Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
-
Attila_1976
csendes tag
Szétszedett állapotban mikor a venti sem pörgött, rátettem a kezem a merevlemere éreztem hogy "járt"
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Ha nincs 300Ft-os Game Pass ajánlatom, mit érdemes venni a konvertáláshoz? Bármilyen, akár trial GPU is működik?
Köszi
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bbsofficial #240154 üzenetére
Trial csak akkor mukodik, ha meg nem volt egyaltalan GPU elofizetesed.
Ha mar volt akkor 1 havi GPU a magyar storebol 4190-ert vagy kulcsos oldalon tudsz sporolni egy ezrest, ha megeri neked.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bbsofficial
aktív tag
válasz IntelKiller7 #240155 üzenetére
köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #240130 üzenetére
EREDMÉNYHÍRDETÉS
a
Skyrim Anniversary + Fallout 4 G.O.T.Y. Bundle
Xbox One/Series kódot
Nyerte
Joccc07
Gratulálunk!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition
Xbox One/Series kódért
Jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2022. december 10. 20:00
Sok sikert!
Szabályok:
érvényes regisztrációval és min. 50 hozzászóllással az adott topikokban
összesen (Xbox One, Xbox Series) lehet jelentkezni!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Béló
aktív tag
válasz l.skywalker #240158 üzenetére
Nem lehetne esetleg a hozzászólás limitet 30-ra csökkenteni?
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #240161 üzenetére
Játékokról kérdezd, meg a Gamepass használati szokásairól!!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Xbox One S-re melyik a legjobb FIFA? Haverokkal játszanánk csak, a lényeg, hogy jól fusson a gépen és jól nézzen ki. Gondolom az újabbak már küzdenek ezen a hardveren.
-
mmarci91
csendes tag
Sziasztok,
Szinte biztos, hogy rossz helyre írok, de nem találtam a megfelelő topikot.
El szeretném adni az 500GB Xbox One konzolomat, jó állapotban, minden tartozékával, dobozában. Kontrollert nem tudok adni hozzá.Szerintetek milyen áron hirdessem meg?
Köszi!
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
A fiam Xbox One S gépet kap karácsonyra. Forza 4 játékot szeretne. Online venném meg neki. 24-én este vennénk meg, mert előtte nem lenne olyan ajándék. Működhet a tervünk? Lehet akkor is játékon vásárolni, vagy hogyan érdemes megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ddanger #240174 üzenetére
Gondolom a Forza Horizon 4 -re esett a választás és nem a Forza Motorsport 4 -re!?
Csak mert utóbbi az xbox360 cím. Úgy tudom visszafelé kompatibilis , de nem lesz nagy grafikai élmény.
Nyilván karácsonykor is lehet online vásárolni ,vagy bármikor. De szerintem nagyobb buli lesz a srácnak bekapcsolni és indítani a játékot egyből.
Így érdemes lenne korábban intézni.Vagy ha tényleg akkor akarod ,akkor
-beüzemelés
-konzol update letöltés(biztosan lesz)
-online fiók készítés
-játék letöltés (van vagy 80gb szerintem)Azért ez mind idő, főleg ha épp olyanja van az ms szervereknek ,akkor a letöltési sebesség sem acélos.
Ha meg lemezes játék , ezeket ugyanúgy meg kell lépni. Annyi hogy a játék felmegy lemezről és nem kell csak vagy 40gb kötelező frissítést leszedni.(de még az is lehet ,hogy az egészet ,mert a lemez már nyomokban sem azt tartalmazza ,mint a mai agyonfrissített verzió)
Én tuti megcsinálnék minden előre és szépen visszacsomagolnám. Aztán kibont, konektorba be , játék...
Szerk:
Természetesen az online mókához ms gold tagság is kell! (Régen játszottam vele, nem tudom milyen online nélkül,de vélhetően nem az igazi)[ Szerkesztve ]
-
Longman8504
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyet szeretnék vásárolni az Xbox One X-emhez. Jó lehet szerintetek, vagy van valami, ami miatt felejtős inkább?
https://kulso-merevlemez.arukereso.hu/western-digital/elements-2-5-5tb-usb-3-0-wdbu6y0050bbk-wesn-p509734947/#termek-leiras [link]
-
addikt
válasz Longman8504 #240179 üzenetére
Teljesen jó.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
Sziasztok!Karácsonyra szeretnék a gyereknek komolyabb kontrollert venni.Ajánlották az Elite series 2-t és Razer chroma-t.Van valakinek tapasztalata róluk?A seriesről azt olvastam hogy sok a garis visszaküldés.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Chosen #240184 üzenetére
Az ördögi smiley azért, mert PES, nem FIFA, ahogy kérted . Egyébkén a PES 2017 az egyik legjobb rész Xbox One-ra (még a PES 2016 sem rossz). Lemezesen olcsón hozzá lehet jutni, ahogy némelyik FIFA részhez is. Amennyiben nem számít, hogy a FIFA-hoz képest licencekben elmarad, hanem a játékélmény a lényeg, akkor ajánlom a PES-t.
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Sziasztok
Van egy one x-em ami játék közben elég hangos volt már. Szétszedtem kifújtam a port, cseréltem a thermal padokat(alul is) régi paszta szintén cserélve. Artic cooling paszta és pad került a boxba. Mégsem lett sokkal halkabb. Sőt 1 hét után ha bekapcsolom 30 másodperc után kikapcsol és kiírja hogy a nem megfelelő szellőzés miatt kapcsol ki.
Lehet nem megfelelő vastagságú padot tettem bele?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
addikt
válasz bull84ghia #240186 üzenetére
Lehet, milyen vastagságút tettél? Elméletileg 2mm is passzol ha összenyomható a pad, de ha nem akkor az már eltartja a bordát a CPU-ról. 1.5mm a tuti inkább.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Zsadi
őstag
Az mitől lehet, hogy bekapcsoláskor a NAT mérsékelt, tesztelése után nyitott. Van valami jelentősége? (One X)
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #240190 üzenetére
Akkor jó, köszi. Nem szórakozok vele többet. (Megvolt a portok továbbítása, alternatív port választás stb, de mindig ilyen)
-
félisten
válasz bull84ghia #240191 üzenetére
Arctic TP-3, ami könnyen elérhető, illetve aprón nagyon mennek a Gelid-ek.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
eL Geri
őstag
Ah, csak annyit variáltak a különböző Xbox rendszer updatekkel, hogy már nem úgy működik, ahogy eddig nekem jó volt
Nekem energiatakarékos módban van kikapcsolva az Xbox, mert ritkán kapcsolom be, felesleges mindig készenlétben lennie.
Viszont lassú a NET-em, ezért amikor valami játékot le akarok tölteni, akkor elindítom a letöltést, majd átteszem egy éjszakára a nem energiatakarékos (most épp sleep-nek nevezett) üzemmódba, és kikapcsolom a gépet. Ilyenkor eddig reggelre letöltötte, ami kellett, ekkor visszatettem energiatakarékosba, és minden ok.
Most este elindítottam a letöltést, áttettem sleep energia módba, majd standar módon kikapcsoltam az Xbox-ot... szerintem volt is egy kis alap hangja kikapcsolva. De most bekapcsoltam a gépet, és nem töltött le semmit, most onnan folytatja, ahol otthagytamMost komolyan full bekapcsolva kell hagynom a gépet, hogy töltsön? Ezért menjen pl. 5-10 órát?
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz bull84ghia #240195 üzenetére
Hmm... ahogy olvasom több helyen, a Thermal Grizzly Minus Pad 8-at ajánlják 2mm-es vastagsággal, mivel az puhább, és jobban terül, így az APU is teljes egészében rá tud feküdni a hűtőbordára. Akkor én is inkább ezt venném, szerencsére idehaza elérhető.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz bull84ghia #240195 üzenetére
1,5! A 2mm-essel én is ugyanígy jártam!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE