Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
-
csikosdapro
tag
Nah annyi az extra Paragon.Partition.Manager-el megnéztem nagysokára meg pár errort ignore-ozva sikerült elindulnia és látja a winyát meg a rajta levő partíciót...
Nahmost hogy tudnék én specifikusan menteni adatot arról a winyáról, ha egyáltalán tudok, mivel ha legalább a fontosabbat vissza tudnám hozni az már majdnem elég lenne, ráérne a többi.. Hogyan csináljam? vagy csak az egész partíciót tudnám backupolni? nem akarom stresszelni a winyát ezért nem akarok felesleges dolgokat csinálni, jah és indításkor 1 kattanás is van késleltetve :'(
Előre is köszönöm
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Samsung 1TB - os winya behalt -> BIOS látja, amikor benn van a rendszer irtó lassan bootol és nem találja a cuccost, beraktam Win7 telepítő dvd-t hogy mondom megnézem hátha, de túl sokáig várt.. gondolom az sem tudott vele mit alkotni, a winya nem kattog igaz volt olyan hangja mintha kicsit húznának a bakelitlemezen :] ilyen felpörög megáll megint pörög de nem recsegős olvasós
Mi lehet vele probléma, mert garis, de van a feleségemnek rajta pár cucca (én backupolok minden fontosat) Ahogy végre elindul a rendszer nagyon lassú, gondolom ez a winya miatt, pedig másikon van a rendszer... ha kiszedem a winyát pörög minden de nem érem el az adatot
Kérdés -> valamit lehet kezdeni vele? vagy hagyjam és vigyem vissza garira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 250gb - 500gb - 1TB / 4TB WD RED HDD /
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest