Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
kgymac #19003 üzenetére
Ah, ertem.
Mondjuk mivel 7.0-val mar nem megy a DS get iOS-en, es a mostani 6.1.7-emen van SHR-2 support es Docker, nem hiszem, hogy valaha frissiteni fogom. Kb mindent tud, amire nekem kell, meg ha egy kis mokolas is kell par szolgaltatashoz - azt meg meg szivesen is csinalom
Plusz mire elavul, szerintem a FreeNAS is kb ilyen kenyelmes lesz. 4-5 eve, amikor elkezdtem Synozni, meg eleg korulmenyes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Windows XP
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest