Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #22595 üzenetére
Ebből látszik, hogy ízlések és pofonok.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
callmeakos
veterán
No nemrég legurult itt is a Hell Cola, viszont én nem vagyok annyira oda érte. Szerintem köze nincs a Pepsihez, de megkockáztatom hogy ha Cola akar ez lenni, akkor az egyik legrosszabb. Ezt se nagyon fogok venni.
All→M8
-
Laraxior
titán
Vegre sikerült devrecenben Rockstarokat talalni
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Lehet kezdek rászokni a drinkekre. Eddig csak hétvégén ittam, aztán már olyan jól esett hét közepén szerdán is, aztán most már olyan jól esik hétfőn is meg szerdán is meg pénteken is a hétvégén túl, meg most már jól esne minden nap,
Olyan izé, elkap az ahh de jól esne elmenni venni egyet és elszürcsölni. De le kell állnom róla mert se egészségileg se pénzügyileg nem kifizetődő minden nap egy 500-ast letolni. főleg hogy hamar átmenne napi 2 500-asba aztán meg víz helyett is ezt innám.
Asszem inkább Cappy-t veszek helyette. Bár abba is van cukor annyi mint a rohadás, de legalább "jó".[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Csak nekem újdonság, hogy megváltozott a Márka energiaital doboza??
Az tetszik, hogy azt a zöld csíkot végre eltűntették, viszont az annál kevésbé, hogy a jó kis színezett nyitófület kicserélték fémszínű vacakra...
(ezt anno írtam is a tesztben, hogy milyen hangulatos, és, hogy milyen jó, hogy még erre is figyeltek...)Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Bulitt
addikt
válasz adamalfabusz #22588 üzenetére
Nekem meg pont, hogy a kólás nem elég kólás. Olyan spar kategória
-
ToBeY
nagyúr
válasz adamalfabusz #22588 üzenetére
Nekem ízlett a málnás oxxo lehet azért,mert nem szeretem a gejl vackokat.
-
adamalfabusz
csendes tag
Ez a Hell cola isteni lett, nekem nagyon ízlik.
Az új oxxo viszont nem lett annyira jó. kb, olyan mint egy szénsavas vízbe töltött málna szörp. -
Ventur@
senior tag
noxwill: Kösz a FITT e-drink infót . Még nem láttam Miskolcon egyik belvárosi Spar-ban sem, de lesem minden nap a polcokat .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rsanyi18
tag
válasz dragonfx #22566 üzenetére
Nekem meg 20 perc busszozás a Nagykőrös-Kecskemét... És nem is az idővel van itt baj, hanem a busszozás összegével. Oda-vissza 400ropi. Bicajjal 30-40perc, de a fenének van kedve oda vissza majdnem másfél órát bicajozni. Max majd nyáron Haverokkal
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
horush
addikt
válasz callmeakos #22570 üzenetére
Mikor járnak le?
-
vwpolopg
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Ez az Oxxo Wild nagyon bejött szerintem jobb mint a Hell szőlő.Úgyhogy lehet veszek még párat belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz callmeakos #22567 üzenetére
Lehet egyszerűen csak elnéztek valami. Kár, hogy ma nem esik utamba Spar, pedig lehet benéznék, hátha.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vwpolopg
őstag
válasz callmeakos #22564 üzenetére
Ez vajon egyedi akció, vagy máshol is lehet?
-
callmeakos
veterán
válasz Bjørgersson #22565 üzenetére
2 pohár legurult már. Még élek
Amúgy ja. Akcióval sem kerül egy 2 literes ennyibe, nem hogy egy karton. Valami turpisság van a dologban, mert mellette volt a 2,5 literes üveg 149-ért. Gyanús...All→M8
-
Bjørgersson
félisten
válasz callmeakos #22564 üzenetére
Valami méreg van benne vagy hogy ilyen olcsó? A literes kerül ennyibe, nem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
callmeakos
veterán
Ugyan ez nem kifejezetten energiaital, de azért érdekes.
Ma hajnalban megyek dolgozni, és látom hogy a raktárunkban ott hever 8 karton 2x2 literes Pepsi. Gondoltam na itt valaki faszán bespájzolt, de több nem volt a dologban úgyhogy mentem is dolgomra. Miután végeztem lementem a lenti Spar-ba és a pénztárak előtt láttam valami érdekeset. Az indok, mért hevert ott annyi karton. Bespájzoltam én is két kartonnyit
All→M8
-
törölt tag
-
rsanyi18
tag
Ma császkáltam az egyik kisboltban "üzemanyagot" kerestem, és az egyik hûtôben ezt találtam. Én még nem láttam ezt a fajta dobozt, de nem tudom eldönteni hogy ez most új, vagy régi, és valahonnan elôkukázták... Mindenesetre az íze oké volt, sima Citrusos.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
Én meg vettem holnapra egy Oxxo Wild-ot kíváncsi leszek az ízére.
-
pit stop
addikt
Direkt csinálták tutti-frutti nélkül, állításuk szerint ez az egyetlen valóban normál koffeintartalmú amiben nincsen semmi a tutti-fruttiból. Azoknak akarták, akik szeretik kólát de jobban akarnak pörögni.
Érdekes de sokat várnak tőle.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Bjørgersson #22542 üzenetére
én örülök neki inkább mint a chips effektus
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Bjørgersson
félisten
-
Sziko_23
újonc
válasz callmeakos #22518 üzenetére
Tegnap vettem én is 129 ftért Sparban Szigethalmon
-
törölt tag
válasz VegyesTamás #22536 üzenetére
Már én is akartam írni hogy rohadtul tele vannak. Nincs belapulva, nincs alászorulva levegő se. Egyszerűen kibontom és áll a tetején is a drink úgy tele van. Nem mind de elég sok.
-
VegyesTamás
senior tag
ezeket az adrenalinokat úgy tele töltik, hogy nem tudom kulturáltan kibontani szóval fröccsen mindenfele vagy csak én vagyok a béna?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg eléggé rendben van ez a málnás sugar free oxxo.
-
törölt tag
Erre a kólára én is kíváncsi vagyok, egyet azért megkóstolok de nem hinném hogy kedvenc lesz. Nem tudom mikor ér ide, van most vagy 7 tálca sima Hell, azok mellé nem fognak hozni ebből is az tuti. Hogy miért nem inkább minden fajtából tart egy kartonnal, azt ne kérdezzétek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vettem egy Hell cola-t a KÖKI-n. Háttő. Olyan az íze...Izé. Nem tudom, semmi energiaital ízt nem érzek, kb mintha a Coca-Cola-t ittam volna,kevesebb szénsavval.
Live-Die-Respawn
-
Eflek
tag
teveszedből beszerezve
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Bjørgersson #22525 üzenetére
igen mondjuk nekem mindegy mert meló közben mindig iszom
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz callmeakos #22518 üzenetére
Ez ennek a zero változata?
Hol beszerezhető? Eddig Fitt-et csak Interspar/Spar-ban láttam.
Más:
Megvolt még egy Hell Strong Cola, de még mindig nem vagyok kiegyezve vele. Olyan....semmilyen...még jól behűtve sem .
Viszont a Soproni Radler 0% Lime-menta jól behűtve egy isten. Ezt azért is raktam off-ba, mert nem egy e-drink, viszont jól fog hűsíteni nyáron .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
dragonfx
veterán
én ma nem láttam a hell promociot a westenben....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
válasz VegyesTamás #22523 üzenetére
Jaa, értem, én sem rendszeres fogyasztásra gondoltam az íz miatt.
-
Sziko_23
újonc
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Bjørgersson #22522 üzenetére
persze nyilván, de úgy gondoltam extraként nem tolnám mint az ökör, hogy hozzászokjon a szervezet és ha kell akkor meg egy vödörrel, hogy felébredjek Nálam 60-40 % -os arányban áll a hatóanyag - íz fontosság.
-
Bjørgersson
félisten
válasz VegyesTamás #22521 üzenetére
Szerintem meg ez hatalmas butaság. Csomó mindennel mérgezed magad és még a házból sem kell hozzá kimenned, és pont az energiaital miatt aggódnál?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Bjørgersson #22512 üzenetére
nem, az csak akkor már van ami "kárpótol" mert bepörget de csak az íze miatt én sem mérgezném magam szerintem
-
ToBeY
nagyúr
Eléggé mennek most ezek a zero edrinek ami mondjuk nem baj,mert már kicsit uncsi volt a sok gejl izé.
-
rsanyi18
tag
Nemrég haveromtól kaptam egy Fitt Energy-t, és mikor meghallottam hogy a sparban vette,meg se akartam inni, de azt mondta hogy finom. Kibontottam, megittam, és egész jó. Le is volt hûtve. Ízre nekem nagyon hasonlít a Hellhez, és olcsóbb, úgyhogy ha magas áron van a Hell, biztos ezt fogom venni.
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz VegyesTamás #22509 üzenetére
Miért, ha nem az íze miatt iszom, akkor nem káros?
-
ToBeY
nagyúr
Málnás OXXO beszerezve,holnap majd megkóstolom.Volt még kékszőlős is az mennyire jó?
-
törölt tag
válasz VegyesTamás #22509 üzenetére
Ismerem a poént.
Jah én az ízük miatt iszom csak, kávét se iszok.
Nem rossz ez a sör, málnás Dreher amúgy. Csak nem szeretem a sör jellegzetes ízét és ebbe azért érezni hiába van a fele üdítővel keverve. Majd még a másikakat is megkóstolom hátha azok jobban ízlenek. Bár mindnek sör íze van elvégre sör , úgyhogy nem hinném.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Én most bevásároltam ízesített alkoholmentes sörből, meglátjuk milyen. Ha finomak akkor erre fogok átállni az edrinkekről.
-
Bulitt
addikt
OXXO Málna teszt: [link]
-
mycso
veterán
válasz callmeakos #22486 üzenetére
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok