200mAh 3s 25-50C-s Deans csatis 1 rúd akku.
Szerencsére éppen de belemegy a csőbe így nem kell az osztott akkut használnom. Szerintetek ennyi hajlítás még belefér az akku vezetékébe? Próbáltam többféleképpen elhelyezni hogy minél kisebb eséllyel törjön meg a vezeték.
Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32221 üzenetére
Köszi! Du. megyek Airsoftguru-hoz hozok Novritsch tárdobót mert az tetszik, meg mire eljutottam oda hogy vegyek övet addigra az Emersongear elfogyott AirsoftPro-nál, legalábbis az a méret amit kinéztem. AirsoftGuru-nál megnézem hátha van az is.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32219 üzenetére
Egy Gate X-ASR FET van a fegyverbe, annál is nagy az esély hogy a nagy áram kinyírja a tűzkapcsolót?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Taiwangunról szeretnék vásárolni akkut, van aki esetleg még rendelne onnan aztán a szállítást elfeleznénk? Pesten a X. ker Szállás utcában tudom odaadni a terméket vagy Dányon.
2 akkura lenne szükségem de csak azért nem akarok külön majd 5000ft szállítási költséget kifizetni.
Mikor DeadCat-nél voltam a fegyverem átnézetni akkor kipróbáltuk és a csőbe simán belemegy egy 1200mAh 3 cellás nem osztott akku és a kábelek is sokkal jobban elférnek. Az osztott akkumtól inkább megválok, mert a rúd akku sokkal kényelmesebb. Főleg ha a kábelek elhelyezését nézem.
Illetve ajánlotta hogy vagy 2 cellás lipoból vegyek magas c értékűt, vagy 3 cellásból alacsonyabb c értékűt mert a gyári tűzkapcsoló a nagy áramfelvételt nem bírja annyira, így akkor egy 25C-s akku kicsit jobban limitálja az áramfelvételt mint egy 50C-s.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz petymeg #32102 üzenetére
Az az igazság hogy szállítással együtt Taiwangun-ról 40 000ft lett volna az Emerson Chest Rig. Ez pedig 56 000 volt és nem volt szállítás hanem elmentem érte mert minden nap szinte a bolt mellett megyek el melóba.
Ezért jutottam arra hogy 16 000ft-ot talán megér az árkülönbség. Ha nem tudtam volna hozzájutni akkor az Emersongear-t vettem volna az 100%.
Hétvégén végre lesz időm aztán be tudom állítani úgy a mellényt ahogy nekem jó lesz, tesztelgetem is hogy mennyire nehéz a tárakat ki be rakni, mit hova érdemes majd pakolni stb..
Hétfőn meg úgy is viszem DeadCat-hez a fegyót átnézetni, és akkor átalakíttatom vele ezt a csodálatos kábelezést ami a fet után van.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz #56573440 #32099 üzenetére
Övet mindenképp fogok venni és ki is néztem hogy melyik Emersongear legyen, az nagyon bejön és nem annyira vészes az ára. Fogok rá venni tártartókat én is.
DNReNTi
Elnéztem bocsánat. És neked a battle elt előtt mi volt? CQB-n kívül máshova is elég ez a felszerelés?Én meg végre ma átvettem (Légiós Military 56 000ft) a Warrior Falcon Chest Riget. Nagyon vártam hogy végre meglegyen, talán jobban mint a fegyvert. Nyilván arról hogy milyen majd játékok alatt fog kiderülni, viszont nagyon jól testre szabható, olyan zsebek vannak rajta amik nekem tökéletesen megfelelnek, szóval remélem beválik.
Hátul van rajta egy nagyobb lapos zseb, gondolom térképet meg vékonyabb dolgokat lehet oda berakni.
Egyel előrébb vannak a tárzsebek. 4db dupla tárzseb van rajta, plusz a széleken 2 kis tartó rádiónak vagy akárminek, de azokba is van olyan kis gumis leszorító szóval az alap 8db tártartót 12db-ra lehet növelni mert azokba is simán belemennek a dupla M4 tárak. Ezeket a gumis lefogatókat amúgy mindegyik zsebből ki lehet venni mert belül tépőzárral rögzül.
Majd még egyel előrébb szintén van 2 kis tartó plusz ezek mellé a pisztály tártarókat Molle rendszerrel fel lehet fogatni.
A szíjakat elég tágra lehet állítani szóval egy 100kg+ -os embernek sem okoz gondot felvenni. A varrástól kezdve mindennel maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon minőségi a termék.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz petymeg #32096 üzenetére
Igen igen olvastam hogy milyen az öv, nagyon tetszik ez a megoldás. Csak kíváncsi vagyok hogy a battle belt övnek van-e bármi előnye. Viszont mivel az is tépőzárazható így nem mozog el. Viszont egy Chest Rig-gel együtt lehet nem a legjobb megoldás. Plate Carrier-hez viszont már jobb választás. Maradni fogok valószínű annál az övnél ami neked is van mert nagyon tetszik a megoldás, illetve úgy minden együtt.
Nézegetem a videókat ezen a csatornán, sok hasznos vidi van fent.DNReNTi
Neked ugye jól emlékszem hogy az a Plate Carrier van amit FB-n linkeltem hogy milyen? Most már rájöttem hogy tépőzáras a Battle Belt is, így tényleg jó cucc az is.
Gondolom CQB-ra egy ilyen Battle Belt több mint elég? bőven lehet rá annyit pakolni amivel el vagy?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #32094 üzenetére
Novritsch-tól fogok rendelni és az lenne a kérdésem hogy a battlebelt gen 3 övet akkor érdemes megvenni? Mert az is hasonló stílusú.
Meg akkor vennék még tőlük egy tárdobót meg egy általános tartót. A többi rajta lenne a Chest Rigen amúgy is.
Közben úgy alakult hogy árban nincs olyan nagy különbség az Emersongear gen IV illetve a Warrior Assault Systems Falcon Chest Rig között. Így akkor esélyes hogy a Warrior lesz. Gondolom az minőségre kicsit jobb is mint a Emersongear?
Emersongear 90EUR Taiwangun oldalon, plusz rámegy a szállítás még, tehát 100EUR fölött vagyok már.
Jövő héten fogok még próbálni Plate Carriert meg Chest Riget is és majd akkor döntöm el mi legyen. De most jobban hajlok a Chest Rig felé.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Szeretnék övvel kapcsolatban egy kis segítséget kérni. Alapból 2 féle öv van, vagy legalábbis azokból van nagyon sok.
Egyik a sima normál öv
- Emersongear LCS Combat belt
Másik pedig a párnázott
- Emersongear MOLLE Load Bearing Utility BeltVan esetleg értelme a párnázottat venni? Az első is Molle típusú szóval gondolom ez nem szól a párnázott mellett. Plusz szerintem az sem szól a párnázott mellett hogyha pl olyan tártartó van rajta amibe szorul a tár akkor elmozog az egész öv mivel nincs benne a nadrág övtartójába mint a másik.
petymeg jól látom hogy a képet amit linkeltél a 2 öveddel abból az alsó Emersongear LCS öv?AEP-el kapcsolatban melyiket tudnátok ajánlani amihez nem kell hozzányúlni vásárlás után egyből? Novritsch SSE18 valószínű ilyen? Ennél többet nem szánnék pisztolyra.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32087 üzenetére
Igen mindenképp azért is akarok bemenni. Felhívom őket. Köszönöm a tippet!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #32083 üzenetére
Köszi a linkeket!
petymeg
Egyelőre a mellényen agyalok sokat, a többi már kb meg van mi lesz. De a mellény az egyik legkényesebb.
Köszi a linkeket neked is!
macilaci78
Pont őket néztem tegnap, XVII. ker Tesco mellett van a bolt ahol elmegyek minden nap kocsival. Du. be is ugrok oda. Warrior Assault Systemet néztem de elég combos az ára. Viszont a Falcon Chest Rig jónak tűnik nagyon.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32071 üzenetére
Gödöllőtől lakok 25km-re de Pestre járok dolgozni minden nap, szóval nem gond a Pesti cím. Gondolom nehéz volt ráakadnod egy jó mellényre? Vagy alapból csak olyanokat néztél ami 3-4XL-es méretű?
A dolgok nagy részét én is a mellényen vagy az övön szeretném tartani, hátizsákokat még egyelőre nem nézegetem.#32072 emre
Köszönöm nézelődök ott is.#32073 N€T0X|N
Rosszul emlékeztem bocsi. Övet 100% hogy fogok venni, mert pl a tárdobálót arra raknám fel, esetleg majd a pisztolytartót, plusz kis biszbaszokat.
Van egy Umarex HDR68 fegyóm amihez van HPA szett. Amikor itthon lövöldözgetek vele akkor nagyon jól jönne a 0.8l-es palackhoz egy tartó. Most hogy lesz majd övem arra fogok venni egy tartót amibe a palackot bele tudom csúsztatni. Tudsz esetleg linket adni a HPA palack tartóhoz?#32080 petymeg
Nem tudom hosszú távon mennyire jön be az egypontos szíj, de egyelőre nincs vele bajom. Bár nyilván pár óra használat után lehet meg fog változni a véleményem.
Nagyon jól néz ki mind a kettő öv, 100% hogy fogok egyet venni. Mert pl a tárdobálót arra fogom felrakni.
Nézegettem a chest riget láttam egyből hogy az Emersongear Chest Rig Gen IV verzió, viszont mondom a képeken hátul nincs semmi csak a szíjak, viszont a tiéden meg van. Aztán akkor olvastam hogy a camel bag rajta van. Azt látom a hátsó részen? Esetleg egy linket tudsz adni hogy melyiket használod, illetve a hasi tasiról?
Amúgy én is így tervezem hogy a 4 tartóba belemegy 4 tár, plusz szemből a jobb szélső nagyobb zsebbe 2 tár ahogy nálad is van.
Egyre jobban tetszik ez a Gen IV-es Chest Rig. Igazából az összes zseb olyan amit simán fel tudok tölteni, nem maradna üresen semmi.
Kár hogy itthon nem forgalmazza senki. Airsoftpro-t néztem de ez a típus nincs náluk sem.Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget. A fegyvert pikk pakk el tudtam dönteni, plusz mindent amit idáig vettem, viszont a mellény talán a kényelem és parktikusság miatt kritikusabb dolog.
Ha Chest Rig mellett döntök akkor az Emerson Gen IV.
Ha mellény mellett döntök akkor Lightweight Jump Plate Carrier - 3-as tártartó - tárdobáló plusz még legalább 3-4 kis zseb kellene a kisebb dolgoknak.
Alszok még rá egy kettőt hogy mi legyen, nem akarom elsietni.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32068 üzenetére
A mellény úgy látszik nehezebb döntés lesz mint gondoltam. Találtam valakit akinek ilyen mellénye van és azt írta hogy ő 85kg környéke és sokat már nem lehet rajta kiengedni. Én meg 100 környéke vagyok. Kicsit tartok attól ha megrendelem akkor kicsi lesz és szorítani fog. Az a baj hogy nagyon egyik oldalon sincs feltüntetve hogy pontosan mekkora méretig jó az adott mellény. Meg közbe azon is gondolkoztam hogy lehet jobb lenne egy alap Molle mellény és akkor én szerelném fel azokkal a dolgokkal amikkel szeretném, plusz oda tudom rakni ahova csak akarom.
Gondolkoztam rajta hogy egy Molle övet is veszek tárdobálónak illetve hogy a pisztolynak legyen hely, bár lehet hogy combon jobb. De ez majd eldől.Atke
Marketplacen kettő darabot találtam de azok 120 000ft környékén vannak. Illetve újat szeretnék venni.Megjött Gunfire-ről a rendelésem. Hétfőn rendeltem és ma már hozta is a UPS.Plusz szereztem ma egy 500db-os Tippmann Speed Loadert.
A táskával maximálisan meg vagyok elégedve! Itt van pár kép a táskáról. Ebben 2 fegyvert lehet tárolni. A nagyobb ahol az én fegyverem is van az 82cm hosszú, a kisebb pedig 60cm körülbelül. De ennél azért pár cm-el kisebb fegyvert érdemes gondolom beletenni. Én M4-em kényelmesen belefér.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ahogy a képeken is látszik elől 3db cipzáros zseb van, illetve hátul is van egy nagy cipzáros rész. Mivel nincs 2. karabélyom ezért oda a BB golyóktól kezdve sok mindent lehet tenni. Plusz kell is azért a hely mert így most már 7db Mid Cap meg 1db Hi Cap táram van.Itt lenne 5db S-Mag Mid Cap tár illetve 1db S-Mag Hi Cap tár.
[kép]Tippmann Speed Loader pedig ez lenne
[kép]És akkor végül egy 1 pontos szíj
[kép]A fegyver és az összes tartozék összeállt most már úgy gondolom. Nyilván a szerelést nem ide értem mert ahhoz nincsenek alkatrészeim. A ruhát is nagyjából kinéztem viszont a mellényen már napok óta gondolkodom hogy mi legyen. Amiket linkeltem azok tetszenek, de tényleg tartok tőle hogy esetleg kicsik lennének. Többen az Emersongear-t ajánlották hogy elvileg annak nagyobb a mérete, bár arról se találtam leírást hogy tényleg nagyobb lenne.
petymeg
Igaz hogy mellény párti lennék, de minél többször nézem meg a Chest Rig Gen IV - MultiCam [EM] annál jobban tetszik. Egyre többen beszélnek le arról hogy nagy mellényt vegyek fel még több zsebbel. Inkább a riget ajánlják többen, főleg a nyári időszakban.
Nézegettem hogy lehetne hozzá Molle rendszerű övet venni és arra mehetne rá egy tárdobáló, egy tartó a majdani pisztolynak, illetve még 2 tártartó.
Nem gondoltam hogy a mellény eldöntése ennyire nehéz feladat lesz hogy milyen legyen. Nagyon nagy választék van.
Bár még nem vetettem el az alap Molle rendszerű mellényt és azt szereljem fel. De most az általad is használt Chest Rig bejön.Nagyon Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ha esetleg kellene bármilyen méret a Specna táskával kapcsolatban akkor írjatok és lemérem.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ma még a melóhelyen is amikor volt lehetőségem mellények után kutattam, meg itthon is. Na most találtam egy mellényt ami talán jónak tűnik. Árban még ez így hogy van hozzá minden belefér.
Mi a véleményetek róla? Szerintem kellőképp fel van szerelve, igazából minden van rajta ami kellhet.
Combat Modular Armor System Replica - multicamo [8FIELDS]iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32065 üzenetére
Sajnos az a mellény nincs készleten de megnézem más oldalakon. Itthonról mondjuk ez a mellény nagyon bejön nekem.
https://www.waragod.hu/mil-tec-laser-cut-carrier-taktikai-malhamelleny-oliva-szinu/?gclid=Cj0KCQiA_bieBhDSARIsADU4zLf_zconoYLXtjmgDukjwLnEIXmzPEp7XOIvlnZ009Ns2k6IinsUnDEaAvQBEALw_wcB
Nem túl sok helyen lehet kapni azt a gyorstöltőt.Picturemaker
Köszönöm a tippet. Keresek helyet ahol ki tudom próbálni.N€T0X|N
Ha találok Taiwangun oldalon akkor azt veszem. Ez amit fentebb linkeltem bejön nagyon. De mire felzsebezem addigra még 20k rámegy. Annyit nem ér meg már.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz petymeg #32054 üzenetére
Köszönöm a linkeket. Az az igazság hogy nekem inkább a mellény típus jön be mint pl ez. Lightweight AAV FSBE Assault Vest System V2 - OLIVE [8FIELDS] Jobban is tetszik hogy pl a mellkashoz is tudok helyezni zsebeket, plusz ugye tudok is rá venni külön tartót ha kellene esetleg valami pluszban még.
Ezt pl elég jól fel tudnám szerelni de bármennyire is jól néz ki ennyit nem költenék rá. ASPC – Airsoft Plate Carrier#32055 macilaci78
Láttam olyan kemény tokot ami egy az egyben tiszta szivacs belül, és olyanra vágod ki amilyenre te akarod. Nem rossz dolog mert nagyon jól el lehet így helyezni benne mindent, főleg ha jó nagy. És tényleg csak előtted áll hogy vágod ki a szivacsot, mit hova akarsz tenni.
Nekem egy ilyen szövettok is bőven elegendő lesz, főleg hogy van rajta jó pár zseb úgyhogy mindent bele fogok tudni rakni.
Majd csinálok róla képeket, Fedex küldött is mailt hogy elvileg szerdán szállítják ki a csomit.
Mellényre visszatérve én is olyat szeretnék majd venni. Pl amit a Novritsch oldalán linkeltem az hibátlan. Kivéve az árát.
Volt már rajtam mellény és aminek oldalt pl széles tépőzárja van az sokkal jobban tartott.Tárakra kitérve nyilván nem realisztikus a 125bb-s mid cap tár, de ha egy real cap tárat megtöltök 80%-ig mert ugye kb. addig érdemes tölteni egy tárat, akkor 2x ennyi tár kellene mint amennyi most lesz, de lehet inkább 3x annyi. Szóval én is úgy gondolom hogy 7 bőven elég lesz, szerencsére volt jó áron 5-ös pakk Gunfiren.
Ezt a Marui töltőt mondod hogy nagyon jó? BB speed loader, XL, Tokyo Marui
Valami mindenképp fog kelleni mert kis töltőm van amibe kb 100db bb fér bele. És mire megtöltöm a 7 mid cap tárat lemegy a nap. Bár láttam elektromos gyorstöltőket amin be lehet állítani hogy mennyi bb-t kérsz bele. Árát nem akarom tudni, biztos egy vagyon..#32056 petymeg
Utánanézek a loadernek, köszönöm!
Képről jónak tűnik a táska de pár nap és kiderül személyesen is hogy milyen. Majd csinálok képeket meg lemérem hogy mi mennyi hátha valaki akar venni aztán hasznát veszi a méreteknek. Mindenképp olyat akartam amin van jó pár zseb hogy bele tudjak rakni csomó mindent. Legalább a fontos dolgok 1 helyen legyenek.#32059 Picturemaker
Na még ilyen gyorstöltővel sem találkoztam soha. Itt nem lehet kompatibilitási hiba hogy melyik M4 tár megy bele?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz jozsi252 #32052 üzenetére
Meg is rendeltem a fent említett dolgokat.
- Bungee Carrying Sling
- Set of 5 125BBs S-Mag Mid-Cap magazines - black
- 380BBs S-Mag Hi-Cap magazine - black
- Specna Arms Gun Bag V2 - 84cm - blackÍgy akkor már lesz 7db mid cap táram plusz egy hi cap táram. Ennek már elegendőnek kell lennie 1-1 játékhoz. Akarok még venni 3-400db-os speed loadert de sajnos nem találtam Gunfire-en olyat ami raktáron lett volna így azt itthonról veszem majd meg.
Valakinek van tapasztalata ezzel a Specna táskával kapcsolatban? Nem fogtam ugye nagyon mellé hogy emellett döntöttem? Kemény táskán is gondolkoztam de jóval drágább lett volna így elvetettem. Ebbe lehet bőven pakolni azért döntöttem emellett.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32051 üzenetére
Tisztítóvesszőre milyen anyagot érdemes rátekerni? Olvastam amúgy h a Specna tárak sokszor túl vannak zsírozva, lehet ezért se adagolt jól. De megoldódott magától.
3 cellás háromba osztott 1200mAh 25/50C-s akkut használok. A vezeték elhelyezése elég szívás. Láttam olyat hogy a tusra van rögzítve egy tépőzáras tartó, és az akku abban van benne. De az meg nincs úgy annyira védve a külső behatásoktól mint a tusban.
Na mindegy majd kitalálok valamit rá.
Gunfire-en találtam tök jó Specna szövet fegyvertartót sok zsebbel, 5db-os mid cap tárat, high cap tárat, meg egy pontos akasztót. És ott vagyok hogy 100EUR. Ezeken kívül már csak a ruha kell és annyi.
Taktikai mellényt honnan vennétek és melyik az ami ajánlott? Kellene legalább 6 tárnak zseb, meg 1-2 kisebb, plusz egy nagyobb.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32049 üzenetére
Én ilyen projektbe nem merek belefogni, de reményeim szerint a hónap végéig vagy febr elején el fogom vinni DeadCat-hez mert már beszéltem vele szeretnék kérni egy üzembe helyezést. Akkor szólok neki hogy cserélje ki a kábelt és a toldást szüntesse meg. Mivel a kék csati alapból kicsit könnyen szét is jön. Plusz akkor vágja rövidebbre a kábelt.
Mondjuk úgy hogyha a stock be van tolva akkor a deans csatit össze tudjam dugni könnyen, ha pedig ki van húzva akkor ne kelljen a kábel eldugásával szarakodni annyit mint most.Tudom hogy hosszú távon ez nem túl jó mert meg fog törni a kábel, szóval ezzel majd kezdeni kell valamit.
Szombaton végre le tudtam tesztelni a fegyvert és maximálisan meg voltam vele elégedve. Az első mid cap tárnál volt hogy néha 1-1 golyó kimaradt, plusz a végén is maradt benne. A 2. tárnál nem volt ilyen gondom, aztán vissza a másik tár és akkor már ott se nagyon volt vele gond max annyi hogy 1 lövés maradt ki.
Az valószínű hogy mivel új be kell kicsit kopnia az alkatrészeknek, vagyis inkább úgy mondom hogy használni kell minél többet?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Gunfire-ről akarok rendelni mid cap tárakat meg hi cap tárat. Valakinek lenne kedve beszállni rendelésbe hogy a szállítást elosszuk? 12.5EUR dobott ki nekem szállításnak.
Személyesen a rendelést Dányon illetve X. Ker Szállás utcában tudjátok átvenni, vagy Foxpost-tal továbbküldöm.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Megjött a replikám. Lenne is egy elég béna kérdésem. A FET után van még egy deans tamiya átalakító és így csatlakoztatom az akkut. Viszont nagyon merev a fet kábele. Félek tőle hogy meg fog törni a kábel. Én erre a megoldásra gondoltam hogy így helyezem el a kábeleket. Ti hogy máshogy oldanátok meg? Tartok tőle hogy meg fog törni a kábel. Majd át lesz forrasztva az akku deans-re, de most hogy egy átalakító be van iktatva talán jobb is mert az egy picit hajlékonyabb.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ha minden jól megy holnap meglesz a fegyóm. Na most nem is emiatt írok hanem azért mert megjött a red dot védő is aminek a minőségével maximálisan meg vagyok elégedve. Penge Pandától rendeltem és 3500ft volt az 5mm-es plexivel. (FB-n fent vannak az árak, van külön plexi is.)
Nagyon szép víztiszta karcmentes a plexi. Védőfólia is volt rajta természetesen.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #32001 üzenetére
Azért gondoltam erre mert a 7-8mm-re feldagadó géles genyót ki lehet vele adagolni, tehát 8mm-nél nagyobbnak kell lennie kicsivel így a BB golyókat elvileg gond nélkül lehetne használni.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz bigrob #31998 üzenetére
Köszi mindkettőtök segítségét! Próbálok olyan megoldást keresni ami alapból rajta van a flakonon hogy egyszerű legyen a használata és golyó se menjen félre.
Van nekem gelball kilövőm és eszembe jutott hogy ott a gyorstöltő palackoknak ilyen a szája. Lehet hogy rendelek egy ilyet aztán megnézem hogy milyen.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Lassan kezd összeállni a szett, már csak a lényeg hiányzik a fegyver. Jelenleg itt tartok. Volt alkalmam kipróbálni az általam linkelt 2 féle red dotot de maradtam ennél, sokkal jobban bejön és számomra a használata is jobb. Így mutat a HDR68-ra felrakva. Golyóból BLS 0.25grammos verziót vettem, akkor vettem egy BLS-es golyótartót amibe 2000db fér bele, vettem gyorstöltőt, és találtam egy 2.5cm-es szerelék magasító sínt, akkuból pedig Turnigy 1200mAh 25-50C 3 cellás akkut vettem.
Egyelőre ezekkel a kiegészítőkkel akarom tesztelni a fegyvert, aztán ha mind beválik akkor rendelek még belőlük több darabot. Úton van még egy plexi védő a red dot-hoz, de remélem jöv héten az is megjön ahogy a fegyver is.
Gyorstöltőt amikor töltitek meg, vagy olyan tartót mint ami a képen is van nekem akkor ahhoz egy sima tölcsért használtok aztán kész? Vagy lehet kapni ilyen tartóhoz kis csőrös kiegészítőt amivel egyszerűen bele lehet tölteni a golyót amibe akarom?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31991 üzenetére
Igen mert úgy rémlett hogy írtál oda régebben, és leírtad hogy milyen leddel van szerelve. Megrendelem ezt a lámpát, tökéletes lesz.
Red dot kérdéses már csak hogy melyik legyen.
Köszönöm a segítségeteket, plusz az érveket ellenérveket a red dot miatt is.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31989 üzenetére
Lámpás topicban rád kerestem és látom hogy T6 leddel van szerelve a lámpád. Ez egy aránylag régi led, nem épp thrower kategória, ellenben szépen teríti a fényt. Találtam olyan verziót hogy C8+ SST40 leddel. Ez 2000 lument tud ami nyilván több mint sok de lehet ezt alacsonyabb módon is használni. Szóval akkor ezt fogom venni. A tartó az lesz amit linkeltem. Plexi meg van melyik lesz. Már csak a red doton gondolkodom hogy melyik verzió legyen, illetve szerelék magasítót kell vennem ami elég hosszú egy plexis szereléknek illetve a red dotnak.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #31981 üzenetére
Igen azt láttam hogy alapból van hozzá magasítás ami jól jön maszk miatt. Videókat nézegettem a T1-ről plusz a hozzá hasonló red dotokról és mivel hiába nem 1 szemmel nézel bele az úgymond vastagabb keret miatt kicsit többet kitakar az oldalsó részekből mint a nyílt red dot.
macilaci78
Akkor maradok ennél a megoldásnál. Viszont a lámpán elgondolkoztam hogy tényleg kell-e nekem játékra olyan lámpa ami 100-150k cd-t tud. Teljesen feleslegesnek tartom hogy olyan lámpát tegyek fel ami 6-700m-re elvilágít egy vékony csóvába. C8-ban sokféle led van, lehet keresek régebbi ledeset ami 50-60k cd és azért 1000 lumen felette van.emre
Igen azt is elkezdtem nézegetni. Itthon Olight lámpáim vannak és voltak is mert nagyon szeretem a márkát, de a fegyóra nem akarok ennyiért venni.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz #56573440 #31975 üzenetére
Kényelmesebbnek kényelmesebb az tuti, kicsit a realitás talajától elrugaszkodik de a hangja azért sok esetben nem észrevehető felhúzáskor szóval van amikor jól jön.
N€T0X|N
A másik red dot amit linkeltem az jobban bejön egy fokkal, főleg azért mert kevesebbet takar ki. Védőplexit már találtam egyik fórumtárs segítségével szóval legalább az le van tudva.
Már csak szerelék magasító kellene de olyan nehéz jót találni. Olyan van ami 40mm hosszú és 2-2.5cm magas csak sajnos a red dot + védőplexi már lehet nem férne rá. Ezért valami hosszabb kellene csak az meg nincsen raktáron itthon. Rail magasító ilyenre gondoltam mert erre rámegy a red dot meg a védőplexi is kényelmesen.macilaci78
Köszönöm, közben találtam egy oldalt ahol le van írva hogy 25mm körül van. Ilyen tartó van neked is? Kétrészes 25 mm-es optikai tartó RIS sínhez (magas)Coccolino_O
Fogok rá venni kapcsolót mindenképpen. A tartó elvileg a fenti lesz amit linkeltem macilaci-nak. De a lámpa lehet nem a Convoy C8 lesz. Egyszerűen Airsofthoz teljesen felesleges 6-700m-es hatótáv. Inkább olyan kellene ami 200m-re vlágít de inkább szórt fényt ad. Még ezt ki kell találnom mi legyen.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31970 üzenetére
Az 1. verzió jobban tetszik nekem, épp azért mert kevesebbet takar ki. Találtam egy jó tartót. Olight E-WM25
Rendelek mindképp védőt mert egy golyót bekap a red dot azt kampec neki. Gondolom ugyanúgy sínre való szerelék plusz egy plexi lap azt annyi a védelem?petymeg
Itthon lövöldözgetni gyakorolni gondoltam a nagyobb tárra. Játékon természetesen elhagynám. A másik az a baj jobban bejön használhatóság szempontjából de majd megpróbálom kipróbálni mindkettőt.bigrob
Egy linket tudsz adni esetleg hogy melyik a jó? Mert régebben rendeltem aliról red dotot de szellemképes volt. Nem akarok még egyszer ebbe belefutni.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz petymeg #31965 üzenetére
&macilaci78
Régebben is láttam hogy sok gyártónak az a lényeg hogy eladja a fegyvert, viszont az azt követő szervizelés már nem teljesen megoldott gyári alkatrészekkel. Van sok gyártó akiknek a termékei kompatibilisek de ugye oda is tapasztalat kell sajnos hogy mi az.
Köszönöm a webshopokat, ha bármi kell akkor böngészni fogok közöttük. Bár remélem nem lesz gond.Szeretnék még 3 dologban segítséget kérni a fegyóhoz. (Specna Arms RRA SA-E04 Edge, csak hogy ne kelljen visszakeresni a típust.)
- Convoy C8 lámpát néztem ki rá, tudtok esetleg tartót ajánlani hozzá?
- Szeretnék venni legalább 1 Hi-Cap tárat. Ez a Cyma tár szerintetek jó lehet hozzá? [link] petymeg esetleg Hi-Cap tárat használtál a fegyódhoz?
- Red dot-ból ez a fajta a jobb --> [link] vagy ez a fajta --> [link] ? Azt tudom hogy érdemes magasítót hozzá venni. Az 1. volt már nekem de sajnos szellemképes volt.Köszönöm az infókat!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz bigrob #31957 üzenetére
Az lesz majd valószínűleg a sorsa. Szerzek majd T Deans csatit mert csak XT60-as van. De a FET-et nem akarom XT60-ra módosítani.
petymeg
Köszönöm az infókat a fegyverről! Van amit meg tudnék csinálni de inkább nem fogok bele, szeretném ha tökéletes lenne. DeadCatWorks-el már beszéltem.
macilaci78
Alkatrészeket honnan érdemes beszerezni? Ugyanúgy Gunfire, vagy van arra specializálódott oldal ahol dugattyútól kezdve a legkisebb csavarig mindent fent van?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31950 üzenetére
Közben keresgéltem átalakítókat webshopban mint amilyen nekem is van és pl itt is látszik hogy a kerek csatiba megy bele a fekete vezeték.
https://www.rcklub.eu/termek/mini-tamiya-apa-t-deans-anya-atalakito-kabel-10cm/?fbclid=IwAR2PlFF_5WttshXczI-OERjsFwo11qxL4XgyhM835tGZ4DmpZf0U-TaS9FMNekem így néz ki az átalakítóm. [kép] itt pedig ugye nálam a szögletesbe megy bele a fekete vezeték. Ezt használtam airsoft lipo akku töltéséhez ami régen szintén a Specna Arms fegyómhoz volt. Itt pedig egy kép egy Mini Tamiya-val szerelt Turnigy akkuról. [kép]
Szóval ezen dolgok összességéből jött össze hogy a 2 vezeték máshova van bedugva az airsofthoz használt Mini Tamiya csatiba.
A Specna RRA SA-E04 Edge amit rendeltem abban Gate X-ASR FET van, abban van polaritás védelem már ami jól jön, de amúgy is figyelem hogy a vezetékek jó helyen legyenek. Bár lehet inkább veszek Deans csatit és átforrasztom a Tamiya csatit arra. És akkor egyből a FET-re tudom dugni az akkut, nincs közte egy átalakító.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31947 üzenetére
Piros pozitív igen, de a bekötés a Tamiya csatinál más elvileg. Mint ahogy itt is írja. Mikor ráakadtam erre az infóra akkor utánakerestem és sok oldal írja ezt a airsoftos bekötés dolgot amit nem értek.
Köszönöm az infókat![ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31944 üzenetére
Köszönöm szépen! Elvileg Gate X-ASR fet van benne. Nem akarom kihegyezni a technikát semmiképpen sem!
Mivel airsoft akkuról van szó így az akku csatin a polaritás fordítva van, tehát a Mini Tamiya csatit fordítva kell bekötni mint normál esetben?
Inkább 3 cella kisebb kapacitással. Azt nem tudom még hogy a tusba hogy férne bele ha csak 1-es akkut vennék nem pedig olyat ami ketté ágazik, cserébe laposabb.
Ezen még agyalok mi legyen.
A fordított polaritás miatt mi van akkor ha valaki a rendszerre nem airsoft akkut dug rá hanem sima rc autó akkut amin máshogy van a polaritás?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Cella kiválasztásában tudtok esetleg segíteni? Specna Arms Edge lesz a választott fegyó, viszont nem tudok dönteni 2 dologról. Egyik azaz hogy 2 vagy 3 cellás lipot vegyek. Másik meg hogy honnan vegyem az akkut ahol nagy választék van és EU-ból jönne. Magyarország is jó csak legyenek nagy C értékű akkuk.
A 2 cellás lipoval a tűzgyorsaság mellett az fps is csökken? Gondolom a 2 cellás lipoval jobban kímélem a technikát, bár fet van benne alapból.
Ja és még valami. Nem tudom a tus méretét, gondolom várjam meg mindenképp a fegyót hogy lássam mekkora méretű akku megy bele? Bele megy-e esetleg háromba osztott akku nagyobb kapacitással?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék újra elkezdeni jó pár év szünet után Airsoftozni. Amit kinéztem az a Specna Arms RRA-SA-E03 Edge. Van szerintetek ezen az áron ami nagyjából 100k környékét jelent hasonló fegyver ami jobb vétel lenne de hasonlóan néz ki?
Gondolom az átnézés itt is alap. Hézagolásokat zsírozást meg kell mindenképp nézni.Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Szükségem lenne egy 200 de inkább 300baros kompresszorra. Milyet tudnátok ajánlani? Van a Vevor-nak egy kis kompakt méretű kompresszorja, de sajnos itthon nem forgalmazza egy cég sem. Legalábbis egy du.-om ráment a keresésre de semmi eredmény.
Tudtok olyan céget aki itthon forgalmazza, esetleg más márka ami hasonló tudású, méretű, összegű? Köszönöm!
Vevor ez lenne az: [link][ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31735 üzenetére
IOSS rendszer akkor működik amikor közvetlenül rendelsz egy cégtől, és elvileg ők továbbítják az adatokat hogy xy terméket megrendelted és be is fizetted az áfát utána. De ugye nálam nem működött mert alapból egy USA-ba levő cégtől rendeltem egy olyan céghez ami szintén az USA-ban van, és teljes mértékben ők intézték a szállítmányozást.
Viszont én el tudtam dönteni hogy mit akarok. Azt is lehetett volna hogy ők fizessék be importköltségeket de ezt hagytam, inkább maradtam annál hogy én intézem. Amikor a termék már az Országhoz közel járt akkor a DHL küldött egy mailt minden adatról és egyből bankkártyával ki is tudtam fizetni a költségeket így a futárnak már semmit se kellett.Sajnos nálad a cég nem továbbította hogy már befizetted. Elég szívás hogy visszakapd a pénzed, nyilván egy olcsó terméknél annyira nem izgatja az embert de több száz dolláros terméknél már bosszantó nagyon.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Nem teljesen számoltál jól. A szállítási díj nem számít bele az áfába. Tehát egy 200$-os terméknél 54$ az áfa plusz 4500ft a kezelési költség ami 27 000ft körül van összesen. Erre rájön a 40$-os DHL és kész.
De ugye ez a megoldás nem arról szól hogy minél olcsóbban vegyél meg valamit, hanem arról szól hogyha egy terméket nem lehet Európában beszerezni de feltétlen szükséged van rá, akkor van lehetőség megoldani.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31729 üzenetére
Igen tudom, de június közepén bezárt a bolt végleg. Akkor várok kicsit, ha meg más nincs akkor megrendelem a webshopból mert ott a legolcsóbb jelenleg.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31727 üzenetére
Értem, köszönöm!
Honnan szoktátok venni a patronokat amúgy? Mert néztem és pl. a 12g-os Co2 patron a Liss webshopjában 650ft-ra jön ki 5db tehát 130ft/db. Ez jó árnak mondható szerintem.
Van esetleg valakinek kedve egy közös rendeléshez úgy hogy elosztjuk a szállítást? Nyilván nagyobb mennyiségben éri meg jobban nem pár db-ot. Én szerintem vennék 40-50db-ot.
Oda tudnám adni Dányon vagy a melóhelyemen a X. ker szállás utcában.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Érdemes MyUS-en keresztül kérni, nekem pár hete 40$ körül volt a DHL Express és 3 napon belül megkaptam a csomagot úgy hogy egy hétvége is beleesett. 129$ felett meg ingyenes szállítás van USA-n belül. Szóval így lehet kicsit spórolni.
Vámkezelési költség 4500 volt kb, illetve a 27% áfa ment rá és ennyi.Más kérdés: Co2 patronokat ki szoktátok dobálni, vagy van olyan hely ami fillérekért visszaveszi?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Előre is bocsánat az offért, de hátha van itt olyan tag aki tud segíteni. Van ez a gel blaster fegyver, ami 7-8mm-es kis gél lövedéket lő ki. Van olyan Európai webshop ahol ilyeneket lehet rendelni? Amit tudok ott sajnos csak 1-2 márka van, de erre szakosodott EU-s store-t nem találtam.
Illetve van olyan haza fórum vagy fb csoport ami erre a játékra épül és lehetne okosodni kicsit?Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ráakadtam itthon egy ilyen csatlakozóra. Van egy lipo töltőm amit még modellezéshez használtam, és ezzel töltöttem az airsoft-hoz való akkut is, viszont egy ideje már nem használtam.
Alapból a töltőhöz nem járt ilyen csati, hanem egyik modellezős boltba mentem be, és mondtam hogy szükségem lenne egy olyan csatira aminek egyik fele Deans T csati, a másik pedig a képen látható zöld (tamiya talán).
Majd adott is, és ha jól emlékszem akkor a 2 pólust megcserélte a zöld csatin, hogy állítólag az airsoft fegyverbe való akkuknál fordítva kell bekötni ezeket a csatikat.
Ez így van mindegyik akkunál? Rendesen fel tudtam tölteni az akkut, meg a töltő nem jelzett fordított polaritást.
Itt lenne egy kép a csatiról.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #29496 üzenetére
Tudsz esetleg példát mondani hogy melyik GBB vagy GNB lehetne alkalmasabb a fent említett célra?
Az az igazság hogy a profiknál biztos számít, főleg versenyeken. De mi csak ismerősökkel lövöldözünk. Igaz hogy komolyan vesszük, de azért senki se úgy tekint rá mintha egy verseny lenne.DNReNTi
SA-B02 volt nekem, az tényleg nagyon jó volt! Nézelődök még, mert rengeteg replikájuk van. Sőt talán túl sok is.
A One - Core - Edge - Edge 2.0 miben különbözhet? A technológia nagyjából ugyanaz, vannak azért itt ott módosítások, de gondolom ez főként a Gearboxot érinti.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Van aki esetleg Specna Arms fegyvert használ CQB-ra? Van a Specna Arms SA-E21
Ez kinézetre meg tudásra nekem nagyon bejön (gyengébb rugóval), kérdés hogy szerintetek alkalmas lehet arra amire én szeretném? Mármint hogy épületharchoz a mérete illetve FPS jó-e?Illetve lenne még egy dolog amibe segítséget szeretnék kérni.
Van FB-n egy "Airsoftosok" nevű csoport. Beadtam a jelentkezésemet ha jól emlékszem tegnap délelőtt, de még mindig nem hagyták jóvá. Van itt olyan tag aki esetleg ott admin, vagy van admin ismerőse, megtenné hogy rákérdez van-e valami gond hogy nem hagyják jóvá?
Ha van akkor megtenné hogy privátba rám ír és akkor mondom hogy milyen névvel jelentkeztem.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #29473 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, akkor rendelek egy ilyet. Itthon gyakorolni tökéletes lesz! Tárat meg majd próbálok valahonnan szerezni.
Mikor neked meg jött akkor a pisztollyal kellett valamit kezdened? Mondjuk szétszedni átnézni kicserélni valami kisebb dolgot, vagy egyből használatra kész volt és hibátlan volt? Hop-up milyen benne gyárilag?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz N€T0X|N #29471 üzenetére
Köszönöm!
Li-po akku miatt gondolom egy töltéssel többet tudsz lőni mint a 121-el, mert az ugye Ni-MH akkuval van szerelve gyárilag? Lenne még hozzád 2 kérdésem.
- Neked milyen BB vált be? A gyár által ajánlott 0.20-asat használsz?
- Tárat keresek hozzá, de sehol se találok. Te vettél hozzá pluszba tárat? Ha igen akkor kérhetnék egy típust, vagy linket.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szükségem lenne egy elektromos pisztolyra. Gunfire-ről szoktam rendelni, ezért onnan szeretnék most is.
A CYMA-nak van elvileg új pisztolya: CM127S MOSFET Edition Electric Pistol Replica - Black
Mi a véleményetek róla? Főként itthoni gyakorláshoz lenne használva. Elvileg van benne Mosfet.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Mennyire gázos Airsoft fegyver Postára adni? MPL Vaterafutárt szoktam használni, van itthon fekete fóliám, szóval természetesen nem látszódna hogy mi van benne.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz Gordon32 #26243 üzenetére
Airsoftdoki csinálta nekem, igen a fogaskerekeket csinálta. Ahhoz hogy erősebb legyen, a rugót is ki kell cserélni, nem elég a kamra+gumi.
Gyári Specna Arms hi-cap van, mid-cap tárból meg Boyi. Az tökéletes hozzá. Jó a fegyvernek a belseje, én nem gyengítettem volna le a helyedben.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz Gordon32 #26241 üzenetére
Milyet veszel pontosan?
Specna Arms SA-B02 van nekem, és nagyon szeretem. Hézagolni kellett kicsit, illetve kamra lett Guarder-re kicserélve, Guarder gumival néha duplázott, ezért egy LCT gumira lett kicserélve és most tökéletes. Li-po a gyári még (2s), de 1000+ golyót ki tudok vele lőni szóval nem rossz.
Nincsen tuningolva, ezért FET nem lett beépítve, de elég nekem az a 380 fps környéke amit tud.
Ja és BB-ből G&G-t használok csak, azzal se volt soha gondom.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Na találtam egy ilyen cikket a Keleti Blokk oldalán.
A fém üdítős vagy sörös doboz a mérni kívánt fegyverrel kb 4 cm-ről történő 0.20 –as 6 mm-es BB –vel történő meglövését követően amennyiben a golyó, az alábbi részen lyukasztja a dobozt a fegyver hozzávetőleg az alábbi Fps-t tudja.
One Side 290+FPS (egy oldal)
Both Sides 340+FPS (mindkét oldal)
Bottom Center 385+FPS (alja közepe)
Bottom Edge 450+FPS (alja széle)
Top Center 470+FPS (teteje közepe)
Top Edge 500+FPS (teteje széle)
Sajnos csak 0.25g-os BB van itthon, így az érték nem hiteles. De egy Gösser-es sörös dobozon próbálgattam az M4-es fegyómat.
Igazából átvitte simán mindkét oldalt, az alját középen, tetejét középtájon is átvitte simán. De ugye mivel 0.25g-os BB-vel lőttem, így hát nem tudok viszonyítani.
Ugye a lövedék sebessége kisebb a nagyobb súlyú BB miatt, viszont az erő nagyobb mert nehezebb a BB.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #26097 üzenetére
Jó sok fegyó van amit szívem szerint megvennék, 3-4 havi fizut pár kattintással gyorsan el lehetne költeni.
(#26098) nyisziati
Paintball-nál működik akkor itt is kellene neki, csak kivitelezni nagyon nehéz ilyen kis méretbe. Paintball-nál azért más a liter környéki tartály 300 bar-ra töltve, ott van hely. De pisztolynál sajna nincs. Fegyvereknél biztos meg lehetne oldani, mondjuk egy AK-47 vagy M4-be hogy elférjen egy olyan tartály amit 3-400 bar-ra fel lehetne tölteni.
Illetve nem utolsó sorba a sűrített levegő sokkal jobban reagál a nyomásveszteségre mint a gázok, szóval nem fagyna el, stb..[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ez is jófélének néz ki. MP014M Submachine Gun Replica
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #26094 üzenetére
Igen tisztába vagyok vele hogy fő a biztonság, mert biztos vannak olyanok akik agyontuningolják a fegyverüket, csak hogy minél nagyobb legyen a lőtáv, ezzel szívatva a másikat.
Aki meg szerel, illetve több fegyvere van és szereti jól karban tartani a fegyverét, jól jön neki egy ilyen hogy lássa mit tud a pisztoly, vagy adott esetben a a fegyvere.Épületharcra ez de mocskos módon jó lehet: GEC36 RIS Assault Rifle Replica. Csak az a fránya ár.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz nyisziati #26087 üzenetére
Ezek szerint a nagyobb gyártók nem nagyon éreznek késztetést ennek a dolognak a megoldására, miközben tudják hogy kellene valami.
(#26088) Thome
Az 5-ös szett jó áron van, annál kb. 1500 környékére jön ki 1db.
(#26089) macilaci7
Na igen, mondjuk ez bunkóság azért. Attól hogy ilyen helyen dolgozik az ember, és nagyon ért a fegyverekhez, hogy pontos legyen, stb.. nem kellene fikázni. De hát Magyarországon vagyunk.. mondjuk Paintball terén jobb tapasztalataim vannak, de valószínű csak azért mert ismerősökkel jártunk, aztán nem nagyon vettünk be külsősöket.
Na most kipróbáltam hogy mennyi megy bele, 80BB-nél már nagyon nehezen tudtam belenyomni a BB-t a tárba, úgyhogy konstatáltam magamba hogy ez hogy 100db fér bele, kamu. Gondlom már a 80db-nál is eléggé össze van nyomva a rugó, azért lehetett nehezen belenyomni a BB-t.
Igen ez is igaz, hiába van pontos chronod, ha egyszer a játékvezető a saját esetlegesen kamu értékre támaszkodik, akkor baszhatom.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ah értem, akkor nem is fogok kutatni tovább nagyobb kiszerelésért mert nincsen. És te hol vetted ennyiért a plastic tárat? Mert pl. Gunfire-en is 6.5 EUR. Bár ott totál ki vannak ürülve a mid cap tárakból.
FET-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mintha azt olvastam volna hogy nagyobb akkunál már kell használni, vagyis inkább érdemes. Na most akkut akarok venni, most 1300mAh van hozzá, ez járt gyárilag. 2000mAh akkut néztem, mégpedig 25/50C-set. Elvileg ehhez már kellene FET? De miért? A fegyver nem erősebb, attól hogy nagyobb kapacitású akku van benne, nem vesz fel a motor több áramot az akkuból nem?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #26079 üzenetére
Na akkor így már értem a szenvedélyt az Airsoft iránt, illetve hogy mindig mindenre tudsz te is választ mondani. Irigyellek "kicsit" (nagyon) hogy így értesz hozzá, aztán ha valami van mindent meg tudsz saját magad oldani. Jó lenne egy idő után elérni ezt a szintet. Nyilván munkádból adódóan sok tapasztalatra tettél szert, így ezeket a dolgokat szépen előnyre tudod fordítani a meccsek alatt.
Jól összerakott fegyverek ami profi módon vannak beállítva, alkatrészek ismeret, stb..Nyilván hülyeség, de milyen jó lenne ha lenne olyan rendszer ami a tárat kicsit melegen tartja. Akár 1-2 AA elem segítségével. De így is minden össze van zsúfolva a pisztolyokban, nem lenne rá semmi hely. Viszont megoldaná a nagy nyomásveszteség hatására gyorsan lehűlő gáz problemáját.
Elvileg 100-as Mid-Cap-et vettem, szerencsére a gyors töltőn van jelölés hogy hol van a 70-80-90. Ez a Dboys tár nekem fémköpenyes. Hosszabb mint a gyári hi-cap, nem is kicsivel. Viszont tényleg nagyon jól passzol a fegyverbe. Csak 1 db-ot mertem egyelőre rendelni, mondom letesztelem rendesen hogy milyen, aztán jöhet még hozzá.
G&G BB-ből égen földön kerestem nagyobb kiszerelésűt, de egyszerűen nem találtam, csak ezt a 1kg-os kiszerelést. Másból persze van zsák is, ami nyilván sok lenne. De ha mondjuk lenne 3-4kg-os kiszerelésű akkor inkább olyat vennék.
Ismerős szeretne chronot venni. Melyik márkát tudnátok ajánlani, ami aránylag pontos? Sok helyen van ez a Dragon DCH 330. Ez aránylag jónak számít szerintetek? Láttam pl. tesztet chronokról, és simán ilyen 20-30 fps szórása van nekik, attól függően hogy milyen márka. Ami nyilván nem sok, de legalább egy képet ad róla hogy mit tud a fegyvered.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz DNReNTi #26078 üzenetére
Azt mondtátok hogy sokkal strapabíróbb a V3-as GB, mint az M4-nek a V2, illetve más fórumokat olvasgatva is ugyanezt mondják.
Rendeltem még golyót meg kis gyors töltőt, illetve Mid-Cap tárat (Dboys). A tártól tartottam hogy milyen lesz, de tökéletesen illeszkedik, kevésbé lötyög mint a gyári Specna Arms. Holnap majd ha világos letesztelem rendesen.
Egy nagyon kezdő kérdés. Mid Cap tárat addig töltsem amíg megy bele a golyó, vagy ha érzem hogy nehezen megy, szóval tele van és a rugó nagy feszül, akkor ne erőltessem már bele ugye?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
50-70 golyó meg bőven elég lehet. Elvégre esetek nagy részében meg úgyis az AEG van használva. De végülis egy 100 ml palack vésztartaléknak belefér, nem foglal sokat. Jó lenne becsatlakozni olyan társaságba akik aktívabbak.
macilaci78
Pfú nem gondoltam volna hogy ilyen durván fel vagy fegyverkezve. Gondolom az évek alatt sok fegyvert gyűjtöttél be, mellette "szervizelni" őket, sok idő lehet nagyon, na meg nem kevés money.
Visszatérve a gázpalackra, honnan tudom hogy elegendő gáz folyt át? Annál is ugyanúgy hallom hogy több nem megy már bele, mint a sima légnemű gáznál?
Munkahelyen vannak 200 bar-os sűrített nitrogénes palackok, nem tudom hogy arra milyen módon reagálna a pisztoly. Mármint nem a 200 bar-ra értem, mert nyilván egyből szétcseszné a tárat, hanem ha mondjuk át lenne fejtve kis palackba nitrogén.Amúgy így nézve sokkal jobban megéri akkor a Coleman palack. Jóval több gáz van benne, mint amit linkeltem pl.
Amúgy nagyon gondolkozok ezen a Cyma CM048-as AK-n nagyon jó konstrukció, szereti a nép. Bár az M4 jön be legjobban kinézetre. Fura lenne AK-val lőni.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #26073 üzenetére
Köszi a részletes választ!
Ez a palackos megoldás azért jobb mert olcsóbb amúgy, vagy van más oka amiért ezt érdemes használni? Ja és egy kezdő kérdés. Ha a tárba fújom a gázt úgy tudom meg hogy megtelt hogy kifúj mellette? Vagy van esetleg szelep ami nem enged több gázt bele ha elérte az adott nyomást a tartály?
Tényleg sokkal egyszerűbb mint egy AEP, akkor ezért nem kell annyit foglalkozni vele mint egy AEP-el. Ez hasznos azért. Játék közbe gondolom egy kisebb mondjuk 100ml-es palack van nálatok, hogy gyorsan lehessen tölteni a tárát? Vagy 3-4 tár bekészítve feltöltve BB-vel gázzal, és esetleg kis palack a vésztartalék miatt?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #26069 üzenetére
Ebbe a gázpalackba nincs szilikon olaj mi? Tehát gondolom külön az átfejtéskor kell hozzáadni?
(#26071) macilaci78
Akkor ezek szerint ez a KJW a normálisabb márkák közé tartozik, amit nem feltétlen kell (szükséges) hézagolni, gumi kicserélni, stb?
De gondolom ezt a gázt amit linkeltem, ugyanúgy lehet melegbe is használni nem?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz DNReNTi #26068 üzenetére
Szóval akkor szerinted ez első fegyvernek tökéletes lenne számomra? Ez a 300 fölötti fps is jól hangzik számomra, mégse akkor 200 lenne mint egy AEP.
Gázból én ezt néztem ki: Smart Gas™ - 1000ml
Ez hogy "Works at low temperatures (up to 5°C)" ez mennyire tűnik kamuzásnak? Amúgy értékelés alapján nagyon szeretik ezt a típusú gázt, kérdés hogy ebbe van valamilyen spéci keverék ami miatt jobban lehet használni mint a sima gázokat pl.?
Gázból melyik márkát érdemes venni? Van olyan márka mint BB-ből a G&G hogy nagyon ajánlott kategória? Mert látom hogy elég sok márka van, mint pl. Guarder, vagy ez a Smart Gas amit fent linkeltem, Nuprol, stb..
Gondolom vásárlás után ezt a pisztolyt ugyanúgy érdemes átnézetni mi?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz DNReNTi #26059 üzenetére
GBB-ből melyiket érdemes venni? Én első blikkre a gázos mellett tenném le a voksomat. Gazdaságosabb elvileg mint a co2-es fegyó, főleg ha kintről vagy valahonnan tudok jó áron gázt szerezni. Igaz hogy nem tud annyi fps-t, de erősebb mint az AEP.
Ez mondjuk bejön, szerintetek?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ahhoz hogy egy AEP 350-400 fps-t tudjon mint egy CO2-es fegyó, nagyon meg kellene tuningolni mi? Valószínű azért nincsen ilyen fegyver mert a belső nem tudná azt az erőhatást kibírni mint amit egy olyan erős rugó csinál?
Vagy mi az oka hogy nincsen 400 fps környéki pisztoly?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz DNReNTi #26043 üzenetére
Köszi a részletes leírást, akkor AK-nak tökéletes lesz számomra ez a márka modellje. Azt olvastam én is hogy volt akinek 440-450 fps-el jött meg. Bár én 0.25g-os BB-t használok, azzal bekúszok 400 alá szerintem egy hangyányit. Bár még így is erős azért rendesen..
Olvastam még azt is róla hogy eléggé egybe van, nem sok karbantartást igényel. Szóval ha az első "kötelező" átnézés meg van, akkor onnantól fogva lehet szórni vele rendesen a golyókat, de te is megerősítettél hogy nagyon jó kis fegyver.
Chronot te használsz otthon? Nyilván nekem luxus lenne, de akinek van vagy 5-10 fegyvere, meg szereli őket, tuningolja, annak érdemes lehet venni hogy tudja épp hogy áll a fegyver ereje.
Ja és még egy kérdés. FPS-t tudom hogy 0.2g-os BB-vel szoktak mérni, viszont teljesen letekert hop- up-al?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Volt nemrég olyan gondom hogy néha 2db-ot lőtt ki az M4-em. Na most ezt én a Guarder hop up kamra csere után vettem észre. A fegyver teljesen át lett nézve és minden a legnagyobb rendben van vele, a visszapörgés gátlótól kezdve, minden hibátlan vele. Végül a hop up gumi lett kicserélve egy olyanra aminek hosszabb a szoknyája.
Na most mióta ez megtörtént, 4 teljes hi-cap tárat lőttem ki ami jó 1000 golyó, és nem duplázott egyszer sem. Ennyit számít(hatott) a hop up gumi? Gondoltam leírom hátha valaki ilyen kis hibába futna. 1 hi cap tárnyi golyó alatt 2-3 alkalommal duplázott kb. ami kevésnek mondható.
Amúgy nagyon szeretem ezt az M4-et! Nagyon kézre áll, jó a fogása, nem is túl nehéz, pontos is, szóval nagyon jó. Airsoftdoki-nak meg ezer hála a segítségért!Viszont nagyon elgondolkoztam egy AK fegyver vételén is. CM.048 [CM] Elvileg AK-ból ahogy olvasom ez amolyan best buy-nak számít. Van ennek a típusú AK-nak valamilyen szériahibája amire érdemes lehet odafigyelni? Ebbe ugye elvileg V3-as Gearbox van.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Persze én azt értem meg tudom hogy ez normális hogy kiesik pár BB. Viszont a kérdésem az hogy normális-e az a jelenség hogy a nózi úgy áll meg hogy a bb ki tud közvetlenül esni a hop up kamrából? Tehát nem lóg be a kamrába annyit sem hogy egy BB-t bent tartson közvetlenül a kamrába.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #25933 üzenetére
Elején mikor a fegyót próbálgattam még újkorába gyári hop up kamrával, akkor nem találkoztam ezzel a hibával. Az új hop up kamránál jött elő egy idő után.
Az tudom hogy normális dolog hogyha leveszem a tárat, akkor még pár bb kiesik. Viszont azt nem tudom hogy mennyire normális állapot, hogy a hop up kamrába nem mindig marad BB. Van amikor meg a nózi belóg a kamrába annyira hogy a bb-t bent tartsa a kamrába. Elvileg a nózinak minidig be kell lógnia a kamrába hogy egy BB mindenképp a kamrába maradjon? Mert ha igen, akkor lehet ez okoz(hatja) ezt a gondot.
Múltkor úgy vettem le a tárat hogy a fegyvert megfordítottam (tár felfele nézett) és láttam hogy a kamrába még szó szerint lötyögött 1db BB. Ahogy visszafordítottam a fegyvert ki is esett a kamrából a tár fele a BB. Ez azért van, mert a fogaskerék nem mindig úgy áll meg hogy a nózi elől legyen annyira hogy 1 bb-t bent tartson a kamrába?
Bár fura módon az esetek 99%-ba amikor lövöldözés végén leveszem a tárat, a nózi mindig úgy van hogy egy BB bent marad a kamrába.
Én még erre gondoltam hogy talán ez a dolog a ludas. Bár lehet hülyeség??Li-Po akku járt alapból a fegyverhez, és a 2 cellára írtam hogy úgy állnak egyenként. Még az is eszembe jutott hogy esetleg túl gyenge a gyári akksi, ezért a fogaskereket talán nem úgy mozgatja ahogy kellene?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ez valahogy jobban bejött, legalábbis ami a kinézetet illeti illetve vékony keret van a plexi körül. Szóval tetszett ez, csak hát nem gondoltam a feedback alapján hogy ilyen. No sebaj
Viszont lenne egy másik gondom az M4 fegyómmal. Nemrég kilőttem egy hi cap tárnyi BB-t, de 4-5x is egyszerre kettőt lőtt ki. Na most ezt már legutóbb is tapasztaltam, az akku akkor 3.95V környéke lehetett, utána feltöltöttem teljesen, és akkor 3 hi cap tárnyi BB-t jól lőtt ki, nem nyomott kettőt egyszerre egy alkalommal sem.
Most megint 4V-ról indult a fesz, és megint kettőket lőtt ki ahogy említettem 4-5 alkalommal is. Nem hinném hogy összefügg az akkuval, csak mondom leírom azért.
Szerintetek tár hiba okozhat ilyet hogy amiatt lő ki 2db bb-t?G&G BB-t használok a kezdetek óta, tolómérővel megmértem és 5.95mm az átmérője, szóval tuti nem a BB okozza ezt az anomáliát.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #25926 üzenetére
Szóval az a gond hogy egy sima átlátszó plexi van benne, nem pedig olyan aminek a másik fele kezelve van valamivel?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Na közbe ma meg is jött a red dot. Viszont lenne egy "probléma" ami szerintem nem a szerkezet hiába lehet, hanem a szemem lehet a ludas, mivel nem tökéletes. Szemüveget nem hordok, viszont távolra nem látok 100%-osan.
Amikor belenézek, olyan mintha több célkeresztet látnék egymástól kicsit eltolva. Hiába állítok be pl. keresztet, vagy pontot, vagy kört amibe pont van, mindegyiknél ez a helyzet.
Próbáltam csinálni képeket a szerkezetről, a képen teljesen rendben vannak az irányzékok, illetve feedback-et néztem a terméknél és ahol vannak képek, ott is mindegyiknél rendben van a célkereszt.Szóval akkor röviden tömören, szar a szemem?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz MasterHUn #25923 üzenetére
Neked teljesen más tészta. Nekem EU-n kívülről jön és itthon a Magyar Posta veszi át. Amúgy csak szimplán ki kellett fakadnom itt a topicba és lám.
2016.11.23
09:52
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingDe mindegy, szégyen ez akkor is hogy egy csomag 4 nap alatt ideér Kínából, a Magyar Posta meg 8 napig szarakodik vele.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Szégyen a Magyar Posta! 4 nap alatt ideért NL Post-al Kínàból a red dotom, de a Postán már 8 napja ott rohad.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Na végre a red dot ma ért be az országba. Remélem péntekig megkapom, aztán csinálok pár képet róla, hogy hátha esetleg valaki szeretne rendelni. Annyi előnye van neki hogy ingyen Posta van.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Végre volt ma időm lövöldözni, aránylag jó idő volt.. szél mondjuk fújt kicsit el is vitte a BB-t balra egy hangyányit, de legalább nem esett. Az első tárat kilőttem volt pár alkalommal hogy egyszerre kettőt lőtt ki. Szerintetek ezt mi okozhatja? Nem úgy volt hogy az előtte lévő lövésnél nem lőtt, aztán a következőnél kinyomta az előzőt is, hanem lövöldöztem egyesével, majd egyszer csak kettőt lőtt.
Lehet hogy hülyeség de az új hop up guminak meg kamrának be kell "kopnia" kicsit? Amúgy a 2. hi cap tárat mikor kilőttem ott már nem lőtt ki egyszer sem 2db-ot.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz nyisziati #25887 üzenetére
Azért annyira nem rossz a helyzet. Attól függően hogy hol veszed (itthon/kint) 140-200ft környékén van egy 12g-os palack.
Viszont nem tudom hogy van-e olyan palack amit után lehet tölteni. Mondjuk egy átfejtővel egy nagyobb tartályból. Ugyanúgy mint pl. Paintball-nál sokan vesznek egy búvárpalackot 10-20l és onnan lehet egyszerűen és gazdaságosan tölteni a 0.8-1.5L-es palackokat.
De valószínű hogy a CO2 egyedisége miatt lehetséges hogy nincs ilyen mód.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz nyisziati #25884 üzenetére
Gondolom a tárba talán(??) lehet cserélni a palackot nagyobbra, de én úgy gondolom hogy amiket láttál videókat yt-on, ott a co2 patront cserélik ki. Green Gas-al szerintem 2-3 tárat el lehet lőni, de most mivel jön a tél, ezért kint nagy hidegbe túl sokat ne várjál tőle. Mínuszba egyáltalán nem is fogod tudni használni úgy vélem. Gázos dolgok nem szeretik a hideget, viszont a 25-35 fokos tartományt annál jobban.
De azért várd meg a hozzáértők véleményét is![ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz nyisziati #25882 üzenetére
Kezdő vagyok a témába, de a palackot nem a táron lévő szelepre kell rányomni és úgy töltöd fel a tárat gázzal? Szóval szerintem a green gázos nem olyan mint a co2 hogy a patront kell cserélgetni, hanem maga a tár olyan. Azért is találsz csak nagyobb palackot, akár 2 litereset is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz csuzda #25877 üzenetére
Persze, szétszedtem megint és bejelöltem nektek piros színnel.
Szóval azt kell amibe ez a kis adagoló beleül, illetve amikor benne van ebbe a részébe, akkor a bal szélét, kell neki, a képen épp felül van az a rész. Lehet is látni hogy a csiszolástól nem átlátszó lett a felülete. Viszont azt ki kell tapasztalnotok hogy mennyit kell csiszolni. Nyilván az sem jó ha sokat, az sem ha keveset, inkább csiszolj 2-3x mint hogy 1x sokat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...