Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #33522 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #33451 üzenetére
Én is úgy tudom hogy egyszerre rendereli realtime a két valósàgot. Jónak tűnik egyébként, egy próbàt megér majd. Ki volt írva az elejére hogy beta footage.
-
Wesder
titán
Belenéztem a Medium első 14 percébe. Kis csapathoz képest egész jól néz ki, de osztottképnél a valósàg elkezdett akadni, fura volt.
-
Wesder
titán
Német store-ban Trine 4 lesz a GwG a Dead Rising helyett, így akinek az nincs meg, azt is behúzhatja.
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #33220 üzenetére
Hollow Knight esetleg.
-
Wesder
titán
válasz
soundsonic #33213 üzenetére
Màrmint a képpel mi a lényeg? Csúnya? One/Series S-en lehet. Ez màr One X-re készült, bàr elöbb jelent meg, mint maga a konzol.
-
Wesder
titán
válasz
soundsonic #33209 üzenetére
Szupi, hogy ott vagyok, de mi a lényeg és melyik Forza?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #33169 üzenetére
Igen, tudjuk nincs rà jàték.
22-23 az amikor màr lesznek. Aki ezt nem tudja kivàrni, annak van alternatíva. Persze tök szarul hangzik ez az àllandó wait for it, de mit tudsz csinàlni? Vàrsz, vagy vàltasz, màs nincs.pzstm
Nem volt 360-am, így azon kívül hogy most BC-ben tolhatok pàr címet, nem tudom hogy 13-ban ez az ugràs milyen érzés lehetett. -
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #33163 üzenetére
Jó tény, ott se minden tökéletes, de jobb pozicióban vannak szerintem.
Devkit sokkal elöbb ment ki, így a multiplat fejlesztők azt a környezetet màr jobban ismerik. Csak egy gép van, és mint tudjuk mennyire hisztisek a fejlesztők arra, ha több gépre kell fejleszteni. Én nem csodàlkozom hogy arra megy a több erőforràs, ami egyszerübb/könnyebb. Nem mellesleg ha itt is lesz 2:1 vagy 3:1-es aràny, amire azért jó esély van, megint elhanyagolhatjàk majd a boxot.pzstm
Nyílvàn igen ezek amiket felsoroltàl remek dolgok, de nekem olyan érzésem volt ezzel a genvàltàssal mint amikor az S-t X-re cseréltem.
Szebb meg jobb, de nem màs. Kicsit hiànyzik az újdonsàg varàzsa , bàr nincs miért panaszkodnom mert amire vettem a gépet, azt tisztességesen ellàtja. -
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #33155 üzenetére
Hiàba erősebb papiron az SX, ezt nem tudja megmutatni, valami nagyon el lett baszarintva, és húzócím nélkül indítottàk az új generàciót. Így se ex címek nincsenek, és multiplat címekben is alulmarad. Engem ez nem izgat, mert lesz itt olyan jàték, ami odaàt nem lesz, csak hàt ugye idő.
Nem mellesleg olyan hype-pal zàrta a Sony a 8. generàciót hogy egy PS logós zacskós fingért is ölre mennének egymàssal az emberek, az Xbox meg sikeresen leépítette mindazt amit az x360-nal felépített.
Mondtàk is valamelyik interjúban hogy ez a 9. generàciós Xbox kb rebootnak felel meg. Ezzel nincs is baj csak kivàncsi leszek hogy sikerül e a generàció végére egy X360 szintre visszahozni a brand megitélését. -
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #33127 üzenetére
Jelenleg több figyelmet kapott mert a Sony devkitek kint voltak, míg az SX-re a Durango szoftveres módjàval fejlesztettek, ami làssuk be nem éppen ideàlis.
-
Wesder
titán
válasz
szabogabor10 #33125 üzenetére
Igen, csak miutàn 4 éve tolod a PC=Xbox Xbox=PC mantràt, nem fordulhatsz vissza. Hatalmas arcvesztés lett volna nekik, és nem voltak abban a helyzetben hogy megtehessék. Így hogy ennyi mindenre is fejleszteni akarnak ez volt a legkisebb rossz.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #33123 üzenetére
De, az SDK is szàmít, mivel univerzàlis SDK-t hasznàl, amivel lehet egyszerre PC/XBOX/Cloud fejleszteni, míg Sony-nàl meg ugye csak PS5-re fejlesztesz. A PC meg egyébként is egy olyan tényező, amivel rohadt nehezen tudsz tervezni, mert ugye rengeteg variàció van, amit képtelenség letesztelni. Mint tudjuk, ami jó mindenre is, igazàból semmire se jó.
-
Wesder
titán
válasz
Scarletiel #33019 üzenetére
Volt màr Pass-ban. Hogy visszatér-e, azt nem tudjuk.
-
Wesder
titán
válasz
30z.Samu #32942 üzenetére
Rockband vette àt a GH helyét. Az volt vele a baj hogy az Acti kb évente szort ki egy új részt, ahelyett hogy csak dalpakkokat adtak volna ki, és az emberek ràuntak. Rockband a mai napig fent van, és millió+1 dalt lehet venni hozzà, csak a gitàr beszerezhetetlen. Azt hiszem talàn az Ubi gyàrtotta.
-
Wesder
titán
Lehalt a Live. Party chat és Online gaming nem akar menni. Downdetektorra 6k+ hibabejelentés érkezett.
-
Wesder
titán
Haveromnak brazil Gold-ja van. Valahogy tudunk rà varàzsolni GPU-t?
-
Wesder
titán
válasz
JenciHUN #32888 üzenetére
Nem ezt kérdezte.
A One-os Play&Charge Kit jó a Series X|S controllerekbe is, csak külön kell venned hozzà egy USBC kàbelt, mert a One-os P&C Kit-hez ugye microUSB jàr.
Ezt a megoldàst csak akkor javaslom, ha mindenàron P&C-t akar venni az illettő és a Series X|S verzió nem kapható. (ami egyébként csak annyiban tér el hogy USBC van a dobozban)
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #32761 üzenetére
De a GamePass màs szerintem, mert kb olyan hasznati jogod van rà, mintha megvetted volna, így ha le is kerül Store-ból, hogy megvehesd, GamePass-ban szerintem még bentmarad. Majd ősszel meglàtjuk, mert a FM7 liszenszek lejàrnak.
-
Wesder
titán
válasz
MrPeekaboo #32698 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Eddig élvezem.
-
Wesder
titán
Nem tudom itt ki ajànlotta a Dead Cells-t, de jól tette.
-
Wesder
titán
Immortal's Fenyx Rising
A DLC-k dátumai:A New God - Január 21.
The Lost Gods - Február 25.
Myths of the Eastern Realm - Április 1.
-
Wesder
titán
válasz
soundsonic #32641 üzenetére
Ingyenes.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #32632 üzenetére
Igen, meg 1390/1390 meg 3000/3000
-
Wesder
titán
Klubba írtam (ha màr meg lett csinàlva) hogy ma este 8-9 óràtól RLP (Rocket League Party) lesz. Akinek lesz hozzà kedve, jöhet nyugodtan.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #32599 üzenetére
Kiwi-ttem
-
Wesder
titán
A PUBG mióta XGS cím?
-
Wesder
titán
válasz
Ghostman78 #32331 üzenetére
Csinàlj egy cache törlést.
Bekapcs gomb hosszan nyomd, míg a konzol ki nem kapcsol. -
Wesder
titán
válasz
Darth_Revan #32318 üzenetére
Xboxon egy account van, és régiónkénti eltérő fizetőeszköz.
Ha brazilból veszel jàtékot, attól még lesz benne angol nyelv, mert nem a jàték hanem a gép régiója szàmít. -
Wesder
titán
Na vége lett a New Colossus-nak is. Igazàn jó volt. Remélem 22-ben hozzàk a 3. részt.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #32255 üzenetére
Grat. a nyerteseknek.
-
Wesder
titán
Ne felejtsétek el, hogy a Yakuza 3-4-5 januàr 28.-àn jön GamePass-ba. Ja és persze The Medium is.
-
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #32178 üzenetére
Telekomra vàltott a tulaj Vodafone-ról, csak nekem nem szólt.
-
Wesder
titán
Buek
-
Wesder
titán
Ma igazàn fura dolgot tapasztaltam.
Tegnap este elindítottam a letöltést és ügyesen megint német régión hagytam a gépet és úgy szedte le a wolf2-t. Ez csak abban a pillanatban tudatosult bennem, mikor màsnap felkeltem. Összeszedtem magam, gép bekapcs, uninstall, régiót magyarra àllít, letölt. Úgy voltam vele, hogy majd estére lejön, mert hàt ugye 30mbps-es a net és nem is igazàn stabil. Most jön a vicces rész. Fogta és leràntotta az egészet 2h alatt.
Hogy ez hogy sikerült fogalmam sincs...Szerk.
Ja és végre Moderate NAT-om van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- PlayStation 5 Lemezek
- Alig használt Nintendo Switch játékok eladóak!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest