Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
Szia! Intel x3100 grafika van benne, ha minden igaz. Az Intel oldalán próbáld meg, bár sok értelme nem igazán van, nem szoktak havonta új drivert kiadni, ami fenn van neked pedig gondolom működik. ( Bocsi, hogy nem linket küldtem. ) Itt amúgy talán találsz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
SLYM
veterán
acer asripe 5715Z laptopom van és ahoz szeretném a legfrissebb VGA drivert letölteni. tudna adni valaki egy linket? köszi
-
potkem
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ACER Aspire 5742G-5462G25MN LX.R520C.022 notebookot.
Így gondoltam megosztom veletek első benyomásaimat:rögtön leteszteltem rajta 2 720P-s HD filmet DVDről (ami elvileg ugyebár lassabb, mintha vinyóról menne) semmi probléma vele, szép tiszta akadásmentes kép
2 játékot is kipróbáltam vele, mivel nem vagyok egy nagy gamer feltettem 2 nemrég megjelent vidámságot:
Az első amit kipróbáltam az a Mafia2 volt, itt igazából, miután kivettem a feleslegesnek vélt dolgokat (pl 16x-os élsimítás) az fps úgy 20-30 között mozgott, de abszolút még az élvezhető kategórián belül mozogtak az értékek, tehát nem különösebben észrevehető akadás rajta.
A második a fifa11 volt, itt meglepetésemre simán megvolt mindenhol fixen a 60fps, egyedül a videók/bejátszások mentek kicsit döcögősenA hangkártáját sajna nem tudtam letesztelni, mert épp megpusztult a komolyabb sennheiser fejhallgatóm, fülhallgatón próbáltam a hangját csak, hát úgy inkább nem is mondok véleményt ide is jöhetne vélemény, észrevétel, eddigi tapasztalat
ami viszont a kérdésem lenne , hogy egyrészt nekem eléggé fakók valahogy a képernyő színei, másrészt a kisebb betűméretű szövegek eléggé életlenek nekem (unblock az egész lehetne élesebb sztem). Esetleg valakinek valami tipp ezt, hogy tudom orvosolni, valaki tapasztalt már hasonlót vagy csak én képzelem bele ezt? (az ati catalistjébe nincs efajta beállítás, továbbá adalék infó, hogy én eddig egy Samsung T190-es monitorhoz szoktam, és az bár nagyobb felbontás egy kicsivel (1440x900), attól még, hogy a mostani kisebb felbontás nem kéne kevésbé élesnek lennie vagy?!
+ néha csíkokat vélek bevillanni vízszintesen, ami a vga szenvedésére utal talánHELP PLS
[ Szerkesztve ]
-
cocomano
csendes tag
Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy Acer 5720ZG laptopom van már két éve.
Tudom nincs benne Bluetooth, de szeretném majd használni. A kérdésem az mit kell vennem esetleg telepítenem hozzá. Vista operációs rendszer van a gépen.
Nagyon köszönöm a segítséget.Mindenkinek B.Ú.É.K.!
-
kgergo89
tag
Sziasztok, eladó fél éves laptopom!
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
milbo
aktív tag
Nem rossz az a proci de a 400SP-s 5650 mellé kevés. Én azt vettem észre hogy még az én i3-330M procim is kevés órajelben. Igazából jobb választás lenne egy i5-460M, az már kihajtja. Nyilván a pénztárcádtól nagyban függ minden de ha játszani akarsz akkor megéri többet rákölteni.
-
walanr
csendes tag
Sziasztok, kellemes ünnepeket mindenkinek! Egy elég érdekes problémával fordulok hozzátok: a minap kaptam egy acer travelmate 4500 as laptopot ati 9700-as videokártyával, aminek a képernyőjén állandóan függőleges kék sávok jelennek meg, gondoltam arra, hogy talán az lcd kábel sérült, de külső monitoron is ugyanazt csinálja, és ha csinálok rajta egy printscreent, akkor a képen is megjelennek a csíkok. Valahogy így néz ki, de a csíkok menyisége változó http://img227.imageshack.us/img227/6550/miomro2.png (ezt a képet nem én csináltam, hanem valaki akinek ugyanez a hiba jelentkezett, de a megoldás ott nem derült ki).
-
Prego
senior tag
válasz Tommee #19184 üzenetére
Félig szétszedtem, elem helyét nem leltem, de gyanítom merre lesz, pont szét kell szedni az egészet atomjaira ...
De rebesgetnek olyat hogy ezekbe már eeprom tárolja a jelszót, talán úgy lehet törölni hogy rövidre zárjuk valahol, na erre én már nem vállalkozom.
Nah mindegy, tulaj már megvette az utód sanyi vájót (kivi leszek annak milyen nyavajája lesz), erről az adatokat sikeredett lementeni, lesz vele ami lesz.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Norbi-01
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van e valakinek ilyen tipusú gépe és hogy muzsikál?
AS5742G-3374G64MN
Gyártó: ACER
Processzor: Intel Core i3 3MB 2,26 GHz
Memória: 4096MB
Merevlemez: 640GB
Grafikus vezérlő: ATI Radeon HD5470 512MB Dedikált
Erre azt mondták nekem hogy ez 1gb os.Igaz ez?Priviben várom válaszaitokat köszönöm.
-
Prego
senior tag
A tulajnál működött tökéletesen 1,5 évig, akkor jött a gond amikor kölcsönadta bár ez már teljesen mindegy.
Az viszont érdekesebb, hogy ez nem a hadseregnek vagy a kormánynak szánt modell, amin nemzetbiztonsági adatok vannak, és tudtommal manapság mindent bolondbiztosra terveznek, elég rosszul jön ki hogy egy ilyen malőrt csak ilyen kemény beavatkozással tudnak megoldani. Lehet írok egyet az acer-nek is hogy legyenek kedvesek elárulni a megoldástAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
sowi
őstag
tudom, szamodra ez hihetetlenul fog hangzani, de nem minden alaplapon lehet egyszeruen kiloni a bios jelszot 2 jumper rovidre zarasaval, persze azt is tudom, hogy a markaszervizben dilettansok dolgoznak akik nem ertenek ehhez, meg ugy globalisan az acer gepekhez sem, csak hulyesegeket beszelnek...de mindig jon valaki aki jobban tudja
arrol meg, hogy egy bios passwordot nem tud az ember megjegyezni jellemzoen a hulye acer laptop tehet[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Prego
senior tag
Azt hiszem a mai nap elpártoltam az Acertől.
Azért amikor a márkaszervízes is mosolyogva mondja hogy "hát igen, valahogy rá kell venni az embereket új készülék vásárlására", akkor el kezdek gondolkodni a hozzáálláson.
Pedig csak egy BIOS jelszó reset kéne neki, ezt ők csak alaplapcserével tudják megvalósítani (vagy új BIOS chip forrasztással).Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
zéhá
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Véleményeteket kérném a következő notebookról. ACER TRAVELMATE 5542G
AMD AthlonII P320 proci, 4GB DDR3 memória, ATI HD 5650 (1GB) videókártya, 500GB merevlemez. Köszi -
bdavis85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy bármilyen optikai meghajtóra cserélhető-e az eredeti vagy vannak kikötések?
Konkrétabban:
Van egy Aspire 5520 laptopom és kezdi benne megadni magát a DVD író (fura hangokat ad ki és nehezen olvas ). Szeretném kicserélni, de mielőtt megvenném az újat utánanéztem éls találtam egy szervízkönyvet, amiben volt egy ilyen táblázat:
Vendor & model name
HLDS COMBO 12.7mm Tray 24X GCC-T10N
SONY COMBO 12.7mm Tray 24X CRX880A LF
PIONEER Super-Multi Drive 12.7mm Tray DVR-K17RS
PANASONIC Super-Multi Drive 12.7mm Tray DL 8X UJ-850
PHILIPS Super-Multi Drive 12.7mm Tray DL 8X DS-8A1P
HLDS Super-Multi Drive 12.7mm Tray LabelFlash 8X GSA-T20N
SONY Super-Multi Drive 12.7mm Tray DL 8X AD-7530A
TOSHIBA HD-DVD Drive 12.7mm Tray TS-L802AElvileg csak ilyeneket lehet belerakni, vagy mindegy hogy milyen? Mert én egy NEC írót néztem ki magamnak.
Köszönöm a segítséget!
-
Prego
senior tag
Sziasztok, egy gyors válaszra lenne szükségem:
Adott egy Acer Travelmate 6492 noti, BIOS jelszó 3x elrontva (Phoenix BIOS)
Pár mesterjelszót kipróbáltam, nem segített, leszedtem a billentyűzetet, jumpereket nem találtam (Ezeket a lehetőségeket ajánlotta google barátunk). Felhívtam egy magát márkaszervíznek valló céget (amit szintén barátunk dobott első helyen). Ott a típus megkérdezése nélkül azt javasolták hogy 20+FA-ért csak egy megoldás létezik, új BIOS chip forrasztás.
Esetleg valakinek valami ötlete, vagy marad az új chip?Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
peterszky
őstag
Az Acernek van valami jó oldala, amin meg lehet nézni, hogy egy adott gépben mi van? Meg valami szerelési útmutató, hogy memóriabővítést hogy kell elvégezni?
Kaptam egy notebookot, hogy kicsit piszkáljam meg.
Acer Aspire 1613LMi
What else you gonna do on a Saturday?
-
Sygnus
tag
Üdv!
Adott egy Acer Travelmate 6000 es gép win xp vel és az a bajom, hogy minden induláskor a wriless gombot az elején meg kell nyomni, hogy legyen net!
Nem lehet valamit beállítani, hogy ez automatikusan induljon el?
-
h_rowley
tag
válasz tzatzikiii #19167 üzenetére
Köszönöm széped a kimerítő választ, így fogok cselekedni (fénymásol)
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
szunyog199
tag
Hali.
Acer Aspire 5732ZG-ben lévő ATI HD545V VGA-hoz szeretnék XP-re drivert. Hol találok ilyet? Netem rákerestem, de csak Vistara és Win7re ad ki találatot? Nyugtassatok meg h létezik XP-re is drivere!!!
-
Dokka
csendes tag
Sziasztok!
Új notebookot szeretnék venni,játékra, netezni,photoshop meg hasonlók.
Két gépet találtam ami nekem tetszene és olyan árban van ami nekem még pont jó.
Ezek lennének : Acer 5742G
Acer 5552gÉn egy kicsit ati párti vagyok és de viszont félek az x3 as amdtől!!!! Kérlek segítsetek hogy melyiknek van nagyobb teljesítménye az erősebb proci(i5) vagy az erősebb VGA(Ati5650).
Nagyon Köszönöm válaszotokat!!
Ha megkérhetlek titeket PRIVÁTBA légy szíves köszönöm -
tzatzikiii
tag
válasz h_rowley #19166 üzenetére
Mivel en mar ketszer is elkuldtem a gepet Brnoba, rajottem a titok nyitjara (rakerdeztem): direkt fenymasolatot kernek, ugyanis ok nem is tervezik azt visszaadni. Szoval cselekedj ennek megfeleloen, es ne kuldd el az eredetit.
@ sowi: en mar megszoktam, hogy mindig kivetel vagyok - mindig rossz ertelemben. Ha 1000 emberbol 1-nek romlik el a laptopja, az en vagyok, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
h_rowley
tag
Sziasztok!
Még annyi kérdésem lenne, hogy amikor küldöm a futárral csatolmányokhoz elég a fénymásolt garancia levelet egyebeket csatolni, mert láttam hogy valakiknek nem küldték vissza az eredetit. Azonban én igényt tartanék az eredeti okmányaimra szóval összefoglalva elég a fénymásolt garancia levelet a vásárlásról nyújtott számlát csatolni? Ha a számla is kell akkor az eredeti helyről vásároltat ami az Aqua.hu- vagy az Ipon.hu garancia kiterjesztés számlájának a másolatát, illetve ezek együttesét csatoljam?
A válaszokat előre is köszönöm, és további kellemes ünnepeket kívánok !
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
sowi
őstag
válasz tzatzikiii #19164 üzenetére
szoktam szerelni egy "parat", szoval nagy atlagban igaz, kivetelek persze lehetnek
[ Szerkesztve ]
-
ela
tag
Békés ,Boldog és Gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársamnak.
ela
A jó pap is holtig tanul.
-
h_rowley
tag
Skacok mondjatok a laptopomra egy orvosi diagnózist!
A tünetek:
Áramot kap, de nem indul a gép.
A ventillátor felpörög majd leáll.
Akksi halott, szal a ki-be pakolása szükségtelen.
A winchester működőképes mert kiszereltem és lementettem a fontos adataim.
A ramot kipakoltam majd úgy indítottam, úgy sem indult.Költői kérdés, csupán megerősítésre várok:
Irány a szervíz?
Ui.: Még jó, hogy vettem +2 év garancia kiterjesztést.
-
cudar07
senior tag
sziasztok
van egy aCER aspi 5732zg noti
nem találom rajta a mikrofont!?
lehet nincs is benne?
az elég gáz lenne!
webkamera van! akkor mikrofon miért nincs?
lehet én vagyok telhetetlenvagy van valami billentyű? Fn + valami?
előre is köszi a segítséget!
kellemes békés boldog ünnepeket mindenkinek
-
sowi
őstag
szerintem meg vidd be egy szervizbe, alaplap hibas, 5630ez-nek ez tipikus gondja
porszivozast ne eroltesd, mert eleg faszan fel tudja tolteni statikusan az alaplapot, az meg az almoskonyv szerint nem tul egeszseges
[ Szerkesztve ]
-
Hello! Valami ötletetek van a laza USB portokra? Mozog benne minden és van is kontakt hibám. Igazat megvallva első napja óta ilyen. Pl a microsoftos egerem nem kontaktos vele pedig istenesen lötyög benne, ellenben a penem meg a BT-m az keményen az. Egyszerűen nagyobb a port mint amit beledugok.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
h_rowley
tag
Nézd meg a venti alsó szellőző részét nem-e porcicás nálam is ez volt ... és kiderült h bazinagy porcica volt a ventillátorba.. kikell porszívozni, ha az sem jo akkor passzolok.
-
campo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 1 éves Acer extensa 5630ez lapim van és olyan gondom van vele, hogy kikapcsol magától. Először nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy azért kapcsol ki mert lemerült benne akksi, de reboot után kiderült, hogy nem az volt a probléma és már többször is előfordult, hogy hálózati töltésre csatlakoztatva kikapcsol. Gondoltam már arra is, hogy túlmelegedik és ezért kapcsol ki, de tegnap már egy egyszerű fészbúk játék közben is kikapcsolt, szóval nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele.
Arra gondoltam, hogy veszek egy laptop tartó szerkezetet alá, de nem vagyok benne biztos, hogy megoldja a gondot.
Tudnátok nekem valami ötletet adni, esetleg megoldási javaslatot.Előre is köszi és boldog karit!
-
tzatzikiii
tag
válasz appleGjuice #19151 üzenetére
De gustibus non est disputandum, ahogy a romaiak is megmondtak, de pl. szerintem elegge az, igen. Jo gep.
-
appleGjuice
tag
-
Blackdeath
aktív tag
válasz Blackdeath #19144 üzenetére
időközben mégiscsak találtam rá újabb biost és frissítettem (3A06), így a probléma megoldva. most már látja a bios az új vinyót is. bootol rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Logitech
aktív tag
válasz //Crouch// #19142 üzenetére
Én most rakattam egy Fujitsu notiba +1GB memóriát, ott azt mondták hogy olyan memóriát vegyek, amit a géphez a gyártó javasol, és az a memória nevében benne van, nekem pl. KFJ-FPC -kellett, mert akkor az biztos fog működni a már benne lévő gyári memóriával. Így most Hynix és Kingston megy együtt. Nem tudom hogy ez Acer-nél is így van, vagy mindegy milyen memóriát raksz bele.
Azt nézted, hogy most 1db 2GB-os modul van benne? Mert ha 2db 1 gigás van, akkor valószínűleg nem lesz hely az új memóriának.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ha van szervizablak a ramhoz akkor garvesztés nélkül lehet bővíteni az 100%. Hogy samsung és kingmax megy-e együtt azt ki kell próbálni. Nálam hyundai+kingmax megy pl.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Acer 5542 laptopban eltünt a bluetooth opció. Múlt héten még volt, a bekapcsoló gombokra mindig csak az áthúzott bt jelet mutatja, eszközkezelőben nincs felkiáltó jel, ám nem is látom külön a bluetooth modult, ha csak nincs egybe a wifi-vel stb.
Ötlet?
-
huskydog17
addikt
válasz sziada5925 #19141 üzenetére
Kizárt, hogy kártevő, mivel a Windows 7 is vadonatúj, frissen lett telepítve! Érdemes lenne frissíteni a BIOS-t?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Blackdeath
aktív tag
válasz sziada5925 #19140 üzenetére
eredetileg egy 60gb-os wd hdd volt benne, de az mintha meghalt volna. éppen ezért vettem bele egy 120gb-os samsungot.
biosból a legutolsó van rajta, tegnap ellenőriztem.
-
Sanya
nagyúr
elméletileg mem, merevlemez, és wlan cserekor nem vész el a garancia (az asusoknál)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
//Crouch//
tag
Sziasztok!
3 hónapja vettem egy Aspire 5732ZG típusú Acer notebook-ot. Szeretnék vásárolni bele + 2GB DDR 3 1333 Mhz-es memóriát.
Lenne ehhez pár kérdésem.
- Memóriabővítéskor elveszik-e a notebook garanciája?
- Az Everest szerint Samsung típusú memória van benne, de nekem csak Kingmax fajtát tudnak hozni (Samsungot nemis nagyon találtam). Nagy probléma ha Kingmax kerül bele? Fog úgy működni?
Előre is köszi a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
sziada5925
aktív tag
válasz huskydog17 #19138 üzenetére
Hali!
Nem lehet, hogy vírus okozza? Valamelyik program elkezdi zabálni a procid és/ vagy a memóriádat, ezért hirtelen bekapcsol a ventid és lehúzza az egész gép teljesítményét. Töltőről való használat során is ez van? Nekem 5732z-m van, a gyári windows lassúnak tűnt rajta nagyon, újratettem és azóta nincs vele gondom. Vagyis van, de nem ilyen eredetű.Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
válasz Blackdeath #19139 üzenetére
Az lenne a jó, ha ki tudnád próbálni másik winyóval. Keress bios frissítést a lapodhoz, hátha segíthet. Különös, hogy biosból nem látja, egyébként meg kezeli, ezért nem is bootol be. Pedig sata/ide vezérlő meghibásodásra tippeltem volna, de így, hogy live cd alól látni, ez nem valószínű.
Üdv: Ádám
-
Blackdeath
aktív tag
válasz sziada5925 #19137 üzenetére
hello!
igen, de nem kezdi el egyik rendszert sem betölteni, miután felrakom. egyfolytában csak azt hajtogatja hogy "operating system not found". és ez rohadtul idegesítő.
igen, ubuntu (livecd-s) alatt is látja a vinyót teljes egészében, mindenestül. és rá is lehet telepíteni ahogy az xp-t is, csak utána nem történik semmi az említett hiba miatt.
lehet hogy az alaplap kuka? fog még működni ez a gép normálisan?
-
huskydog17
addikt
Erre tudja valaki a megoldást?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
sziada5925
aktív tag
válasz Blackdeath #19134 üzenetére
Szia!
Ha jól értelmezem dolgot, akkor a bios nem ismeri fel a winyót, de amikor elindítod pl. az xp telepítőjét, akkor rápakolja a cuccot?
Ubuntu live cd végülis alap, hogy megy, ezzel csak az derül ki, hogy a cdrom viszont jó. Ha elindítod az Ubuntut, ott látod a winchestert?Üdv: Ádám
-
-
Sickboy25
addikt
most nem is az gondom, amit visszaadtak, hanem ami benne van az a régi vagy cserélték... Valami gyári szám alapján, amit egy program kilistáz...stb. Létezik ilyen?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Blackdeath
aktív tag
hello!
adott egy acer travelmate 4061 vlmi gép, ami semmilyen oprendszerrel nem hajlandó elindulni (hdd-ről). állandóan azt írja ki induláskor hogy: "operating system not found"
az ubuntu live cd simán elindul, megy.
a biosban viszont nem lehet látni az info résznél a hdd nevét, adatait. de telepíteni lehet rá, csak nem tud semmilyen rendszer bootolni emiatt a hiba miatt.
már minden létező bios beállítást kipróbáltam, természetesen eredmény nélkül.
ha valaki tud segítsen. thx!
-
//Crouch//
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani vmilyen tuti VGA drivert?
Acer Aspire 5732ZG típusú laptopom van, Radeon 4570-es kártyával. Amit eddig feltettem drivert sztem nem jó, mert ha megnyitom a RivaTunert akkor csak annyit látok h
Radeon 4500 series típusú a kártya.Köszönöm előre is!
-
Logitech
aktív tag
válasz DarthRevan #19102 üzenetére
Szia!
Nekem is TimelineX gépem van, és a két kék led mellett (bekapcsolva, feltöltve) narancssárga a bekapcsolt wifit jelző led. -
Sickboy25
addikt
sziasztok
elvittem a laptopot szervizbe VGA hibával vagyis gyanúval. Van valami trükk (lehetőleg) szétszedés nélkül kiderüljön, hogy tényleg kicserélték és nem kamura húztak le lóvéval?? Mert a gyanúm onnan indult, hogy kértem adják vissza a a rossz alkatrészt, ami egy Nvidia volt és NEM Ati...
Lehet nem is volt csere.Ebben tudnátok segíteni?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
martin13
csendes tag
Szerintetek melyiK?
http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5742g_core_i5_geforce_gt420_1gb/hsz_1-50.html
+ 1 GB ram ( 2x2 GB, Win7)
vagy
http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_4820tg-464g50mn_lx_pse02_344_uj_bontat/hsz_1-50.html
+ 2év gari kiterjesztés
Játékra, netezésre, filmezésre.
Hmn..?
-
Chaser
legenda
válasz martin13 #19122 üzenetére
Nem tudom adnak-e mellé driver cd-t, de páran vettek majd megmondják. Warezt azért ne reklámozd ha hosszabb pályafutást szeretnél erre
szerk: 1ébként nagyon warezolgatni se kell, 1 hónapig ingyenes, utána is működik csak pár funkció le van tiltva, de ha leghostolod akkor bármikor újra lehet tölteni és akkor újraindul az ideje
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
válasz painkillerx #19118 üzenetére
Nem lehet hogy az a gomb vak gomb? Nekem is ilyen a BT. Ott van de nem funkcionál.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
martin13
csendes tag
Lehet hogy ennél maradok
Acer Aspire 5742G-5463G32MN
+ 2 éves Acer garancia kiterjesztés
+ 1 GB ram
+ Win7 legyen rajtaSzerintetek ezt mennyiből jönne ki?
-
painkillerx
tag
Hello,
Acer Aspire 5738ZG notebookom van, es nem birom mukodesbe hozni a PowerSmart gombot. Windows 7 64bites OPrendszer van rajta, letoltottem uj BIOS verziot is, meg a hivatalos oldalrol az osszes drivert.
Ha megnyomom meg nem is vilagit a gomb. -
Avicularia
veterán
Tulajoktól kérdezném,hogy egy timelinex-ben a hd5650-el i5-460M-es procival mennyire bírja a játékot,ha ráköti az ember egy fullhd kijelzőre?
-
Hetkó
csendes tag
-
tzatzikiii
tag
Majdnem pont ilyenem van, csak nekem 4 GB DDR3 es 500 GB HDD, de amugy az enyem is 5745 G.
Pro:
+ jo konstrukcio (ez lathato a specifikaciobol is)
+ imadom, hogy az core i szeriaban a processzor mellett ott az alaplapi integralt videokartya, igy a gep energiatakarekos modban a dedikalt NVidia kartyarol at tud valtani az alaplapi integraltva - nem keves energiat sporolva ezzel.
+ halk
+ nem melegszik (maximum kezmeleg az alja, Everest atlagosan, internetezes kozben olyan 38-45°C kozotti procihomersekleteket mer)
+ egyszeruen remek az akksi uzemideje (ha csak szovegszerkesztek, 6 orat siman kibir [mult heten, szakdoga iras kozben 6 ora utan dugtam toltore, mert nem akartam csontig lemeriteni], ha nem izzasztod. Internetezes kozben is 4:30 h-t siman elmegy.)
+ nagyon kenyelmes a billentyuzeteContra:
- nekem ez a kepernyofelbontas sajnos nem eleg (1366x768). El voltam korabban kenyeztetve 1680x1050-en, es most hianyzik.
- az en konstrukciomban, szegyen es gyalazat, nem volt Bluetooth. Kenytelen voltam egy kulso BT modult venni (egy pici, gepbol alig kilogo, Trust 16008-asat vettem, potom 2500 forintert, de akkor is gaz, hogy nincs benne a gepben alapbol )
- sajnos nekem sikerult egy hibas darabot kifognom: fel ev alatt ketszer jart a gep Brnoban. Sokat olvastam az x745-os szeriarol, mindenki dicseri, az en esetem sajnos vagy szerencsere egyedi, de en kifogtam. Egyszer a webcam hulyult meg, masodszor az alaplap.
Viszont pozitivum: door to door a garancia, es 4 munkanap alatt mindket alkalommal megjarta a Budapest-Brno-Budapest tavot. Emellett korrektul tajekoztattak a javitas meneterol, aktualis allasarol is.
De azert kivanom, hogy Neked ne kelljen Brnoval szarakodnod - no meg kivanom, hogy nekem se kelljen tobbet.Egyebkent nagyon szeretem a gepem, annak ellenere, hogy en egy hibas darabot fogtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Hetkó
csendes tag
Sziasztok
most szeretnék venni a noteszgépet még pedig ezt:http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-5745g-353g32mn/845/
Arra amire nekem kéne tökéletesen megfelel, csak a véleményeteket szeretném az Acer gépekről kikérni, minden érdekelne azért nem is írom mi érdekel mert minden.
Köszi
Dr.
-
sowi
őstag
válasz SShadow #19107 üzenetére
a tieden van ujjlenyomatolvaso
igen, mindketto fedlapon van touchpad is
acer-hez nehezkes beszerezni hivatalos forrason kivul alkatreszt, ebayen/dhgate-en szokott felbukkanni nehany bontott vagy regebbi laptophoz valo cucc[ Szerkesztve ]
-
csabi011
tag
Helló!
Egy új acer aspire 5736z-re akarnám feltenni a windows7-et de egyszerűen nem bírom be bootoltatni vele a dvd-t. Mindig azt a Linpus Lite Moblin-t hozza elő.
Légyszi valaki írja meg, hogy hogy tudom telepíteni a win7-et. -
SShadow
aktív tag
Én úgy emléxem (most nincs itt a gép a szervízbe van) hogy nekem az újlenyomatolvasó a touchpadon van, elméletileg ugye az is cserélődik az egész cuccal?
Ha nem olaszből akkor van valami ötlet, hogy honnan érdemes?
Láttam németbe is de ott már 120EUR gondolom plusz még a pósta.Igazából fáj a szívem eladni de ahogy számolgatom lehet hogy jobban járnék vele sajna
Én úgy gondoltam ha 150-160között valaki megveszi az szerintem reális én meg akkor veszek egy ugyanilyet core i7-el 260ezerért vagy egy 8942öt.
Feltéve ha valakinek kell egy ilyen gépA haverok azt mondták mit foglalkozok vele annyira nem nagy gáz ne költsek rá!
Ja csak én vigyáztam rá mint állat a fedlap még fóliás erre valami pöcs összetöri és annyi nincs benne hogy felvállalja(((Rohadt mód dühít a dolog.
-
SShadow
aktív tag
Köszi szépen sajna már én is utánajártam a dolognak megvan a cikkszám is: 60.PH702.001 vagy 60.PFQ02.001 a kettő között nem tom mi a különbség, de sajna olyan helyet még nem találtam ahol emberi árban is lehet kapni
Az egyetlen hely egy www.bossmaint.it nevű cég itt azt írják hogy áfával 106EUR
Esetleg akinek van valami jó forrása, vagy ötlete mit lehetne csinálni vele légyszi küldje el.
Már ott tartok ennyiért nem csináltatom meg inkább eladom valami nyomott áron((((((((
-
sowi
őstag
-
Chaser
legenda
válasz tzatzikiii #19092 üzenetére
Ismerős boltban 22k, de mert jó fejek nekem ideadják olcsóbban is De pestieknek hasznos info lehet
Mondjuk én már erősen kacsintgatok egy dell felé, ilyen, csak 2GB rammal és -10k-ért. Pont annyi lenne mint acerből ez a konfig garkiterjesztéssel. Erre viszont még lehet gart venni, de a lényeg, 90Whs aku van hozzá br 20k-ért, amivel 6-7 órát simán el kell mennie. Viszont ramon kívfül más nem cserélhető hdd pedig jó lett volna ssd miatt..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DarthRevan
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Acer Aspire TimelineX laptopot, és a következő érdekességet produkálja. A A gép elején lévő LED, mely a wireless kapcsolat állapotát jelzi, pirosan világít - ez elvileg azt jelenti, hogy nem aktív. Az Fn+F3 billentyű lenyomásával a Wifit és a bluetoothot tudom ki-be kapcsolni. A bluetooth állapotát változtatva nem változik a LED, a wifi kikapcsolásakor a LED is kikapcsol, bekapcsolva piros.
A wifi egyébként tökéletesen megy, csak zavar a piros fény, olyan mintha valami nem működne rendesen...
Örömmel vennék minden tippet/segítséget!
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám és ebben kérném a segítségeteket. Van egy 5942g-m imádom nagyon jó de a cégénl ahol dolgozom valami fasz leejtette.A két zsanér hátuljánál van két kisebb sérülés.
Sajna nincs Platina garim, de a gép még garis így egy megoldás maradt EC-CO kft igen ám de mint kiderült horror áron javítják.
Állitólag csak kompletten lehet cserélni az előlapot (a bill körüli részt egybe??érdekes) és ezt 52.000 csinálják meg. Én elöször ilyen 20-30ra gondoltam ennél többet nem szeretnék rá szánni.Esetleg van valami ötletek hogy mit lehetne csinálni?
Nagyon megköszönném:Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest