Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
-
törölt tag
sziasztok
kontrollert hol tudnék vásásrolni 20 ezer ft alatt ? mindenütt ahol eddig néztem 20 ezer ft felett volt ...
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
XCOM 2
Xbox One/Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←Jelentkezési határidő:
2022. december 19. 20:00Sok sikert!
Szabályok:
Jelentkezni lehet érvényes regisztrációval és
min. 50 hozzászóllással a Series One/Series topikokból[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Guitar14
senior tag
válasz Zsadi #240252 üzenetére
Néha nyomom haverokkal mostanában. Én Series X-en, ők PC-n.
Kérdés, hogy mit takar a "folymatos lag".
Series-en is nálam random, mondjuk minden 3-4-ik meccsben az elején néha kicsit laggolgat néha meg sokáig (pár perc) akad, mintha kevesebb fps lenne de haverok ugyanakkor ugyanúgy bemondják "megint csinálja" tehát az szerver lag. Pár perc után meg minden helyrejön és nincs semmi gáz.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Zsadi
őstag
válasz Guitar14 #240257 üzenetére
Azt mondja a fiam, hogy visszahúz, jelentsen ez bármit is. Pl. amikor repül, szerintem ez akadozás akar lenni. (Nagyobb akadást én nem látok) De azt a villogó piros X-t én is látom sűrűn a hálózati jelnél. Xbox-ban ma is átnéztem mindent a hálózati beállításoknál, ott az összes tesztre azt írja hogy megfelel. - ezt írtam a Fortnite topikban, mert ott rákérdeztek hogy lagol vagy akadozik
Nekem folyamatos, mert én mindig hallom az őrjöngést a lag vagy akadás miatt.
De most is nézem játszik épp, 20-30 mp amíg normálisan megy, utána kb ugyanannyi ideig lagol, villog az a piros X is.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz parandroid #240259 üzenetére
Köszi a választ!
Valószínűleg szolgáltatói oldalon van valami, csak ezt hogy reklamáljam meg, a csomag sebességeket hozza, Ping rendben, csomagvesztést sem mutat a játék.
Megpróbálok valahogy egy modemcserét kieszközölni, lassan 7 éve itt van, lehet elfáradt hátha... -
parandroid
félisten
-
Zsadi
őstag
válasz parandroid #240261 üzenetére
Kábelen igen, wifin csak a telefonok lógnak, minden más csakis vezetéken.
Ezt még majd megnézem holnap (suliban lesznek, akkor nyugi van)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Zsadi #240262 üzenetére
Esetleg ha meg tudod nézni valahol, hogy van-e firmware frissítés a routerre, az is megér egy próbát, bár kétlem, hogy megoldja. A szolgáltatói routerek amúgy tudnak elképesztően fosok lenni (értsd: általában azok), anyámnál is nemrég cserélték, mert folyton meghalt a net napokra, pedig akkor kapta, amikor bekötötték a gigabitet, szóval max 3-4 (5?) éve.
Nálunk nincs ilyen gond, itt fritz boxot adott a szolgáltató, a dolog szépséghibája, hogy 50 megabit adsl a max elérhető sávszél.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zsadi
őstag
válasz parandroid #240263 üzenetére
Saját router van, azon a legutolsó firmware. Kábel modem a régi, nem tudom egy újabbal jobb lenne e. Semmi másnál nem tapasztaltunk hibát, streaming cuccok szépen mennek 4K DV stb.., az xbox-on is fut minden amivel online játszanak, csak ez az egy játék készít ki a gyerek részéről az örökös dünnyögés/káromkodások miatt. Fortnite topikban sem olvastam ilyen problémát Xbox esetén.
Vannak ilyen rejtélyes esetek, korábbi telefonján a Brawl Star akadt de nagyon, de ott mire rájöttem hogy a telefon wifi része kavart be, adatforgalom esetén jó volt. Ott is végig szenvedtem minden beállítást, de semmi. Persze a testvére telefonján jó volt, meg haveroknál akik itt voltak nálunk.
Legalább mindig van valami ami leköti az embert.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Üdv urak.
Az mitől van, hogy ha mükdik a konzol (one s), majd leállitás után a hibaelháritási kép jön be.
Offline frissités megvolt. Nem segitett.
Továbblépésre fekete képernyő de nem történik semmi.
Alaphelyzetbe állitás: játékok és alkalmazások megtartása nem segit.
Minden elem eltávolitása se mindig.
Ha beenged minden bbeállit. Amig használjuk minden oké. Utána ez.
A gép egy másfél napja lett vásárolva egy boltból, használtan.
Az ötleteket előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Januárba fog lejárni a gpu. Szerintetek maradni fog ez a GPU konvertálás vagy vegyen inkább most 3 év live előfizetés majd konvertáljak. Elötte visszamondom a mostanit.Üdv SRicsi
-
zsocy
őstag
válasz Gyuri27 #240271 üzenetére
Szerintem nem, ennek valami saját filerendszere van. Tele a net ilyen cserés tutorialokkal, nem lehetetlen, de én biztos nem szivatnám magam ha most vettem. Cserélje csak az eladó.
-
-
parandroid
félisten
válasz Gyuri27 #240276 üzenetére
Ez egy konzol, itt nincs olyan, hogy bizonyos alkatrészekre nincs garancia. Akkor sincs ilyen, ha a boltos azt mondja. Ha nem javítja, vagy cseréli, a megfelelő határozottsággal történő asztalcsapkodás után sem, akkor fel kell jelenteni, ahol csak lehet, de legalábbis minden elérhető felületen közzétenni az esetet. Aztán a jövőben messze elkerülni, bár ezt már a kimeneteltől függetlenül. De remélem, legalább drága volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gyuri27
félisten
válasz parandroid #240277 üzenetére
Nem annyi volt mint 0 napos ujonctól kapu garival. De nem is ez volt a szempont.
Karácsony előtt amúgy se éri meg ilyeneket venni. De most kellett. Nincs mit tenni.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
skroy
senior tag
2db Xbox One S-ben cserélném az 500GB-os hdd-t 1000GB-ra. Bármilyen 2.5 hdd mehet bele?
A friss, formázott hdd behelyezése után ezen kívül van más teendő? -
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #240255 üzenetére
-
AnonymusX
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
1 hónapos Game Pass Ultimate
kódértFIGYELEM
A kóddal meglévő előfizetés nem hosszabbítható meg,
de beváltható olyan fiókon, amelyiken már volt aktiválva GPU a múltban.Jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2022. december 21. 20:00
Sok sikert!
Szabályok:
min. 10 hozzászóllással a Series One/Series topikokbólNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #240286 üzenetére
Nekem lenne még pár gpu kódom, amit csak új előfizetők használhatnak. Azt is így sorsoljuk ki? Vagy csak dobjam be ide? Szerintem egyszerűbb, ha csak ide beírom, valami egyszerűbb rejtvénnyel, első megfejtő viszi és ennyi. Már, ha egyáltalán van itt olyan, akinek még nem volt előfizetése. 😁
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
skroy
senior tag
One S-hez vennék külső hdd-t játék tárhelynek. Használhatom másra is, pl. tv-n? Nem zavar be az Xbox-nak?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #240286 üzenetére
Nyereményjáték!
EREDMÉNYHÍRDETÉS
a(z)
1 hónapos Game Pass Ultimate
kódot
Nyerte:
Bigmasterl
Gratulálunk!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
ELDEN RING
Xbox One/Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2022. december 24. 20:00
Sok sikert!
Szabályok:
min. 50 hozzászóllással a Series One/Series topikokbólNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Afterimage - Release Date Trailer
- Ha valaki szereti a metroidvania játékokat, annak érdemes lesz megnéznie a játékot.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha év vége, akkor Év játéka szavazás nálunk is. [link]
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, a pgs.hu-ról vásároltunk egy NHL23 játékot fiamnak karácsonyra. Ha betesszük a konzolba (XBOX ONE S), nem történik semmi! Nem pörög fel, nem indul el a telepítés, de hibaüzenet se jön. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE