Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Elims #241099 üzenetére
Ez elég ramatyul néz ki. Én karácsony előtt vettem Series X-hez valókat (harmadik "Share" gomb van rajtuk) a One X-hez, simán megy velük és sokkal jobb a gombok reakciója, feszesebbek stb..
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Elims
veterán
válasz ρσгτσ #241100 üzenetére
Gyári lehet a belseje.De a rezgés meg ez a ház.. szerintem már kihajtott egy vmi ez.AirLAC: "Ez elég ramatyul néz ki..."
Igen,az is. :-)
Vmit ki kellene találnom.Ennek úgyis annyi.A barátom meg örül neki,az övé még rosszabb állapotban van.
A zen-nél arra lennék kíváncsi,hogy valóban nincs e semmilyen lag.? Vagy vegyek inkább 2 eredetit? -
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Diablo® IV - Ultimate Edition
Xbox One|Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2023. június 01.
csütörtök 20:00Köszönjük a név nélküli felajánlást!
Sok sikert mindenkinek!
Szabályok:
A jelentkezőnek érvényes regisztrációval és min. 50 hozzászólással kell rendelkeznie az Xbox One és a Series topikokban összesen ennek a kommentnek az időpontjáig!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #241103 üzenetére
Úr Isten, Úr Isten! Hajrá, hajrá
-
félisten
Ez igen! Szép gesztus, akárki is tette!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ƵøŁĭ
veterán
Micsoda felajánlás.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes a Tell Me Why: Chapters 1-3
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték Eredményhirdetés!
A
Diablo® IV - Ultimate Edition
Xbox One|Series kódot
nyerte:>>> Mephike <<<
Gratulálunk!
Jó játékot!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #241109 üzenetére
Akkor zárhatjuk a topikot.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 13. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
US Xbox Live Gift card-ot hol érdemes most online venni?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
tiborv
aktív tag
Xbox one/ one s-en valaki jatszik diablo 4-et?
Ha esetleg raszannam magam hogy meglepjem vele magam nem tudom hogy menne a gepen. A beta, ingyenes hetvegek alkalmaval leszedtem akkor teljesen jol futott, de igy vegleges verziot ahol sokan jatszanak egy "szerveren" nem tudom mennyire birkozik meg. Vagy epp a vegjatek fele ahol gondolom poehoz hasonloan 150 mob van egyszerre a monitoron az mennyire akasztja meg a regebbi generaciot?
Koszi ^^D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
-
draco31
veterán
válasz AxBattler #241096 üzenetére
Igen SSD esetén olyan méretűek kellenek, mint a HDD, különben egyel kisebb kapacitásúnak formázza. Tehát a 960-es SSD az 500-asnak fogja használni. Tapasztalat.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
addikt
válasz AiRLAC #241112 üzenetére
Végül az allkeyshop.com-on találtam egy jó összehasonlítást+kupon kódokat, ez alapján a Driffle-nél tudtam 85€-ért venni egy 100USD-s (~93.51€) kulcsot.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tudom sokan játszottátok, de bezártak a Knockout City szerverei [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #241120 üzenetére
Mi az a Knockout City?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
IntelKiller7
Topikgazda
7 nap free trial! [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
luikay
tag
Megint van kontroller akció: 17 990 Ft
[link] -
ggeleven
őstag
válasz luikay #241123 üzenetére
Ha valaki nem követné a BB topicot, idézve #167454 raziel01:
[Purple Shift Special Edition] 19890,-
[Sunkissed Vibes OPI Special Edition] 19890,-
Alzán pedig akciós a két special edition is ha valakinek az kellene inkább.
De ha valakinek jók az alapszinek akkor konzolvilágnál ingyenes foxpost automába.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Deske89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Xbox One S konzol, amit használtan vettem, 500Gb-os háttértárral. Gondoltam egyet, szétszedtem újrapasztázni és ha már szét volt borítva, kicseréltem az 500-as vinyót egy 1 TB-osra.
Leszedtem ezt az OSU1-nevezetű csoda ZIP-et, kicsomagoltam, felmásolom a pedrivera, elindítom az offline frissítést, majd szinte rögtön kapom a következő hibaüzenetet:
System Error: E101 00000504 8B050041 .
Tudjátok mi lehet a baja? Már megpróbáltam, hogy újramásoltam a mappát a pendrivera, ugyan ez. Előző tulaj beszállt volna az insider csoportba azért nem tudja most a sima OS-t felrakni, talán ezt találtam hogy baja lehet.
Tudok én ezzel valamit kezdeni, vagy csak tegyem vissza az 500-as vinyót és törődjek bele, hogy max külső tárolóval tudok tárhelyet növelni?
Köszönöm a segítségetek.
-
Wesder
félisten
Microsoft says they have moved on to Gen 9 (Xbox Series). No internal teams are now working on games for older gen consoles outside of support for ongoing games like Minecraft
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Deske89 #241133 üzenetére
Mind a két hiba azt jelenti az én értelmezésemben, hogy a szoftverrel van valami a lemezre írás olvasás közben.
Amikor beraktad az 1TB-ost, volt rajta partició vagy bármi?
Használtad előtte?Ha igen, akkor töröld róla ezeket mielőtt berakod. Legyen teljesen gyári tiszta “üres” állapotban.
Esetleg még a GPT/MBR dolgon elakadthat szintén attól függően melyikbe van, esetleg próbáld ki mindkettőt.Ezeket a windows lemezkezelőjében tudod pl törölni meg állítgatni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok! Az unokaöcsémnek adtam egy Samsung 850 EVO 500-as SSD-t.
A kérdésem lenne ,hogy ki milyen USB-s adaptert használ hozzá amivel frankón működik külső tárhelyként? Kell-e USB 3.0, tudja-e a ONE S?
Köszi[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
::Trunks::
senior tag
válasz ::Trunks:: #241137 üzenetére
Esetleg ez? USB 3.0-s . [lAxagon ADSA-1S6]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
addikt
válasz skroy #241140 üzenetére
Series S 110+ ezerért indul hivatalos partnereknél, és azért nem kapkodnak érte. Normál akcióban 100 körül el lehet hozni egyet.
Ez a 135 reális bolti árnak néz ki, de magasabb áron már a kutyának nem fog kelleni. Sőt, azt sem gondolom, hogy ezért kapkodni fognak. Így nem hiszem, hogy sok értelme lenne drágábban árulni.
Szerk.:
Series S volt már 88 ezerért is, de azért az extrémebb akció. Annyiért biztos sok fogyott. Vagyis annyi, amennyit biztosítottak erre az akcióra.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
skroy
senior tag
Mi lehet a baj, ha nagyon sokáig tölt be bármilyen játék? Ha egyáltalán betölt. Pár hete elkezdett rosszalkodni a One S digital. Bármit indítottam, lefagyott a játék töltőképernyőnél, semmire nem is reagált, csak ki és bekapcs. segített. Nyomtam egy gyári visszaállítást, 1 hétig minden rendben ment, de már megint szarakodik. Vinyó hibára gyanakodnék, ahogy egyre több adat kerül rá, esetleg pár rossz szektor miatt fagy le.
-
Elims
veterán
válasz AnonymusX #241131 üzenetére
+jár hozzá egy 1hónapos game pass /ultimate/. :-)
Most váltottam be,de le is fagyott a végén.Kb.5perce nem csinál semmit.Ha a joy-ba tölthetős ceruzaelemet rakok,tudja tölteni a gép?Nem gond ha nem,akkor töltöm a töltőben a a másik kettőt,merüléskor meg csere.
Ennyiben jobb a ps joy,akksis.Ez viszont valóban nagyon kényelmes!!
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz AnonymusX #241145 üzenetére
Szerintem nekem akartad. :-)
Ez legyen a legnagyobb baj.Egyébként tényleg lassú kicsit a gép,ill. a rendszere,bakapcsoláskor is várni kell.
Viszont ez egy Konzol,szerintem játékra használjuk,játék közben -nálam- hibátlanul fut és szerintem ez a lényeg.
A helyzet az,hogy "eléggé" elfogult lettem ezzel a géppel kapcsolatban a kis felirata miatt. :-/
Hihetetlen gesztus!Szerk.:
AnonymusX: A lényeg lemaradt.[ Szerkesztve ]
-
zozika2
tag
Helló, mit lehet csinálni, ha a fiókomhoz tartozó email cím és telefonszám is megszűnt? A gépen be vagyok lépve, nincs gond, de ha egyszer kilép eltűnnek a mentések, meg amiket vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán