Hirdetés
Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Robinho18 #17399 üzenetére
Ha Neked megfelel egy béta állapotban lévő, még instabilnak mondható rendszer, akkor nekem is
Miért nem a 2.2 közül és kelzsoca háza tájáról választasz magadnak egyet? RLS5B, Hungarian Fingerprint stb stb.... Hidd el sok szívástól megkíméled magad.....
update: van persze, 2.3.3-as verziószámmal. Letöltőoldalon látod a 7.0.3-as verzát, na az elvileg stabil, bár arra készülj hogy az akksi jobban eszi, mint 2.2. De amit te mutatsz, az egy újabb fejlesztés, tehát még mindig beta.l
-
Robinho18
csendes tag
cm_blade_full-76.zip ezt szedtem le a CM oldaláról ez jó lenne?
-
_NCT
addikt
válasz
GrandS #17397 üzenetére
Várj mégse jó ez a megoldás, mert a T-s exe a verzió miatt fog anyázni, mivel ugye a Tiéd már GEN2-es. Legalábbis nálam anyázott...
Max ha lesz egy segítőkész emberkének egy ROM dump-ja, amit fel tudsz telepíteni....
Értem, de gondolom a gyári T-s 2.2-ről nem csináltál magadnak backup-ot igaz?
-
GrandS
senior tag
No most akkor a gyári recovery hol van és hogyan csináljam. Az első fórumban van ilyen, csak 2.1-re. (Bocs, gondolom itt rajtam kívül mindenkinek evidens ez...)
Eredetileg 2.2 -es Gen2-eset vettem webshopon, de nem ment a touch egy idő után. Kicserélték a szervizben, de ott láttam, hogy 2.1-el adják, szóltam, lefrissítették, tehát elvileg hivatalos Gen2 és 2.2 volt.
Ennek meg gyenge az érzékenysége, elejti a mobilhálózatot gyakran.
Tehát minden hivatalos, csak a Swedish nem. -
Keeperv85
nagyúr
Fogalmam nincsen. Nekem még "csak" a 2.3.3-as verzióig bezárólag vannak tapasztalataim, mert elvette pár "kinyírja a szenzorokat" hozzászólás a kedvem a továbbiaktól.
Nem tudom a srácok hogy állnak az FM rádióval, de bináris formában elég régóta működik már, éppen csak egy GUI kéne hozzá...
-
GrandS
senior tag
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue (2011.04.13) után a gyári 2.2-es T-s ROM-ot hogy kell visszaállítani? (Gondolom a T-s honlapon szereplő frissítéssel nem.)
Szeretném visszavinni a szervizbe garban, mert nagyon gyenge a T-mobilos térerő rajta.
Kösz!
-
Robinho18
csendes tag
Bocsi az Offért.
Gyári 2.2 vodás bladere milyen romot ajánlotok?
Feltettem a recovery-t most akarok romot leszedni csak nem tudom melyiket kellene.. -
_NCT
addikt
Nem tudom mondok-e újat, de új CW érhető el.
Most dobom fel fastboot-al, ha valami gebasz lesz úgyis (s)írok
-
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #17379 üzenetére
Lehetőleg csak a data/app mappa tartalmát töröld.
(#17378) bunnyhu
Gen2-re alakítja a készüléket, CM romok is felmennek aztán. (bár ha ilyen terveid vannak, akkor inkább a modaco-s svéd exe-t engedd rá, blogomban részletesen le van írva)
A gyári egy alap rom, az átlag felhasználók igényeit teljesen kielégíti. -
stefi68
addikt
válasz
Keeperv85 #17382 üzenetére
Értem...., csak nem szeretnék ext. partíciót, eddig is jól meg voltam nélküle
(#17380) kungzi: Tegyél fel a valami gyáritól eltérő launchert (GO Launcher, ADW Launcher, LauncherPro) és azzal nem csak az ikonokat tudod módosítani a dokk-sávon, hanem a funkciójukat is....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
stefi68 #17379 üzenetére
Nem, nem megy fel. Ott keresi tovább azt a mappát és mivel nincs, nem fog működni. Viszont az alkalmazások törölhetőek, mint azt kelzsoca kolléga már említette előttem.
@kungzi: Nem bántja a szemed feljebb az a két, akaratomon kívül is pofátlanul nagyra linkelt kép?
Ne kérdezz hülyeségeket légy szíves!
-
kopuler
tag
válasz
counterbill #17375 üzenetére
Fogod a full ROM-ot és kitörlöd belőle azokat az App-okat amik nem kellenek belőle.
Nem csomagolod ki, csak a ZIP-ből kitörlöd.
Ux1 legújabb ROM-ja => [link].Go Launcher Ex-ben megoldható.
-
kungzi
veterán
a főoldalon van az az ikon, amivel belehet lépni a menübe. ez gyárilag ilyen kis négyzetekből áll. ezt nem lehet vhogy kicserélni?
-
stefi68
addikt
Bár ezt tegnap is megkérdeztem, de nem jött rá válasz....
Ha a full ROM- ból kitörlöm a teljes data mappát akkor felmegy ext2-3 partíció megléte nélkül is? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
-
bunnyhu
senior tag
Hali, látom az elmúlt hozzászólásokból van T-s 2.2 hivatalosan. Ezzel kapcsolatban pár kérdés:
1. GEN1 vagy GEN2?
2. Ha felmegy GEN1-re megcsinálja a GEN2-esítést (érts utána esetleg CM-es rom is rámegy?)
3. Tényleg rosszabb mint a főzött pl. svéd rom?Bocs a kérdésekért de sokat vagyok úton, most is csak 2 napot gép előtt nem igazán van lehetőségem követni a fórumot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
counterbill #17375 üzenetére
Ezt olyan egyszerűen meg tudod oldani, hogy szépen az összes programot kitörölöd a data/app mappából, mielőtt feltennéd a romot.
-
counterbill
senior tag
Ja és a hamisitsuk meg a telefon márkáját h menjen a settlers dolog marha jóXD Müködik hibátlanul
-
counterbill
senior tag
Szép jó napot mindenkinek
Ux1 mesterhez intézném kérdésemJelenleg egy általad készített romot használok és marhára megvagyok elégedve vele mert minden fut rajta hibátlanul..viszont sajnos lite rom így megtelt a belsö memoriám ext-t meg ugye nem kezel:S Tudom h van egy full romod (afterburner) viszont az meg tele van számomra felesleges programokal..kérdésem az lenne h várható e a közeljöben valami ,,minimalista" de ext particiot kezelö rom?válaszod elöre is köszi
-
Keeperv85
nagyúr
Persze hogy olvastam. Arról Windows alatt letettem, hogy én készítem el a megfelelő képeket. Egyrészt, mert a beépített PNG tömörítéstől lehetetlen megszabadulni, másrészt, mert az ide kiadott 9patch egy nagy rakás szar... nem részletezném, hogy mennyire jó dolog, hogy az alfa csatorna helyett az RGB-re ír és látszik a képben a fekete szegély utána...
Most éppen egy korábban eltűnt témát szeretnék feléleszteni, ami anno még azokhoz a CM verziókhoz készült, ami soha sem született meg Blade-re. Viszont nem akarom a gyári téma helyére tenni. Azért van a T-Mobile motor benne, hogy használjuk.
Erről van szó egyébként:Már csak az az szerencsétlen helyzet ne állna fent, hogy:
a, Hülye vagyok és egy "üres" téma, úgy hogy még hozzá sem nyúltam csak lefordítottam a Blade szerint nem jó, de bizonyára máshol tuti jól működik...
b, A kész témák szétszedés is nyilván megoldható, kizáró tényező csak az apktool azon hiányossága, hogy a 9patch keresztbe szoptatja kicsomagolás alatt... -
warezxts
senior tag
Elhataroztam hogy gen2-zni fogom mindket telcsit, lenne kerdesem hozza:
1. Az egyik telefon ujabb vedelemmel van ellatva (nem megy a hangero fel), igenyel-e valami extra beallitast?
2. System-et 136ra szeretnem, kell-e valamivel elotte patricionalni, felrakni, vagy az gen2-nel ugyis elveszik? (system 136, cache 2 ha eleg, a tobbi data, meg majd ext2)
3. a keszulek kulfoldi san francisco RLS5-el, es amoledes, kell-e valami extra lepes a gen2-siteshez?
4. ha terminalbol engedem az a2sd-t, az egyenerteku-e ha eleve full romot teszek fel?Koszi valszokat elore is!
-
koncz1981
csendes tag
Sziasztok
Segítene abban valaki, hogy hogyan tudom telenoros zte blade-emen a 2.1 es androidot újabbra cserélni -
Zsolaf
addikt
Ezt olvassátok el!
[link] -
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #17362 üzenetére
Megpróbálhatod kicserélni, de az update is fent van itt valahol a hozzászólásaim között.
Keresőszavak pl: facebook, szinkron, svéd rls4
(#17363) Keeperv85
Majd segítek.
(#17365) koncz1981
-
Keeperv85
nagyúr
Gondoltam megosztom veletek, hogy milyen egyszerű az élet a témakészítés területén a CM7-ben...
Korábbi kísérletem kudarca után, mivel a Blade egy elvileg működő és futásképes témát is elhajt, hogy márpedig az úgy nem jó, gondoltam most elé megyek a bajnak és egy már működő verziót alakítok át. Hát ez még nagyobb vicc...
Ahhoz ugye, hogy ne csak egy-egy képet cserélni lehessen, hanem hozzá is tudjak adni valamit, vissza kell fejteni az apk-t. Na ez eddig majdnem ok. A problémát csupán a 9patch fájlok okozzák, mert azzal, ha csak egy is van -és miért ne lenne- szopóágra kergeti a cucc az embert, mert azt nem tudja kibontani... de még ha csak kibontani nem tudná, de visszacsomagolni aztán pláne nem. Úgyhogy hiába van egy olyan jó témám 2.2-re, hogy ketté f..sa magát, aki meglátja, mert anélkül, hogy beletenném végérvényesen a CM7 fájljaiba, ezt oda beépíteni... fogalmam nincs hogy lehetne...
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #17346 üzenetére
Igen.. Érdekes, benne van a rom-ban, mégse müxik. Valszeg megsérült mikor az SD-m is. Hamarosan majd a FULL-romban belül is javítva lesz...
-
GrandS
senior tag
(#17349) GrandS
Erre semmi? (biztos volt már róla szó, de nem találom)
-
agressor12
senior tag
Kelzsoca légyszíves csinálj egy update-t a "Hungarian Fingerprint_T1_full (T-Mobile)" ami kicseréli a telefonkönyvet és megy benne a Facebook szinkronizáció.
Mert a jelenleginél nem megy -
kelzsoca
félisten
-
ggs
csendes tag
Jó reggelt!
Fingerprintben T-s ben hogyan tudom szinkronizálni a facsét a telefonkönyvvel? A svédhez való update.zip jó hozzá? -
GrandS
senior tag
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue (2011.04.13) után a gyári 2.2-es T-s ROM-ot hogy kell visszaállítani? (Gondolom a T-s honlapon szereplő frissítéssel nem.)
-
wukodlak
aktív tag
sziasztok.kérdés.gen2 telora lehet telepiteni CW igy?ez ha jol emlékszem sonique irása
leirtam már érthetöen párszor de legyen még1x
sztem ennél nincs egyszerübb és a legkevesebb nyüg evvel van
kell hozza 3 dolog
maga a CW recovery
pl: universalandroot
és terminal emulator marketböl
telepited az emulatort
aztan universalandroot ot
rootolod a telefont ez ugye igy csak átmeneti de ez pont elég nekünk
az sd káryta gyökerébe bemásolod a CW recovery image filet
terminal elindit és a következöt beir
su
flash_image recovery /sdcard/recovery.img
reboot recovery
a recovery.img hez természetesen a te általad felmásolt file neve kell
a reboot csak akkor ha egyböl recovery be szeretnél jutni
ennyi sztem elég 1x rü
csak azért kérdem mert a Kelzsoca blogjában linkelt oneclickrecovery appot valamiért nemtudom letölteni. -
Zolom89
senior tag
White theme:MD5: 235392e46ba9d3f22f94b6b622327b9a
Zsoca témáit feltudom rakni a gyári T- 2.2-re ha elvégzem a szükséges Recovery-t? Vagy csak az ő általa módosított T-s romra megy fel?
-
FeRkE
őstag
A Hu Fingerprintben ugye nincs root alapból?
-
gabe96
aktív tag
hello!
nektek mennyit merül 2.3.4-es cyanogennel, mert nekem 10 perc mobilnet ès közvetlenül vettem le előtte töltőről, merült 12%-otT-s 2.2-vel milyen a fogyasztása?
előre is köszönöm!! -
-
Lacka89
aktív tag
válasz
sunahunter #17337 üzenetére
Reggelt mindenkinek.
Szerintem még ne vidd, 10kor nyitnak a szervizek
-
socketbind
csendes tag
Gondolom megosztom veletek, sikerült atheros wifi drivert fordítanom a telefonhoz (ARM arch, 2.6.32-perf gyári kernel), de bevallom nem merem betölteni. :-) (a driver az nvidia tegra sdkból származik de tökéletesen fordul) Ha valakit érdekel a téma írhatok howtot, de amúgy tényleg nem nehéz összehozni a fordítást.
-
tlac
nagyúr
válasz
socketbind #17332 üzenetére
nagyon mélyen nem nyúlkálnék bele, forráskódba már biztosan nem, annyit nem ér
nem gondoltam végig ezt a keverést, de valami olyasmi áll előttem, hogy a libekre, kernelre ráültetni a 2.3-ból a javas részt, nyilván az átjárás a natív kódnál az problémás lehet
de ha csak a legfelszínt nézem, egy számológépet, stoppert biztosan ki lehetne cserélni, persze ennek még nem sok értelme van
cyanogen-ről folyamatosan olvasni stabilitási problémákat, én viszont csak addig mennék el, amíg látom, hogy biztosan stabil is marad -
socketbind
csendes tag
Szerintem a kernelt nyugodtan átveheted a 2.2-esből, zárt modulokkal, mindennel együtt, de magát az android 2.2 és 2.3-at valószinűleg nem lehet annyira könnyen keverni (nameg valószinűleg a googles illetők le akarnának beszélni róla). Pontosan nem tudom hogy mit és hogyan szeretnél keverni 2.2 és 2.3, de ha jól értelmezem 2.3-as gyári apk-kat szeretnéd áthozni 2.2 környezetbe? Azok valószinűleg már 2.3-as minimal sdk version/api levelt tartalmaznak a manifestjükben, de mégha le is vennéd a korlátozást akkor valószinűleg az apik hiányoznának a meghajtásukhoz, meg persze NDK óta lehetnek natív kód részletek is amik meg magától a 2.3-as userspace libektől függhetnek.
Végeredményben szerintem nem rossz ötlet a gyári 2.6.32es kernelre alapozni és 2.3-as hivatalos googles forrást lehetne módosítani úgy, hogy minden szépen kompatibilis, de ha belegondolsz a cyanogenesek munkáját duplikálod. Nameg szerintem nem áll annyira távol a hivatalostól a cyanogen. Ha kíváncsi vagy arra hogy mik a blades módosítások itt megnézheted:
https://github.com/CyanogenMod/android_device_zte_blade
Van itt kernelmodul, libek, zárt komponenseket kimásoló szkript, stb. -
tlac
nagyúr
válasz
socketbind #17163 üzenetére
Viszont ha tényleg ROMot vagy annak a komponenseit szeretnéd lefordítani akkor inkább Cyanogent fordíts, mert nekik már van egy szépen bekonfigurált biztosan kompatbilis környezet:
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Compile_CyanogenMod_for_Blade
Szerintem nem túl vészes a dolog, én is majd kipróbálom de én inkább 2.2es környezetet akarok a 2.3as cyanogen helyett.Ez érdekes, amit írsz, én is gondolkoztam már hasonló dolgokon. Viszont én egy teljesen hivatalos, google git-ből származó 2.3-at szeretnék csinálni. Ami elsőre tök jól hangzott, de úgy tűnik, hogy nem teljesen kompatibilis a blade-del.
Így kicsit egyszerűsítenék, nem mélyedtem el benne, de talán lehetne csinálni egyfajta keverék rendszert, úgy, hogy a lib-eket, zárt kernel modulokat venném a hivatalos 2.2-ből és pl. a apk-kat, pedig fordítanám google 2.3-as branch-ből? Viszont nem tudom, hogy milyen függőségek lehetnek és ezek hogyan vannak kezelve. -
tlac
nagyúr
mivel már pár embernek problémája volt ubuntu 10.10 alatt 2.2-es rendszerrel, usb storage-ként csatalkoztatni a blade-et, ezért leírom a megoldást
a problémát az okozza, hogy az usb_modeswitch automatikusan átkapcsolja az usb-t modemre, tehát a blade usb-s modemként működne
2 féle workaroundot találtam:
-egyik, hogy leszedjük az usb_modeswitch-et, így viszont semmilyen másik usb-s modem nem fog menni
-másik, az /etc/usb_modeswitch.d/19d2:0083 fájt elrakjuk valahova máshova2.1-essel nem volt még ilyen gond, más disztribúciók alatt sem tudom mi a helyzet
-
anglergab
addikt
(#17254) Bozek
Megjegyzem, hogy több mbn fájl azonos a csodazip és az exe-s, illetve TPT-s Gen2-esítő módszerek esetében (a részleteket lásd a logout blogomban, személyes bejegyzésben). Nincs tisztán Gen2-es fájlokból álló csomag, mindegyiknél van legalább néhány "Gen1"-es (vagy generációfüggetlen) fájl. Az előzőekben nagyrészt Gen2-esítő TPT-k és Gen2-esítő exe-k közti fájlcseréről volt szó, természetesen itt különböző verziójú Gen2-es fájlokra gondolok.(#17267) Pumika1975
Úgy tűnik, van többféle partícióelrendezés használatban, amelyek 136 MB-os systemet tartalmaznak; ugyanakkor az egyiknél nagyobb eséllyel történnek hibák (exe-s módszernél).(#17270) ux1
Kolléga, milyen méréseket végez 286-386-os PC-kkel? -
robit1973
aktív tag
-
itsDani
tag
válasz
Sick Boy #17320 üzenetére
Ezen a linken van egy módszer, azt olvastam, hogy volt akinek segített, ez persze nem jelenti azt, hogy neked is jó lesz. Nem olvasgattam jobban utána, de lehet, hogy hasznos. Nem tudom, hogy okohzatsz-e vele nagyobb problémát. link(javítva)
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy miért nem tudok alkalmazásokat telepíteni egyik Swedish Spring romra sem. Már 3-at próbáltam, de mindegyiknél azt írta már az első programnál, hogy nincs hely? -
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
A következő volt.
Frissítettem a Blade-emet Gyári 2.2-es T-Mobile frissítővel (gyári T-s ROM volt rajta eredetileg is, semmi mókolás)
Elcseszte az IMEI számomat! 0000394... lett. Órák óta keresem a megoldást, de nem találom egyik fórumon sem! Már mindent telepítettem rá, de semmi, most visszaállítottam, újból megfrissítettem, de ugyanaz maradt!
Láttam, hogy sokaknak előjött ez a probléma, de sehol nem láttam a megoldást...Kérlek Benneteket, hogy segítsetek nekem! Nem tudok már több órát még részánni, többezer hsz-t átnézni, holnap dolgoznom kell és kellene a teló.
Egyelőre áll rajta és működik jól a 2.2.
Kérlek, Benneteket, hogy küldjétek el privát üzenetben a megoldást ,vagy a linket, hogy mit kellene csinálnom! Nem tudok reggel /délelőtt többszáz hszt átnézni
Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #17311 üzenetére
Ha te "használod" (legalábbis fenn van), és nem látod az úgynevezett értékeit, akkor én nem is szeretnélek győzködni (meg persze amúgy se), és nem is ebbe a topicba való.
(OFF)De 1-2 link azért érdekes lehet: go_launcher_ex_magyarul(/OFF) (Ez márciusi írás, azóta csak még jobb lett)[link] (Mégrégebbi írás, azóta sokkal jobb lett)
-
gerdeiii
csendes tag
Sziasztok!
Itt található a ZTE Blade-hez Android 2.2 ROM, gyári T-Mobile-los:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_blade_2Az a problémám, hogy letöltöm a ZIP-et, kicsomagolom, elindítom az exe féjlt, de kriksz-kraksz hibaüzeneteket ír ki, katt. OK-ra, majd kiírja hogy runtime error és bezár a progi.
Win7 Prof, SP1 van a gépemen...
Valaki megtenné, hogy megpróbálja letölteni és elindítani, hogy nála fut-e?Előre is köszönöm szépen a segítséget: Gerdei
-
-
itsDani
tag
Oké! Ráküldtem a GEN2-esítő TPT-t (v5 modacorol), rendben lefutott, de most egy zöld androidot látok, ahelyett, hogy újraindulna recoveryben. Volt már valakinek ilyen? Azóta nem kapcsoltam ki, nem indítottam újra a TPT-t, semmi.
-
törölt tag
üdv!Vki tudna nekem linkelni egy telepíthető marketet?
Gappsot feltettem de abba nincs
-
Zorel
senior tag
válasz
volvoguy #17285 üzenetére
Ez van ilyen a gyári 2.2 Nekem is ilyen volt és másoktól is hallottam. Ha ennyire fontos neked, hogy megfelelően gördülékeny legyen, akkor tedd fel a fingerprintet. Nagyon elégedett vagyok vele...köszi Kelzsoca
Egy kis off: szerintetek ezt komolyan is gondolja, azért remélem ennél még többet ér.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jano_77 #17298 üzenetére
Igen, bejött a 3D-s dolog. Azon kívül mit tud? Szerintem semmit, mert túlságosan nem tudod a saját igényeid szerint beállítani. Az ADW gyors, kevésbé eszi az akksit, az alkalmazások csoportokba rendezhetőek (bár ezt még nem nagyon használtam). Ja és ami a legfontosabb: olcsóbb.
De ízlések és pofonok.
A visszafizetés megérkezése változó, idővel megjön elvileg.
(#17301) jano_77: Igen, de az alapértelmezést ki tudod törölni a Feladatkezelő - Alkalmazás - <alapértelmezett Launcher neve> - Az alapért.-ek törlése résznél
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #17300 üzenetére
1. ebben elképzelhető, hogy igazad van, csak utólag jöttem rá, hogy újra indítás kellett volna. (bármit feltelepítek, utánna újraindítás szükségeltetik
)
2. igen, lehet, hogy ebben is igazad van
, de akkor ez azt jelenti, hogy ha ki van választva vmelyik alapértelmezettnek, akkor induláskor már a többit fel sem ajánlja?
Amúgy nagyon jól működik azóta is a telefon, nagyon szeretem.
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest