-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Már egy ideje foglalkoztat egy kérdés, de sehogysem jöttem rá hogy lehetne megoldani:
van egy layerem, teszek rá egy maszkot. Végighúzok rajta egy feketefehér linear gradientet (Gradient Tool) egy irányból (mondjuk balról jobbra). De szeretnék máshova is tenni egy gradientet (pl egy radialt a jobb oldalára). A probléma csak az, hogy ha húzok egy új gradientet, akkor az törli ugye a másikat.
Van rá lehetőség a probléma megoldására? Én csak addig a fapados megoldásig jutottam, hogy miután ráhúztam az első gradient maszkot, akkor a maszkolt layert összemergelem egy üres layerrel, és majd erre a friss mergelt layerre teszem a következő gradientet.
Csak egy olyan megoldás jobb lenne, ha a káposzta is megmaradna (az alap layer változatlan fomában)
Remélem érthető voltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- Építő/felújító topik
- VoIP telefonálás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest