Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok! Már egy fél éve van egy ex 5620-as notim.
Az elején már észrevettem, hogy a bluetooth eggyáltalán nem akar működni rajta, hiába csináltam neki bármit(szoftvert frissítettem, biosba állítottam)...rá hagytam.örültem,hogy van gépem.
De mostanában egyre jobban kéne a bluetooth...vkinek van ötlete hogy mit lehetne vele kezdni?Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!Kíváncsi lennék a véleményetekre.Van egy EX5620-as gépem, HD2400XT kártyával.
És lenne egy játék: Euro truck simulator.A gépigénye.
És nem értem,hogy nálam mégis akadozik.Pedig nem kéne.A legújabb omega driver vant fent és mégis akadozik még alacsony grafikai beállításoknál is..Pedig ennek a játéknak nicns nagy gépigénye....Valakinek van valami ötlete?Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
válasz Luser2000 #9857 üzenetére
Az Acer Advantage csomag megvásárlása után a regisztrációt a www.aceradvantage.com oldalon kell végrehajtani a kapott kód segítségével.
A megjelenő ũrlapot kitöltés után ki kell nyomtatni, aláírni, majd a vásárlást igazoló számlamásolattal és a füzetben található matricák egyikével együtt a mellékelt borítékban postára kell adni.
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Na csak működik az infra a gépemen, végre tudtam küldeni cuccost a telómra.
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Jaj most jut eszembe akartam kérdezni tőletek, hogy amikor vettem a notimat akkor kaptam hozzá plusz 1 év garancia kiterjesztést.Adtak hozzá egy ilyen csomagot meg egy eléggé érthetetlen használati utasítást,hogy hogyan kell regisztrálni.
Na most mindent leírnak abban csak azt nem hogy mi a jóistent kell visszaküldeni,(kitotóztam hogy, a számla másolatát+ az eredetiséget igazoló pecsétet)
Adtak még egy borítékot (gondolom ebben kell visszaküldeni) de a bélyeg helyén cseh betűk vannak és nem tudom hogy kell -e rá bélyeg vagy sem.
Eléggé nagy kavarodás ezt beregisztrálni.Ha valakinek volt már ilyenje az jó lenne ha tudna segíteni.Végső esetben majd bemegyek a boltba ahl vettem és megkérem a srácokat hogy segítsenek.Üdv mindenkinek
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
-
-
adult_l
csendes tag
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel hamarabb felkeltem és gondoltam hallgatok egy kis zenét, felraktam a fejhallgatót és azt vettem észre hogy akadozik a zene.Elég észrevehető és zavaró.Olvasgattam a fórumban de nem találtam rá konkrét megoldást.
Valakinek van valami ötlete?Amugy winamp-ban hallgattam a zenét.Beszarok, windows media playerben nem akadozik... , de winampban miért csinálja ezt?
[ Szerkesztve ]
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok! Van a gépemen infra de hogy a jó istenbe tudom használni?Mert nem adtak hozzá drivert.
Üdv mindenkinekAcer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Köszönöm válaszod én is valami ilyesmire gondoltam, tegnap megint eljátszotta velem csak még azelőtt hogy felraktam volna bármilyen vírusirtót is, megint eljutott a bejelentkezésig majd
beadta a hátteret de ikonok sehol, start menü sehol, ugy tudtam elindítani hogy Ctrl+Alt+Del, majd új folyamatot kezdtem és ott megkerestem az explorer.exe-t, na ekkor már elindult, következő újraindításnál még jobbat csinált: Bejelentkezik, beadja a hátteret, majd abba a pillanatban ki is jelentkezik, és választhatok hogy leállítom vagy újraindítom a gépet....
ebben a két napban több bosszúságom volt vele mint örömem.
Arra jutottam hogy minden cd-met dvd-met(utólag megnéztem vannak rajta webes dolgok) amit eddig használtam dobom a kukába, és vadi új dolgokkal fogok dolgozni, első dolgom miután felrakta az xp-t vírusírtó, kémprogram kereső, majd később internetezés előtt tűzfal.Amugy te milyen tűzfalat használsz? Mert nekem is kellene valami frankó tűzfal.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Nem tudom,hogy mi baja lett újra akartam indítani a gépet azután hogy felraktam a Nodot és aztán kampó..próbáltam csökkentett módban is akkor sem indította el.Eljutott az üdvözlő képernyőig aztán semmi, csak a NOD32 dob fel ablakokat,hogy vírusos egy csomó exe fájl ami a gépemen van. pl.: notepad.exe, explorer.exe, paint.exe és még sorolhatnám, na mind1 már el kezdtem újra húzni, majd nézek esetleg valami más vírusírtót, de amugy az az érdekes hogy az asztalimon NOD-ot használok de ott ilyet nem csinált, érdekes.
Egyszóval tegnap este a vérnyomásom egyenlő volt a üzemanyagárakkal.....Ui.:Éljen a xanax.
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok, megvettem a notimat, ledúrtam róla a linuxot, rádobtam az xp-t, minden szép és jó volt addig a pillanatig amíg azt a megáldott ki*****ott NOD32-t rá nem raktam, minden exe fált vírusnak fog fel és nem engedi elindítani az explorert, most formázhatom újra azt a istennel vert 250 gb-ot, a negyed napom rá ment erre a fosra...........szuszááááááááááá
Valami egyéb vírusírtót tud valaki javasolni esetleg egy linkkel?Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok. Pénteken veszek egy Acer EX5620G-5A2G25Mi -t és ehez kérnélek titeket,hogy valami normális vga drivert linkeljetek.Xp alá.
A gépben Ati Radeon HD 2400Xt kártya van.
Sokan azt mondják hogy ami az Acer oldalán van az ratyi...
Segítsetek lécci.Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Azokra az Acer laptopokra amelyekre linuxt raktak, azt le tudom törölni az xp telepítő cd-vel vagy külön macera kell hozzá?
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Ha egy ACER laptopra, Xp-t telepítek, akkor muszáj driverekkel integrált Xp cd-t készítenem? Vagy ez csak egy kényelmi szempont?
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sajnos nem lehet csontüresen kapni csak linuxal vagy Vistával, sajna egyik sem a kedvencem...
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Én most tervezek egy Acer TM5520G-502G16 vásárlását és Vista Home van rajta, simán le tudom törölni az xp telepítő cd-vel? Vagy valami trükk kell hozzá?Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Konkrétan erről a tipusról szeretnék érdeklődni: Acer TM5520G-502G16
Ha valakinek van erről infója kérem ossza meg velemAcer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Valaki tudna az Acer notik melegedéséről írni valamit?
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Ja és valami leírást erről a notiról:
ACER TM5520G-6A1G08[ Szerkesztve ]
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Acer notiról hogyan lehet letakarítani a Linuxot
Valaki adjon már egy részletes leírást.Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a notiról:
ACER TM5520G-6A1G08Ha valakinek van ilyen notija vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem irjon pü-t
Acer EX5620G-5A2G25Mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- Új Asus Z13 Flow 2in1 WUXGA 120Hz Touch i9-12900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X280 - kicsi, könnyű, erős
- Lenovo Ideapad 5 AMD-Ryzen-5-4500U-6Mag 16GB-DDR4 512-SSD FHD-IPS-15,6"
- Asus ZenBook UX430u Intel i7-7500u/ 16GB DDR4/ 256 m.2 SSD (új)/Intel HD Graphics 620 1GB
- Hp 830 G7 Core i5 10310U 16Gb 512 NVMe FullHD IPS Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest