Hirdetés
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
barnam_
nagyúr
-
nfranto
csendes tag
-
doncortio
senior tag
válasz
IKuresZI #27307 üzenetére
Állítottam én valaha, hoyg a Blade nem tud rendesen zenét lejátszani? Én azért írtam ferdén, mert sokan ezekt hozzák fel ellenérvnek.
És írtam is, hogy engem az se érdekel, hogy kávét főz-e (pedig nem lenne rossz), nekem csak egy Androidos telefon kell, zenét a karórának álcázott iPod Nano-mon hallgatok
-
Glatius
őstag
válasz
IKuresZI #27302 üzenetére
-A sötét háttér a grafikus felületet nem igénylő linux bázis miatt egy hagyományos forma,
-az 50 éves digitális képmegjelenítés alapelve, hogy a sötét háttér előtti világos szöveg jobban olvasható: sötétben nem bántja a szemet, erős fényben pedig nem rosszabb a kontraszt.
-az OLED-es kialakítás esetén pedig energiatakarékosabb is.Ahogy Tonchi is mondja maga a rendszer nem úgy épült, talán egy inverziós rutinnal lehetne a szöveges képernyőket "kifordítani". Nem tudom számottevő igény van-e ilyen "fejlesztésre"?
-
umek7
őstag
válasz
IKuresZI #27045 üzenetére
Jó ezen nem akadunk fent, csak néha a helyesebb fogalmazás lehet célravezetőbb, de nem akarok pipacskodó lenni.
(#27044) 1kiskavics: Nincs ezzel semmi baj, az eredeti partíciókiosztás van életben, ami szerint a programoknak 160MB jut. Érdemes lenne átpartícionálni mert alapból 220MB-os system van, ami óriási pocséklás. Meg egy friss ROM se ártana, ami támogatja az a2sd-t, stb. Az átpartícionálásról a hungariandroid-on Api29 bázisában találsz információkat, friss romnak pedig Gingerbreadből a kelzsoca által buherált Sweet Dreams 3-at tudom ajánlani, Froyoból pedig rengeteg van, attól függ mik az igényeid.
(#27047) .DLL: De, tényleg kiadta, és tényleg szerdán. Szerintem kb 2 hónappal ezelőtt, bár gyenge az időérzékem.
Szerk: A T-s 2.2 update 05.10-én jelent meg.
-
umek7
őstag
válasz
IKuresZI #27042 üzenetére
Akkor ezt írd, mert az előbb még nem erről beszéltél.
Te az előbb egy olyan appra hivatkoztál ami kb megbecsüli hogy mennyit bír még ki az akkumulátor.
/ Egy egyszerű widget ami pedig kijelzi hogy hány százalékon van az akksi.A kettő még csak véletlenül sem ugyan az, de nyilván én vagyok a hülye.
-
umek7
őstag
válasz
IKuresZI #27038 üzenetére
Ha azon feltudsz háborodni hogy miért ilyen választ kaptál rá, ami megjegyzem egyébként nem volt sértő, akkor azt is megfogod érteni hogy miért kérdeztél bugyutaságot. Nem tudom milyen ROM-ot használsz, de rengeteghez van egy update.zip aminek a segítségével százalékos akkumulátort kapsz. Ha pedig mégse lenne, vagy nem akarsz ilyet, akkor belépsz a beállításokba, telefon infó, akkumulátor és ott megkapod hogy hány százaléknál jársz. Azt pedig úgysem tudod semmivel még csak kb. szinten sem belőni hogy mennyit bírhat még ki az akksi, használni kell és egy idő múlva kifogod tapasztalni.
-
Peat;)
veterán
válasz
IKuresZI #27002 üzenetére
Ha nem csinálsz épp semmit kiírja hogy 80 óra, ha kilépsz egy játékból akkor meg kiírja hogy másfél..az mire jó?
Azért van a %, egy hét alatt kitapasztalja mindenki hogy a net/telefonálás/média/gps mennyire szívja, ilyenkor te méred a dolgokat a % segítségével és nem a telefonnak kell jövőbeni felhasználásra vonatkozó agyhullámokat kiolvasni. (azt csak a kétmagosok tudják
)
Ez nem kötekedés akart lenni, csak egy időbeni érték kiírása mindenképp a felhasználó megtévesztése, hiszen lehetetlen eltalálni. De pl. ládázásnál tény hogy lehet értelme, ha a telefon egy ugyanazon funkcióját használja valaki hosszabb távon, biztos megvannak a területek ahol jól jön.
-
RootRulez
félisten
válasz
IKuresZI #27002 üzenetére
Én ezt használom Battery Widget (magyarul)
-
marcusa
addikt
válasz
IKuresZI #25496 üzenetére
Grafikailag tényleg nem nagy cucc, de a fizikája viszont páratlan... És azért nem 3D-s játékokat hasonlítgatok különböző ROM-okon, mert ami elindul, az többnyire hibátlanul megy. Egyébként az Angry Birds minden közép és alsókategóriás telefonon akad összetettebb pályákon. Próbáltam Galaxy S-en is még 2.1-es rendszeren, és még azon is előfordult akadás vagy lassulás.
-
infectedmann
őstag
válasz
IKuresZI #25483 üzenetére
SetCPU-val és társaival nem tudsz mit kezdeni, ugyanis nincs OverClock lehetőség a gyári kernelben
Ez egy kiszivárgott gyári 2.3.4-es kernel alapján készült ROM. A gyári kernelek meg ugye nem engedélyezik a túlhajtást.
(#25485) pch
Nem rég írta valaki, hogy jövőhéten vagy talán utána lesz már hivatalos javítás asszem. Érdemes szerintem megvárni, mert ha van még gari, akkor rögtön ugrott a nem hivatalos javítással. -
MxM19
aktív tag
válasz
IKuresZI #25285 üzenetére
Én megnéztem DSP ben a hangszórón ott jó volt.
Fülesen is megnéztem ott is jó volt.(úgy emlékszem.)
Én power ampban a hangszinszabályzót :
Phone Speaker(Loud)+1 csík feltolva maxra.
DSP:Mélyhang engedélyezve,extreme hangszínszabályzó engedélyezve és minden csúszka feltolva.
Fülesnél meg ugyan az csak :small speakers vrituális szobahatás engedélyezve+ szoba hatás:studio.
De ha hangosabbra akarod akkor treble booster+ szoba hatás:stage. -
kelzsoca
félisten
válasz
IKuresZI #24715 üzenetére
Először is, jó ha tudod hogy nem lehet mindenféle témát feltenni egy bizonyos romra, amit éppen találsz, ez nem így működik.
Vannak egységesített témák, amik bizonyos rom generációra felmennek, de másra nem.
Aztán van a T-Mobile téma motor, amit a CM Team integrált a CM7-es romokba, ahhoz is másféle témák tartoznak.Viszont egy ilyen romra, mint pl a sweet_dreams erre portolni kell témát a tökéletes működéshez, hogy SEMMI probléma ne legyen.
Más, nem adott romhoz készült témák használata az egész rendszer instabilitásához, gyors merüléshez, vagy a rendszer működésképtelenné válásához vezethet, így ha véletlenül el is indult egy "talált" téma azt nem ajánlott ezen dolgok miatt használni.
Éppen a rendszer fő alkotóelemei vannak kicserélve, tehát a témázgatással csak óvatosan.
Amit most néztél fehér téma, azt én dobtam össze, és 100% működőképes a vanilla romokkal.
-
kelzsoca
félisten
válasz
IKuresZI #24689 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy minimum 3 teljes merülési-feltöltési fázis után tanulja meg a rendszer normálisan használni az akksit.
Egyébként érdekes a probléma, mert a felhasználók többsége, köztük én is azt vettük észre, hogy sokkal jobban bírja egy feltöltéssel ennél a romnál, mint bármely másiknál.
(#24691) kungzi
Hát igen, ezért nem árt a romokat mindig tiszta telepítéssel feltenni (wipa all data) és akkor ez a battery.stat is törlődik automatikusan.
Viszont ezzel foglalkozni csak annak éri meg, aki nem cserélgeti naponta, félnaponta a romokat a készülékén -
hjanos1
senior tag
-
apeelme
addikt
válasz
IKuresZI #22743 üzenetére
nah elég régóta rongálsz itt mindenkit ahelyett hogy olvasnál mielőtt cselekszel, egy régebbi (#19688) hozzászólásod alapján wbaw v5 partíciókiosztással gen2-esítettél.
amelynél:
Partition layout: 2MB cache, 160 MB system, 293MB data
2MB cache-el nem nagyon tudsz semmit sem letölteni markettel (a gyári ~42MB), így nem az a "sájsze", hanem te nem olvastál!
orvoslás:
át kell irányítani a cache-t tmpfs-be rendszerindításkor...
bár kétlem hogy menni fog azért leírom hogy ne én legyek a.......
/etc/init.qcom.post_boot.sh fájlba illeszd be a következő sorokat:
umount /cache
mount -t tmpfs -o size=42M,nr_inodes=42k,mode=0770 tmpfs /cache
chown system.cache /cachemajd reboot
-
Mr.C
őstag
válasz
IKuresZI #22277 üzenetére
Hát nemton h te mit csinálhattál, de nekem n88as CM este is max 1%ot merül.... lehet sok az olyan alkalmazásod, ami pl óránként frissiti magt és nem tud miatta aludni a telo... és nekem 100%rol egy nap (nemsok használat után kb 2 ora játék és wifi és 45%os fényerőn) lemegy 65%ra... persze a 2.2 sokkal jbban birja, lehet h csak 75%ra menne le
RAiN91: bevijeted, megcsinálják.... 2500 ft-ért ... fizetős lett sajna de legalább ha elromlik lesz egy uj telod
-
dombila
őstag
-
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #22179 üzenetére
Nincs mit. Próbálgatni kell melyik játékoknál válik még be. Sajna most én nem tudom tesztelni mert szervízben nyugszik a teló de eddig bevált nekem a Nova-nál, a The Settlers HD-nél és az Ethernal Legacy-nél is. Illetve a Star Battalion is szépen fut bár azt nem próbáltam a módosítás előtt. Lehet hogy az fut alapból.
-
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #22155 üzenetére
Ahhoz hogy átírd rootolt teló kell. ha a telód rendelkezik root jogosultsággal akkor root explorert megnyitod és ott elnavigálsz a system mappába ahol megtalálod a build.prop nevű fájlt. Ha ez megvan akkor hosszan rányomsz és kiválasztod az open in text editor-t. (arra figyelj hogy root explorer-ben a jobb fenti sarokban a mout r/o gombocska át legyen állítva mount r/w -re). Szóval ha megnyitottad a build.prop fájlt text editor-ban ott keresel egy olyan sort hogy ro.manufacturer=ZTE. Na ezt a fájlt átírod erre: ro.manufacturer=HTC Ha ez megven a root explorerből való kilépéskor megkérdezi hogy mented-e a módosítás és felül írod-e, rányomsz hogy igen. Ezután újraindítod a telót és már működik is.
Például a Nova nevű játéknál is jól jön, mivel a játék alapból nem támogatja a ZTE készülékeket és textúrahibás. Viszont ha ez az átírás megtörtént akkor már működni fog mivel a játék a htc telefonokat támogatja. Ki van próbálva garantáltan működik. De ez a módosítás a The Settlers HD-nél is jól jön, illetve Ethernal Legacy-nél valamint ki lehet próbálni minden olyan játékot ami előtte textúrahibás volt.
Ennyi az egész.
Sajnos a gameloft egyes játékoknál komolyan vesz ezt a "zte nincs a támogatott készülékek listáján" dolgot, de egy ilyen okossággal megoldható. (leleményes ember a magyar noha ez nem magyar találmány )
-
Glatius
őstag
válasz
IKuresZI #22110 üzenetére
A lényeg az, hogy ha felkapcsolsz egy lámpát, az akkor is fogyaszt, ha nem olvasol a fényénél, hanem elmész otthonról. Ha a CM szolgáltatásai be vannak kapcsolva, akkor az a te akksidat eszi, akármit is gondolsz a ROM készítőjéről. A CM megjelenítésre és egyéb akkuzabáló szolgáltatások széles spektrumára készült. Ezzel együtt lehet élni vagy váltani.
Nem égettél könyvet, - és ha már itt tartunk a Bibliának a tűz nem is árt - de a hardver olyan amilyen, és te a programozót szóltad le, pedig a Two Face II fogyasztása már egész elfogadható. Úgy tűnik nem is próbáltad, csak bedobtál egy gumicsontot. Részemről ezt itt befejeztem.
-
Glatius
őstag
válasz
IKuresZI #22106 üzenetére
"valami értelmeset is..." Ez úgy hangzott mintha most még semmire sem lenne jó. Ha valaki nem veszi tudomásul, hogy ami többet dolgozik, az többet fogyaszt, azt érhetik még keserves meglepetések az életben! Lehet, hogy neked tényleg szükséged van egy két és félszer ennyibe kerülő combosabb vasra?
-
apeelme
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
IKuresZI #19396 üzenetére
Nálam a következőképpen működik, ha megvan nyitva egy kép, és egy idő után kikapcsol a képernyő: power gombra megjelenik a csúszka, majd ha feloldod, ott a kép.
(#19397) 1Nsane: nálam eddig csak akkor indult újra, ha bekapcsolva hagytam a gps-t, és boot után felül megjelent az ikonja, majd reboot. Utána nem tudtam előcsalni a bugot.
-
-
TRob1
veterán
válasz
IKuresZI #18372 üzenetére
Nekem is tetszetős lenne, de sajnos az imént rosszul vizsgázott, legalábbis gps szempontból. 3-szor újraindult a tel kb 5 percen belül, és még csak nem is komoly navi futott, hanem csak a g:hu
(egyszer a 7.0.3. stable is újraindult navi közben, akkor a navitel futott, de már vagy fél órája, és folyamatos zsebből ki, zsebbe be..., itt viszont nem tudtam 2-3 percig használni folyamatosan)
-
FeRkE
őstag
válasz
IKuresZI #17947 üzenetére
Timeriffic nevű progrival Marketről. Sok más dolgot is lehet benne időzíteni
-
syl5
őstag
válasz
IKuresZI #16853 üzenetére
Jah azt tudom, hogy Ginger alatt megy, Ginger alatt minden megy, csak az én Froyo-m alatt nem
Na de mind1! Már csak két hetet kell kihúznom és rögtön tolom fel a CM-et!(#16873) mira72
Amúgy eszméletlen, hogy itt mennyi ember nem veszi észre, hogy folyamatosan szivatva van... Mindegy meg is érdemlik, pláne ha még le se esik nekik...(#16883) thxer
Fúú hát itt valami eszméletlenül, bődületesen hatalmas információmennyiséget jelentettél meg. Szerintem a Google is megirigyelné, hogy hogyan tudtál ennyi mennyiségű új, sehol nem felllelhető információt létrehozni...
Komolyan mondom eszem megáll! A gyerek csinál egy fordítási gyakorlatot, és még nagy kani piros betűvel kiírja, hogy "A leírásokat ne publikáljátok más oldalakon!"
Tutod te mit jelent az hogy publikálni?(#16894) Stirlitz
Volt már a Pinball HD előtt is két szép flipper. A Pinball Deluxe, és a Pinball Ride!
Amúgy a Pinball HD pikantériája, hogy az elvileg Tegra-s játék, de okos fiatalok rájöttek, hogy baromira nem kell hozzá Tegra proci, csak egy szimpla ellenőrzést építettek be a játék kódjába, hogy csak Tegra proci alatt fusson. Pár nappal ezelőtt én is linkeltem videot is, hogy fut Desire-n.(#16926) mira72
Ne lottózzál, fogadjál! Azzal nyersz is! -
_NCT
addikt
válasz
IKuresZI #16627 üzenetére
Múkodik, V5 fennvan, tökéletes az IMEI is és minden.... Viszont nem garancia, hogy nálad nem lesz semmi gebasz, így nem tudok garanciát vállalni a dologra. Benne van az a bizonyos hibaszázalék, lehet hogy ma elbúcsúzhatsz a telefonodtól
Ezeket mérlegelve állj neki megcsinálni
Ha jól számolom ez a 7. ilyen beavatkozásom
kelzsoca, neked eddig mennyinél jár a telefonod?
Mennyit bírnak ki ezek vajon?
-
_NCT
addikt
válasz
IKuresZI #16621 üzenetére
Én csak azért teszem vissza GEN1-re, hogy a T-s update-ről megy-e a dolog, mert ugye ezt kérdezted....Szóval ma ilyen k*rvarendes vagyok..... Értelem szerűen, ha neked már T-s GEN2-es a telód, felesleges GEN1-re váltanod, mehet rögtön GEN2-es upgrade. Magyarul semmi baja nem lesz (remélem) ha GEN2-ről újrafuttatod a GEN2-es update-et, a partíció fog változni.
De azért mert én ma ilyen hülye vagyok, nem kell ám követni
Ami nálam sikerül, nem biztos hogy nálad is fog
Amúgy most ment fel a T-s GEN2-es update, remélem nem változott IMEI
(#16627)+update: Az azért túlzás, hogy csak a partíció változik, ugyanúgy mindent újraflash-el a progi, csak a mondandómnak az lett volna a lényege, hogy számunkra most a partíció változik
-
barnam_
nagyúr
válasz
IKuresZI #16439 üzenetére
Ezeket mind próbáltam, jól mennek.
FPSe-vel az egyszerűbb psx játékok is mennek, a DosBox-on még van mit dolgozni, csak a Stunts-t próbáltam, de az nagyon akadt.Nem tudom mennyire warez: Azt sajnálom hogy a Rom gripper már nem érhető el market-en, úgy semmi értelme, hogy pc-ről töltsek le romokat, és átmásoljam a telefonra.
--------------------------
Azért nehogy már SchiSa_963 legyen a hibás, mert eszébe jutott érdeklődni...
Tilos, vagy mi? Úgy estek neki, mintha valami égbekiáltó bűnt követett volna el. -
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #16447 üzenetére
RPG-re: Crusade of Destiny - tökéletesen fut. Nem olyan nagy játék, a grafikája jó (bár nem egy csúcsminőség de tettszetős)
Dungeon Defenders - na ennek már ott van a grafikája, minimum 2.2-es rendszer kell hozzá.
Hát jó-jó hogy léteznek különféle ps emulátorok androidra, de ezekhez már-már kevés az blade hardvere. Persze van olyan ami egész jól fut, de én megmondom őszintén nem tesztelgettem ps emulátorokat.#16450: Hát ez már csak így szokott lenni
Még igényesebb grafikájú játékok amik futnak a Blade-en : Asphalt5, Modern Combat Sandstorm, GT Racing Motor Academy, Tom Clancy's Hawx, Assasins Creed, NFS Shift
Gangstar Miami Vindication - bár ezzel már megszenved -
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #16444 üzenetére
"60k-ért ez jó. Ha neked nem felel meg, akkor várj még 1-2-3 hónapot és vegyél drágábbat."
-
én már lassan 5 hónapja boldog tulajdonosa vagyok a blade-nek, ráadásul nagyon sok játékot is teszteltem rajta, csak klepto fórumtárs hozzászólására reagáltam amire RaveForce fórumtárs is reagált. Ő kérdezte hogy milyen telót vegyen játékra, stb...
(#16447) IKuresZI: Ja semmi baj csak hirtelen meglepődtem. Egyébként tény hogy a Blade-re sokan fejlesztenek, pakolnak össze custom romokat. Nekem a telón már nem is emlékszem mennyi rom járt ( a japanese jellyfish romok, az flb romok, cm romok, és egyéb modaco-s finomságok, no meg a svéd romok, most is Zsoca rls4 romja van fent)
-
Austin F.
tag
válasz
IKuresZI #16444 üzenetére
"A launchereden nem állítottál véletlenül? Nekem akkor volt ez. Egy live wallpaper nem csinálna ilyet..."
Pedig más nem változott... felraktam egy live wallpapert, aztán pár perc múlva leszedtem, és előállt a jelenség. Szerintem ő állította el.
Teljesen eredeti, T-mobile-os Froyo van rajta, nem is találtam benne ilyen állítási lehetőséget - akkor visszaállítottam volna már.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest