Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz Sugi2009 #57900 üzenetére
Én ezt mindenképpen ajánlanám, ez eddig a legnagyobb sikert arató app így a karácsonyi családozásban: Ocean Rift
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Sugi2009 #57886 üzenetére
Ha teszel fel egy Es File Explorert, akkor q3-ról is telepíthetsz majd apk-t közvetlenül. Nekem is így van fent a COD MOBILE .
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Hiei555
tag
válasz Sugi2009 #57862 üzenetére
A Sidequest egy program a Pc-re. Mikor megnyitod ott vannak applikációk. Kiválasztod amit szeretnél ès az felmásolja meg feltelepíti a Quest3ra. Viszont ahhoz hogy mindezt meg tudd csinálni aktiválni kell a Developer modot a Questen amihez Developer kell hogy legyèl, legalábbis azzá kell alakítani az accountodat. Ha ez megvan a telós meta quest appban is engedèlyezni kell. De egyszerűbb ha felmèsz a Sidequest oldalára ès ott találsz leírást,videót vagy keresőbe beírod.
Gondolom nagyjából ilyen kicsit rèszletes válaszra vártál mivel írtad h nemrèg vetted ès fogalmad nincs...
Nekem is csak 2 hete van nem sokat használtam ismerkedek vele mèg èn is de ezen a rèszèn túl vagyok, viszont ha valamit nemjól írtam bocsi, csak próbáltam összefoglalni h legyen valami elkèpzelèsed.[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz Sugi2009 #57845 üzenetére
Az alkalmazás nem működik , de ha felraksz egy Edge böngészőt sidequesten keresztül, akkor onnan működik tutira. (ha jól rémlik desktop módot kell kapcsolni a böngészőben)
Oculus browserben is megnézheted , de ha jól rémlik , akkor abban nem működik, bár lehet változott azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest