Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TigerCat

Topikgazda

válasz Mister_X #22520 üzenetére

Nekem mondhat bárki-bármit, hogy az OS X memóriakezelése milyen jól van optimalizálva, szerintem 8GB alatt nem szabad Mac-et venni.

Amúgy jelzem, hogy lassan mindent hülyére optimalizálnak, csakhogy ne kelljen hardvert adni. Ennyi pénzért kezd kissé ciki lenni.

A dokkolhatóság nagyon klassz, ha van egy Thunderbolt-os kijelződ. Nekem így volt megoldva, csak sajnos bedöglött a monitorom. Arra volt csatlakoztatva a gigabites LAN, egér, USB-s meghajtó, stb. Egyetlen kábelt rányomtam és ment minden, mint a szél. Leszámítva a vezeték nélküli egeret. Azt madzagosra kellett cserélnem, mert laggolt mint állat. (valami Inteles-USB3-as probléma végett)

Jelenleg arra várok, hogy az Apple kiadjon valami komolyabb mobil vasat új CPU-val, több kakaóval és egy nagyobb felbontású kijelzőt, amit meg is tud hajtani. Akkor talán vennék egy szettet. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs. Talán iMac. De az nagyon nem tetszik és a kijelző sem túl nagy. Kettő kellene, viszont retinában ez jelenleg szintén nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák