Hirdetés
Aktív témák
-
szezso15
addikt
-
törölt tag
válasz
SchiSa_963 #17995 üzenetére
ott a pont
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.kéne egy kis segitség.a mem karim 512mb ext és 1,5gb fat32 re van particionálva.Na most ha jol tudom a zsoca által létrehozott ssrls4b lite van fenn a telomon és ennek nem muszáj az ext particio.ezt szeretném valahogy visszaállítani hogy a teljes memkarit lássa a teló
-
sultansmith
senior tag
Hellobello!
Új blade tulaj vagyok, nagyon tetszik, nagyon jó, két kérdésem lenne!
Mit használtok video konvertálásra, mi vált be?
Van kismillió rom, ajánlana valaki egyet, ami "hibátlanul" működik, friss és szép, esetleg még magyar is, és ráadásul nem kell hozzá ext? (nem akarok még vele kísérletezni)
Ahm, még valami, számomra nagyon halkan csörög, max hangerőn is... tudok ezen változtatni valahogy?
Előre is köszi a válaszokat!
-
apeelme
addikt
Android Commander Linux 0.1.0.884 Alpha - Open testing! kipróbáltam működik!
-
Bozek
nagyúr
válasz
volvoguy #17989 üzenetére
Beállítások - Hang - Rezgés
Itt állítsd be, hogy soha, akkor lesz néma üzemmód, különben csak rezgő.
(#17990) tlac: Az se rossz, de nekem ott össze-vissza csinál mindent. 10-ből 1-szer van az, amit én szeretnék.
(#17982) Aggregátor: Na, kipróbáltam és simán, akadás nélkül fut. Mindjárt meg is veszem a teljes verziót.
-
volvoguy
addikt
Üdv! T-s 2.2 felrakása óta nincs "Néma mód"!!! Csak Rezgő van és rendes...hh? Ez mindenkinél így van?
-
Bozek
nagyúr
válasz
barnam_ #17982 üzenetére
Nem ismertem, de nagyon jóóó...
Ahogy látom, van belőle Lite verzió is, de a teljes is csak 299 Ft (de csak a pulic beta ideje alatt van 50%-os árcsökkentés).
És ami jó hír:
Officially supported phones and tablets:
* ZTE BladeMás: Tud valaki olyan tartót, amivel a bicikli kormányára tudnám erősíteni a Blade-et?
-
törölt tag
Hivatalosan nincs 2.2 telenorra(és ki tudja lesz-e egyátalán).Viszont nyugodtan megveheted attól, úgysem használnád sokáig gyári rommal.Ugyanúgy frissíthető gen2-re mint a többi szolgáltató telefonja és nagyon jó főzött 2.2-es romok vannak rá Ux1 és Kelzsoca konyhájából(elnézést akit kihagytam, de én ezeket próbáltam)
-
apeelme
addikt
3.1.0.1 CW-ről vélemény, minden működik vele rendesen? 3.0.1.4-et cserélném mivel nem megy a mount storage CWből a már ismert hiba miatt.
-
barnam_
nagyúr
Ezt ismeritek? Apparatus
-
apeelme
addikt
-
szezso15
addikt
Kb.egy órán belül lenne egy béta v0.1 téma SS-re,ha van kedve valakinek tesztelni PÜ-t írjon
(#17978) egrimix:
Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazáskezelés->Itt az alkalmazásaid közül kiválasztod amit akarsz és megnézed lehet-e sd-re telepíteni,van ott egy gomb -
egrimix
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Egy gyári magyar 2,2-es T-s ROM van a telefonomon.(nem root-olt) Mit kell ahhoz csinálni, hogy az SD kártyára is tudjon alkalmazást tenni. Kiírja, hogy kevés a memória, valamit töröljek.
Elnézést ha túl amatőr a kérdés. -
jano_77
nagyúr
Nézd meg jobban azt a listát,mert Te szerintem a régiről beszélsz. Abban tényleg 23K volt.
A mostaniban már csak 18 és 26K.
És igen, sehol nem lehetett kapni, egy Telenor boltban, ponton sem. Mindenhol csak ígérgették. Akkor lehet még most sincs. Érdeklődj utána telefonon, mielőtt elmész egy boltba.
Viszont ha most is megcsinálták azt, hogy készülék még mindig nincs, de a listába betették már megint, akkor az már durva vásárlói félrevezetés.
Még az is lehet, hogy felnyomom Őket. -
jano_77
nagyúr
hol láttál?!? ha újra lehet kapni, biztos 2.2-es lesz. jól el húzták.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
felvágom az ereimet basszus
2 év hűséggel 18.392; 1 évvel 26.392 Ft.
Én meg megvettem a Vodánál 38.990-ért.
Ezt nem hiszem el!!! A szarért ültek rajta a nyomi Telenorosok?!? -
ben11
őstag
Lenne lehetőség telenornál venni egy Blade-et 23 ezer körül, ami elég baráti.
Viszont a topicban láttam, hogy a telenoros szoftvert bajos frissíteni, vagy valami ilyesmi.
A kérdésem, hogy a telenornál is froyoval adják már, vagy csak 2.1 lesz rajta?Köszi!
-
spence225
aktív tag
válasz
szezso15 #17964 üzenetére
Gratula a romhoz. Tegnap est óta fent van, eddig egyszer újraindult navigáció alatt de utánna már jó volt. Azóta sem indult újra. Bug -ot nem találtam benne eddig sehol. A Launcher meg valami szélsebes, nagyon jó lett. Még marad 1-2 napig aztán ha minden ok akkor fent hagyom. Az első cm7 ami lehet hogy huzamosabb ideig marad a telón.
-
szezso15
addikt
Egy kis update a Not A Big Stuff 2.3.4 romhoz!
-framewok módosítás,meglepi program hasznosabbra cserélve,fontok cserélve
update.zip-ként recoveryből telepíthető!
MD5:1f13d26104b8bfa369ddae23e40c9aa4
-
TRob1
veterán
válasz
SchiSa_963 #17959 üzenetére
Én nem akarom hogy éjjel elérjenek (a néhány kivételtől eltekintve - ha valami tényleg fontos-, de ők meg tudják a bowdenes telefonszámomat)
(Nálam 0 és 1% között merül)
(#17962) SchiSa_963: Még mindig jobb, mintha 24/7-be menne, mint sokaknál (meg annó néha nálam is)
Nem tudom mennyit fogyaszthat így a PC, de nem hiszem hogy olyan vészes lenne a memória áramellátása
-
jano_77
nagyúr
válasz
SchiSa_963 #17959 üzenetére
nekem éjszaka sosem merül1%-ot sem!
és ne hívjon senki mikor alszom! -
SchiSa_963
csendes tag
válasz
Watto1991 #17957 üzenetére
nos nekem van egy kb. 20 éves órám, mindig ébreszt soha nem hagyott cserben.
mennyivel fogyaszt kevesebbet repülő módban, mint normál készenlétben?
ezt azért kérdezem, mert sosem használtam a repülő módot, és reggelre 1-2% az akku csökkenés. viszont bárki bármikor elérhet! -
Watto1991
senior tag
válasz
SchiSa_963 #17953 üzenetére
Akksi kímélés.
-
jano_77
nagyúr
válasz
talán épp azért jó, mert nem akarom állandóan ki/be kapcsolni és PIN kódot bepötyögni.
Persze ha úgy adódik, hogy ki kell kapcsolni - service -, és utána vissza, akkor kérjen kódot, ne tudja bárki használni. A lényeg, hogy szerintem ez nem olyan ördöngősség, más telókon működik, itt is biztos, csak rá kell jönni a beállításokra.Megelőztek és tulajdonképpen sokkal jobban megfogalmazták mint én.
-
TRob1
veterán
válasz
Plusz mert tovább tart bekapcsolni (boot), mint repülőből visszaállítani. (PC-t is általában alvómódba teszem, mint kikapcsolom)
(#17948) FeRkE: Köszi, ez jól jött.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mert akkor nem ébreszt.
-
jano_77
nagyúr
Volna egy olyan gondom, hogy feltettem pár filmet, megnézni, hogy boldogul a Blade velük. MoboPlayer lejátszót tettem fel és faintosan vitte is a filmet, egészen addig, míg a 4 közül egyet kitöröltem a filekezelővel. Azóta nem akar elindulni, fegy és az ugrik el egy kis idő után, hogy Kényszerítem-e a program leállítását vagy Várjon.
Mi lehet a gond véleményetek szerint?
-
Bozek
nagyúr
válasz
mira72 #17924 üzenetére
Ez a hátránya az olcsó telefonnak, veszi mindenki, életkortól és hozzáértéstől függetlenül.
Meg a ROM-főzők is... Van, aki azt hiszi, hogy ha tud palacsintát sütni, már kész szakács.(#17939) Glatius: Nem vicc, de hazánkban úgyse engedik meg használni. Na meg amelyik légitársaságnál mégis, ott is ki kell kapcsolni utazómagasságig a telefont, bekapcsolni meg egyből repülőgépes módba nem tudod.
-
szezso15
addikt
Sziazztok!
Akinek kérdése van most zaklathat, amúgy egy apró hibát véltem felfedezni, nem működést befolyásoló, egy kis apróság
Hamarosan jön az update... -
jegenye77
addikt
Erre valaki?
-
FeRkE
őstag
válasz
IKuresZI #17947 üzenetére
Timeriffic nevű progrival Marketről. Sok más dolgot is lehet benne időzíteni
-
kelzsoca
félisten
Megmondom őszintén ezért én nem fogom átpartícionálni a telefonom, mert egyébként nem tudom megnézni.
Mivel más felhasználó még nem jelezte ezt a hibát (valószínűleg azért mert ~15mb alatt automatikusan átküldi a cache-t a ram-ra)
És ugye aki meg hely mániás, az nem fogja gyári értékekkel használni, hanem a 2mb-os partíciós kiosztást használva, ebbe a hibába nem futhat bele.
Ettől függetlenül köszönöm az észrevételt, jegyezve van.
-
barnam_
nagyúr
Nem szoktam fél órákat telefonálni, ezért kérdezem:
20-30 perc telefonálás után az normális hogy csak bekapcsoló gombra éled a telefon? Mintha elmenne közben készenlétbe.
CM7 N74, a "proximity használata" nincs bepipálva, mert az csak arra vonatkozik, hogy fekvő helyzetben is használja. -
mpire
tag
válasz
Glatius #17933 üzenetére
Természetesen volt annyi hely, nem vagyok láma. Amúgy gyanítom, hogy senkinek nem működik,ha nagyobb a cache part, mint 2 MB, csak kevesen veszik észre. Engem innentől kezdve viszont nem érdekel, ha kelzsocát sem, én magamnak megoldottam, majd más is megtalálja a megoldást, akinek gondja lesz vele.
-
SenorChang
csendes tag
Értem, köszönöm a választ, utóbbit inkább nem tenném meg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
SenorChang #17940 üzenetére
Az 512mb igazából a rendszer felé csak ~414-420Mb, és a rendszer (2.2 Froyo) foglalja le a többit (már ami a ~200mb felett van)
Ahhoz hogy lássa a maradékot, töröld le az OP rendszert
-
SenorChang
csendes tag
Hello!
Fater vett tegnap magának a T-nél egy ilyen telefont, frissítettem 2.2-esre a rendszert és lenne egy problémám. 512 mega memória helyett 200 valamennyi mega memóriát lát csak. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy lássa a maradékot is?
-
Glatius
őstag
válasz
jano_77 #17934 üzenetére
A repülési üzemmód nem vicc! Hogy jut eszedbe kényelmi szempont? (Lehet, hogy még PIN kérés kikapcsolása esetén is kéri itt a kódot)
Ha a gépen játszani, vagy zenét hallgatni akarsz akkor bekapcsolhatod a telót, és használhatod, de ha esetleg véletlenül kapcsolod ki a repülési üzemmódot, (és a gsm modul teljes adóteljesítménnyel sikítozik átjátszótorony után) akkor rögtön lecsuknak a légi-közlekedés gondatlan veszélyeztetéséért! Ez neked hogy tetszene? -
umek7
őstag
válasz
Atigyerek89 #17903 üzenetére
Elvileg ha közel teszi az arcához telefonálás közben a képernyőt elsötétül, hála a szenzoroknak. Ha nem akkor valami hardveres gond lehet, bár előtte nem árt megnézni úgy is hogy leszeditek róla a feltelepített appokat.
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Olyan kérdésem lenne hogy felpakoltam Szezso kollega cyanogen romját, eddig egész jól muzsikál de egy dolgot nem találok: Hol tudom az adw launcherben átálítani hogy 5 főképernyő helyett 7 legyen ? Támogatja egyáltalán az adw a 7 főképernyőt ?
Eddig launcher pro-t használtam, ezért nem tudom.Bocsi kicsit bamba voltam, megtaláltam
-
jano_77
nagyúr
válasz
LacaBudafok #17928 üzenetére
előző nokiámon minden további nélkül működött.
-
mpire
tag
kelzsoca: Valami nem stimmel a Fingerprint (T1) cache kezelésével. Én direkt 38 MB-osra partícionáltam magamnak a cache-t, hogy ne legyen gubanc semmilyen rommal. Viszont a Fingerprint auto átírányítja a RAM-ba, de 20+ MB appokat nem lehet telepíteni (reboot). Most kitöröltem az init.qcom.post_boot.sh-ból a megfelelő sorokat, és működik szépen a 38 MB cache-em. Az átirányításnál vmi nem jó, mert ugyan 42 MB-ot csinál, de azt nem tudja használni.
-
dino 13
csendes tag
ezek a marketes szúnyogriasztó progik szerintetek érnek valamit? valakinek esetleg pozitív tapasztalata van-e esetleg?
-
Pumika1975
senior tag
másnapos vagyok...
még mindig... -
fullboy88
csendes tag
válasz
jegenye77 #17904 üzenetére
Nekem ugyan ez volt Gen 2-esites utan. Nalad is akkor jelentkezett?
Eloszor fingerprint-nel, majd felraktam az n73as cm-et annal is csinalta.
Kesobb mas problemaim lettek a cm-el, visszatettem backupbol a fingert, azota nem tapasztaltam
eloszor a gen2-esitesre gyanakodtam, hogy felrement valami, de ugylatszik megse. -
Technoman
őstag
Srácok, segítsetek!
Van egy első generációs Blade-em (mr Pigfish szerint GEN1) Sosem volt még frissítve (ezek a gyári paraméterek: fw: 2.1-update1 baseband: TM_P729TV1.0.0B01 kernel: 2.6.29)
Szerintetek meg merjem próbálni egy az egyben ráfrissíteni egy XP-s PC-vel a 2.2-es "Frodó" változatot? (mert ugyebár a T-Mobil oldalán valami TM_......03-as változatról 2.2-es változatra való frissítést emlegetnek, nekem meg csak a fenti TM_......01-es változat van fenn?
Vagy vigyen el valamelyik T szervizbe inkább (ott megcsinálják gariba) ?
Kösz a választ
-
kelzsoca
félisten
Alig érkezik hozzászólás, hát hová tűnt a sok felhasználó
-
jano_77
nagyúr
Tudna vki helpet adni ahhoz, hogy a telefon ne kérje minden reggel a PIN kódot, mikor repülő módból vissza teszem online-ra? Nagyon zavar.
-
ux1
addikt
Én már az új CM-et várom nagyon...
- Adds an Urdu keyboard layout#17912) LacaBudafok
Akku ki-be
-
LacaBudafok
csendes tag
válasz
LacaBudafok #17891 üzenetére
Na, most lehet, hogy csináltam egy hülyeséget.
Csak úgy kíváncsiságból bekapcsoltam FTM módba a készüléket.
Mármost hogy lehet ettől megszabadulni?
Kikapcsolni nem hagyja magát, nyomorgathatok bármit.
Rádugni itt nincs mit.
Merhetem kiszedni az akkut? -
istnag
addikt
válasz
GrandS #17902 üzenetére
megoldás a PowerAMP és egy jó füles...
MÁS:
Nem tudom,mit történt velem,mostanában sűrűbben váltogatom a Launchereket kb 2 havonta,most az ARC launcherét nyúzom,elég jó ez sem tud semmi extrát csak teszi a dolgát,de azt jól. Ja és tud mappákat is...Gondoltam megosztom,mert kis méretű,stabil, nem bonyolult -romba ideális szerintem... -
jegenye77
addikt
Valamit elállítottam vagy elromlott a telóm?
Mikor beszélek valakivel akkor a hangszóróban hallom az Én hangomat is.
Nagyon rossz mert olyan mint ha vízhang lenne. -
Atigyerek89
csendes tag
köszi a választ
. valami a kijelző kikapcsolásával nem stimmel. többször is előfordul hogy telefonálás közben valahogy félreteszi a hívást vagy kinyomja úgy hogy az arcánál van a készülék. lehet akkor hardveres a probléma? mert akkor jövő héten megy telenorékhoz kezdjenek vele valamit...
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest