Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #50399 üzenetére
Igen,ezerszer ki lett tárgyalva lapozz vissza pls.
-
ToBeY
nagyúr
Én szeretem a körtés energiást,de lassan ez is olyan lesz már mint a feketeribizlis,minden boltnak lesz belőle.
Semmi fantázia,semmi kreativitás csak másolás. Legalább külföldről másolnának...A karamellás meg szerintem olyan lesz mint a tavaly a Xixo mogyoró - csak egy edés gejl vacak.
[ Szerkesztve ]
-
-
ToBeY
nagyúr
Btw rohadt jó szerintem ez az új hell! kb eltalálták az ízlésemet 1:1-ben. Nem édes,citrusos,de azért tuttis is
[ Szerkesztve ]
-
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg bevonják az assaultot.
kínaiban 4db volt össz-vissz - elhoztam mind... -
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
99fft vettem szavidős watt frozen cherry-t,vélhetőleg már soha nem fogják őket 99ft szórni...
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem nem olyan szörnyű ez a tesco spark tropical legalább savanykás és nem b@szott édes...
-
ToBeY
nagyúr
válasz james001 #50278 üzenetére
Java nem tudom mennyire menne idehaza,mivel két tábor között van.A fiatalabb korosztály inkább energiaitalt isznak (és a kávét utáljak) - tehát nem vennék.
Az idősebbek inkább kávésok és idegenkednek az energiaitaltól - tehát nem vennék meg.
Így lenne egy szűk réteg kb 25-40év között, akik megvennék.
Régen én is szerettem volna egy kávés energiaitalt,de igazából teljesen jól elvagyok penny,lidl kávéjával (mindből van 3,így lehet választani mennyire erős kávés ízt szeretnél)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Uhh, karácsonyra jön fahéjas cola.Bár a kólát utálom,de fahéjas dolokat szeretem.Ez pedig elég extrán hangzik,hogy megkóstoljam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz #25954560 #50273 üzenetére
Nem ismerem az ottani felhozatalt így nem tudok mit mondani,de csak van ott is valami áruházláncnak saját márkás csodája.Valami 1$ (vagy alatti) fosh.
Ha kegyetlen lennék ezt mondanám,de nem vagyok genyo (meg szerintem ezt nem is lehet már kapni)
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Tesco spark (trópusi) energy drink mennyire iható?Kaptam valakitől és egy picit tartok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ez az ultra citron valóban nem nagy eresztés.A citromhoz képest szerintem túlságosan édes...(az az édesítőszer miatt van)
-
ToBeY
nagyúr
válasz takacsbotond #50246 üzenetére
Nem tudom,de nálunk egy boltban kb év eleje óta 99ft szórják kifele(talán megszűnik) Mondjuk mindig tálca számra van,úgyhogy nem tudom...
Teljesen ráálltam a szőllősre,málnásra és sz origra ( bodzát utálom)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Bementem a "kínaiba" hátha van már új hell. Az nem volt,de 250huf az összes monster - hát jól bevásároltam azokból. pl ultra citront eddig nem ittam,de talán ennyit megér.
-
ToBeY
nagyúr
válasz UbeRsKillz #50233 üzenetére
Nekem már kicsit uncsik ezek "berry-s" energiások.Mivel már legutolsó üzletnek is van ilyenje lidl,spar,tesco szerintem a hel-nek is volt hasonló íze.Azért megkódolom majd,hátha valamivel másabb lesz a többinél.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bkv Videos #50228 üzenetére
Mennyi volt chinese red bull?Vennék én is egyet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #50202 üzenetére
Amennyiért az összes többit 150-200huf között valahol (gondolom)
-
ToBeY
nagyúr
Ma megnézem a kínai kisboltban az új hellt,ott mindig előbb jelennek meg az új energiások.
-
ToBeY
nagyúr
Valakit érdekel török 473ml red bull doboz? (üres)
-
ToBeY
nagyúr
Off : vettem ma a sparban sajátmárkás zero barackos tea-t,nekem ízlik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz #47205632 #50175 üzenetére
Ez egy trend,erre megy a világ és az energy drink és soft drink-ek csak lekövetik ezt.
Amúgy szerintem nem baj,ha mindennapokba bekúszik az egészségtudatosság.Ne zabálj annyi cukrot,emeled fel néha a s***ed és menj ki / el futni/bringázni/edzeni ne pedig telefont/gépet nyomkod egész nap.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #50136 üzenetére
Én ezekről azt hittem üdítő,ezért nem is foglalkoztam velük.De majd ha megyek a héten ránézek.
Aldiba is láttam valami star wars-os izét,de az puncs üdítő volt nem energiás.james001: én a killer citrus próbáltam,nem rosz de nekem túlságosan éreződik rajta az édesítőszer - aka b@szott édes.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #50095 üzenetére
Nagyon vicces,hogy a nálunk a cba-ban 160ft már az usb (anno 120ft vettem) viszont a helyi kínaiban az összes hell 150ft. /Jó,persze, már mindenhol 200 környékén megy a hell akció nélkül..
De ez akkor is elgondolkodtató,hogy ki mekkora árréssel dolgozhat.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként a török red bull pull tab-je nem színezett és logózott csak ilyen szimpla.
-
ToBeY
nagyúr
Életem legdragabb energiását vetttem a reptéren 4juró(persze csak orig red bull volt)
-
ToBeY
nagyúr
Mennyire szar az aldis enter csodája anyum hozott egy kéket és egy pirosat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz UbeRsKillz #50007 üzenetére
Jó,de ez party hordó buliba több embernek.A másik meg egyszemélyes cucc,az úgy komolyabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán