Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
-
rsanyi18
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, mióta visszahűlt az idő (kb 2napja), azóta nem annyira kívánom az energiaitalt. Nem tudom mi van velem, de lehet nem is baj ha pihen a szervezetem egy picit
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Párom hozta ezeket Hollandiából, gondoltam megosztom Veletek:
Koks: LINK
Egyedi szín és íz! Ízében a citrom dominált, de az sem zavaróan, kifejezetten finom volt.
Shakura: LINK
Teljesen átlagos energiaital íz, viszont utóízben nem annyira erős, mint az itthoniak. Ez is jó volt.Sz.
A nyúlon túl?
-
shinku
csendes tag
válasz Zsírkrétamen #37373 üzenetére
Én a kisboltban nem találtam semmi különlegeset sajnos.
Lehet, h megérné onnan már kimenni az Asia centerbe, bemész a Thököly útig és onnan 10 percenként meg busz kifelé. Én sajnálom, h mindig akkor jut eszembe az Asia, mikor már nem vagyok Pesten. -
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz celabro #37365 üzenetére
Ha esetleg belefér, akkor ha találsz Hellt a különbözőkből tudsz hozni 1-1 db-ot? Üresen tökéletes, megvenném, illetve, ha nekem megvan, akkor úgyis találsz olyan embert, akit érdekel külföldi Hell.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
föccer
nagyúr
Én is csak az eredeti kéket veszem, ha véletlenül RB. De mostanában drinket sem nagyon veszek, csak nagy ritkán, pláne nem RB-t.
nem töri nekem a pofám a hell sem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hosszú idő után vettem egy RB-t, mert az volt behűtve a boltban, de egészen más íze volt, mint amire emlékeztem. Elképzelhető, hogy változtattak rajva valamit az elmúlt 1-2 évben?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Jarod1
veterán
Dobogósok lettek a Red bullok az F1 ben, most mennek felaz árai?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz celabro #37354 üzenetére
Hell biztos van, esetleg ha szürkeimportban kerül át Szerbiából, akkor van Guarana nevű edrink is, aztán Black, Burn, ugyanazok a Monsterek, mint itthon, Red Bull, illetve 1-2 helyi kisebb helyi márkás drink.
Ha Hellt találsz esetleg, engem lehet érdekelne belőlük majd 1-1 db.
Hozni annyit hozhatsz, amennyit még nem kell vámolni, szóval hozhatsz nyugodtan, mi múltkor 20-30 db-bal jöttünk át Szerbiából.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
celabro
csendes tag
Lenne 2 kérdésem hozzátok.
Nem tudom járt mostanában valaki Horvátországban?
Milyen italok vannak kint?
Esetleg linkekkel,képpel tudtok segíteni...A másik,hogy kocsival megyünk és van-e limit mennyi cuccot hozhatsz be ?
A hülye kérdesekért bocs,életem első külföldi utja lesz.
-
celabro
csendes tag
válasz Zsírkrétamen #37265 üzenetére
Szia
Van egy kis bolt,a és egy Reál egymás mellett.
Néha lelni egy két jó cuccot.
A kis bolt szombaton nincs nyitva,vagy csak pár órát reggel.
Ha jól tudom. -
-
rsanyi18
tag
Megkívántam ma egy Monster Rehabot. Nézegettem a Sparos szórólapot, 300ft. Én magamban: Ó, hát ez nekem tökéletes akció. Aztán eszembe jutott hogy vasárnap van...
Amelyik kisbolt nyitva van a környéken, ott a Rehabot nem lehet kapni.
De nem értem hogy miért... Spáron kívűl alig van 1-2 hely nálunk ahol lehet kapni a Rehabot...Nem értem. Nálunk még a Tescoba se lehet kapni csak 4fajtát amit a Rossi érkezése óta árulnak..[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
szállitó
senior tag
Jó reggelt! Monster Zeró a reggeli kvm.
-
shinku
csendes tag
-
DJ. Ru$y
félisten
-
shinku
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #37256 üzenetére
Úgy éri meg nekik, h akciósan 250, ha jól rémlik a Magnum a Tacskóban, míg a dohányboltban alap áron 220, és sztem a dohánybolt se az olcsóságáról híres, szóval, ha ott megéri, akkor akciózni is megéri a Tacskóban, aminél ebben az esetben az akció se olcsóság úgy látom.
-
rbalint88
addikt
Voltunk tecsóban, 6 epres watt, 3 rossi monster és 2 sima burn bezsákolva :3 mondjuk kell is, mert a 10 órás melót, plusz előtte-utána másfél óra bkv-t nem fogom máshogy bírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest