Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,aki ps4 -et használ, segítsen már hogy a cloud 2 vagy a cloud alpha s usb kártyája az működik a virt. 7.1 el vagy csak stereo?Mert neten láttam olyan vidiket hogy frissiteni kell a fw-t és esetleg úgy megy ,bár v.ki ott is azt írta hogy neki nem működik.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,ps4 prohoz keresek vezetėknėlküli fejest,ės megláttam ezt a hyperx cloud flight-ot ,ezzel van esetleg v.kinek tapasztalata?A sony goldot nėztem eddig, de azėrt ennek mėrföldekkel nagyobb a kėszenlėti ideje.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,tud abban v.ki segiteni hogy a Siberia 100 -as mikrofonja kihuzható vagy csak annyi a mikrofon ami ki áll a füles részből?
-
redhunter
senior tag
válasz
BoneDragon #12032 üzenetére
Én rendeltem külföldről kb harmad áron az itthoni árhoz képest.Teljesen jó,simán jobban szól mint eddig bármelyik fejesem ami volt.Azt hogy eredeti e nem tudom de semmi nem utal arra hogy nem,sem anyagminőség,sem hangzásbeli különbség nincs ahhoz képest amit itthon kapni.Mert a családban van egy itthoni vétel azzal hasonlitottuk össze.
-
redhunter
senior tag
válasz
ricshard444 #11868 üzenetére
Ok köszi a hozzászólást.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy az ebayen található olcsó steelseries syberia v2 fejhallgatók nagy valószinőséggel hamisitványok ugye?Mert kb fele annyiba kerülnek mint itt nálunk.
-
redhunter
senior tag
Tud v,ki tanácsot adni hogy a két fejhallgató közül , easy touch 151v. zalman theatre 5.1 közül melyikkel járok jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest