Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Ma megnéztem jópár tesztet, és mindenhol azt írták az újságírók, hogy nagyon prémium lett a konzol is és a kontroller is.
Egyébként az anyag használatra vagy az összerakásra, vagy úgy ámblokk érted?
Mennyire újlenyomatgyűjtő?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
axlfsi
veterán
Értem, köszi! ...most fizetnék, de csak akadt két kérdésem (elnézést az offért, de talán mást is érdekelhet, vagy hasonló helyzetben van).
1. a levélben kattintok a linkre, átvisz a KV oldalára, kosárba kerül a 20-as, ami - na, nem ezen az 500 Ft -on múlik, de - nem 20.000 Ft, hanem 20.500 Ft ... mit nem értek?
2. ha az online fizetés (márpedig nincs másra lehetőség) akár 12h elbírálási idő alá is eshet, akkor ma 17h-ig gyakorlatilag esélytelen leszek realizálni az előleg befizetését?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Zoleee83
addikt
Nem tudom mi az oka hogy nem sikerült, pedig nem kezdő csapat készíti.
Van egy teóriám, hogy direkt nem adják ki idén hanem csak jövőre, hogy a régi One gépekre már ne is kelljen.
Jó lett volna pedig.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NyMRooD
őstag
Évvégéig várható még valamilyen ss csomag játékkal vagy ezt még nem tudni/esetleg nem beszélhetsz róla?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Zoleee83
addikt
Szerintem tiszta mindenkinek.
Eddig is jelezte az ügyfélszolgálat. Nincs ezzel gond, nekem pl tökéletesen megfelel ha nov.10.-én érkezik a gép és utána küldik emailben a kódot majd amikor megjelenik.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Jajj ezt most miért?
Sokkal könnyebb telesírni mindkét topicot azzal hogy nincs gép / nem hívtak, mint türelmesen várni, tudva hogy ott is emberek dolgoznak és majd sorra kerül mindenki. #irony[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
nagyúr
-
Jovanny2
őstag
Cserébe már alapból is drágább a sima is, mint BO-ból a sima. Viszont AC-ből mindenképp az Ultimate lesz. Mondjuk én "2 fejsze" miatt biztos nem azt venném, mert a goldban is van season pass, dehát ezt a homie veszi. Köszi a választ, átadom neki, hogy rányomhat.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
Szia Ricsi. Vallj színt az AC Valhallával kapcsolatban. Home partner elő akarja rendelni, de lebeszéltem róla, mert sehol nem írja, hogy cross-gen verzió lenne, vagy lenne belőle drágábban next-gen verzió, és nem akarjuk beszívni egy 37.000 forintos játékkal, hogy utána fizethessünk a patch-ért, vagy ne adj Isten az egész játékért(nyilván azt nem is tennénk). A Black Opsot én veszem, abból van drágábban cross-gen verzió, ott tiszta a helyzet. Van erről infó? Vagy bárkinek?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Moby
addikt
Egy darabig elszenvedtem a gémer székekkel én is, aztán úgy döntöttem, hogy kényelmes szék, nem gamer, és pár teszt után vettem ezt [link]. Nincs benne kulacstartó, meg százfelé forgatható karfa, de ez nem akar kivetni magából egy óra után Nem azt mondom, hogy feltétlen pont ilyet kell venni, csak azt, hogy a papíron jó gémerszékekkel nincs jó tapasztalatom. Kb olyan, mint cipő: próba nélkül nem lehet megvenni. És nem öt percet kell benne ülni, szóval érdemes rászánni az időt.
-
nagyúr
A héten tudatosult bennem, h a következő kb 6 hónapban napi 10-12 órát fogok a gép előtt ülni, így tekintettel a rossz hátamra, vennem kell egy normális széket. Nem volt egyszerű a keresés, de végül sikerült találni egy jót (Steelcase Gesture). Pont ma hoztam haza, alig egy órája tesztelem. Egyelőre nem vagyok elájulva tőle, de nyilván nem egy óra használat alapján fogom megítélni. Egy hét múlva szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat - ha érdekel. Így 15-20 óra intenzív "keresgélés" után most szerintem doktorálhatnék székekből.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bep
őstag
Igen. Az új szabályrendszer tetszik. Kell még csiszolni rajta nagyon sokat. Viszont megállt jelenleg ugye az egész, illetve béta, legalább is ami nyílt.
Kellene egy ranked rész bele (performance és safety rating), hogy egy idő után a pistikékkel ne kelljen versenyezni, akinek egy célja van, hogy kilökjön. Csak ezt megyek, ha valami folytán elindítom a játékot. De szabályrendszer ide-vagy oda, tele van az összes verseny kilököm, blokkolom stb játéksokkal. Így pár karika után nagy szünet újra. Legjobb mikor szándékosan kilöknek, ő megy tovább esetleg kap egy 0,25s büntit, én meg pályaelhagyásért 2,5s büntit. Ez egyeseknél már taktika....Már várom a következő részt
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Így igaz. A sokat fikázott FIFA/PES többet fejlődött évről évre.
Igazából egy normális multi hiányzik belőle. Mivel az nincs, annak vehető. Nem hiába nincs sehol sem a neten nyomva. Streamerek is mentek vele megjelenéskor 2 kört és szia. Az effektív tartalom egy nagy nulla benne, hiába van benne 700+ autó és sok pálya. (Írom ezt úgy, hogy car pass meg van az FM7-hez és teljesen kifulloztam a fát).Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak letenni az asztalra az új FM-el. Mert reménykedek egy normális FM-ben.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
Ehhez jöhetne aztán mndenféle szin. Pl. olyan szép pink.
Nekem is megjött a mail, rendesen beérkező levelekhez. Viszont az alőző levele(i)mben feltett kérésemre nem volt reakció, így ismét rákérdeztem. Sajnos az a gyanum, hogy időhiányában csak a lényeget olvassák ki a mailből.
-
nagyúr
-
félisten
Várható volt... Microsoft Xbox: Series X ist ausverkauft, Series S noch verfügbar
De nézzük a jó oldalát: ez azt jelenti, hogy az előrelátóbb készletfelhalmozás ellenére is elkapkodták a gépeket, magyarul - minő meglepetés - nem csak PS5-re van kereslet.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sting2
addikt
-
EmThor
addikt
Koszi! Hs egy rendelesben tobb konzol van akkor 40e az eloleg? Vagy rendelesenkent 20e? Mindegy majd megirjak. Hat ez van. Mast mit tudunk csinalni?
Gondolom utalni kell majd a rendelesi szammal a kozlemenyben.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
NoOne1976
őstag
Az XS az mi? Mert én csak SS és SX előrendelésről tudok Vagy ez az X(box) S(eries) rövidítése?
Azok a fránya rövidítések Tényleg sajnálom azokat, akik nincsennek benne a gaming világában, főleg szülőként, hogy a gyerek mit is mondott, mit szeretne?Mindkét gép esetében kell az előleg?
[ Szerkesztve ]
-
Gregszton
tag
Nem irigylem azokat a szülőket vagy átlag usereket akik nem ezzel kelnek és fekszenek és azt se tudják melyik melyik csak éppen gyerek akar egy újat vagy csak maguknak, mert esetleg eddig kimaradtak a gaming életből aztán most azzal szembesül, hogy van Xbox One S|X és van Xbox Series S|X.
Persze nem tart semeddig után nézni, de tudjuk sokan nem fognak szóval azoknak érdemes bemenni egy Konzolvilágba vagy hasonló helyekre ahol az eladók segítenek majd nekik. -
nagyúr
Jaja, ez nekem is eszembe jutott. Igen, elő van rendelve nálatok egy Series X! Bár a napokban elgondolkodtam azon, h szükségem van-e rá?! Kicsit jobban bejön a PC gaming mint gondoltam.
Sokat dobna a lekelesedésemen ha az új box támogatná a DQHD felbontást. Úgy látom, h PC-n szinte minden játék támogatja, így szerintem pofonegyszerű lenne megoldani.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
NyMRooD
őstag
Ha tudom, hogy milyen jó móka és hogy ezen múlik vettem volna one-t launch-kor, de sajna akkor még nem volt konzolom.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Hát azzal MS nem kocsit csúcsra járatná a rajtott. Egyébként én még a kinect visszatérésének örülnék, tudom, hogy esélytelen, de többre tartom mint a VR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók