-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Kérlek segítsetek, mert felrobbanok. Emiatt nem is keresgéltem a korábbi hozzászólásokban.
Adott egy series x konzol, amihez van 3 kontroller. A fiaimal szoktam minecraftot-ot játszani. Ma csak ketten játszottak minden gond nélkül. Vacsora előtt leállították, mire visszaértek kikapcsoltak a kontrollerek. Visszakapcsolás után már csak az egyikkel lehetett irányítani, nem lehetet belépni a "start" gombbal a megszokott módon.
Ilyenkore elsőnek újraindítás, aztán a konzolt is, de nem használ. A kotrollert látja a gép, mert a menüt lehet vele irányítani, de a játékot nem. Persze elkézelhető, hogy játékon belül ment el valami magától, de tanácstalan vagyok és türelmetlen, mert a srácok ilyenkor megszik az életem
Van tipp ennek a megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest