-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz icemad #193014 üzenetére
Az a gond, hogy már ennyivel is be lehet lehet fogni az sw rajongók száját, akkora deficit van jó sw játékokból.
Én csak forgattam a fejemet azoknál a csúszós jeleneteknél, amikor seggel kellett kerülgetni a csúszdán lefelé. Több alkalommal.
Platform játék, ugrálsz, mászol egy kitaposott útvonalon, mozgás darabos, történet meg elakadt vhol, egy messzi-messzi galaxisban.
Akiknek viszont bejönnek a souls plusz ugrabugra játékok azoknak tökéletes, sw rajongóknak szintén bejöhet a fent említett hiányérzet miatt.
Nálam max akciósan, többet vártam, főleg openworld és szerepjáték összetevők vonatkozásában.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!