Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #142271 üzenetére
És ha van már Gameplay trailer, van már Pre-Order is:
DARK SOULS™: REMASTERED Pre-Order
12.490.- HUFXbox One X Enhanced (nincsenek még részletek)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
x360elite
őstag
válasz oriic #142052 üzenetére
Fura lehet, de nekem a streets of rage-re csorog a nyálam. Esélyes, hogy a régi megadrive idők miatt. Basszus, mennyit toltuk azt a játékot haverral. Köszi az infót.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
-
mike1334
veterán
válasz oriic #141723 üzenetére
Ja igaz...az Originsnél is volt vmi hasonló balhé, ha jól emlékszem. Amúgy fura kicsit, konzolokon vannak szülői beállítások, erre mégis korlátozzák. Jó, gondolom vmi túlpörgött anyukaszervezet áltl kisírt jogi szabályozás...(mint az Aggódó Szülők a tvnél..)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pauliboy23
senior tag
válasz oriic #141675 üzenetére
Erősen szubjektív, de pl a WW2 számomra az utóbbi idők egyik legrosszabb cod része. Utóljára a Ghosts-ot élveztem, pedig eléggé lehúzták. A következő részek meg.....
Ww2-ben a 3. fejezetig jutottam, pedig nem annyira rossz, a multi meg? Mindenféle színben pompázó fegyverek, nem tudom hányszor nyomjam a fegyver prestige-t, hogy le vegyem a scope-ot pl a Kar-ról, a szervereket meg hagyjuk,és a pályák? Cod 2-es Carentan? 13 éve még jó volt, IW-ből is van pálya. Már csak a terminált várom... Semmenyire nem jött át a világháború hangulata a multiban, ebben a BF1 magasan vezet. Inkább bf1 vagy titanfall 2.
Adom is el...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz oriic #141675 üzenetére
Meglepne azért, szerintem sokan (pl én is a MW1 óta) csak végignyomják a kampányt egyszer-kétszer és annyi a játék. Aztán ki tudja, lehet túl sokba kerül és úgyis a multisok hozzák a sok lóvét. Bobby Koticktól minden kitelik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Czimby
addikt
válasz oriic #141119 üzenetére
Portugáliában végigjártam Porto és Braga összes plázáját, MM, fnac meg hasonló üzletét, hogy ki tudjak próbálni egy X-et vásárlás előtt.
Próbaképpen csak fat volt kiállítva 1-2 helyen, X egy helyen volt üvegkalitkában, természetesen csak dísznek.
Portugálok azt se tudják mi a xbox kb 😂
Ps persze hegyekben állt mindenhol...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #141036 üzenetére
Összeraktam a kettőt:
Április 17-én érkező Xbox Classic játékok:
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls III: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3Április 26-án érkező Xbox Classic játékok:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront II
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars Republic CommandoNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
aktív tag
válasz oriic #141031 üzenetére
Szerinted a Conker-t meg lehet majd vásárolni majd nálunk digitálisan?
Azért kérdezem mert az eddigi 13 BC XBOX Classic játékból csak 3 van fent storeban. (POP, RF2, KOTOR)
@szupermacs Ha tippelnem kéne május 4. (vagy azon a héten)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #140829 üzenetére
Doom-ot és a forzát próbáltam ki..A Doom bitang jó lett. Szóval ahol range-en belül van az FPS, ott sokat ad. Ugye alaphelyzetben 4K-ban, az extended range 40-60. Ezért is említettem annó, hogy mondjuk érdekes lesz, mert több 30 fps-es játék is van.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz oriic #140610 üzenetére
hát ez meg hogyhogy xboxon van? (jó drágán adják ezt is, megvannak ezek hülyülve...
Most próbáltam ki ezt a far cry arcade -ot de csak az acsik miatt. Hűt ez valami szörnyű, hogy lehetett ezt ebben a formában kiadni, ráadásul acsikat is hozzá rendelni?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #140239 üzenetére
De gondolom valahonnan csak szedik.. Esetleg valakivel partner kapcsolatban vannak, és az alapján nézik az eladásokat? Ugye ilyen adatokat tényleg full véletlenszerűen publikálni elég nagy kapufa lenne.. Vagy ilyen szinten ez úgymond "nem számít"?
Véleményem szubjektív...
-
Thusor
őstag
válasz oriic #139950 üzenetére
Jogos a felvetés. De annak aki most ismerkedik ezzel az egész youtubeos dolgokkal vagy nem is akar komolyabban foglalkozni, annak bőven megteszi, komolyabb befektetések nélkül. Én csak ezért javasoltam ezt a megoldást, hogy próbának megfelel. Aztán ha tényleg komolyabban szeretnék a youtuberkedést csinálni akkor lehet komolyabb eszközbe fektetni.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
S e t h
nagyúr
válasz oriic #139694 üzenetére
Hasonló a véleményem, szerintem baráti társasággal jó lehet ökörködni, de nem látom benne azt a plusz tartalmat amit én elvárnék egy ilyen játéktól.
Mennyire küldetésorientált, vannak-e végrehajtandó feladatok, fejlődés vagy csak hajókázunk, táncolunk meg gagyi kinézetű csontvázakat csapkodunk?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Magill
csendes tag
válasz oriic #138635 üzenetére
Hali!
A történet folytatása, hogy másnap bementem az edigitalba és meg is rendelték az üzletben a masik xboxot, mert cserelik... 2 napot mondtak. Eltelt 4 munkanap. Meg mindig azt ìrta, hogy fel sem adtak. Gondoltam felnézek az oldalukra, es mi fogadott, hogy nincs raktáron viszont a fifa nelkul simán a halo wars-os bundle az van Győrben is. Így azt tervezem, hogy szepen besétálok vele, aztán remenykedem, hogy a cserével sétálok ki... mert igy az ő hibájukból csúszunk ki a 2 hétből lassacskán ( mert azt mondták az számít). Kíváncsi leszek mit mondanak... -
nagyúr
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók