Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
gianni85 #133201 üzenetére
Nálam van most egy Ps5 és egy Series X, pár hónapja rám jött a roham hogy hiányzik a PC gaming szóval osszeraktam egy gépet. A hang nálam is fontos, képes vagyok sok ezret fizetni egy halkntapert vagy ventiért, silent switch-es mecha bill és társai, szóval tényleg nekem is herotom a hang.
Azt kell mondjam egy 4070 Super már nagyon kellemes teljesítményt ad, igaz csak 1440p-ben nézve. Hangban sem brutális, fejem mellett van és füles nélkül sem ordít. Persze kell UV mindenre, még jobb ha 3 ventis kártyát veszel, na és persze vagy 4szer annyiba kerül ez az egész mint egy konzol.Cserébe ugye tudjuk hogy nagyobb szabadságod van kontroller bill és egér ügyben, grafikában, vannak rts-ek, satobbi. Én konkrétan azóta be sem kapcsoltam a konzolokat, asszony ps-ezik de ennyi. De ár érték arányban rohadtul nem éri meg, főleg ha igenyes dolgokból akarod összedobálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Óra topik
- Ukrajnai háború
- Microsoft Excel topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ford topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces képek
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest